Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 10:05:47
|
|
|
|
katja_p
|
migulja, kdaj greš za Savinjo? Js mam tud namen mahn jo tja ... v kratkem
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 10:23:48
|
|
|
|
skuštrana
|
da greš do izbranega zdravnika, He, he, če je pa na smučanju Joj, Janeja , da se čimprej pozdravite, cela družina. Mavo, mogoče si pa uniformo res na preveliki temperaturi prala Eh, boš vsaj novo dobila, ko se pojaviš tam v napol premajhni, z odprtim dekoltejem
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 10:52:49
|
|
|
|
migulja
|
Saj ga mora nekdo nadomeščati, a ni res? Katja_P, povej kdaj, jaz sem lahko tam v 15 min, samo moram prej O-ja previt, ker še spi-Ampak spi lahko tudi na sprehodu (:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 11:00:59
|
|
|
|
Janeja
|
Migulja - moja izbrana zdravnica je "naša" Darja, zato se skuštrana smeji. Nadomešča jo ena zdravnica, ki pa je trenutno na terenu, v čakalnici pa 20 naročenih pacientov. Verjetno sploh ne bom, prišla na vrsto. Bom še malo počakala, potem pa grem čakat. Bom pa verjetno res kakšen AB rabila, zato ne bom čakala do jutri, da pride Darja nazaj. Mavo, itak da je stroj kriv za premajhno uniformo. A se že tako bliža služba, da že uniformo probavaš? Kdaj pa imaš konec porodniške?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 11:29:18
|
|
|
|
katja_p
|
migulja, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 12:45:30
|
|
|
|
katja_p
|
Js grem zdle od doma ... če bo ktera hodla za Savijo če cca. pol urce (takrat bom js tam), naj me pocuka za rokav :) Imam voziček olivne barve, na seb pa imam svetlo modro vetrovko pa čop z dolgimi svetlo rjavimi lasmi. Uživajte na sončku!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 13:13:05
|
|
|
|
biser
|
Jaz bi tudi šla ven pa ne morem ker je Sara bolana. Prej je bil Tim bolan, zdej je pa še Sara dobila vročino (37,5 C). Timi je bil do včeraj doma,zdej pa je že zdrav in je šel v vrtec, Sara pa ima čisto zamašen nos in kašlja kot da bi nevem kaj delala. Pa vročina Sploh ne vem več kako ji naj pomagam. Kapljice fiziološke ji skor ne pomagajo več,pa tut brani se z vsemi štirimi,ker jih ne mara, za vročino pa tut ne smem dat lekadola,ker se telo samo bori. Revo lahko samo tolažim in upam, da se bo čimprej pozdravila. Imate kakšne nasvete kaj še naredit, da se čimprej pozdravi?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 14:04:14
|
|
|
|
Janeja
|
Evo me nazaj a AB. Vnetje mehurja in ledvic, kot sem že sama predvidela. Po 2 dneh naj bi bilo baje OK - upam da res, ker boli kot . Sem pa čakala samo slabe pol ure, sem se psihično pripravila za veliko dlje. biser, če izkašljuje (če kašelj ni suh) potem ji daj kakšen Prospan sirup, vročino pa zbijaj šele, ko naraste nad 38,5. Pa nosek redno čisti, najbolje je z Babyvacom, če ga imaš. Pa tule si lahko prebereš še druge nasvete glede miritve kašlja, s katerim sem se sama ubadala dva dni nazaj: http://www.ringaraja.net/forum/m_3789508/mpage_1/tm.htm#3794414
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 17:19:41
|
|
|
|
Meggi
|
Pozdrav! Kdaj ste nazadnje naletele na radar. Jaz včeraj v hitenju v vrtec in šolo. Ma bi jih .... Huanita, vidiš se ne dogaja samo tebi šit.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 18:00:34
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Pozdrav! Kdaj ste nazadnje naletele na radar. Jaz včeraj v hitenju v vrtec in šolo. Ma bi jih .... Huanita, vidiš se ne dogaja samo tebi šit. nikol, vozim po omejitvah , ni ni dinarčkov za policaje
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 19:49:52
|
|
|
|
Meggi
|
Ne želji si, da te doleti, lahko se skrijejo v civilni avto. Morda katera ve, kje lahko pridem do cenejših smučarskih kart za Roglo? Včasih so jih imeli na Študentskih servisih. šS MB jih nima več, kolikor sem prečekirala na spletu. Ma prav lušta se mi da letos oblkukam kakšna dva smučarska dneva. Huanita kaj vez?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 20:06:55
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Kdaj ste nazadnje naletele na radar. Jaz včeraj v hitenju v vrtec in šolo. Ma bi jih .... Huanita, vidiš se ne dogaja samo tebi šit. Jaz že 3x . Najbolj me jezita dve kazni, ki sem jih pokasirala s službenim avtom. Ampak so bile še zmerne. Eno konkretno sem dobila pa pred 3 tedni. So me slikali in po pošti poslali "pozdravček". Mi je kar slabo ratalo.Od takrat se res trudim vozit po omejitvah, ker takole denar razmetavat pa ni za te krizne čase.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 20:16:42
|
|
|
|
mavo
|
Barika, a si ti zadnjič spraševala za Letni vrt za Savinjo (al kako se reče tistemu kafiču). Ne, ni še odprt. Kar se pa moje porodniške tiče, grem delat prvič 26.3. Malo me je res groza spremembe, pa novo delovno mesto, po drugi strani pa že komaj čakam, da grem nazaj med ljudi. Bolj me je groza tega, da bo šel mali M. v varstvo. Stalno razmišljam, ali ga bo kaj strah, ali ga bo varuška znala potolažit, ali bo jedel, ali bo spal, ali ga bodo drugi otroci tepli, ali ga bojo grizli... vam povem, da včasih bi sama sebe nekam poslala, take neumnosti se mi rojijo po glavi... včasih sem bila pa tako skulirana me ni skoraj nič iz tira vrglo. Janeja, a so že prijeli AB? A si našla SMS, a sem ga po nesreči komu drugemu poslala Nič, grem zdaj trebušnjake delat, da se vampeka znebim. Se mi že malo pozna, ker ne jem več zvečer, ampak je še premalo. A pozna katera kakšen čudežni pralni prašek, ki raztegne cunje?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 20:18:42
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Jaz že 3x . Najbolj me jezita dve kazni, ki sem jih pokasirala s službenim avtom. Ampak so bile še zmerne. Eno konkretno sem dobila pa pred 3 tedni. So me slikali in po pošti poslali "pozdravček". Mi je kar slabo ratalo.Od takrat se res trudim vozit po omejitvah, ker takole denar razmetavat pa ni za te krizne čase. Jaz sem pa imela srečo, sem malo veze potegnila če ne bi bila ob 250 evrov in 3 kazenske točke. Hvala, braco!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 20:23:53
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Janeja, a so že prijeli AB? A si našla SMS, a sem ga po nesreči komu drugemu poslala Ne še, me ful boli . Sem ravno odprla temo, če lahko poleg AB vzamem še nekaj proti bolečinam, ker tole je res prehudo. Bi pa naj AB prijel v 2 dneh oziroma naj bi bilo takrat že vse OK. Upam, da se zjutraj po drugi dozi res zbudim vsaj brez bolečin. Ja SMS sem dobila. Ampak moj telefon je nekaj zatrokiral in mi že nekaj časa sploh ni prikazoval, da sem dobila SMS. Ko sem šla dopoldne potem tvojega iskat, sem našla še 5 drugih prejetih in neprebranih sporočil. Zdaj sem ga pa čist resetirana, vse nastavitve dala nazaj na tovarniške, zdaj mi pa lepo zapiska in prikaže prejeti SMS. Sorry!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 20:37:06
|
|
|
|
mbd0411
|
Mavo,sem se nasmejala Otroci so si različni,ni kaj Kako se da to v okvir.Še nikoli probala,no.Če hočem pripopat kako vašo izjavo in jo komentirat,da se sploh ve kaj hočem???
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 20:40:10
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz bi morala v laboratorij nest 6 zaporednih vzorcev blata za Dašo. Današnji je v hladilniku, zdaj pa ne vem,kaj naj naredim za jutri. PRed vrtcem skoraj ziher ne bo kakala, vzgojiteljicam pa tudi ne morem rečt, naj kaka v kahlico in potem brskajo in zbirajo material v posodico. Kaj naj storim? A jim rečem, da če bo morala iti, naj jo skušajo prepričati, da zadrži? Ali naj pač riskiram in ji potem doma še dajem tako hrano, ki požene, da bi šla še enkrat? (So pa kar pedantni glede teh vzorcev, ima tudi posebno dieto, tako da ni čisto vseeno, da bi kar spustila kak dan.) A je že imela katera kak tak primer?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 20:40:52
|
|
|
|
bela vrtnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Js grem zdle od doma ... če bo ktera hodla za Savijo če cca. pol urce (takrat bom js tam), naj me pocuka za rokav :) Imam voziček olivne barve, na seb pa imam svetlo modro vetrovko pa čop z dolgimi svetlo rjavimi lasmi. Uživajte na sončku! Hoj! Sem šele zdaj vidla tvoj post. Pa sem bla dan s kolegicami v mestu in za Savinjo. Pa na kavici pred Občino in v Populusu. Če bi prej vidla bi te pocukala za rokav. Mogoče pa smo se kje srečala (smo ble kr 4 mamice z malčki tko da nas ni blo težko zgrešiti).
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 20:43:28
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Kako se da to v okvir.Še nikoli probala,no.Če hočem pripopat kako vašo izjavo in jo komentirat,da se sploh ve kaj hočem??? Klikneš "citiraj" listek, ki je nad vsakim odgovorom. Potem pa samo zbrišeš tekst, ki ga ne želiš v citatu. Važno pa je, da citiran tekst pustiš v (quote) oklepajih in začneš pisati pod njimi.
< Sporočilo je popravil Janeja -- 12.2.2009 20:45:13 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 20:45:42
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Jančika, ste že zdravi? Drug teden so počitnice pa se kej oglaste na okoli.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 20:48:04
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Jaz sem pa imela srečo, sem malo veze potegnila če ne bi bila ob 250 evrov in 3 kazenske točke. Hvala, braco! Sam tele veze ne vem če ti lahko kaj pomagajo potem, ko sta enkrat položnica in zapisnik že izpisana. Lahko se znajdeš, ko te osebno ustavijo, kasneje pa ne gre več. In tako sem jaz policijsko blagajno napolnila namesto tebe.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 21:07:27
|
|
|
|
biser
|
Mene k sreči še nikoli niso ustavili policaji (trkam), ampak nikoli ni prepozno. Že jutr me lahk ustavijo, sploh tule v Škofji vasi imajo velikrat radar postavljen. Imajo par takih točk, da te hiter lahk ustavijo. Sicer je pa tak prav, ker pri nas imamo ravno cesto (pred dvojnim ovinkom ko se pelješ proti Vojniku)in seveda nadvoz, zato tu mularija zelo rada divja in se zgodi ogromno nesreč. Sej če se peleš čez Škofjo vas vidiš velikrat sveče ob cesti kjer je bila nesreča. Men je pa tak hudo, ko to vidim Aja,pa še eno vprašanje. Kok vstaviš sliko med besedilo?Mislim prav fotografijo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 21:20:47
|
|
|
|
Janeja
|
Teta beta, mogoče pa vseeno vprašaš vzgojiteljico, če bi ti hotela pomagat. Saj več kot ne ti ne more rečt. Kakšne preiskave pa delajo D.? In kaj je narobe, da je na dieti? A sem kaj zgrešila? Res se ne spomnim, da bi kdaj kaj omenila.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 21:49:38
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica Jančika, ste že zdravi? Drug teden so počitnice pa se kej oglaste na okoli. Hej. Kajči je že ful boljši, tako da bo do drugega tedna zdrav. Se pa bojim, da ne bo Joe spet imel nič fraj . No, bomo videli (je rekel slep). Biser, sliko naložiš na http://www.shrani.si/, potem skopiraš kodo za forum in jo prilepiš v besedilo. Prekrški...načeloma jih ne delam; če že vozim prehitro, je to par km preveč in po pomoti (Ok, včasih malo prepočasi zmanjšam hitrost). Nikoli me še niso ustavili ali slikali. Na kraj pameti mi ne pade, da bi se skozi naselje peljala 100 . Bi me pa lahko čapnili takoj za tablo, recimo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.2.2009 21:50:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, kje je pa kaj Snorči? Teta beta, vprašaj v vrtcu, če bi ti pomagali; če ne gre, bi jo jaz imela ta čas doma.To, da bi jo zadrževali, da ne bi kakala, mi ni ravno fajn ideja.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.2.2009 21:51:02 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.