Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene zanima zakaj nam je Samsa usla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:06:15
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla pupe, midve sva pa šele zdaj vstale Fajn spi zadnje dve noči, čeprav še zgornji zobki niso ven pogledali. No, sva bile budne ob pol 8h eno uro, potem pa dalje. Sinoči sva ji pa z mojim šivala kostumček - imava šivalni stroj, do zdaj še nerabljen in je moj naštudiral. Jaz sem krojila, on pa šival. Pa še ni konec, ker sem malo premalo reč skreirala. Bomo vidli, kaj bomo zdaj, ali bomo kaj štukali ali pa bo dalmatinček v kratkih hlačah Pleskarjev še danes ne bo, kje v četrtek baje. Hm. Upam, da prej ne pridejo oni z biljardom, ker ne vem, kam ga bomo postavili No, lep pustni teden! Mene je strah, da ne bodo kake nevarne maske hodile po hišah, boljše, da se zaklenem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:06:41
|
|
|
|
lunca14
|
kleo.........ti sam jamrej ,ja koleno je šmoren,ko potem ne moreš počivat in se to zaradi tega ful vleče,jaz sem si pa ramo zaležala že drugič v enem tednu in tud komaj dvigujem namalga,in kako si pripravla mleko.........mi pa samo malo šmrkamo in čakamo na zobke,je ful hecno ,ma kak dan malo vročine,pa pol nič,pa spet,pa nič ..............mene pa mal skrbi,ko sem zjutraj poslušala o menstri po porodu in je rekla,naj bijo dobile pol leta po porodu,drugač je lahko kaj narobe,jaz jo pa nimam že 8.5 mesca,ampak se tolažim s tem,da še polno dojim............. ja menda nisem že v meni
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:09:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mene zanima zakaj nam je Samsa usla jaz tud pogrešam njene jutranje dobrote
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:10:28
|
|
|
|
Samsa
|
Daaaan IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mene zanima zakaj nam je Samsa usla Nisem vam ušla, sam naveličala sem se monologov Vidim, da ste rabile eno brco v rit ( od Didline Didlinaa), da ste se zmigale oz. da ste ogrele prste in tipkovnice
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:12:27
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka............ a ti se že poslavljaš za cel teden,kaj a pusta mate že zdej?No fino da si kreativna,bo pa kratkohlačnica,pa pofotkaj jo,da ocenimo tvoje delo.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:13:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca za meno si stara dost .Mogoce si preobremenjena,ti zato zaostaja...poklici G,kaj te pa stane . Rama pa mene tut zeza,ne vem no,od te nosecnosti naprej sem vsa podrta .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:13:42
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Daaaan IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mene zanima zakaj nam je Samsa usla Nisem vam ušla, sam naveličala sem se monologov Vidim, da ste rabile eno brco v rit ( od Didline Didlinaa), da ste se zmigale oz. da ste ogrele prste in tipkovnice jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,samsa dobrodošla nazaj naša kuharca za zajterke in kavico
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:14:53
|
|
|
|
Taanikaa
|
daan..ninny imaš zs aja pa ploskat sem pozabila al ne pa še hvala- mi smo stari 8 mesecev
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:15:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Daaaan IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mene zanima zakaj nam je Samsa usla Nisem vam ušla, sam naveličala sem se monologov Vidim, da ste rabile eno brco v rit ( od Didline Didlinaa), da ste se zmigale oz. da ste ogrele prste in tipkovnice jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,samsa dobrodošla nazaj naša kuharca za zajterke in kavico Saj sem vedela, da ste čisto dol prinešene, ko ne dobite zajtrka
< Sporočilo je popravil Samsa -- 16.2.2009 11:16:05 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:15:56
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Bravo za zobek,pri mami si se pa sigurno zjokala RMRM ,ti BS si bolj trdne sorte se mi zdi Sej sem jaz tud mislila, da se bom zjokala, sam je bla včeraj toooooolk tečna, da me sploh ni tako ganlo, sem ji štela kr mal v minus, češ da me mal podkupuje. Danes pa seveda ne duha ne sluha več o mami, sam je pa ful pridna, se že cel čas igra.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:16:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Daaaan IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mene zanima zakaj nam je Samsa usla Nisem vam ušla, sam naveličala sem se monologov O lejo,koncno . Monologi so res...da pises na netu sam zase,berejo vsi...bolje da imas monologe v glavi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:17:03
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Bravo za zobek,pri mami si se pa sigurno zjokala RMRM ,ti BS si bolj trdne sorte se mi zdi Sej sem jaz tud mislila, da se bom zjokala, sam je bla včeraj toooooolk tečna, da me sploh ni tako ganlo, sem ji štela kr mal v minus, češ da me mal podkupuje. Danes pa seveda ne duha ne sluha več o mami, sam je pa ful pridna, se že cel čas igra. že zdaj ve, kako te mora obrnit
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:17:40
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy daan..ninny imaš zs aja pa ploskat sem pozabila al ne pa še hvala- mi smo stari 8 mesecev za 8 mesecev Ti tudi čvekat nazaj!!!! In to takoj !!!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy pa še hvala- mi smo stari 8 mesecev Bravo Zan
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 16.2.2009 11:18:01 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:19:01
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Daaaan IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mene zanima zakaj nam je Samsa usla Nisem vam ušla, sam naveličala sem se monologov O lejo,koncno . Monologi so res...da pises na netu sam zase,berejo vsi...bolje da imas monologe v glavi. Tistih monologov v glavi imam pa včasih še preveč ( posebej ponoči) Zato mi pa ni bilo, da bi sama s sabo še prek neta čvekala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:19:53
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: christy daan..ninny imaš zs aja pa ploskat sem pozabila al ne pa še hvala- mi smo stari 8 mesecev za 8 mesecev Ti tudi čvekat nazaj!!!! In to takoj !!!!! ja mami kaj je babe žabe kako ste?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Bravo za zobek,pri mami si se pa sigurno zjokala RMRM ,ti BS si bolj trdne sorte se mi zdi Sej sem jaz tud mislila, da se bom zjokala, sam je bla včeraj toooooolk tečna, da me sploh ni tako ganlo, sem ji štela kr mal v minus, češ da me mal podkupuje. Danes pa seveda ne duha ne sluha več o mami, sam je pa ful pridna, se že cel čas igra. Dobr te obraca
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:21:27
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Bravo za zobek,pri mami si se pa sigurno zjokala RMRM ,ti BS si bolj trdne sorte se mi zdi Sej sem jaz tud mislila, da se bom zjokala, sam je bla včeraj toooooolk tečna, da me sploh ni tako ganlo, sem ji štela kr mal v minus, češ da me mal podkupuje. Danes pa seveda ne duha ne sluha več o mami, sam je pa ful pridna, se že cel čas igra. Dobr te obraca aja... pa za zobek
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:22:22
|
|
|
|
Anonimen
|
[/quote] [/quote] ...pa tele nore smeske sem pogresala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:22:30
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy ja mami kaj je babe žabe kako ste? No vsaj ena uboga Jaz čakam, da se Lara zbudi, pa jo nafotram in grema malo ven
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:23:01
|
|
|
|
Taanikaa
|
uuu pozabila čestitke za zobek za koleno pa še jst mal morem pojamrat-križ me ubija ,ja se pozna če imaš tam nekje 11 kilogramskega otroka k ga prenašaš,nosiš...če ne 12 nevem nimam pojma..v sredo pride patronažka k nam,sicer nevem zakaj ampak ok..na čvek drgač pa po kosilu jo mahnema ven midva tud,čeprav se zadnje čase sam dere v vozičku ..nevem kaj mu je..pa belo šp.ič.ko se vidi zgoraj pa menda ja bomo zdej mal več zobekov dobili no...
< Sporočilo je popravil christy -- 16.2.2009 11:24:25 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:23:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca za meno si stara dost .Mogoce si preobremenjena,ti zato zaostaja...poklici G,kaj te pa stane . Rama pa mene tut zeza,ne vem no,od te nosecnosti naprej sem vsa podrta . ..me hecaš a,ne da
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Bravo za zobek,pri mami si se pa sigurno zjokala RMRM ,ti BS si bolj trdne sorte se mi zdi Sej sem jaz tud mislila, da se bom zjokala, sam je bla včeraj toooooolk tečna, da me sploh ni tako ganlo, sem ji štela kr mal v minus, češ da me mal podkupuje. Danes pa seveda ne duha ne sluha več o mami, sam je pa ful pridna, se že cel čas igra. Dobr te obraca aja... pa za zobek Zobek ima Lukas
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 11:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca za meno si stara dost .Mogoce si preobremenjena,ti zato zaostaja...poklici G,kaj te pa stane . Rama pa mene tut zeza,ne vem no,od te nosecnosti naprej sem vsa podrta . ..me hecaš a,ne da Itak no
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?