|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
14.2.2009 19:14:18   
go_ta
kerala, jaz sem tud odkrila nov hobi: vsakič, ko gre kakšna mamica mimo z vozičkov, se zabuljim vanj in ocenjujemuser posted image moj se mi že smeji. imava pa midve iste favorite med vozički he he. uuuu, imena ...user posted image  pri nama je zmenjeno, da jih jst izbiram, ampak jih mora on potrdit. tako, da se strinja, da bo punčka Ela. problem je pa ime za fantka ... Meni je všeč Tibor, sam ni všeč ne njemu ne komu drugemuuser posted image  potem mi pa zmanjka idej ... Adam? Luka? pol je pa na vse to odgovor neeeeeeeeeeee. upam, da bo punčkauser posted image
zdaj pa pod tuš, potem pa si bova kakšen film ogledala ... in lenarila he he.
lepo se imejte, božajte bušije, pogovarjajte se z otročkiuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
14.2.2009 20:03:08   
eee35
Kerala: zelo mi je žal za tvojo punčko, pa res upam, da nobena od nas tega ne bo doživljala v trenutni nosečnosti, pa da bomo lepo nosile naše malčke, poslušale zdrave srčke, pa se veselile vozičkov, cunjic, pa drugih malenkosti...
Meni zato tudi težko čakat na naslednji pregled, vsakič trepetam, če je user posted image  v redu. Mogoče pa tudi podzavestno čakam z vsem, z imenom, z opremo, s pogovori o user posted image  v službi. Na nek način se mi zdi, da otročička tako skrijem, pa zavarujem, karkoli slabega bi se mu dogajalo. Ja, saj vem, da to ni logično, ker če bo kaj narobe, pač bo, ampak nekako tako je lažje:) Vsaj meni.
Drugače pa, če smo že pri Valentinovem: moj je bil zelo pameten, pa vprašal ginekologinjo v petek, kakšnih športnih dejavnosti se raje ne tikam. Pa je slišal, da skokov s padalom, pa globinskega potapljanja, drugo po zdravi pameti in takoj sem vedla, da se ne bom izognila športanju (prejšnje tedne sem ful bluzila:), sva šla na Toško Čelo na lep sprehodek. In toplo sonce je bilo res najboljše darilo za dan zaljubljenih:)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
14.2.2009 20:38:25   
Arwen
Hej, nosečke! Upam, da ste lepo preživele današnji dan zaljubljencev in da ga boste raztegnile tudi v noč.user posted image Jaz samo na hitro poročam o današnjem pregledu, kaj več pa pišem spet v ponedeljek. Mi bomo očitno dobili enega velikega zaspančka, juhuuser posted image (naš prvi je bil kot dojenček namreč pravi nespečnež user posted image ). Malemu je tako prijetno tam notri... eno rokico je imel prav frajersko zadaj za glavo, drugo pa v ustih in je lepo spančkal. Tako smo ves čas pregleda po trebuhu tolkli, da se je vsaj malo obrnil.user posted image   Kaže, da je zaenkrat vse o.k., NS 1,6 mm, verjetnost pa 1:2560. Spola žal nismo ugotovili, bo treba pač še malo počakat.
Punce, fajn bodite pa  prijeten večer vam želim.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
14.2.2009 21:14:03   
opatija
Dober večeruser posted image !

Upam, da se imele lepega Valentina in so vas najdražji razvajali.

Midva sva drug grugemu pripravila presenečenje: tortouser posted image Jaz sem jo spekla, moj dragi pa je kupil najboljše čokoladne pite na svetuuser posted image

Kot vidite mi samo torte hodijo po glavi (in tudi po grlu), jutri bo pa spet krik groze, ko bom stopila na vagouser posted image user posted image

eee35 bravo za super rekreacijo in čestitke tvojemu, da tako skrbi za vajuuser posted image

Jaz imam prav slabo vest, ker že več kot en teden nisem bila na konkretnem sprehoduuser posted image Se bom drugi teden poboljšala. Nameravam se vpisati na jogo za user posted image in na telovadbo za user posted image , v lepem vremenu pa seveda ponovno redno hodit na sprehode. V prvi nosečnosti sem hodila na pilates, sedaj pa mi urnik ne odgovarja. Sicer pilates toplo priporočam. Iz prejšnje izkušnje lahko povem, da je bil porod hiter in ko je bil čas je bil moj sonček po dveh pritiskih zunajuser posted image Vse punce s katerimi sem se pogovarjale in so hodile na pilates ali kako drugo telovadbo, so imele podobno pozitivne izkušnje.

Arwen me veseli, da vama je uspešno opravljen pregled polepčal Valentinovo! Čestitkeuser posted image

Vsem želim en romantičen večer, pobožajte trebuščke pa lahko noč!

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
14.2.2009 21:23:39   
eee35
Opatija: ja, telovadba, ali pilates ni slaba ideja:)
Punce a ve katera za kakšno fajn organizirano vadbo v LJ? da bi bila enkrat zvečer? Najdla sem eno ob 9.00 zjutraj, pa dvomim, da bi bili v službi zadovoljni, če špricam:) No lep zvečer še vsem naprej!

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
15.2.2009 8:48:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08.   
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), ??
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??    

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ) , 25.02.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , MF-27.03.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??           
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 10.03.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , user posted image , 25.02.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 26.02.                
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, 10.03. 

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 02.03.
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ?? 
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), 19.02.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), 09.03., AC-27.02., MF-06.04.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ),18.02. 
5ra83   -  25, P, MB, (1 user posted image ) , ??

09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), 16.02. 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.03.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03.                              

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image ), ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , 03.03.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 12.03. 
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), 12.03.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ),user posted image , 04.03.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), MF-30.03. 

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , 06.03.  

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 02.03.

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), 12.03.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) ,user posted image , 09.03.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ) , 24.02. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ) , 13.03.  
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 03.03.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), 09.03.  
kargo   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 05.03.
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) ,user posted image , 16.02. 
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , ??
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02. 
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 10.03. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ) , 09.03. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), NS-16.02. 
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), ?? 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.03.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), ??
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) ,user posted image , ??

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), ?? 

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 16.03.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), ??

24.08. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 27.02., AC-24.03. 

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 06.03.  
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), NS-17.02.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 27.02.
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), user posted image , 03.03. 

30.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 03.03. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 23.02., NS-16.02. 

04.09. 
Pia67   -  41, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 83 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
15.2.2009 9:02:06   
HeGa
Živjo user posted image !

Spet je en lep sončen dan! Mene kar malo razganja.
Včeraj sva bili z mojo pikico 2 uri na sprehodu.  Sva z mojo sesedo mal vozičkali in seveda: totalen babji čvek. Še čudno, da dež ne pada danes.

Čez kakšni dve uri pa se odpravimo na obalo. Upam, da danes ne piha tko zlo in da bomo lahko kaj zunaj. Gremo tašči sporočit veselo novico. Mojim sva povedala v petek, pa sta bla tko presenečena, da sta kar brez besed ostala.

Jaz tudi mojo pikico še vedno dvigujem. Ima šele dobro leto, pa jo je kar treba. Pa na previjalno, pa v stolček, pa v voziček. Se nikakor ne morem izognit, da je ne bi dvigovala. Kar pa seveda MUČI moj križ. Tko da ja, naslednji teden pokličem fizioterapevtko, potem pa če bo rekla, da priporoča, se bom pa še na kakšno organizirano vadbo za nosečnice vpisala. Drugače bomo pa samo doma vaje delali. Kerala upam, da tudi tebe čimprej neha križ matrat.

eee35 ti pa kar povej, če kaj pametnega v Lj. najdeš.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
15.2.2009 9:40:32   
Urša T.
Dobro jutro, souser posted image !

Kako ste kaj? Danes je pa res en lep sončen dan.Jupi!!!Sem prav dobre volje, ko se prebudim v tak dan.

Karala, vrjamem, da bo tokrat vse v redu, to, kar se ti je zgodilo je bil res nesrečem splet okoliščin.

Punce, katera mogoče ve, kaj je s Poopsie?Se nič več ne oglasi, pa velikokrat pomislim nanjo.

No, midva sva bila pa včeraj povabljena na dva rojstna dneva, tako, da Valentinovega niti nisva praznovala.Sva se pa zjutraj obdarila user posted image user posted image user posted image .

Vsem user posted image  iskrene  čestitke za uspešno opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image

Voziček Baby Boom prodajajo tudi v Škofji loki, v prodajalni Gumb, tako, da si ga tiste, ki ste bliže Škofji loki, lahko ogledate tam.

23tina, držim pesti, da se vse lepo izteče, ti pa se le ne sekiraj!Ajas, by the way;krasno oblekco si imela za poroko, res si bla lepa nevesta.WAW!!!

Serendipity, glede AS;jaz do 14. tedna mogoče malo manj tudi nisem nekaj slišala srčka, bolj pretakanje tekočin, kolcanje in riganje.No, sedaj se pa čudovito sliši že lep čas.
Napravco namestii tik nad sramno kostjo, nato pa čisto počasi premikaj levo in desno, pa boš slišala srček, ki ga takoj ločiš od svojega, saj je mnogo hitrejši.Jaz ga poslušam vsak dan, preštejem tudi udarce na minuto in sem potem srečna ceu dan user posted image .Res je tole super stvarca.Ti pa priporočam, da se prej namažeš z oljem ali zelo mastno kremo, saj se mnogo bolje sliši.
No, jaz sem danes noseča 15T 3/7, torej sem v šestnajstem tednu.
Upam, da naješ srček čimprej, pa le poročaj.
Jaz sem se že full navadla upravljat z AS, tako, da ga najdem v parih sekundah.
Vaja dela mojstrauser posted image user posted image user posted image .

Evo, drage moje, še malo , pa bodo tudi tiste avgustovke, ki imajo rok proti koncu avgusta imele pregled NS.
Činka-beba, Tanchy, Hel 32 ter Lorian (upam, da nisem katere spustila), držim pesti, da boste uspešno opravile pregled NS, potem se lahko pa vse skupaj veselimo naslednjega pomembnega pregleda-Morfologije.

Joj, jaz komaj čakam, da imam pregled,upam, da mii bo hitro minilo da 25.2.Bom vprašala ginekologinjo za spol še enkrat, čeprav mi ga je že Dr. Pušenjak napovedal, ampak, kaj se ve user posted image .Ker ne bi rada nabavila vse roza, na koncu se bo pa izkazalo, da je fantek.Nočem, da bi revež trpel v roza barviuser posted image user posted image user posted image , ki je meni tko zlo ljubka.

Nič. punce, uživajte v današnji nedelji, pa se beremo!!!

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
15.2.2009 9:46:46   
Urša T.
Še nekaj sem pozabla user posted image
Dajte mi povedat, izkušene user posted image , kako je , ko začutiš prve gibe otroka?Kako se to čuti?Na katerem mestu?
Komaj čakam, da jih začutim, pa zaenkrat ni še nič user posted image

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
15.2.2009 11:15:43   
Sulfinija
Ojla!

Lepo nedeljo vsem skupaj.Pa je minil dan zaljubljenih eni so rnsično pretiravali.
Midv az mojim sma si privoščila super kosilo,ter kapučino,nato ko sma pa prišla domov sem spekla roza torto z rožicami posuto super mi je ratala za prvič nama je še ostala za danes mjami.
Sedaj pa komaj čakam kosilo mojega ni jaz pa lačna kot volk.Sem malce likala in hitro nehala me takoj začbne zbadati pri jajčniku.
Ko sma zaključila valentinov večer sma pa še poslušala user posted image moj je že pravi zdrvanik kako ga hitro najde noro se je lepo slišalo sem bila vsa srečna.

Danes popoldne boma šla malo k tašči,....kazat trebuh hi,hi me že dva tedna ni videla.

Tudi jaz komaj čakam prve brcike pa ne vem kak jih bom začutila joj noro se veeslim tega in komaj čakam.Mislim da bom še kake tri štiri tedne kar čakala na ta velik dogodek.

Takole šibam nazaj v kuhinjo.

LP Mojcauser posted image 14t3dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
15.2.2009 12:40:56   
simonalokar
hoj sonosečke

kako e lep dan upam da ga boste izkoreistile in da boste ponlne energije.user posted image user posted image user posted image user posted image
pri meni je ok, poččutim se fajn. bruhala nisem že 4 dni upam da bo tako šlo tudi vnaprej. solato že lahko jem no nepretiravam, ampak upam da bo šlo.

imam pa vrpašanje ali ve jeste regrat, in ga boste sedaj tudi. jaz ga obožujem pa v trdo jajčka gor apmak mal sem v dilemi če ga bom dobr uprala. saj veste zaradi toxeuser posted image . jaz bi ga tako rada jedla.

zdajle sem imela vzgojno z sinom mi je kar mal žal ampak zdajle ko ga ne smem digovati me zelo izkorišča in tudi mogoče nimam dovolj živcev. nevem kako naj delam da bo prav. saj pol gko se pogovoriva je ful skesan in jaz tudi takrat bi ga kar pojedla. sam meje morajo biti kaj lahko in kaj ne.

zdajle pa grem ležat me noge bolijo, včeraj smo imeli koline pri tastu in sem pomagala joj še danes sem utrujena.

danes sem v 15t in 1/7 no v 16tednu kukr se reče trebuh se mi ful pozna user posted image tazga sem imela pri 1user posted image pri 5m.user posted image user posted image user posted image

kumaj čakam da ga bom v sredo videla.

vsem drugim čestitke za nuhalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.2.2009 13:07:09   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

kerala, jaz sem tud odkrila nov hobi: vsakič, ko gre kakšna mamica mimo z vozičkov, se zabuljim vanj in ocenjujemuser posted image moj se mi že smeji.

Sva midva čist ista. Se peljeva prejšnjič po mestu in moj reče - Uh, glej ga! Jaz hitro gledam, keri avtek se mu zdaj vidi (jap, je freak na dobre avte), pa mi reče: Ne-ne, ne avto. Alo? Voziček glej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Khm ...

NO, nisem vas še nič brala za nazaj (sem kar stran odprla in kar takoj komentirala tole), grem zdaj pogledat, kaj lepega se dogaja v deželi nosečk!

Aja, pa še tak BTW  - sem enkrat omenjala, da srčka ne najdem z AS - smo ga našli! Je bila le baterija preslaba! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 15.2.2009 13:14:27 >

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
15.2.2009 13:11:28   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Zivjo punce, jst sem bila do zdej pod nicko Anonimna16, sedaj se "razkrivam" ker je bila NS uspešna. Naslednji pregled imam 12.3.09.

Naj povem se to, ce bo kateri kaj v tolažbo...moja NS oz rezultati za sindrome, tudi niso bili briljantni (na mojo starost), zato me je dala na dvojni test in izvidi so bili fenomenalni...v povprečju so bilia razmerja 1:cca 50000.user posted image  Zato, naj vas prvi rezultati ne spravijo ob pamet.user posted image

O, pozdravljena naša anonimka. Hm, sicer se te spomnim ze en druge teme, pa me daja slab spomin in se ne spomnim točno s kere (najverjetneje z Nepričakujemo ... ) - Me veseli za super rezultate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa sproščeno uživaj v svoji sreči!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
15.2.2009 13:14:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Urša T.

Serendipity, glede AS;jaz do 14. tedna mogoče malo manj tudi nisem nekaj slišala srčka, bolj pretakanje tekočin, kolcanje in riganje.No, sedaj se pa čudovito sliši že lep čas.
Napravco namestii tik nad sramno kostjo, nato pa čisto počasi premikaj levo in desno, pa boš slišala srček, ki ga takoj ločiš od svojega, saj je mnogo hitrejši.Jaz ga poslušam vsak dan, preštejem tudi udarce na minuto in sem potem srečna ceu dan user posted image .Res je tole super stvarca.Ti pa priporočam, da se prej namažeš z oljem ali zelo mastno kremo, saj se mnogo bolje sliši.
No, jaz sem danes noseča 15T 3/7, torej sem v šestnajstem tednu.
Upam, da naješ srček čimprej, pa le poročaj.
Jaz sem se že full navadla upravljat z AS, tako, da ga najdem v parih sekundah.
Vaja dela mojstrauser posted image user posted image user posted image .

O, hvala Urša! SEm ugotovila, da je bil abaterija preslaba - pa sem jo menjala in takoj našla! user posted image user posted image user posted image Se pa namažem z olivnim oljem.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.2.2009 16:07:20   
simonalokar
ej kje pa ste

al še vse spite ker je bil valetin včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

no da se mal pofočkam
sonček je in jaz sem polna energije. tako da grem zdajle vn k mojima srčkomauser posted image user posted image user posted image . se zunaj žogata jutri pa nov dan in nov začetek.
sine v vrtec mož na šiht mami pa domauser posted image . ko bila vsaj katera blizu litije in mojega doma doma za kakšen čajček. sam vidm da vas je največ iz lj.

no zdaj pa grem se žogat user posted image user posted image user posted image .

uživajte

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
15.2.2009 16:25:40   
Barbk
Jaz tudi čakam, da se Manca zbudi. Spi ko polhek. user posted image  Ste me pa babuške tolk zakurle s tem AS, da zdaj že dva dni ko zmešana iščem po netu, če ga kdo ugodno prodaja. Čakam na en odgovor pa ga verjetno ne bom dočakala. user posted image  
No toliko samo na hitrco...Pridne bodite in uživajte na sončku.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
15.2.2009 16:45:51   
eee35
Ja, jaz tudi malo gledam AS, saj mora biti super, da lahko poslušaš user posted image .
Sonca se je treba naužiti danes, baje bo spet snežilo naslednji teden! A vi tudi imate tok dost zime kot jaz? Brrr vse te cunje, komaj se premikam, ko navlečem nase vse, da mi ni mraz. Rada bi, da je pomlad, ker bo pol že bližje polovičke.
Danes moj je začel vozičke gledat, zgleda, da se je okužil malo, ko sem mu rekla, da vse punce že ogledujejo pa zbirajo po malem. Ful nama je všeč en voziček chicco (pa sem rekla, da ne bom še gledala, evo!!!!user posted image , Trio, takšen kompetek. Me prav zanima, če v Italiji bi bil kaj ceneje kot pri nas...

< Sporočilo je popravil eee35 -- 15.2.2009 16:48:40 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
15.2.2009 16:52:18   
poopsie
hellow nosečke.
Se me še spomnite?user posted image Ja vem..dolgooo se že nisem javila.
Zdaj pa obljubim bom vsak dan na raportuuser posted image Brala vas nisem čisto nič tako,da nevem kaj naj sploh komentiramuser posted image

Imeli smo pregled za sladkorno.. Je vse v najlepšem redu. G. me je edino malo skregala zaradi kilogramov. Sem +5. Mi pa gre vse samo v trebuh.

Imena sploh nimamo idejuser posted image

voziček
že imamo nagledan. In sicer takšnega   user posted image
Sicer ni nevem kakšna znamka-jaz do zdaj še nisem slišala za to ampak ga ima soseda in je super!user posted image user posted image   Se mi zdi,da ima vse kar ima PP ali quinny..user posted image

Za seznam
  MF imamo 28.3

Včeraj sva imela z user posted image dan za sebe :) Iraya je bila pri babici.. Bila sva na večerji. Sposodila sva si 2dvd-ja in uživala ob komedijahuser posted image

Drugače telovadim jaz sama domauser posted image Med gledanjem televizije se malo raztegnem.. sedim na žogi,delam malo z rokami in mi je super tako. Moram rečt,da se kar držim in mi nič ne manjka. user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
15.2.2009 17:15:40   
Barbk
Ja Poopsie welcome back.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
15.2.2009 17:33:08   
Serendipity
O, sonček - ja, pa mmmrrrzzzeeeel veterček pri nas user posted image Sem šla s pesoma na en sprehodek in sem mislila, da mi ušeska odpadejo. Je pri vas res tako čudovito? Brez vetrčka? Potem sem kar majcko fauš user posted image

Kar se tiče AS - res fajn stvarca - resda ni nujno potrebna, prikaže nam pa najlepši zvok na svetu! Mene pomirja, kot da bi poslušala šum morja, čeprav je tole 100x lepše!

Poopsie - lepa izbira za vozičke! Me res spominja na enega PP ... Midva imava ime za pupo že kar nekaj let izbrano - Brina. Za pojbiča pa imava različen okus - meni je všeč Svit, njemu pa ne. No, Liam se nama zdi tudi fajn ime pa Teo. Ampak meni nobeno tak ne ''potegne'' kot Svit user posted image Bomo videli, kaj bo nazadnje user posted image
Barbk - kako kaj tamalčka? Meni so pri postopku vstavili dve pikici, pa se je žal le ena obdržala, ampak vseeno z veseljem pofirbcam po tvojem tickerčku! user posted image

No, zdaj pa čakam, da možek neha z vajami z bendom in me pelje na vanilijev sladoled z vročimi borovničkam, se mi norrro lušta že 2 tedna ... user posted image user posted image user posted image
Sicer pa jutri me čaka prvi dan ''počitnic''. Jupi! No, upam, da spet ne mine kot tren ...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 15.2.2009 17:34:46 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
15.2.2009 19:43:25   
kerala
Ojla, dober večer večer vsem user posted image !
Pa je še en vikend mimo, sonček user posted image nas je končno, po dolgem času spet razvajal. Tudi jaz že komaj čakam pomladi...  user posted image user posted image

Danes sem ga spet dobro izkoristila, sva šli z Živo na špancir ob morju, tokrat ne tako najivno, ampak fajn oviti v šal in kapo, tako da nama veter ni mogel do živega! Pa na kavico (ona seveda brezkofeinsko) sva šli in na babji čvek. Ob tem pa spet najljubše opravilo - opazovanje in ocenjevanje vozičkov!
Poročilo: največ je bilo trikolesnikov Jane, sledi Scate, zanimiva sta bila tudi Mutsy in Maxi cosi (tisti z dvema malima kolesoma skupaj spredaj)....
Več ko gledam tele vozke, manj mi je jasno, kaj bi rada user posted image user posted image

Poopsie, user posted image user posted image za telovadbo doma. Meni uspe glih kak dan ali dva, pol je pa vsega konc.
UršaT, brcike so precej podobne premikanju črevesa. Najlažje jih čutiš, ko mirno ležiš na hrbtu in daš roko na spodnji del trebušča, med popkom in sramno kostjo. Mora pa biti bebika budna... Probaj kdaj po muckanju s tvojim user posted image , jaz sem takrat prvič začutila user posted image user posted image
HeGa, mene križ vedno bolj boli. Me pa kar skrbi tale bolečina, je malo čudna in se bojim, da ni kaj narobe s kakim živcem. Boli me samo na levi strani, tak za levim kolkom, in tonajbolj, ko sem v napol ležečem položajui na kavču. Če ležim na boku ali sključeno sedim, me nič ne boli. Če hodim malo čutim, stoje običajno ne, samo včeraj, ko sem dolgo regrat stoje čistila, me je pa čisto zvilo user posted image ... Če se ne izboljša, bom šla ka zdravnici.
eee35, vozički so nekateri res v Iržtaliji cenejši, ne pa vsi. Kolikor sem jaz gledala po netu, Scate stane prav isto, npr. Bebe comfort pa je tudi do 200 eur cenejši. Splača se pogledat. Je pa malo zoprno, če se karkoli pokvari in rabiš servis. Mojemu sodelavcu je pri Bebe comfortu že 3x bremza zablokirala, je bil čist besen. Pravi, da njihovim frendom enako.
simonalokar, jaz tudi obožujem regrat in ga tudi veselo jem. Pri meni nevarnosti okužbe s toxo pač ni, ker sem bila že okužena. Na tvojem mestu se mu ne bi odpovedala, bi ga res fajn oprala. Je tako zdrav, poln železa, ki ga zdaj še posebaj veliko rabimo. Kar se pa vzgoje tiče, je pa to itak najtežje "delo", saj nikoli ne veš, kaj je najbolj pravilno. Se pa popolnoma strinjam, da je treba postaviti meje in biti pri tem dosleden, to so pa temelji, čeprav jih je včasih težko upoštevati...
go_ta, zelo zelo lepo ime je Ela, mi je res všeč! Naš dečko bi bil (ali pa mogoče kdaj bo) Taras, deklica pa ??? Prejšnjič bi bila Lora. Torat je meni najbolj všeč Zara, čeprav me močno moti, da je to blagovna znamka, v kateri sicer jaz praktično nikoli ne kupujem. Všeč mi je še Jona, samo moj noče niti slišat. On bi imel Nežo, Pio, Tino... Punce pa imajo spet svoje širooooke izbore. Jao, ta bo težka!

Toliko za danes, se jutri spet kaj beremo!

Imejte lep večer, pestvajte in božkajte svoje buške!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
15.2.2009 20:41:54   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

sams, ti si tudi primorka, od kod pa si?

Občina Piran user posted image , pa ti? Mislim, da sem zasledila KP, če se ne motim...

IZVIRNO SPOROČILO: Urša T.

Še nekaj sem pozabla user posted image
Dajte mi povedat, izkušene user posted image , kako je , ko začutiš prve gibe otroka?Kako se to čuti?Na katerem mestu?
Komaj čakam, da jih začutim, pa zaenkrat ni še nič user posted image

Jaz sem nekje na polovici nosečnosti (4,5 mesecev) prvič začutila kot nekakšne mehurčke oz. metuljčke v trebuhu, bolj spodaj. Čez čas so ti občutki postali nedvoumni user posted image .

Ostanite mi v cvetju še naprej!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
15.2.2009 21:49:58   
go_ta
evo, da se še jst mal pofočkamuser posted image upam, da ste lepo preživele ta lep dan! midva z dragim sva šla na izlet v kranjsko goro, je blo prov luštn, sonček, ni tolko pihalo kot pri nas. pol sva šla pa na čajček in mi je še hot dog zadišal, joj kolk jst pojemuser posted image me je prov strah čez 2 tedna stopit na tehtnico pri G!!
no pol sm šla pa še mal na sprehod, da si pretegnem noge, baje se moram veliko gibat, ampak kaj ko sem že po hitri hoji zadihana ko ena mama!! kerala, mene tud križ boli pa kolk mi včasih zablokira, ko hodim pol pa začnem šepat ... hmmm?? glede imen bo težava ja, ker ima potem vsak v družini svoje predlogeuser posted image  moj ma včasih take, ker me zafrkava, da ga samo debel gledam, npr; Bonifacij, Pankracij ...
jutri bom pomoje klicala in se naročila na morfologijo, komaj čakamuser posted image
punce, jaz komaj čakam na te metuljčke!!!user posted image  upam, da me bo najina žabica kmalu razveselila.
no zdaj pa še mal pred tv, sem si naredila sadni krožnik, sam kaj ko se od tega ne najemuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
15.2.2009 21:59:32   
Muca83
Zdravo punce! Najprej moram malo pojamrat. V celi user posted image sem samo nekajkrat bruhala (ene 5x), zdaj ko je bilo pa že skoraj dobro, se je kar naenkrat obrnilo in vsako jutro obvezno bruham user posted image Ali na prazen želodec ali pa prvi obrok. Poleg tega lahko pojem samo miniaturne obroke in se ne bom čudila, če bom shujšala.

Vidim, da ste vse veselo valentinčkale včeraj. Jaz pa v bistvu nič. Sva imela z mojim cel dan priprave zabavnega programa, ker smo zvečer imeli zabavo ob okroglem rojstnem dnevu mojega tasta. Potem smo pa še ful dolgo bili tam in sem šla spat ob 5h zjutraj. Danes sva šla potem samo k tašči na kosilo, pa sem se tako slabo počutila, da sva šla domov, kjer se me je še glavobol lotil. user posted image Pa se skušam izogibat tabletom in sem šla raje spat. Tako, da sem cel dan prespala.

Zjutraj sem se 2x zbudila, ker so me krči grabili v noge, v meča in stopala. Mislim, da bo treba magnezij piti. Saj me prav skrbi, da s tisto malo hrane, ki jo pojem, ne dobim dovolj hranilnih snovi. Bom šla najbrž jutri v lekarno po kakšen Elevit ali kaj podobnega.

Še vedno nisva povedala družini, da pričakujeva naraščaj. Moj je zdaj rekel, da bi bilo zabavno počakati kdaj bodo sami ugotovili. Bomo videli. O imenih se pa tudi še nič ne pogovarjava. No, saj je še čas...

Punce, božajte svoje trebuščke. Jaz mojega skoz, pa še pogovarjam se z njim user posted image V obeh spolih - je moja pikica, pa moj mišek in podobno user posted image A se ve tud kaj pogovarjate z otročki?

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
16.2.2009 7:41:38   
Sulfinija
Jutro!

Evo mene kaj sem dane sprva avgustovka na tej temi.Tudi jaz bom jedla regrat sem nora nanj le samega nič z jajcem,nič z krompirjem le sam regrat.Tudi jaz sem se že ukožila z toko takole da ne bo problema.

Punce danes grem malo v nabavo sem totalno ponorela le velikih stvari še ne kupujema počais drobnarije pa že saj bo kmalu avgustov in bom že rabila.

Moja mami že veselo kvačka dekico za najino user posted image ,meni pa se kar smeji ko vidim,da je kaka vrstica več nakvačkana.

Takole punce mene panika grabi zaradi materničnega vratu ne vem kaj mi je tole v glavo šinilo vendar malce cvikam čeprav mi moja G nikoli ni niti omenila,da bi imela kratkega.

takole šiam še malo k svojemu je še kar doma še ni na šihtu,da se še malo midva z user posted image  pocartama pri njem.Papa.

lP MOjcauser posted image 14t4dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.