|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
16.2.2009 11:43:13   
Majuska
Hej, katera je na FB Simona H.? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 11:43:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
16.2.2009 11:43:48   
glugluglu

Anja in Tian

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 303
16.2.2009 11:46:53   
glugluglu
in še Anja

user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 11:50:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 305
16.2.2009 11:50:28   
lidija***
Almera- za koroški pokal v smučanju. Bila je v Črni.
Tudi jaz sem odvisnica od svežega zraka. Pa moje punce tudiuser posted image . Čez eno uro gremo v Ravne. Neža na trening, me pa na pohod za 1,5h.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 306
16.2.2009 11:53:32   
lidija***
Sedenje- mi smo se zmenile za miško, ko sedi več kot nekaj minut, a ne?

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 307
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 11:55:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 308
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 12:04:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
16.2.2009 12:05:24   
Netta
dober dan,

naporen vikend je za nami, je ani na svet prikukal še drugi zobek...ampak pri tem smo pa čutili vsak njegov korakuser posted image
mi je prav zanimivo, ker za prvega sploh nismo opazili kdaj ga je dobila, s tem drugim pa takšno s......., pomoje sva zadnje tri noči vstala tudi po 7-8x ...upam pa da bo zdaj malo premora, da se naspiva

ksenci - ja o tem sobivanju staršev v bolnici nas je pred časom že ena obvestila, vendar vseeno hvalauser posted image

blacky - kile stojijouser posted image

blacky, HD, frutka,3glu- lepe fotkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image vsem za lepi vikend...kar vse po vrsti ste uživale...mi pa kričali kot velikiuser posted image

rebeca - a tole od pošte drži??

rovarka - bi ti odgovorila, pa ne vem kaj pomeni CMULIJO???user posted image user posted image user posted image

almera - tudi pri nas je zadnje dni tak, da takoj ko grem stran od nje, že nerga...če je pa bolj zmatrana ali zaspana pa prav v huronski jok...tudi pri mojmu ni več ok, jejej...sem upala da bo ta faza prišla malo kasneje

mi je pa ful všeč, ker sedaj že zelo lepo steguje rokice in kaže, da se  želi iti k nekomu...no predvsem k meniuser posted image ...mi je tako fajn ko je postalal tako odzivna

a potem se spet vreme spreminja...ne no...meni je tako všeč to lepo vreme...je pa tudi pri nas tako, da imam vse manj časa za RR (neboglasnica - ne bit huda...) otroci rastejo in vse več rabijo od nas...no vsaj moja...pa še tik pred tem je da se začne plaziti...lazi pa že po celi dnevni tako da jo moram imet skoz na očeh...zadnji teden mi spi čez dan le še ene dvakrat po pol ure do 45 minut...
sem pa sedaj zelo vesela da sem vas uspela prebratiuser posted image

nič grem še malo pospravit predno se zbudi...bodte fajn

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 12:06:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 311
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 12:08:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 12:09:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 313
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 12:12:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 314
16.2.2009 12:21:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuska - nimam pojma kdo je to, jaz imam kar nekaj nepoklikanih, ker ne vem katere so - ene zadnjih 10 pri julijkah

ma sej jest tut ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 315
16.2.2009 12:23:13   
frutka_
Hojla!

Mala je končno zaspala, zjutraj sva imela že logopeda s tavečjim. Fuuuull je bil pohvaljen.user posted image Pol sem šla pa k sodelavki na kavico in me je pričakala s sveže pečenimi Pečjakovimi dobrotami. Zmazali sva jih poln krožnik.user posted image Tako da se jaz glede kil ne sekiram čisto nič. V petek smo itak bili na večerji, pa v soboto koline user posted image in včeraj kosilo za RD od tasta. Torba je bila polna!
Mirjam cmuliti pomeni na štejerskem "žuliti" žemljo. Saj veš kako taki meli "jedo" kruh... ližejo, slinijo, žulijo, cmulijo in poleg godejo.user posted image
Rovarka jaz pa tej riževih oblatov ne priporočam. Mali se mi je skoraj zadrgnil na njih, ko sem mu jih dajala, ko je bil dojenček. Maljhen košček riža mu je prišel v sapnik in se najprej začel dušiti pol pa je vse izbruhal. user posted image Fajn so tile baby piškoti, ki se topijo v ustih in fajn so tiste sadne tablice od Nestleja, pa MUllerjeve so tudi. Sadje je sprešano in stisnjeno v obliko mini čokoladke. Imaš različne okuse. Recimo. Jabolko+banana, jabolko+malina,...
Levinja pa daj naj ti računalnik zrihta nekdo brez računa.
Rebeca kam sta šla na pice?
Blacky cena za luxuzno doživetje je bila pred časom več kot 100eur. Zdaj pa ne vem koliko točno je...
Na radiu sem slišala reklamo, da prideta v MB Gibonni in Oliver!!!!! Greeeeem!!!!! Gibonnija obožujem.
Almera je avatar OK? Pri prejšnjem ste me kregale, da  mi ne paše pa sem Kitty poiskala...Kam že potujete?user posted image
Flower medu naj otroci do 1.leta ne bi jedli. V medu je prisotna ena posebna bakterija (pozabila sem kako se imenujeuser posted image ) in je bojda nevarna za otrokovo zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 316
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 12:24:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
16.2.2009 12:29:15   
neboglasnica

TIMOTEJ, BOR, KALI in TIJA

VSE NAJBOLJŠE!!!!!!

user posted image

Evo, še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Prebrala sem, zdaj pa veselo na delo. Pa še vsa živčna sem, ker mi je pred odhodom v Leclerc Staš omahnil na previjalni in padel vznak ter se udaril z glavo ob lesen rob. HB, je sedel in ne stal (ker še ne zna, vsaj nekaj dobrega user posted image ). Malo je pojokal....

Tak, lepo, da sem imela kar nekaj za prebrati, pridne!!!

P.S.: lepe fotke

Neposredna povezava do sporočila: 318
16.2.2009 12:32:55   
frutka_

TIMOTEJ, BOR, KALI in TIJA

VSE NAJBOLJŠE!!!!!!

user posted image

VSE  NAJBOLJŠE ŠE OD MENE!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 319
16.2.2009 12:35:59   
Blacky30
user posted image

Za nami je mirna noč, jutro pa ne tak lepo. Je Nejc jokal, ko je moral v vrtec. On ne bi več hodil, ker je zdaj bil en teden doma. Groza!!! Komaj čakam, da grem po njega, da vidim, kako je preživel dan.

Populis, hvala za kavico, jo ravno pijem. Dobro si skuhala.user posted image

Ilatic, vidim, da si se imela fajn. Ti dam že miško za sedenje?

Rebeca, vauuu, kakšna uživancija. Res sta se morala imet fino.user posted image

Lili3, AM lahko hraniš v hladilniku 24 ur, na sobni temperaturi pa nekje 2-3 ure, čeprav jaz dam vedno takoj v hladilnik in potem v mikrovalovki segrejem.

Glu3, kam te ti hujšaš, če imaš tak malo kg. Ista kot flower. Babe, nehajte se matrat za prazen nič. Vama pa res nič ne manjka!!!!user posted image  Lepe fotke!!!user posted image user posted image

Flower, jaz kupujem kašice, ki se mešajo z vodo, v katerih je mleko že not, tak da ti ne morem svetovat. Drugač pa delam na oko, nič ne merim. Aja, medolino še ne bom dala. Kot pravi frutka, bakterija, ki se nekak lahko razvije v črevesju in je lahko smrtna. Kak je z linotom in zakaj piše, da ga lahko damo že prej, ne vem, ne bom reskirala.

Lidija, ja, tak smo se zmenle za miško.

Frutka, zelo lep avatar!user posted image

Današnji slavljenčki:

IRAYA in TARIQ

VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMOTEJ (Soncica)

BOR (Almera)

KALI (HD)

TIJA (moya)

VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 12:38:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 12:38:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 12:50:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 323
16.2.2009 12:54:17   
frutka_

Čau, pri nas se je pokazalo sonce - šibava ven

Čači! Uživajta!
MOja mala pa spi tako da mene pa metla kliče....grrrrrrrr!!!!!!!!!!Celi vikend ko smo vsi doma bi človek mislil, da bom imela čas pospravljati ampak imam dela še več!  Nič, grem sesat.

Neposredna povezava do sporočila: 324
16.2.2009 12:58:17   
frutka_
Aja, še glede sedenja. Moja mala pipika se poseda sama.Ziher že teden dni. Leži na trebuhu in se iz ležečega položaja dvigne v sedečega. Če ima oporo pa tudi vstane. V posteljici se vstane in ob kaminu kjer ima ročaj, da se prime vstaja.  v jajčki se obrne na trebuh, prime se za rob in se guga! Mala je pravi fenomen. Motorično je zelo spretna. Pediatrinja pravi, da prehiteva razvoj za več kot mesec. user posted image  

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?