|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
16.2.2009 20:08:02   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: barika

ja še to. Mavo zdej ima ikea veliko stvari, ki jh lahko preko neta naročišuser posted image

Ja, saj vem, ampak meni ni lepšega kot hodit po takih trgovinah in kupovat kar direkt, moram vse prej videt in otipatuser posted image , včasih na sliki čist drugače izgleda kot v resnici

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
16.2.2009 20:28:29   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: mavo
a se splača imet IKEA FAMILY kartico? Kaj sploh z njo pridobiš?

Vsaka dva meseca al nekaj takega dobiš njihov cajteng, pa enkrat letno katalog po pošti. Ob vsakem nakupu papirnata vrečka gratis, ves čas pa razne akcije za člane. Znižana in tako. Aja, 10% popusta v restavraciji.

Midva sva hotela vzet kuhinjo, na njihovi strani si naložiš program, kjer si jo lahko izrišeš in ti že zračuna ceno. Pa sva se potem odločila, da jo dava naredit po meri, saj bi morala v vsakem primeru imet mizarja, da bi nama prilagodil par zadev. Totalen stres mi je bil tole s kuhinjo, potem sva pa našla tega tipa v Konjicah in po moje bo kuhna super. Jo že imamo, samo je nimamo še kam postavit; vzela sem pa enako kot jo ima prijateljica, tako da vem, da tip dobro dela - poleg tega je bila cenejša kot v Ikei. Ne veliko, pa vendar. Pri montaži nama bojo nekatere dele posebej prilagodili.

Aja, pri Ikeiini kuhinji je bil pult neverjeten strošek, ful veliko je prišel. Tista prijateljica, pri kateri sem videla kuhinjo, ki sem jo potem vzela, tudi ravno zaradi pulta ni vzela Ikeine, pa zaradi prilagoditev na licu mesta. Pri nama bi recimo ostalo na eni strani 30 cm, ki jih nikakor ne bi mogla zafilat. Drugače so pa kuhinje baje kvalitetne. Ko sem se sama zanimala za nakup, sem slišala same pohvale.

Gor imajo svetovalce, ki govorijo slovensko oz. so Slovenci. Vse zrihtaš brez problema. Midva bova naslednji mesec naročala po netu, predvsem garderobne omare. Če naročiš za več kot jurja evrov, je dostava zastonj.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
16.2.2009 20:29:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

ja še to. Mavo zdej ima ikea veliko stvari, ki jh lahko preko neta naročišuser posted image

Ja, saj vem, ampak meni ni lepšega kot hodit po takih trgovinah in kupovat kar direkt, moram vse prej videt in otipatuser posted image , včasih na sliki čist drugače izgleda kot v resnici

ja že že, sej ti greš najprej tja, pogledaš itd ... potem pa od doma naročišuser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
16.2.2009 20:29:53   
Jančika_
Aja, tisto, kar bova naročila, sva šla prej 2x gor pogledat, pa verjetno bo treba še enkrat, ker sva si spet nekaj premislila. Dej boh, da se kmalu preselimo, ker drugače si bova še trikratuser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
16.2.2009 20:32:09   
Jančika_
ja že že, sej ti greš najprej tja, pogledaš itd ... potem pa od doma naročišuser posted image

No, touser posted image . Vmes si premisliš in greš še enkrat pogledatuser posted image . And againuser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
16.2.2009 20:37:31   
Jančika_
No, še glede pusta. Naša dva že trenirata za Spidermana, kaj pa drugegauser posted image . Ampak luštna sta pauser posted image .

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
16.2.2009 21:16:05   
Meggi
Huanita poročam da je misija prvega smučarskega dneva na snegu dokaj uspela. Midva sva se po 4 letih- privoščila 3 ure samostojnega smučanja- luksus. Ma je fajn, bi še kr bil, a drag tud ko pes. Pri prodaji kaert nič ne vedo za merkurjev popust- al se je pa glupo nardilauser posted image . Če lahko še nekaj info o smuč. tečaju. Kakšni je okvirni plan učenja otrok osnov smučanja. Po koliko časa jih uvedejo na vlečnico. Ok fajn je da imajo res t.i. suhe vaje, štanfajo, ravnotežje,... Se bojim da se bo našim dolgcajt zazdelo, ko so se že same spušale po vlečnici mali, ...

Maškare- še eno pakiranje. Mi si bomo mal med žlahto zamenjal kostimčke. Je pa to res eno pakiranje in naštimovanje. Meni so res lepe maškare čebelice, pikapolonice, ...

A -ha vprašanje še. Koliko pravic glasovanja dovolite otrokom o pustnem liku?
Npr. imam cca 3 variante s sposojenim na voljo. Valjda, da se bom skenfala da jim bo eden od možnih všeč. No, pri tem smo še v postopku. A ima katera idejo kako bi nardila tisti anglelski obroč za Angelčka? Obleko imam, obroč mi še manjka?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
16.2.2009 21:38:50   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi
Koliko pravic glasovanja dovolite otrokom o pustnem liku?

Glasovanja ni - jaz vprašam Vasjo, kaj bi bil in pove. Tamali pa tak hoče bit isto kot on. Nikoli, ampak res nikoli ju ne bom silila, da bosta nekaj, kar sem si jaz zamislila, njima pa ni všeč. Se še predobro spomnim, kako nesrečen je bil moj brat vsako leto, ko ni mogel biti kavboj, ampak pajac, medo, angelček, same kjuti kjuti stvari - on je pa drugim maškaram kradel puške in pištoleuser posted image .

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
16.2.2009 21:40:33   
Jančika_
Aja, Piki, kdaj prideš po levčka?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
16.2.2009 21:59:48   
HuAnita
Meggi - kar počasi, če niso osnove utrjene, ne bo nikoli dobro in z veseljem smučala. Tudi jaz sem kot dekle preštamfala, pa mi nič me manjkauser posted image    No, resno, ti jim kar zaupaj, so maherji. Je pa čisto odvisno od otroka, koliko se nauči, ker lahko se skupine vsak dan premešajo - jih združujejo po znanju.... Moj M. ima enega malega že 3jič letos na tečaju, pa nič, čisto nič...  Za kaj več pa vprašaj S. jutri, jaz ti zanj težko govorim, mi je pa smotano, ker niso povezani, da bi ti kak popust zrihtala....

Maškare - jaz jima oblečem, kar mi ena M. sodelavka posodi. Ker večinoma sama izdela, je ful lepo, tako da nimata kaj veliko možnosti izbire. user posted image  Itak smo bili v soboto pri frendici, njena hči pa ima 2 obleki za princeske, Capinki se je mešalo, takoj se j oblekkla, čez 2 minuti je pa že mali bil 'ceska'  (princeska), tako da nema prava glasanja, ni šansuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
16.2.2009 22:26:11   
Meggi
Se grozno sliši ta zgodba. Me je moj postavil na " tla", ko so si v njegovih cajtah to full želeli sami izbirat- in so užival. Jst sem bla lahk zadovoljna če sem imela en pvc klobuk na glav takrat...

6 Letniki že res imajo svoje želje. Sam vsaka druga bi bila princesa user posted image  A ja zdej bodo morda Winx. Tamala je navdušena ni blema. No, ta velika bo po njeni zadnji teoriji celo Kača- jow meni (se je s teto zmenla) Jaz pa v omari za lepo japonko user posted image  A nisn obupala morda si še premisliuser posted image   A ja pa še to ko je bla stara 3.5 si je izmislila da bo čarovnica.. no je bla. taka prijazna. .. sam zdej pa ne vidiš takih malih čarovnic.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
16.2.2009 22:38:41   
Meggi
H... vašo malecko sem vidla.. se je peljala ko mušica mimo mene. In ustavila na mestu. Svaka čast.. pa menda najmanjša. Je užitek videt take knedle na smučkah. A Zloćko že tud smuča? A nis rekla da gresta v Aut. Se je kolegica pohvalila kako MEGA je v Krat.. Ne vem kje?user posted image  Zimske sanje enga lepga dne, da bom pakirala za teden zimskih počitnic v eni koči s smučarijo, bazenom,.. Sanjaj s. k.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
17.2.2009 8:39:01   
Ropotuljica
Punce, da vam malo sporočim, kako mi spimo.
Od zadnjič še nisem ležala zraven malega. POnoči vstaja M, nekaj malega je jokanja, ampak je pogruntal, da ne bo nič dosegel. Zvečer smo uvedli drugačno rutino, klečim med obema posteljama in jima zapojem nekaj pesmic, ne grem pa z malim v posteljo. Pa lepo zaspi. Samo en večer se je drl. Včeraj ju je spat spravil M, mali se je najprej malo pritoževal, potem mu je blo pa všeč, ko so peli pesmice. In je lepo zaspal.
Ponoči sicer še vedno vstajamo, ampak to je kriva tudi Š. Danes je T prespal celo noč, do 5.45 se ni zbudil niti enkrat. Š ima pa kar naprej neke fore - dvakrat gre lulat, pa trikrat nos obrisat, vmes ji pa še kaj po glavi roji - zadnjič me je klicala, ko pa pridem tja,me vpraša, kaj imam v ustih user posted image Pa danes tud ni točno vedla, zakaj me je klicala. Po kratkem razmisleku je rekla, če jo lahko tako pokrijem, da kovtr v zrak vržem, da pade na njo (sej si predstavljate, a ne). No, v glavnem: še naprej hodim okrog z zabuhlimi očmi, ampak vsaj to sem dosegla, da ponoči tudi M velja. Zvečer pa hodim spat s kurami - resno! Včasih že ob 8.30, vedno pa pred 22. Joj joj joj, sem to sploh še jaz??

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
17.2.2009 8:56:55   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Zvečer pa hodim spat s kurami .... Joj joj joj, sem to sploh še jaz??

user posted image user posted image user posted image  to ti pa res ni podobno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
17.2.2009 9:30:21   
jerebica
Se še predobro spomnim, kako nesrečen je bil moj brat vsako leto, ko ni mogel biti kavboj, ampak pajac, medo, angelček, same kjuti kjuti stvari - on je pa drugim maškaram kradel puške in pištoleuser posted image .

joj pust, men so tud bolj všeč kakšne kjut zadeve, živalski liki: žabice pa slončki pa to  sam...... že lani smo bli bathmani, letos pa kaj pa drugega kot gusar ( rad bi imel meč pa pištolo pa smo to še najlažje sprejel skozi pustni kostum). tamjčken bo pa gospod Ficko

Meggi: M. je bil lani na tem tečaju, pa je mož tud pomislu da se dolgočasim, ampak mali se je tak dober naučil smučat da se lahko letus kamot skupaj vozmo po družinskih progah, no ne glih po jurgovem, ampak tja tud jaz ne grem.

Ropotulica lepo da vam uspeva!!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
17.2.2009 10:16:32   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Aja, Piki, kdaj prideš po levčka?

Pridem, pridem.... enkrat ta teden. Se morm še z mentorico zmenit kdaj morm k njej. Si lahk misliš, hoče da ji prinesem predstavitev diplomske (v powerpointu in v wordu tisto kar bom govorila)! Očitno ne bo šlo sam s powerpointom pa zraven govorjenjem ''iz glave''. Matr, no, zdej morm pa še to klofat user posted image .

Te pokličem! Lahk da že jutri. A ste mal čez 4 doma?

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
17.2.2009 10:52:53   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec
Te pokličem! Lahk da že jutri. A ste mal čez 4 doma?

Po pravici povedano nimam pojma. Smo leteči kot batmani, mater. Ne vem za eno uro vnaprej, kaj se bo dogajalo, ker je vse podrejeno Joejevi službi in bajti. Počitnice v šolstvu? Ja, res je prišel včeraj domov pol ure prej kot običajnouser posted image .

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
17.2.2009 11:04:01   
Janeja
Ropotuljica, super. Si videla, da se vztrajnost izplača. user posted image
Mulčki so prav zviti in dobro vejo, koga lahko izkoriščajo. Ampak si potem tudi hitro pridejo gor, ko se odločiš, da tako ne gre več. Samo vztrajat moraš. Če samo enkrat popustiš si spet na začetku. Malo se kruto sliši user posted image . Samo mislim, da otroci rabijo nek urnik oziroma ritual pred spanjem, pa je vse lažje.

Pust: Jan bo spet batman, ker so vse druge maska butaste user posted image . Se pa nič ne pritožujem, bomo spet mal prišparli. user posted image Lea se pa še ni odločila, ali bo kravica ali spet čebelica.

Smučanje - jaz sem včeraj pa tak šok doživela, da sem se cela tresla. Pride Jan domov s smučanja, veselo razlaga da je bilo super, samo zeblo ga je menda. Pol pa grem zlagat njegove mokre stvari iz torbe in vidim, da ima trenirko, v kateri je šel na avtobus čist premočeno, kombinezon, v katerem naj bi smučal pa čist suh. In ko ga vprašam, kako mu je to uspelo mi pove, da sploh ni imel kombinezona - smučal je v navadni tanki trenirki! Jaz sem mislila, da me bo kap zadela. A si ga predstavljate, na minusu, valda je padal po snegu, bil premočen... OK, je tudi sam kriv, da ni rekel komu, da še ni oblečen, samo da pa nihče od učiteljev ni videl, da se otrok smuča v trenirki, mi pa tud ne gre v glavo! Ful sem bila razočarana, res.

Danes pa še moj zadnji počitniški dan. user posted image Še dobro, da mi je vsaj AB končno prijel in sem danes že dobro.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
17.2.2009 11:28:00   
HuAnita
O, Janeja, šit!!!!!! Prosim pokliči S. in mu to povej!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
17.2.2009 12:14:30   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Dobro jutro...

Vas samo malo pozdravim, tako, usput...

Naty, kako kaj tvoj buši? Je že kaj velik..Moj tako-tako, vsi mislijo, da imam rok tam nekje septembrauser posted image Sama sebi se zdim pa že kar trebuhasta...

user posted image user posted image neee.... Meni je pa danes zdravnica (Marcel je imel sistematiko) rekla, če imam rok konc marca!! Ja, moj bauhi je že kr velik. Sicer ne vem zakaj, ker mali je tam nekje že skor pri sramni kosti! Sem pa jaz imela vedno velik trebuh, pa hitro se je poznalo, pa mal zaloge od prej tudi naredi večjega...user posted image V glavnem, po moje če se skup postavima, bi vsak reku, da grem jaz prej rodit, kot ti. Čeprav imam zdej rok kr blizu tvojemu -  23.6. po nuhalni. V sredo drug teden imam morfologijo in komaj čakam...kot da je prvič. user posted image

Janči - jaz pa že mal dvomim, da tvoj dela v šolstvu! user posted image Jaz vsake počitnice uživam doma...sicer gre dopust, se pa splača.

Janeja, tole je pa res tumač!

E lep pozdravček vsem..

MONTIGNAC

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
17.2.2009 18:26:27   
Meggi
Gradbinke:

1. kako se obnesejo okna in vrata bele barve (umazanija)

Otroške obleke;

Sicer konec sezone a kupim kombinezon št. 116 za pupo!

Telovadba;

Huanita- v sredo sva odločene s Skabi da greva na F. telovadit. Udeležba obvezna za sprostitev živcev.

Žur;

6.3 se obeta v Velenju žur s Severino. Vas zanima?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
17.2.2009 18:35:41   
Meggi
Vse tiste ki ločujete odpadke. Ali vam je kaj znano, kam so dali kante za ločeno zbiranje ; plastenke, steklenice? Namesto da napredujemo so jih pri nas skenslali. In sedaj mečemo lahk spet vse križam. user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
17.2.2009 19:01:52   
HuAnita
Meggi - se tudi jaz ukvarjam z ločevanjem, pismo,s em navajena, pa imam že eno ornk veliko vrečo za smeti, tisto ta veliko zeleno, polno pločevink in plastenk. Ena kolegica mi je rekla, da jih odlaga pri cerkvi v V.
Aerobika - če bo zvečer, sicer ne morem.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
17.2.2009 20:27:09   
mavo
Pa dobr, a lahko spet sneži zunaj????user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
17.2.2009 20:46:55   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Gradbinke:

1. kako se obnesejo okna in vrata bele barve (umazanija)

Verjetno odvisno od materiala. Mi imamo tu v stanovanju plastična okna, super einfoh za pucat - obrišeš z vlažno mikro krpico in je. Zapaca se pa tudi ne kaj ekstra od prstov recimo. Jaz sem bolj slaba gospodinja in okna čistim manj kot na vsake kvatre enkrat, pa ne zgledajo zanemarjena. Ne vem pa, kako je z lesenimi belimi.

Vrata imamo tu pobarvana z belo barvo (tessarol emajl), tudi samo obrišeš.

Tudi v hiši imamo bela plastična okna in vrata bomo pobarvali enako kot tu. Vhodna vrata so pa tudi plastična.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Janči - jaz pa že mal dvomim, da tvoj dela v šolstvu!

Eh, saj kot učitelj ima fraj, kot tajnik pa ne.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.