Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.2.2009 22:26:41
|
|
|
|
mavo
|
Huanita, a ne moreš spat?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.2.2009 9:24:47
|
|
|
|
teta beta
|
Barika, jaz sem 100 %, da ni psihično. Pojavlja se šele zdaj, ne ko se je mali rodil, pozornosti ima veliko, brez skrbi, da ji je ne manjka. Sem tudi sama že pomislila, da blefira, ampak ko sem nazadnje, je potem na obisku pobruhala tepih in bila cela boga. Naty-taja, pred enim letom je bila testirana na alergije, pa ni nič pokazalo. SEm tudi že pomislila na alergijo na mleko, malo sva ji zmanjšala, ampak seveda ne v celoti (laktoza je skoraj v vsaki stvari). Ne vem, če je glih kakšna sprememba... Valentinovo - pri nas ga tudi ne praznujemo. Tašča nam je zjutraj prinesla krofe v obliki srčka, jaz sem v petek kupila mini lučke in smo ji po kosilu polizali (ampak ne zaradi valentinovega, ampak zaradi luštov), pa moj nama je z Dašo prineseli eno mahjno i love milka, kar a tudi ni neka redkost. Mah, brezvezen praznik, da lahko trgovci služijo.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.2.2009 9:34:31
|
|
|
|
Meggi
|
Huanita ne more spat, pa mal mene z.... Ma naj ti bo. Rajš povej kok si uživala na skijanju. Sem se spomnala nate, ko nas je včeri na Rogli prepihal nas je skor rikverc bolj nesl ko naprej.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.2.2009 9:47:41
|
|
|
|
snorlax
|
Ojla! Ampak jaz si bom res počasi morala umislit svoj comp, da bom kaj zraven prišla. Pri nas smo zaenkrat vsi OK, tamali sicer malo smrka in kašlja, ampak to je pri nas že normalno. Tavečji je šel narazen s punco in je malo žalosten in tečen. Srečanje - sem ZA, ni važno 13. ali 14.3. Bom pokukala kaj tu gor, če ne, pa mi naj katera SMS-ira. Lep dan!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.2.2009 9:48:42
|
|
|
|
snorlax
|
Aja, sem se prestavila iz Si.mobila na Tuš - številko imam isto, a zna bit kakih par dni malo motenj, ker me bodo enkrat te dni preklopli.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.2.2009 20:35:35
|
|
|
|
Janeja
|
snorlax, a prav prešaltala si na Tušmobil? Če imajo pa tako slabo pokritost in signal. Midva sva pa samo eno kartico kupila in jo dala v rezervni telefon, tolk da vsak mesec brezplačne minute zatelefonirava. Da bi šla pa čist na njihov sistem... bojo prej morali pa še mal omrežje pojačat. Po prvem optimističnem dnevu brez hudih bolečin, so se mi danes spet pojavile. Grem jutri Darji gužvo delat. Zdaj sem pa že prav jezna zarad vsega tega. Že cel teden sem na tabletah proti bolečinam.Še dobro, da sem si že pred tedni rezervirala teh nekaj dni za dopust, da vsaj v službi nimam kup odprtih stvari. Sam v sredo pa moram začet delat. Do takrat mora bit OK.
< Sporočilo je popravil Janeja -- 15.2.2009 20:36:11 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.2.2009 21:11:40
|
|
|
|
teta beta
|
Janeja, pozdravi se! Naš mali je tudi nekaj bolan. Včeraj in predvčerajšnjim je imel med 38 in 39 vročino, ponoči sem mu pa poleg sirupa dala še krompir na podplate. In je bil zjutraj in cel dan ok, zvečer je pa spet malo zakuhal. Ampak zdajle je po sirupu zaenkrat v redu.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 1:28:31
|
|
|
|
biser
|
Pozdravljene! Sara je že malo boljša. Vročine več nima, še vedno pa kašlja(devamo sirup za lažje izkašljevanje) ampak je tudi to že malo boljše. Upam, da se bo kmalu pozdravila,da bova lahko šli malo ven,ker je tako lepo vreme, čeprav je danes kr precej pihalo. Danes sem že malo uredila grede okrog hiše, da bom lahko nasadila nove rože (odločila sem se, da bodo bolj kot ne nasajene vrtnice - upam, da mi jih ne bojo pojedle srne ).Pustila bom samo tiste rože, ki so ostale noter od prej in pa potonke od moje taščice, ki mi drugače niso všeč ampak...sej veste kake so tašče Ja veliko dela me še čaka Pa še hišo morava s fantom popravit (no, stanovanje), ker je zdajle pozimi spet plesen udarila iz zidov, sploh v dnevni sobi(stara hiša čisto brez izolacije). Bova verjetno dala tudi stiropor in gips plošče čez. Pa okna zamenjat,ker so zdaj lesena in skos noter piha,ven gre pa topel zrak...pa še dost drugih stvari je treba. Nisva pa nikjer drugje našla oken,ki bi bili prave velikosti, razen v Obiju v MB(niso standardne velikosti) Dost pisanja. Je treba it spat,drugače ne bo jutri nič od mene(pa sploh nisem nič zaspana ) nočko
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 8:40:17
|
|
|
|
skuštrana
|
Dobro jutro... Vas samo malo pozdravim, tako, usput... Naty, kako kaj tvoj buši? Je že kaj velik..Moj tako-tako, vsi mislijo, da imam rok tam nekje septembra Sama sebi se zdim pa že kar trebuhasta...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 8:41:52
|
|
|
|
skuštrana
|
Teta Beta, načeloma bi lahko bilo tudi psihično, lahko kriza nastopi tudi kasneje, ne takoj ob rojstvu..No, saj boš videla kaj bodo preiskave pokazale. Držim pesti, da ni kaj hudega...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 9:03:24
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja snorlax, a prav prešaltala si na Tušmobil? Če imajo pa tako slabo pokritost in signal. Joe je zdaj dva meseca na Tušu in še nisva opazila, da bila pokritost in signal kakorkoli problematična. Pri meni pa, mater jim Simobilovo - par dni nazaj sploh cel popoldan in večer ni delal .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.2.2009 9:04:01 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 9:16:27
|
|
|
|
skuštrana
|
Popravljam
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 16.2.2009 9:20:48 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 9:16:52
|
|
|
|
skuštrana
|
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 16.2.2009 9:23:30 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 9:18:22
|
|
|
|
skuštrana
|
Bubamarac...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 9:20:04
|
|
|
|
skuštrana
|
Nimam pojm azakaj druge slike noče objavit
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 11:00:51
|
|
|
|
mavo
|
Naš mali vragec je bil danes v posvetovalnici za 9 mesecev. Navagali so ga 8120g, dolg pa je 75,5 cm. Je zdrav, dobre volje in zdravnica ni imela nobenih pripomb. Prav fajn je blo.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 11:01:47
|
|
|
|
mavo
|
Skuštrana, vaš bubamarac je prav srčkan!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 11:52:06
|
|
|
|
migulja
|
Snorlax, najlepša hvala za link. Mi je kar popestrilo življenje . A gre katera pretegnit noge k savinji? Midva greva čez kakšnih dvajset min, samo malega še oblečem. Čeprav vreme je pa za .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 14:27:28
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja snorlax, a prav prešaltala si na Tušmobil? Če imajo pa tako slabo pokritost in signal. si ročno prešaltaš na Mobitelov signal, pa ni panike. Mene bolj moti njihov odnos - so me že 2x odklopili brez 1 samega opozorila - Mobitel ti prej vsaj še kako pošto pošlje, pa nekaj sms-jev. Pa saj priznam, da sem sama kriva, ampak novembra, ko je bilo že itak vse napeto okoli skorajšnje selitve ipd, sem enostavno pozabila račun plačati, se je valjal nekje po dnevni, nazadnje pa ga ni več bilo. to me pa moti, no. Tako da ko čez leto in pol končam razmerje, grem drugam, sem že odločena, pa me nobem polet s tušem na Luno ali kam že ne bo več prepričal
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 14:32:28
|
|
|
|
HuAnita
|
Aja, za posodit imam lep kostum za pikapolonico, starost 3-4 leta nekje. (Capinki premali, tako, za primerjavo...) Naša dva bosta Fifi in 'čomlek', pravi zločko za Čmrleka, ampak se že zdaj 'fajtata', kdo ne bo 'čomle'k, tako da obstaja še možnost, da fifija izločimo, pa bo mali pikecpokec Mavo, sem bila včeraj pri i, je imela njena starejša hči 4 RD. Saj veš, kje delam, pa ko boš enkrat tam blizu zvrcni, če ne bom tam, pa lahko postuš pri našem vratarju, ker enkrat se že primajam s terena Srečanje - razmišljam, da bi za ogrevanje, ker je še 1m do takrat, naredila žurček jaz. Samo mi bo skabi zamerila, če bom prehitevala po levi. Meggi - naš trmoglavec d. n. o., kot sem že tvojemu možeku razložila včeraj v štacuni, je tkao užival, ko sva se eno uro oblačila v pajaca, da potem sploh nisva šla smučat Saj, drugič ga peljem v rejo k mami, pa grem sama uživat!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 18:30:17
|
|
|
|
mavo
|
Punce, ki kupujete v Ikei, eno vprašanje: če kupuješ na veliko tam, a se splača imet IKEA FAMILY kartico? Kaj sploh z njo pridobiš? A se kuhinjo splača tam naročat? Kako pa je s prevozom in montažo? Za omare ni problem, ampak jaz bi imela kuhinjo tudi IKEA, pa ne vem, ali ti jo tako kot pri nas brezplačno pripeljejo in sestavijo, pa še najvažneje: a se tam da s kom v slovenščini dogovarjat za izris kuhinje in take stvari, ki pridejo zraven? Saj vem, da ni tema prava, ampak Jančika, Huanita, Skabi, za vas sem skoraj ziher da ste tam že kupovale al pa nameravate, pa da bi vedle kaj. Huanita, saj vem, kje imaš vratarja, ampak jaz bi rada tebe dobla, da ti lahko eno kavo al pa pirček počastim Srečanje - jaz sem za!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 18:58:02
|
|
|
|
HuAnita
|
Mavo, jaz v Ikei kupuljem izključno prek drugih Naročim, pa mi prinesejo, a ne, Jančika? No, frendica je pa tam vzela kuhinjo, meni je res lepa, samo kolikor vem, sta jo sama dol pripeljala, zmontirala pa sta jo sama, to pa vem. Ampak če gledaš cenovno, ni razlike recimo z Marlesovo ali Sveino, jaz sem dala pri nas manj v Mercatorju, pa še kup binitet in predvsem montaža zastonj. Skušttrana, ta mali je bubarama za pojest
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 19:02:32
|
|
|
|
skuštrana
|
HuAnita, Liza je tudi bila Fifi ..Samo ne morem slike prilepit, nimam pojma zakaj ne Jančika???
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 19:37:49
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Punce, ki kupujete v Ikei, eno vprašanje: če kupuješ na veliko tam, a se splača imet IKEA FAMILY kartico? Kaj sploh z njo pridobiš? A se kuhinjo splača tam naročat? Kako pa je s prevozom in montažo? Za omare ni problem, ampak jaz bi imela kuhinjo tudi IKEA, pa ne vem, ali ti jo tako kot pri nas brezplačno pripeljejo in sestavijo, pa še najvažneje: a se tam da s kom v slovenščini dogovarjat za izris kuhinje in take stvari, ki pridejo zraven? Saj vem, da ni tema prava, ampak Jančika, Huanita, Skabi, za vas sem skoraj ziher da ste tam že kupovale al pa nameravate, pa da bi vedle kaj. Huanita, saj vem, kje imaš vratarja, ampak jaz bi rada tebe dobla, da ti lahko eno kavo al pa pirček počastim Srečanje - jaz sem za! Mavo, enkrat sem tu na RR brala (in nisem shranila linka ...buča blontna) da si punce naročijo enga tipa, mu povejo kaj bi imele, rezervirajo v ikei in potem on to pripelje, ker ima kombi.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.2.2009 19:38:36
|
|
|
|
barika
|
ja še to. Mavo zdej ima ikea veliko stvari, ki jh lahko preko neta naročiš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Datum porodaxtinchyAli ste rodile: pred predvidenim datumom poroda (
46%)
na dan predvidenega poroda (
12%)
po predvidenem datumu poroda (
34%)
v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (
8%)
Število vseh glasov: 155Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!