|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.2.2009 9:36:29
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Kaj je zdaj s srečanjem? Ja ne vem, mater, a nobena ne bere, no . OK, še enkrat: pri Skabi tisti vikend 13. ali 14.3., torej čez en mesec. Dovolj časa torej za rezervacijo termina. Boste povedale, kateri dan vam bo bolj ustrezal, pa upam, da se bo lahko Skabi sama kaj javila. Ropotuljica, jaz sem za kratke, čeprav boleče rešitve. Če na dolgo ne gre... Jaz bi na tvojem mestu šla nekam s Špelo. Eno je spat skupaj, drugo pa je biti skupaj v postelji in NE spati. Midva zato nimava otrok v najni postelji, ker jaz potem nič ne spim. Kakšna sem, ko ne spim, tega pa ne bi razlagala, ker sem obupna . Kajetan je tudi čisto navlečen na mene, ampak me to nič kaj ekstra ne gane - ko sem lahko, sem z njim, ko pa ne gre, pa tudi pomislim ne na to, da ga kaj peče. Joeju niti lubčka ne da, pa vse je "mami bo". Ja vešde . Včeraj je že bila ena taka scena. Cel teden sem non štop z njim, ker je bolan, včeraj sem šla pa na španščino. Fantje so me odložili pred šolo in mali se je drl celo pot do doma, doma se je komaj pomiril. In ko se Kajetan dere, se trese blok . Madona, je glasen . Ko se je danes zjutraj zbudil, je bil prvi stavek: "Ni mamice", cela travma al kaj . Jaz vsakič, ko ima napad in poskuša kaj izsilit, pomislim, kako bo to zgledalo, ko bo v puberteti in bo šlo za bolj pomembne zadeve kot to, katere bremze bo imel gor (točno zdajle sedi tule poleg mene in si jih puli dol, ker so baje umazane, zraven pa sakramentira na ves glas - ej, boli me đoli, res!). Če mu bom zdaj pustila, da mi skače po glavi, se lahko čez deset let odselim v kakšno votlino. Pa to zdaj govorim o resnih zadevah, ne o tem, katere žabe bo mel - recimo o tem, da mi mora dat roko, ko gremo po cesti. Včasih ga vlečem po tleh za sabo , ampak gre na boljše. Zadnjič mi je ena mamica rekla, "Kako lepo pa vaša dva gresta po cesti in data roko". Sem si mislila, ja, tri leta švica so tole , pa še se mi hočeta pulit. Zdaj mu grem pa izpolnit gorečo željo - trainspotting . Cel teden gledava ali vlake ali Krtka. In ker je Krtek v smrtni nevarnosti, če ga samo še enkrat vidim (aaaaaaaaaa), bova pač na youtubu buljila v parne vlake. Juhej.
|
|
|