lunca14
|
Joj Didlina, sam se kr strinjam s tabo. Zamert pa - po pravici je najboljše povedat, iskrenost še zmeri neki velja. Včasih smo res bl klepetale pa hec je bil, zdej pa vsaka uleti sm gor ob drugi uri in ni več to to. Morda ns bo pa pomlad mal pognala pa bomo začele bl čvekat. No jaz se pa ne bom strinjala s tem,meni pa ni teško enim ploskat,če kaj dosežete,ali vas potolažiti,če je to potrebno,mislim,da je problem bolj v tem,da vas je večina na fb,ker je tam več novega in svežega.Pa tud v tem,da se naši škorčki razvijajo različno,in eni napredujejo hitreje kot drugi in potem smo malo nevošćljivi in se raje ne primerjamo z drugimi,pa tudi služba prihaja,in se počasi navajate nazaj na normalno okolje,ne več virtualnih prijateljev ampak prijateljev iz službe.Meni je pa prav teško,ko vidim,da se to dogaja,ker mislim,da smo spletle eno tako prijatelsko vez,vsaj po moje in bi bilo prav žalostno je kar tako prekinit,no prijatelstvo,pravo pa itak ostane. Če sem katero,kakor koli dregnila-negativno,se ji opravičujem,ni bil moj namen,sploh se ne nanaša na nobeno osebno,ampak kot celoto.Moj življenski moto je v dobrem in slabem spoznaš pravega prijatelja.