|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
13.2.2009 18:00:30   
skuštrana
Skuštrana, js se tud ne bi pritoževala, če bi lahko dopoldne do 11h spala.

Ma, ti časi so trenutno mimo, ker gresta Liza in Miro od doma že ob 7 zjutraj in itak, da jo moram jaz oblečt user posted image user posted image ..No, saj grem potem nazaj zalegnituser posted image
Glede henki penkija pa - hi,hi,nam uspeva, zaenkrat...user posted image V vsako sobo daš en jogi, pa ni vrag da en je pa frajuser posted image

Ropotuljica, pa ne si toliko komplicirat življenja okoli tega kaj je fer do Špele in kaj ni, ker v življenju je pač tako.. Včasih dobi več pozornosti en otrok, potem spet drug..Pač, odvisno kdo jo v tem trenutku bolj potrebuje. Če se boš ti sekirala okoli tega, potem Špela začuti da imaš ti slabo vest in problemi so tu..Pač, življenje ni potica user posted image user posted image (a ne Jančika) in ti se ne moreš raztrgati na dve straniuser posted image Poglej na to takole - Špela te je imela samo zase 2 leti, Tjaž tega privilegija ne bo imel nikoli user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
13.2.2009 19:35:41   
migulja
Skuštrana, to si pa ful fajn napisala. Nekaj tako pomirjujočega sem hotela napisati sama, pa imam občutek,da namen ni bil dosežen user posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
13.2.2009 20:16:47   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Daši bodo naredili vse sorte preiskave zaradi dalj časa trajajočih bolečin v trebuhu. V bistvu že skoraj dva meseca občasno toži, da jo boli trebuh. Na začetku si misliš, ajd, je kaj takega pojedla, spila vodo na bazenu, mogoče kak virus, mogoče malo blefira, ampak to zdaj traja že dolgo, zares jo boli, se gre včasih tudi uležt in v tem času je tudi 3x bruhala brez vzroka (no, skupaj recimo 8x, ampak v treh različnih terminih). Včeraj so ji vzeli tudi 3 epruvetke krvi, vodo, bris ritke in še to blato 2x po tri vzorce. Jaz upam, da bodo kaj našli, da vemo pri čem smo, in da ne bo kaj smotanega, seveda.

Teta beta, tole pa poznam, o se je moj brat rodil je mene fuul bolel trebuh, celo v šolo nisem mogla it, tak je bilo hudo. Potem so me dali v bolnico na preiskave in niso našči NIČ. Tak da so rekli, da je verjetno psihičnega izvora. Mami mi je "zagrozila", da če še 1x pojamram, da me boli trebuuh, da me bo čez rit, ampak je pomagalo ... potem me ni več bolel trebuhuser posted image user posted image
verjetno je bila res psiha, ker sem bila 11 let sama, potem pa kr naenkrat en "vsiljivec" in nisem imela več 100% pozornosti.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
13.2.2009 20:42:58   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Klikneš "citiraj" listek, ki je nad vsakim odgovorom. Potem pa samo zbrišeš tekst, ki ga ne želiš v citatu.
Važno pa je, da citiran tekst pustiš v (quote) oklepajih in začneš pisati pod njimi.

Aha,da vidim,če je uspelo.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
13.2.2009 20:43:58   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Klikneš "citiraj" listek, ki je nad vsakim odgovorom. Potem pa samo zbrišeš tekst, ki ga ne želiš v citatu.
Važno pa je, da citiran tekst pustiš v (quote) oklepajih in začneš pisati pod njimi.

pisati moraš med [  quote ] in [/ quote  ], potem pa bo.

< Sporočilo je popravil barika -- 13.2.2009 20:44:11 >

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
13.2.2009 20:44:49   
mbd0411

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
13.2.2009 20:48:18   
mbd0411

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
13.2.2009 20:49:00   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image Ne grem se več

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
13.2.2009 20:53:19   
mbd0411

user posted image user posted image user posted image Ne grem se več

Zdaj pa bo

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
13.2.2009 21:10:36   
Janeja
Evo, pa ti je uspelo. Vaja dela mojstra user posted image

Samo na konec citata se postavi - za (quote) - pa bo.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
13.2.2009 22:23:27   
Meggi
Kaj doigaja cvetke? Čakam, da se mi speče štrudel za jutri, da ga pohrustamo na smučariji. Sej ne morem verjet da je pred mano dan v naravi na soncu in snegu. Plani so eno, realizacija bomo pa videli.

Zanima me, če je katera morda,kje najdla tisto kapo za otroke.ki jim čimbolj zakrije obraz, da ottroke ne bo drug teden na snegu prembrazl do kosti. Včas smo jim rekl arafati.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
13.2.2009 22:35:34   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Zanima me, če je katera morda,kje najdla tisto kapo za otroke.ki jim čimbolj zakrije obraz, da ottroke ne bo drug teden na snegu prembrazl do kosti. Včas smo jim rekl arafati.

tomas sport, rossi sport, hervis, giga sport

sicer je za odrasle ... http://www.kibuba.com/katalog/popup_image.php?pID=729

podkapa-klikni

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
14.2.2009 8:06:06   
mbd0411
user posted image

Veselo Valentinovo vsem

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
14.2.2009 8:31:54   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Daši bodo naredili vse sorte preiskave zaradi dalj časa trajajočih bolečin v trebuhu. V bistvu že skoraj dva meseca občasno toži, da jo boli trebuh. Na začetku si misliš, ajd, je kaj takega pojedla, spila vodo na bazenu, mogoče kak virus, mogoče malo blefira, ampak to zdaj traja že dolgo, zares jo boli, se gre včasih tudi uležt in v tem času je tudi 3x bruhala brez vzroka (no, skupaj recimo 8x, ampak v treh različnih terminih). Včeraj so ji vzeli tudi 3 epruvetke krvi, vodo, bris ritke in še to blato 2x po tri vzorce. Jaz upam, da bodo kaj našli, da vemo pri čem smo, in da ne bo kaj smotanega, seveda.

Sta že doma in "mamiiiiii!...".

Veselo VALENTINOVO!!

Teta-Beta - meni pa tole liči na alergijo na mlek oz. kako se že temule strokovno reče nekako tako, da je preveč laktoze v telesu in se potem tole pozdravi z ukinitvijo vseh mlečnih beljakovin strogo odvisno za kako dolgo - lahko pol leta ali pa še dlje. Poznam tri primere pri kolegicah, ko so mali tole fasali. Različno stari (6, 11 let..) Če ne bodo sami ugotovili, mogoče lahko spomniš na tole varianto. Dohtarce help,pomagajte pri izrazu : lakto....

Spanje v zakonski postelji - naa!! Iz podobnih razlogov, kot Ropotuljica. Če eno noč popustiš si v zosu... potem pa je treba pač malo bolj na strogo in je mir. Pa čist nič jim ne manjka potem vidiš! ČE so pa kake more, pa tole tečnarjenje ponoči zgleda čist drugače! Migulja - vidva ne še opazita ne, da je mala zraven vaju, bodi pa prepričana, da ona pa že ve...user posted image Boš povedala čez ene 8 mesecev, ko se bo kr naprej začela zbujat ponoči, pa brcat pa še kej če bo še tako! Pa ko imaš dva ali več, je tudi 200x200 premalo! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
14.2.2009 10:40:30   
Ropotuljica
Dobro jutro.
No, da poročam, kakšna je bila naša današnja noč. Popoldne sva naredila konkreten načrt, kako in kaj bo ponoči. Ker je vikend, je bilo sprejemljivo celo to, da nič ne spiva.

No, torej. Ko je bilo treba zvečer spat, jih je spravil M. Komplicirala je Š, ker jih je M hotel kar pustit v otroški. Pol je bla cela štala, oba sta se drla .... na koncu sem Š pregovorila, da ni prav, kar je naredila, in ona se je umirila. Mali pa seveda tega še ne razume, in se je drl. In klical mami mami ... Ampak jaz sem se delala, kot da spim v svoji postelji. Z atijem sta me prišla pogledat. lepo sva mu že pred spanjem razložila, da ima vsak svojo posteljo, sam je tudi pokaza, od koga je katera postelja ... V glavnem, sva ga pripravila na to. Ko je bil čas za spanje in je jokal, sva vztrajala. Bila sem kar vesela, da se je to dogajalo že ob 8h zvečer, ko sva bila še oba pri zavesti. Jokal je kake 3/4 ure, M je čepel zraven postelje in ga polagal nazaj. Potem pa je menda kar naenkrat padel. Verjetno od utrujenosti. Ponoči se je parkrat zbudil, k njemu je šel M, ampak ga je kar nekako prepričal, da je zaspal nazaj. In tako lepo do 6.10 zjutraj. Takrat pa sem vstala jaz. Nisem se hotela ulečt k njemu, ampak sem kar lepo nočno lučko prižgala in mu dala vedet, da je jutro. In potem smo se lepo igrali, jaz sem se sicer valjala po njegovi postelji, ampak prav videlo se je, kako manj požulen je bil danes. Sploh se ni obešal po meni. Tudi dopoldne mineva mirno, brez dretja - mislim, da se je ponoči naspal, pa tudi te napaljenosti na mene danes ne opazim.

Torej, poročam jutri, kakšna bo naša naslednja noč.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
14.2.2009 10:55:49   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ropotuljica, pa ne si toliko komplicirat življenja okoli tega kaj je fer do Špele in kaj ni, ker v življenju je pač tako.. Včasih dobi več pozornosti en otrok, potem spet drug..Pač, odvisno kdo jo v tem trenutku bolj potrebuje. Če se boš ti sekirala okoli tega, potem Špela začuti da imaš ti slabo vest in problemi so tu..Pač, življenje ni potica (a ne Jančika) in ti se ne moreš raztrgati na dve strani. Poglej na to takole - Špela te je imela samo zase 2 leti, Tjaž tega privilegija ne bo imel nikoli 

ja, sej vem ...

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 14.2.2009 10:56:14 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
14.2.2009 10:59:17   
darja33
Ropotuljica, kaj pa nočni henki penki? Je bil tudi uspešen? Po uvodni masaži...

Jaz sem se nasmučala za cel teden. Blo je sanjsko. Upam, da bo drugo leto moja D že zraven, na sankah...

Janeja sori, ampak sam da si dobila AB.

Mavo, dans gremo  mi ven po 11.Zdele še spi, M pa kuha kosilo.

Kaj ste (boste) pa svojim dragim kuple za valentinovo?!!!!???? Js nimam pametne ideje. Vedno kupujem iste zadeve se mi zdi... Itak ne polagam na to velkega pomena. Važno je da nam je čez celo leto lepo. Mi je grozno ko vidim danes nabutane restavracije, ko peljejo svoje ženke na kosilce... Glih danes.

Ok, grem v šoping. Se bom že kej spomnala. Le kaj bom js dobla? Včeri sma bla v Mullerju in mi je rekel naj si zberem en parfum. Js jih imam že pa 11. Se mi je zdelo čist brez veze.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
14.2.2009 13:06:03   
urska25
Veselo, zaljubljeno valentinovo

user posted image

Mi smo imeli včeraj posvetovalnico. Bi jo mogle imet že v četrtek, pa so poklicali in prestavli. No skratka naša babika je res konkretna ima 8600g in 69,5cm. Saj mi je težka,sam nisem si pa mislila da že toliko. Tudi cepljeni smo bili, pa je takooo jokala, carta mamicina.

Hmm spanje v zakonjski postelji,.....naša tavelika pride vsako noč,no proti jutru k nama. B jo r odvadla če bi šlo. Nevem kako bo ko bo še druga prihajala. Saj pride proti jutru,sam včasih mi glih tiste pol ure,ura spanca zmanjka da bi se spočila. Kaj čmo,razvadli smo jouser posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
14.2.2009 14:03:52   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: darja33
Janeja sori, ampak sam da si dobila AB.

Kaj se opravičuješ, če si bila na dopustu. Sem imela pač smolo, da me je položlo ravno ta dan, ko te ni bilo. Mal sem samo zapaničarila, ker nisem vedela kam naj grem, pa mi je potem tvoja sestra vse lepo razložila. user posted image  

Valentinovo pa pri nas mineva kot ostali dnevi. Z Leo sva sicer malo okrasili s srčki, pa jaz sem kupila eno srčkovo bonboniero, to je pa tudi vse. Moj P je skregan z romantiko in prazniki user posted image . Kolikor je drugače OK, mi povsod pomaga in se vsega loti, samo tole pa res ni njegovo področje. Sem šla včeraj v trgovino pa mi je rekel, naj še sebi nekaj kupim, da ne bo treba še njemu hodit okoli. user posted image   Pa "sem dobila" novo orhidejo  user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
14.2.2009 16:51:43   
mavo
Midva si bova pa zvečer darila izmenjalauser posted image user posted image  he he

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
14.2.2009 17:26:43   
katja_p
Hej babuške!

Kako preživljate Valentinovo? Js zlo delavno: sesanje, pospravljanje, pomivanje ... user posted image  še sreča, da mala skoz spi in ni tečka.

Našo user posted image  pa še vedno nosek muči user posted image  Vsako jutro ima čist zabitega in fiziološka nč kaj velik ne pomaga, ker ima bolj v grlu vse skupi. Čez dan je sicer mal boljš. A sm zdle vseen naročila Baby vac. A ga je katera imela oz. ga ima?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
14.2.2009 17:33:35   
Janeja
katja_p, mislim, da imamo Baby Vac tule skoraj vse. user posted image
Jaz sem si ga nabavila šele pred kratkim in mi danes ni jasno, kako sem dva otroka gor spravla brez njega. user posted image Lea je ravno prehlajena oziroma preboleva gripo. Sicer že sama pihne v robček, ampak tale stvarca še toliko svinjarije iz noska potegne, da sploh ne morem verjet. Brez tega bi bilo verjetno dosti huje.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
14.2.2009 19:42:15   
Jančika_
Ropotuljica, držim pesti, da bo šlo gladko naprej.

Mene boli đoli za Valentinovo. Včeraj sem sicer dobila pušeljc, ampak to ga tudi sicer vsake toliko, tako da niti ne vem, če je bil mišljen za Valentinovouser posted image . Moža pa danes še sploh nisem videla (razen zjutraj pet minut) in vprašanje, če ga sploh bom.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
14.2.2009 22:05:56   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Kaj doigaja cvetke? Čakam, da se mi speče štrudel za jutri, da ga pohrustamo na smučariji. Sej ne morem verjet da je pred mano dan v naravi na soncu in snegu. Plani so eno, realizacija bomo pa videli.

Mislim, pridi k meni po vzorec, to boš pa že sama zašilauser posted image user posted image user posted image   To bi še jaz znala!!!!! user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
14.2.2009 22:10:58   
HuAnita
Pismo, komaj folgam prebrati vse...

Ropotuljica, sočustvujem s tabo, res. Saj veš, da sem vedno jamrala glede spanja, lahko pa te potolažim, da zdaj, ko je zločko star 2,5 let prespita vso noč. Spim pa še vedno ne jaz, se zbudim za vsak dih, šum, slišim v drugo sobo...user posted image
Ne vem, če imam o tem kako teorijo, ampak s strogostjo se ne da vedno vsega rešiti...

Srečanje - valda, naslednji mesec - smeško, ki se tepe po glaviuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.