|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
12.2.2009 21:52:13   
Jančika_
Kaj sem pa zdaj zaštrikalauser posted image .

Janeja, pocajtaj seuser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
12.2.2009 22:00:01   
biser
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Biser, sliko naložiš na http://www.shrani.si/, potem skopiraš kodo za forum in jo prilepiš v besedilo.

Prekrški...načeloma jih ne delam; če že vozim prehitro, je to par km preveč in po pomoti (Ok, včasih malo prepočasi zmanjšam hitrost). Nikoli me še niso ustavili ali slikali. Na kraj pameti mi ne pade, da bi se skozi naselje peljala 100user posted image . Bi me pa lahko čapnili takoj za tablo, recimo.

hvala za odgovor.
Drugače pa se tudi jaz držim predpisov in ne delam prekrškov(vsaj večjih ne),ker nimam denarja, da bi ga lahko devala še policajem. Ga dam rajš otrokoma.user posted image

LP

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
12.2.2009 22:24:26   
Meggi
No svaka vam čast. Je pa tud odvisno koliko je človek na cesti. Če vsak dan nardiš 70km, al tedensko toliko. Večja možnost da te čopnejo je kdaj? Je moj modro komentiral, da me še niso ustavili odkar sva poročena. Torej, je bil zadnji cajtuser posted image . A ja itak so me ustavili zarad njega, ker se on ni spakiru pravcajt po otroke. Pa srečno na cesti. Jutri je petek 13. Meni je edino ona pesem od RebekE tako zelo realna.Sam ni nujno, D velja glih sam na petek13.

A se gre katera smučat za vikend na Roglo? Se obeta lepo vreme? Gužva bo pa tudi a.

Info še od Huanite. Sladko spi z malima. Jutri bo pa kod roža nasmejana in zadvoljna. Dobro smuko ji želim.

Kako je s Skabi? Neki sem jo žicala, če bi hodile na telovadbo zvečer med tednom. A ste kaj  mamice športnice?

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
12.2.2009 22:51:46   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Js grem zdle od doma ... če bo ktera hodla za Savijo če cca. pol urce (takrat bom js tam), naj me pocuka za rokav :) Imam voziček olivne barve, na seb pa imam svetlo modro vetrovko pa čop z dolgimi svetlo rjavimi lasmi.

Uživajte na sončku!

Hoj! Sem šele zdaj vidla tvoj post. Pa sem bla dan s kolegicami v mestu in za Savinjo. Pa na kavici pred Občino in v Populusu. Če bi prej vidla bi te pocukala za rokav. Mogoče pa smo se kje srečala (smo ble kr 4 mamice z malčki tko da nas ni blo težko zgrešiti).

Pol smo se pa ziher vidle user posted image  Midve z Bethany sva šlemim Populusa okol dveh in so tam ene mamice sedele user posted image  Ste ble najbrž ve user posted image

< Sporočilo je popravil katja_p -- 12.2.2009 22:58:03 >

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
12.2.2009 22:54:07   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Biser, sliko naložiš na http://www.shrani.si/, potem skopiraš kodo za forum in jo prilepiš v besedilo.

Ali pa na www.slikomat.com

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
12.2.2009 22:55:45   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Kako je s Skabi? Neki sem jo žicala, če bi hodile na telovadbo zvečer med tednom. A ste kaj  mamice športnice?

Kam bi pa ti hodla na telovadbo? Js bi zdle na spomlad kaj začela ... ker poletje bo kmal tu ...

< Sporočilo je popravil katja_p -- 12.2.2009 22:58:25 >

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
12.2.2009 22:57:19   
katja_p
Uf, sami moji posti user posted image  bi lahk kamot vse združla v enga user posted image  Mogoč pa te zvezdice na avatarjem zbiram user posted image user posted image user posted image

No, tole je naša pupa prejšnji teden na obisku pri babi:
user posted image

tako, zdaj grem pa v mižule! Nočko, babuške!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
13.2.2009 8:10:19   
Ropotuljica
Punce, naš mali ga pa sračka. Sploh noče več sam spat, celo noč moram zraven njega ležat. Pa karje še hujš: ati tud pod razno ne velja. Če gre on tja, se mali tako razburi, da je potem štala dve uri. Ko pridem jaz, se uleže in mirno zaspi. Včeraj sem spala v svoji postli natančno 9 minut. Hrbet me že ful boli. No, na srečo sem ga vsaj toliko zmanirala, da me je zadnje dni nehal vlečt za lase. Ker prej pa res nisem spala nič. Najbolj me skrbi, ker se to vleče že ful dolgo - od novega leta, in nimam pojma, kdaj ga bo minlo. Je pa kr trmast, uveljavlja svojo voljo na veliko, če mu ne pustiš, se pa tako dere, da ušesa bolijo. Še Š mi reče, naj grem T porihtat, da se ne bo drl. Smili se mi Š, ki jo ponoči zbujamo, postala je kr fejst tud ljubosumna, ker sem ponoči ves čas s tamalim. No, da o ljubosmju malega sploh ne govorim. Če se mi M malo preveč približa, pride T do naju, naju vleče narazen in govori: Ne!! Ne!! Totalno je posesiven. Prejšnjo noč je šel M k njemu in hotel vztrajat, da bi mali zaspal ob njem. Tako se je drl, da groza. In potem se sprašuješ, kaj naredit s Š. Čez čas sem jo vzela k sebi, kar pa spet ni ok zarad malega, ki je seveda to videl. Eno uro se je drl, tolkel po vratih, klical mami mami .... Pol pa nisem mogla več. In sem šla tja. In se je takoj umiril, ko sem se ulegla k njemu. Dans pa spet ista pesem. Ker enostavno ne morem več. Letos sem spala eno noč - se mi zdi. In nimam možnosti,da M prevzame kako noč namesto mene, da se vsaj malo naspim, ker mali tega NE DOVOLI. Čez dan sem nekaj poskušala spat, ampak sem tako utrujena, da sploh nisem mogla.
In zdaj ne vem: a naj grem nekam za par noči, da me pač enostavno ne bo doma (Špela pa z mano)? Ampak ne vem, če sem tega sposobna - se mi bo srce ustavlo, ko bom študirala, kako se najbrž mali dere. 

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
13.2.2009 8:12:35   
Ropotuljica
Joj, ne mi o policajih! Jaz zdaj tako pritiskam na gas, ko sem toliko na poti, da me je kar groza, če me kje polovijo. Človek se navadi na hitrost in potem vozi zmeraj hitreje. 130 mi je zdaj že tako počasi, da bi lahk knjigo zraven brala. 

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 13.2.2009 8:24:32 >

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
13.2.2009 8:27:59   
katja_p
Ropotuljica, tole ti pa čist nč ne zavidam user posted image user posted image  kolk sta pa narazen tvoja dva?

Neposredna povezava do sporočila: 3460
13.2.2009 8:32:18   
Ropotuljica
Čez 3,5 meseca bosta 2 in 4 leta

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
13.2.2009 8:39:15   
skuštrana
Ropotuljica, user posted image nasveta pa itak nimam, saj veš da smo mi na easy pa imamo družinsko posteljo user posted image
Pridi za par dni k meni, s Špelo, samo ne naslednji vikend takrat najverjetneje pride Amy and co user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 3462
13.2.2009 9:04:17   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Huanita kaj vez?

Nope, žal. Veze so samo enosmerne, torej ko oni kaj rabijo, priletim takoj, obratno pa ne greuser posted image   Zakaj pa misliš, da se v tej sezoni nisem še 1x smučalauser posted image

No, jutri nameravava v AVT, Katcshberg ali nekaj takega, menda je z Merkurjevo kartico pol ceneje, kolikor sem gledala, okoli 18 eur celodnevna karta, pa menda smučišče, da se res nagoniš, ne pa da pol cajta stojiš v vrsti, pol pa se izogibaš drugim smučarjem....

Kazni in policaji - saj sem že pisala, fajn bi enkrat, pa sem 'potegnila' službeno vezo, s katero sva se osebno spoznali šele decembra laniuser posted image user posted image  Dogodek pa je bil ene 3 leta nazaj - ja, z malim sem bila že fejst nosečauser posted image   Ampak vedno pravim, da niso krivi policaji, ampak mi, ker se ne držimo pravil in ogrožamo, tako da če bi me takrat 'upalili' za starih 50 čukov in nekaj KT, bi imeli čisto prav...

teta Beta - kakkšne preiskave pa delajo vaši punčki? Ampak sistem pa, če je zdrava, valda hodi v vrtec, ali jo boš zdaj imela doma, da boš blato lovila?! Jaz bi prosila v vrtcu, ali pa če imaš možnost, se zmeni tako, da te pokličejo, ko se pokaka, pa potem sama 'pobrskaš', pa neseš domov  ali v ZD takoj....

Kaj je zdaj s srečanjem?

Me pa veseli, ko vidim, da nisem edina s težavami pri citiranjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
13.2.2009 9:15:23   
mavo
Huanita, srečanje se štima za marec, ne za februar, tako da se ti ne mudi. Katschberg je super, sem že smučala tam, še boljši pa je Obertaurn, ki je samo streljaj oddaljen od Katschberga in na višji višini (prelaz). To je pa prava bomba!
Kdaj boš imela pa kaj časa, da te na kavo povabim? Imam eno malenkost za I. Bi bil že čas, da ti dam, da ne bomo prej šli iz Celjauser posted image . No, v roku pol leta enkrat se probajva dobit.
No, grem si zdaj kavo skuhat in gremlinčka nahranit.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
13.2.2009 9:29:17   
jerebica
ropotulica mi smo s spanjem tudi bolj na komot, kr naenkrat smo vsi 4 v najini postelji.
Pa sej to mi je vredu, sam da zvečer zaspita vsak v svoji postli, ker je bed hodit prezgodaj spat. M. je tak že lepo navajen, ga pokriješ pa zaspi, R. je pa že začel z izsiljevanjem, zaspi pol pa vsako minutko eno očko odpre in če me ni tam začne z dretjem, oooooooooooo utruja to ,..... evo od mene tudi ne moreš dobit nasveta.

babike, danes je tud lep sonček zunaj, kdaj boste kaj za savinjo. Se z R. pridruživa.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
13.2.2009 9:36:29   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Kaj je zdaj s srečanjem?

Ja ne vem, mater, a nobena ne bere, nouser posted image . OK, še enkrat: pri Skabi tisti vikend 13. ali 14.3., torej čez en mesec. Dovolj časa torej za rezervacijo termina. Boste povedale, kateri dan vam bo bolj ustrezal, pa upam, da se bo lahko Skabi sama kaj javila.

Ropotuljica, jaz sem za kratke, čeprav boleče rešitve. Če na dolgo ne gre... Jaz bi na tvojem mestu šla nekam s Špelo. Eno je spat skupaj, drugo pa je biti skupaj v postelji in NE spati. Midva zato nimava otrok v najni postelji, ker jaz potem nič ne spim. Kakšna sem, ko ne spim, tega pa ne bi razlagala, ker sem obupnauser posted image .

Kajetan je tudi čisto navlečen na mene, ampak me to nič kaj ekstra ne gane - ko sem lahko, sem z njim, ko pa ne gre, pa tudi pomislim ne na to, da ga kaj peče. Joeju niti lubčka ne da, pa vse je "mami bo". Ja vešdeuser posted image . Včeraj je že bila ena taka scena. Cel teden sem non štop z njim, ker je bolan, včeraj sem šla pa na španščino. Fantje so me odložili pred šolo in mali se je drl celo pot do doma, doma se je komaj pomiril. In ko se Kajetan dere, se trese blokuser posted image . Madona, je glasenuser posted image . Ko se je danes zjutraj zbudil, je bil prvi stavek: "Ni mamice", cela travma al kaj user posted image .

Jaz vsakič, ko ima napad in poskuša kaj izsilit, pomislim, kako bo to zgledalo, ko bo v puberteti in bo šlo za bolj pomembne zadeve kot to, katere bremze bo imel gor (točno zdajle sedi tule poleg mene in si jih puli dol, ker so baje umazane, zraven pa sakramentira na ves glas - ej, boli me đoli, res!). Če mu bom zdaj pustila, da mi skače po glavi, se lahko čez deset let odselim v kakšno votlino. Pa to zdaj govorim o resnih zadevah, ne o tem, katere žabe bo mel - recimo o tem, da mi mora dat roko, ko gremo po cesti. Včasih ga vlečem po tleh za sabouser posted image , ampak gre na boljše. Zadnjič mi je ena mamica rekla, "Kako lepo pa vaša dva gresta po cesti in data roko". Sem si mislila, ja, tri leta švica so toleuser posted image , pa še se mi hočeta pulit.

Zdaj mu grem pa izpolnit gorečo željo - trainspottinguser posted image . Cel teden gledava ali vlake ali Krtka. In ker je Krtek v smrtni nevarnosti, če ga samo še enkrat vidimuser posted image (aaaaaaaaaa), bova pač na youtubu buljila v parne vlake. Juhej.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
13.2.2009 10:06:07   
Janeja
Ropotuljica, tule se pa čist z Jančiko strinjam.
Boljše potrpet par dni in mu dokazat, da si bolj trmasta od njega in da bo na koncu po tvoje, kot pa več let tole prenašat. Pa še stopnjuje se izsiljevanje lahko. Ne hvala!
Sploh kar se spanja tiče ne popuščam niti za milimeter. Zato imamo vsak svojo posteljo, da tam spimo, ne pa za igrače gor odlagat. Zjutraj pa je zato toliko bolj sladko, ko oba prilezeta k nama in se cartamo in stiskamo. Čez noč pa niti slučajno!

Jaz bi na tvojem mestu sigurno vztrajala - prve dni bo hudo, ker bo dretje trajalo in trajalo, ampak vsako noč bo krajše. Mislim da je ni male trme, ki bi vztrajala dlje kot en teden. Si hitro pridejo gor, da tokrat mami misli resno.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
13.2.2009 10:15:30   
migulja
moja izbrana zdravnica je "naša" Darja, zato se skuštrana smeji. user posted image

Če ni tale RR res en družinski portal user posted image

Janeja, čim prej. se pozdravi. Upam, da te vsaj boli ne več pa da so AB prijeli.

Katja_p, jaz bi tudi hodila na telovadbo. imam občutek (in izkušnje), da res hodim, če nas hodi več, drugače pa kar najdem kakšen izgovor.

Ropotuljica, kaj pa, če bi nekaj časa vsi spali v zakonski postelji? Pa ne takoj planiti po meni, da je to razvajanje otroka - kaj pa vem, mogoče pa res potrebujetvojo bližino. Pri teh letih se lahko začnejo nočne more, ki jih čisto prestrašijo. mogoče je to tudi pri vas. Pa naspali se boste user posted image . Naš mali spi kar v najini postelji (midva pa na kavču v dnevni user posted image user posted image ), pa se mi to ne zdi nič narobe. Lahko pa poročam čez kakšno leto, kako se je to končalo - da ne bo potem do 18. user posted image spal med nama.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
13.2.2009 11:01:46   
Ropotuljica
Jančika, Janeja, hvala za podporo. Se dobro zavedam, da so to dolgoročne rešitve. Če bi vedela, da je to faza, ki bo minila - ajd, že pretrpim nekaj noči. Ampak mislim, da se to lahko samo še vleče oz. postane še hujše. Pa tudi nefer je do Š, ki ji tudi nisva dovolila spati z nama. Torej, pred nami je vikend. Upam, da zberem dovolj moči, da se podam v ta boj.

Migulja, spanje v skupni postelji. Več razlogov, zakaj ne.
1. Ker je naša spalnica v dnevni in ker želim imeti vsaj dve uri na dan za sebe (zvečer po 8.00, ko gresta spat)
2. Ker je postelja široka 160 cm.
3. Ker otroci ležijo počez, mali me ob tem še vleče za lase in se tud pod razno ne naspim.
4. Ker imava oba probleme s hrbtom in si ne moreva privoščit, da cele noči leživa zvita ko dve klobasi.
5. Ker imata otroka vsak svojo posteljo in svojo sobo, ki naj jo tudi koristita.
6. Vsak večer z njima gledam risanko, prilepljena sta name vsak z ene strani, potem ležim z malim v njegovi postelji, dokler ne zaspi, kar včasih traja tud 45 minut (ker eden drugega motita). In mislim, da je to dovolj.
7. Ponoči vstanem, če se zbudi in joka, tud zraven njega bi čežala, dokler ne bi zaspal, ampak potem bi šla v svojo posteljo. Ko zdaj to naredim, traja do 10 minut. Mali namreč ves čas čekira, če sem še zraven njega. Če nič drugega: tudi on se tako ne more naspati.

V glavnem, nisem za varianto, da spimo skupaj.

Skuštrana, js se tud ne bi pritoževala, če bi lahko dopoldne do 11h spala. user posted image user posted image Pa itak še vedno ne vem, kako vidva funkcionirata, če nimata nič časa za sebe. Pri nas je zadnje cajte prav noro: vedno, ko se midva spraviva k stvari (pa itak se ful s težavo, ko sva oba tako prekrokana), evo, točno v tistem trenutku  se bo en mali oglasil in pokvaril še tisto malo, kar bi lahko blo. To je ze pravi horror, ne vem, kako se to sploh lahko dogaja. Kot da bi čutli ....

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
13.2.2009 12:30:32   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: migulja
kaj pa, če bi nekaj časa vsi spali v zakonski postelji? Pa ne takoj planiti po meni, da je to razvajanje otroka - kaj pa vem, mogoče pa res potrebujetvojo bližino.

A veš, da po moje ne gre za to, da katera od ne bi hotela razvadit otroka. Enostavno gre za to, da se ne naspimo, če imamo otroke pri sebi v postelji. To je to. In vsi tile otroci imajo veliko bližine. In je hočejo še več. In več in več. Mama se enostavno ne more raztrgat na tri konce ali več, ne gre. Jaz imam recimo zelo izi lajf, pa me včasih špona na vse konce. Cel dan si jim na voljo, ves čas z njimi - majke mi, da si zaslužiš potem vsaj ponoči malo miru.

Moj Vasja večkrat reče, da bi rad spal pri nama, ampak kako to potem zgleda: itak pride k nama šele ponoči in ko je bolan (drugače spi kot kamen in se niti enkrat ne zbudi do jutra), ker spiva v dnevni, otroka pa hodita spat ob sedmih, takrat midva pač ne misliva štacune dol zapirat. No, potem valja sem in tja (postelja je široka 140cm!), me brca pod rebra, vzdihuje in renči, nakar po eni uri muk reče, da bi rad šel spat nazaj v svojo posteljo in spi do jutrauser posted image . Če vzameva k sebi tamalega, ta sicer spi, ampak jaz ne morem, ker me med spanjem tolče z roko po glavi in mi diha direkt v uhouser posted image . Ko se obrnem z glavo dol, da ga ne bi poslušala, pa faše živčnega, ker je mama izginilauser posted image .

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
13.2.2009 14:18:56   
barika
A to še mene vse čaka, ko bosta dvauser posted image user posted image
Ropotuljica, na žalost ti ne znam svetovat, ker je Martin (za 1x) navajen tak, da spi že od rosjstva sam v svoji postelji , ker sma se striktno držala, da ni spanja otrok v zakonski. za 1x še stvari lepo tečejo, ko bosta dva, bo mogoče malo drugače.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
13.2.2009 14:41:55   
migulja
Ne, ropotuljica,  saj te čisto razumem. naša postelja je velika 2x2 m pa še midva sva srednje velika, tako da še ostane prostora. Saj pravim, ne vem, kako bo pri nas čez kakšno leto ali dve, ker je naš star komaj 3 dobre mesece pa se spoh še ne zavedava, da spi zraven user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3472
13.2.2009 15:39:52   
teta beta
Ropotuljica, pri nas je (skoraj) isto. D. se več ali manj vsako noč zbudi, enkrat ali večkrat, čisto odvisno. Pridem tja, ji dam za pit, jo pokrijem, primem za roko, greva lulat, včasih se uležem z njo, v glavnem zaspi takoj nazaj. Če pa slučajno dojim malega in ne morem in se prikaže ati, je pa vpitje, jok in katastrofa. V našo posteljo pa noče zraven, le izjemoma (kar je zanimivo, ker je kot dojenček drugo polovico noči skoraj vedno prespala z nama, od predlanskega poletja pa do lanskega maja, ko je dobila svojo sobico, pa je sploh spala samo v veliki postelji). Kadar pa me zvečer ni doma in zbudi npr. ob 10, 11ali kaj takega, pa sploh ni panike. Moj ji reče, da me pač ni in takrat pa ni joka user posted image .

Daši bodo naredili vse sorte preiskave zaradi dalj časa trajajočih bolečin v trebuhu. V bistvu že skoraj dva meseca občasno toži, da jo boli trebuh. Na začetku si misliš, ajd, je kaj takega pojedla, spila vodo na bazenu, mogoče kak virus, mogoče malo blefira, ampak to zdaj traja že dolgo, zares jo boli, se gre včasih tudi uležt in v tem času je tudi 3x bruhala brez vzroka (no, skupaj recimo 8x, ampak v treh različnih terminih). Včeraj so ji vzeli tudi 3 epruvetke krvi, vodo, bris ritke in še to blato 2x po tri vzorce. Jaz upam, da bodo kaj našli, da vemo pri čem smo, in da ne bo kaj smotanega, seveda.

Sta že doma in "mamiiiiii!...".

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
13.2.2009 16:24:08   
mavo
Najprej sorry Jerebica, Ropotuljica in Migulja. Ko sem doma dala filat telefon, je kar naprej piskalo. Se mi je na španciru baterija izpraznila. Sem pa slišala od migulje, ki sva jo z Darjo33 srečali za Savinjo, da sta se z Jerebico nahodili, naklepetali in da sta se na sploh fajn imeli.

Ropotuljica, imaš ZS. Ne nimaš, se mi ne da pisat, te bom raje poklicalauser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
13.2.2009 17:50:14   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Najprej sorry Jerebica, Ropotuljica in Migulja. Ko sem doma dala filat telefon, je kar naprej piskalo. Se mi je na španciru baterija izpraznila. Sem pa slišala od migulje, ki sva jo z Darjo33 srečali za Savinjo, da sta se z Jerebico nahodili, naklepetali in da sta se na sploh fajn imeli.

Ej, ko tole berem se mi zdi, da se kr vse med sabo že dobr poznate user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?