|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
12.2.2009 18:45:25   
23tina
men je pa še najbl čudno,da me je za ponoven odvzem krvi naročila šele 23.2. ni mi jasno zakaj ne morjo takoj še enkrat vzet,pa da se vidi kaj je,ker na naslednjem odvzemu mi je rekla ginekologinja bojo ugotovili ali gre za staro ali svežo okužbo...
ja tud jes nisem še jedla recimo biftka,nimam stika z mačkami....tko da mi je res čudno,ampak upam da gre za staro okužbo!!!res si ne predstavljam da bi blo zj kj narobe,k je ubistvu že konc 3-h najbl rizičnih mescev

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
12.2.2009 18:55:16   
opatija
Dober večer user posted image

mene pa zadnje dni skos po malem boli glava. Ni tko hudo, da bi mogla vzeti tableto, me pa skos po malem skrbi, da se mi ne bi razvilo v migreno. Sisy, če se ne motim si ti napisala da si jo imela. Ali si vzela kakšen tablet? Ful se mi smiliš, ker po svoji trikratni izkušnji vem, da je to prava mora, ki se je zame vedno končala na urgenciuser posted image

user posted image z otročki: ali ve dvigujete vaše škratke? Pozabila sem vprašati G. ali je in če, do kdaj je to varno. Ne želim kakorkoli ogrožati težko pričakovanega user posted image , vseeno pa ne morem kar prenehati dvigovati tamaučka (ima 12.5kg), saj še ni star dve leti...

23tina Nikar ne bodi žalostna in ne beri slabih novic. Lahko da si se okužila že pred nosečnostjo, kar pomeni da imaš protitelesa, če pa si se slučajno okužila med nosečnostjo so to ugotovili zelo hitro in te bodo tudi pozdravili. Te testi so namenjeni ravno odkrivanju novih okužb dovolj zgodaj. Posledice so hude le, če bolezni ne odkrijejo. Pozitivne misli in vse bo OK. Te pa čisto razumem kako se počutiš, ker sem se sama močno ustrašila v prvi nosečnosti, saj sem bila v stiku z majhno punčko pri kateri so sumili da ima rdeče, jaz pa nisem vedla, če sem jih prebolela. Naredili so mi test, ki je pokazal, da imam protitelesa. Verjamem, da se bo tudi pri tebi dobro izteklo.

Pobožajte svoje trebuščke in imejte lep večeruser posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
12.2.2009 19:29:36   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO:

user posted image z otročki: ali ve dvigujete vaše škratke? Pozabila sem vprašati G. ali je in če, do kdaj je to varno. Ne želim kakorkoli ogrožati težko pričakovanega user posted image , vseeno pa ne morem kar prenehati dvigovati tamaučka (ima 12.5kg), saj še ni star dve leti...

Najprej čer vsem user posted image
Jaz imam tudi otroka z 14,5 kg, pa ga moram skoz dvigovat, ker skoz hoče nekaj kar je na zelo visokem, pa še na sprehodu se gospodič spomni da ne more več hoditi. Za enkrat mene ne matra, verjamem pa da ni glih priporočljivo, tako težko dvigovat.

No mis mo tudi iz NS in rezultat je boljši kot sem ga imela pri prvi user posted image in to skoraj za več kot 1000, zdaj imam 1: 5305 in gin. je rekla da so super rezultati, srček ima utrip 158, velik-a je 67mm, datum so prestavili iz 31.8.09, na 21.8.2009, povedala je da bo punčka, posnela mi je dva filmčka dolga slabo minuto in ostalo pa so slikice.
Smo pa doma že 2x pogledali filmčke pa slikice, naš mali škrat je prav navdušen in pravi da je Nodikauser posted image .

Punce lep večer, pa božajte svoje bušije.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
12.2.2009 19:36:01   
Alisa
aja naslednji pregled imam 13.2.09

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
12.2.2009 20:31:01   
simonalokar
ALISA čestitam ti za lepe in dobre razultate in da boste imeli punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

pri meni ni nič posebnega mal sem šla na potep in k sosedovim na čevek.
mal mi je pasal ker sem doma skus noter ker je sinček bil bolan. jutri imava pregled upam da so plučka zdrava.

lep večer vam želima
lahko noč

simona

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
12.2.2009 20:35:14   
tulpek
Evo me iz nuhalne..

Rezultati so super, js sem pa še čisto zmedena, od gledanja male pike. Sploh ne vem, kaj naj pišem... No, najprej ko je videla, kaj se skriva v meni, je rekla, da se nosek lepo vidi, to je rekla še preden sem js ornk pogledala na ekran :))) To je bil že dober znak. Potem smo ugotovili, da mala pikica zelo miga, delala je salte, krilila z rokami... Po velikosti sem 4 dni naprej, kot sem mislila. Ko se je spravila merit nuhalno je že takoj rekla, da je zelo majhna in jo je večkrat merila na več mestih, pa je vedno prišlo okrog 1mm. Tako da skupno mi je prišlo 1:17272. Za ostala dva kromosomska para so tudi visoke cifre.

Velik je 55,7mm od glavice do trtice, z nogicami pa 7 cm. Ima noge, roke, prste na nogah in rokah, želodček in mehur, možgani so lepo razviti in vidni... v glavnem, rekla je, da je videt zdrav in živahen otroček. Veste kakšne salte je delal :)))

Dobila sem 10 slikic, fant je pa še nekaj časa snemal, tako da imava posnetek. Noter sva bila približno 20-25 min in vse nama je razlagala. Za to, da se je videl želodček, je mogel nekaj spit, ker je imel najprej praznega, in se ni videlo. Potem je pa mali (ali pa mala) pred nami nekaj spila in pokazala želodček :))) za spol nisva niti vprašala.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 12.2.2009 20:37:03 >

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
12.2.2009 20:37:00   
gold fish
...sulfinija.....sem šla malo pogledat....lep buši....se že fajn vidiuser posted image ......prvi preblisk,ko sem vidla slikice....fantka mauser posted image . ...no bomo vidli .....

meni je bilo slabo prvič do 4,5, drugič pa niti ne do 4 ......  čisto odvisno.....

drži se še naprej..... user posted image user posted image

Pozdrav tudi vsem ostalim user posted image  avgustovkam 09....  in čim lepšo in mirno nosečnost vam želim.....

Pozdravček od avgustovke 08user posted image    (uradno po pdp semptembrka..user posted image )

user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
12.2.2009 22:46:59   
Piha
Hoj!

Kerala ja bila sem na NS, imam zelo dobre rezultate za moja leta in prvo nosečnost, ampak mi pa AC tudi zaradi tega pripada  in je moj G svetoval da naj vseeno kar grem. moz je tud 100 za.....kar bo pač bo ... če sem v tistih 1-2/1000 in bo s pikico zato kaj narobe bova pa že kako .....do MF sva tok optimista, da sva oz sem čvek forume opustilauser posted image
Če te bo zanimalo o AC se kaj vec...me kar tipkni... čez 14 dni grem... pa čeprav je po novem uradni PDP malo prej ...in bi šla lahko že drug teden, samo mi je res zoprno že tretjič prestavljat datum.....user posted image

Lepo božaj svojega user posted image

LP

< Sporočilo je popravil Piha -- 12.2.2009 22:52:27 >

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
13.2.2009 6:28:33   
kargo
Pozdravljena Sisy
Da ne boš tako sameval sem nekje še jaz.Po lanskoletnem SS nama je končno uspelo.Veliko je še straha in negotovosti,ampak ne morem da se nebi veselila,saj ne previjo zastonj,da upanje umira zadnje.Test sem naredila 15.12.2008 in kar nisem mogla vrjeti.Po nuhalni imam rok 19.8.,stem ,da sem bila zdaj v torek na biopsiji horionskih resic , zaradi povišane nuhalne in sedaj se začne tisto zoperno čakanje izvidov,pravijo da od 3 do4 tedne.Upam da mi mine hitro.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
13.2.2009 7:53:45   
čačka
Dobro jutro nosečke.
A božate kaj svoje bušije? Jaz ga dnevno tako zelo žulim, da bo moja pikica razvajena prišla na svet user posted image
Včeraj smo prešli v 15 teden... vsak čertek je eno veliko veselje zame! Še malo, pa ga bom začutila user posted image
Želim vam lep petek in seveda še lepši vikend.

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
13.2.2009 8:16:38   
go_ta
dobro jutroooooooooooo!user posted image  očitno bo še en lep dan danes, jaz pa bom od 12 spet ždela v pisarni ...user posted image
čačka, božam, božam bušiuser posted image  tud zame je četrtek nekako najljubši dan v tednu, ko dopolnem en teden več (včer sem dopolnila 16 tuser posted image ) sem včer zvečer ležala v postelji in sem čakala, da bom kaj začutila ... nekaj sem, ampak ne vem, če je to to. bo treba še počakatuser posted image
zdaj grem pa zajtrkovat, potem pa se še tipkamo, sem hotela samo zaželet dobro jutro!
alisa, tulpek, ... vse ostale, čestitke za NS, preglede!!! p dobrodeošle vse nove ...kolk bo to otrokuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
13.2.2009 9:04:05   
pikica27
Dobro jutro!

Danes, ko sem se v službo peljala je tako lep sonček sijal, dabi najraje zavila na kak travnik, kot pa v službo.
Čačka torej si iz Konjic? Mogoče sva se že kje srečali.
Tudi mi božamo bušija. Naš mali je taka faca. Ko ga cprašam, kje ima mami user posted image , mi takoj majico gor potegne in reče tu. Potem ga pa boža in lupčka. Včeraj je avto po trebuščki vozil in delal brbrbr.user posted image

Tulpek, kje si pa bila na NS, da si toliko slikic dobila?

Tudi jaz vedno pozabim vprašat G, kako je z dvigovanjem naših malčkov. Naš ima tudi že 14,5 kg, pa ga moram konstantno dvigovat. Kar po meni bi plazil. Sadaj ga po večini nosim tako, da se me prime okrog vratu in ga na hrbtu nesem. Mi je lažje.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
13.2.2009 9:29:34   
go_ta
23tina, ne skrbi, vrjetno gre za staro okužbo!s tvojo bebico bo vse v redu in to je to!!

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
13.2.2009 9:33:04   
mony5
čestitke vsem za uspešno opravljeno NS!!! user posted image user posted image user posted image

Glede dvigovanja otroka sem jaz zadnjič vprašala mojo G in mi je rekla, da je fajn, da se vsedeš na kavč oz stol in potem dvigneš otroka! Ampak ni nič narobe, če ga tudi tako dviguješ! Tudi jaz imam punčko, ki tehta 12,5 kg in jo konstantno dvigujem in nosim!

Kako lepo je k je petek in sem samo še malo v službi. ker potem šibam k moji pikici, ki se čuvam pri babici in katero že zelo pogrešam!!!

Aja Sisy je pa včeraj zahinavla, tako da nisve šli na pijačko!!!! Ti, ti Sisyuser posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
13.2.2009 9:33:39   
mony5
23tina tudi jaz upam, da bo vse ok!!!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
13.2.2009 9:38:30   
eee35
Jutro, jaz pa cez dve uri na pregled, upam, da bo vse v redu, držite pesti. Upam, da bom tudi tokrat imela UZ, pa v bistvu mi je vseeno, tudi, če moram doplačat:) Rada bi vidla mojega malčka spet...
Aja, punce, meni čist nič ni bilo slabo, mogoče samo malo utrujena sem bila od začetka (5-6 x na noč na wc!!!!), ampak zdaj sem se že navadila. Zato so se začele težave s prebavo, čista katastrofa, zaprta in zaprta...Zdaj že par dni pijem zjutraj malo kefirja, malo donata, pol pa še ovsene kosmiče jem z otrobi in pošteno žlico lanenega semena in pomaga. Tako, da če še katera ima enake probleme, dajte sprobat.

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
13.2.2009 10:08:32   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: pikica27

Tulpek, kje si pa bila na NS, da si toliko slikic dobila?

V Velenju pri G Kseniji K. Mohorko.
Sem jih dala nekaj v album, ampak so bolj slabe, ker sem jih s fotoaparatom slikala, do skenerja pridem šele čez nekaj dni. Otroček se pa vseeno vidi.

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
13.2.2009 10:41:35   
pikica27
Tulpek ful lepe slikice. Se kar vredu vidi, glede na to, da si s fotoaparatom slikala. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
13.2.2009 10:49:19   
*anč*
ojla!

evo mene po dolgem času ... se mal manj oglašam, ker mam dost dela  pa grozno mi je to čakanje na izvide, preiskave. v sredo sm mela pregled u porodnišnici, dobila celo vrečo tablet, ki jih zdej pijem na 8 ur. čez kak mesec me čaka amniocenteza(pripada zaradi toxe) in smo se odločli, da doplačamo še za kromosomsko sliko, da vemo natančno kje smo. dht pa še nimam rezultatov, baje jutri.

aprilčica  joj, kako te razumem. user posted image   upam, da da dht boljše rezultate, oz. da zveš dobre  novice po biopsiji. na to greš lahko kar hitro se mi zdi. jo delajo po 11. tednu. jst morm do 18. čakat, pa seveda še pol za izvide.  probaj bit pozitivna, jst to sama seb u glavo vbijam. mam pa skos en cmok v grlu user posted image . bom držala pesti zate!! midva sva tut odločena kaj storiti, če ne bo ok, ampak mi gre kar na jok ob misli na to.  sej potolažla te verjetno nisem, te pa razumem in ti želim vso srečo!!user posted image

23tina  med 2 pregledoma krvi za toxo, morajo miniti 2-3 tedni, da vidijo realno sliko ( protitelesa rabijo čas, da se namnožijo).  upam, da gre za staro okužbo.  a mogoče veš kjera protitelesa si mela pozitivna? IgM al IgG??

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
13.2.2009 10:50:20   
go_ta
aja, 23tina, še nekaj sem pozabila napisat: tvoj otroček, s katerim bo vse v najlepšem redu!, bo en zelo lep otroček!user posted image sem gledala tvoje slikce s poroke in sta res lep par!!
jaz grem pa zdj palačinke pečt, ker bo potem treba v tisto grdo pisarno, zunaj pa sooooooooončekuser posted image  upam, da bo tudi jutri tak vreme, da se bomo lahko sprehajal in užival ... ob valentinovem he heuser posted image

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
13.2.2009 11:01:42   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Aja Sisy je pa včeraj zahinavla, tako da nisve šli na pijačko!!!! Ti, ti Sisyuser posted image

user posted image  če sem bila pa tooook utrujena, sem vedla da boš užaljenauser posted image

Glede dvigovanja-tut naša češplca ima nekaj čez 11kg pa jo stalno nosim in dvigujem..drugače pač ne gre...

23Tina tudi jaz držim pesti da bi bilo vse OK

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
13.2.2009 11:17:37   
cowgirl
Ojla punce!
Dolgčas v službi, sonce vabi ven in na srečo je tu petek!
Tale vozek od Sulfinije je megastičen tudi meni. Trikolesniki so mi všeč za v gozd, makadam, v hrib... u glavnem cross-country. user posted image
Kje se jih pa vidi? V Kopru? Sulfinija a si ga šla ti pogledat, da si se odločila? Nikjer ni nobenih cen... Men je res super, ampak bi blo fino met še lupinco za tegale baby booma...
Jaz malo gledam e-bay... ampak ne vem če si upam kupit rabljen vozek. Se mi zdi mal pretirano 600 eur dat za voziček.
Uživajte v sončnem petku in seveda vikendu!

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

user posted image

Voziček baby boom točno tegale kot je na slikici.Izbira dokončna.Sedaj le še čakam maj da ga kočno pripeljema domov.

LP Mojcauser posted image

Carpe diem

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
13.2.2009 11:43:34   
M1987
Zdravo rastoči trebuščki user posted image  Kako smo? Ali že kaj pregledujete kam boste šle na morfologijo, 3D, 4D? Kakšna je sploh razlika med morfologijo in 3D, 4D? Kaj morfologija je podroben pregled ploda, 3D so slikce ploda, 4D pa slikce in posnetek ploda? user posted image  Saj imamo še čas za to, ampak vseeno, nekje se moraš mesec prej naročiti pa bolje vedeti za vnaprej, kot da si prepozen user posted image  In koliko bo to stalo kamor boste šle? LP user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
13.2.2009 12:03:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl

Ojla punce!
Dolgčas v službi, sonce vabi ven in na srečo je tu petek!
Tale vozek od Sulfinije je megastičen tudi meni. Trikolesniki so mi všeč za v gozd, makadam, v hrib... u glavnem cross-country. user posted image
Kje se jih pa vidi? V Kopru? Sulfinija a si ga šla ti pogledat, da si se odločila? Nikjer ni nobenih cen... Men je res super, ampak bi blo fino met še lupinco za tegale baby booma...
Jaz malo gledam e-bay... ampak ne vem če si upam kupit rabljen vozek. Se mi zdi mal pretirano 600 eur dat za voziček.
Uživajte v sončnem petku in seveda vikendu!

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

user posted image

Voziček baby boom točno tegale kot je na slikici.Izbira dokončna.Sedaj le še čakam maj da ga kočno pripeljema domov.

LP Mojcauser posted image

Ojla!

Ja šla sma v živo gledat pri nas v MS ga imajo v Šparu v trgovini Kekec.Nama ga je tudi lepo zložila,sma ga vozila,....
Cena 258Eurov.v ceno všteto košara za novorojenčka+športni del+košara za potrebščine.Lupinice ki  bi pasala gor še trenutno izide konec marca cena pa bo 95Eurov.Takole da jo bomo midva kar zravne vzela.Vreča za noge+torba pa se dokkupi zravne če želiš imeti unoverzalna.Cena pa mega sma se takoj v hipu odločila zanj.Barve pa imaš zeleno kot boma midva imela,rdečo in sivo samo siva se meni zdi zelo pretemna zato sma se za zelenega odločila.Upam,da sem ti kaj pomagala.

Lahko ga naorčaš tudi preko spleta iz njihove strani takrat ti le še 8Eurov poštnine prištejejo zraven.

LP Mojcauser posted image 14t1dan

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
13.2.2009 12:27:18   
23tina
anč- hvala ti za obrazložitev.kar se tiče protiteles pa pojma nimam katera sem imela!!!!
pa močno upam da bo pri tebi tud vse ok.DRŽI SE

go_ta-hvala za komentar slikicuser posted image !!!

jes tud mislim da bo vse ok,da je okužba stara in bom do naslednjega odvzema krvi poskušala čim bolj odmislit to!!!
učeraj sva šla zvečer z mojim dragim na rudnik ker mi je ful zapasala solata iz mcdonalda...in se voziva...in moj predragi mož ki je jedu mal prej pečenico,spusti grozen vonj...in jest zavpijem ustavi avto...grem ven in ob cesti mečem ven iz sebe kokr en pijanc...folk ki se je peljav mimo je trobu,usi so ful gledal...user posted image user posted image user posted image user posted image
potem sem rekla da sploh več nočem solate,ampak sem jo vseen vzela za domov,in mi je kasnej tud fajn pasala.VSE TO ZARAD ENE SOLATEuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 23tina -- 13.2.2009 12:44:01 >

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.