Drnula
|
IZVIRNO SPOROČILO: 23tina JES BI REGRAD!!!!!!!!!!!!!!!!MNJAMSI,MNJAMSI,MNJAMSI!!!! ohoooho, jaz tudi ! ! ! Nič boljšega. Noro ga obožujem in komaj čakam, da se malo otaja zemlja. IZVIRNO SPOROČILO: zima07 kar se telovadbe tiče...jaz se bom najbrž odločila za telovadbo v fitnesu v Črnučah-Moj fit-vadba poteka 2krat na teden, od 16:30-17:30, ponedeljek in sreda, cena je, vsaj meni se zdi, ugodna, 30 eur za en mesec... Če je še katera ZA, se lahko zmenimo in spoznamo že pred avgustom ... Hmm, tole bi bilo kar fajn. Če bi bilo še pol ure prej bi bilo še bolje ... ampak bi se dao prilagodit. Si ogledam še na netu, pokličem, pogledam če je še kje kaj, ker včeraj nisem utegnila .... Sisy, ja ura je zoprna, ampak ... kaj mi ostane glede na službo. Jaz se bom morala potem še domov peljat 45 min . Imaš tole fajn zrihtano, da tako zgodaj hodite spat s Saro. Neco kopamo okrog 19. ure in spat hodi okrog 21. Sem se že skor pretegnial, da bi to spremenila pa prepreosto mi ni ratalo. Če je tako je vse lepo in z dobro voljo, če probamo drugače je vse bolj na silo in se samo bojujeva ali bo spala ali ne. Tako, da tako pač je. Dobra stran je, da smo vseeno lahko malo več skupaj, kar je še posebej pomembno ko hodimo domov bolj pozno. Jaz se sicer za to varianto kar ogrevam, lahko prej opravim še nakupe v tušu, za kar mi itak vedno zmanjka časa. Mi bo pa verjetno bolj odgovarjal kar ponedeljek. Al je to vključuje kar dva dni v tednu ??? Nekako se nisem znašla v ceniku? Srce, včerja me je še malo bolelo in 1x malo bolj zagravilo. Sem bila res prestrašena in sem klicala v svojega zdravnika, se mi je kar glas malo tresel. Priporočil mi je, da se kar oglasim tam na EKG. Zoprno je bilo, ker nisem imela lastnega prevza in sem rekla da počakam, če ne bo bolje pa vzamem taksi in grem tu v LJ na urgenco. Potem sem se zatopila v delo in od takrat do zdaj ni nič. Danes imam zdravstveno vsabo in če karkoli še 1x začutim letim. Sem malo brala na netu glede infarktov.... ima da te panika zagrabi. Zdaj pa na delo. Uživajte !
|