|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.2.2009 10:40:30
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Dobro jutro. No, da poročam, kakšna je bila naša današnja noč. Popoldne sva naredila konkreten načrt, kako in kaj bo ponoči. Ker je vikend, je bilo sprejemljivo celo to, da nič ne spiva. No, torej. Ko je bilo treba zvečer spat, jih je spravil M. Komplicirala je Š, ker jih je M hotel kar pustit v otroški. Pol je bla cela štala, oba sta se drla .... na koncu sem Š pregovorila, da ni prav, kar je naredila, in ona se je umirila. Mali pa seveda tega še ne razume, in se je drl. In klical mami mami ... Ampak jaz sem se delala, kot da spim v svoji postelji. Z atijem sta me prišla pogledat. lepo sva mu že pred spanjem razložila, da ima vsak svojo posteljo, sam je tudi pokaza, od koga je katera postelja ... V glavnem, sva ga pripravila na to. Ko je bil čas za spanje in je jokal, sva vztrajala. Bila sem kar vesela, da se je to dogajalo že ob 8h zvečer, ko sva bila še oba pri zavesti. Jokal je kake 3/4 ure, M je čepel zraven postelje in ga polagal nazaj. Potem pa je menda kar naenkrat padel. Verjetno od utrujenosti. Ponoči se je parkrat zbudil, k njemu je šel M, ampak ga je kar nekako prepričal, da je zaspal nazaj. In tako lepo do 6.10 zjutraj. Takrat pa sem vstala jaz. Nisem se hotela ulečt k njemu, ampak sem kar lepo nočno lučko prižgala in mu dala vedet, da je jutro. In potem smo se lepo igrali, jaz sem se sicer valjala po njegovi postelji, ampak prav videlo se je, kako manj požulen je bil danes. Sploh se ni obešal po meni. Tudi dopoldne mineva mirno, brez dretja - mislim, da se je ponoči naspal, pa tudi te napaljenosti na mene danes ne opazim. Torej, poročam jutri, kakšna bo naša naslednja noč.
|
|
|