|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
13.2.2009 13:00:17   
simonalokar
lep sončen dan vam želim upam da ste kaj uzunaj
sinčka sem dala spat in zdaj mnčk minut zame.

sulfinija lep voziček si si zbrala in upam da boš zadovoljna z njim.
zdajle pa tečem vn mal na sončka z našim labradorcem.

uživajte user posted image user posted image .

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
13.2.2009 13:20:18   
cowgirl
Sulfinija: hvala za info. Se mi zdi, da bom jaz tud po šparih najprej pogledala, če ne pa izlet na morje ne bo škodil.

Včeraj sem bila v Portorožu. Sicer službeno, ampak je bilo super, še na en sprehod sem šla med kosilom... EJ; KOLIKO MAMIC Z VOZIČKI OB OBALI.... Primorke res uživajo! Se že vidim, kako bom vozičkala od Lucije do Pirana... enodnevni izleti mi ne bodo ušli. Sploh, ko bo v Ljubljani siva zima. user posted image

Da še kakšno okoli nosečniških oblačil rečemo.... Sem bila zadnjič v BTCju v Kepici... Uf, kakšne cene... 40 eur ena majica. Sicer so lepe, ampak 40 eur za 5 mesecev... hmmm. Potem sem pa zavila še v Sariko in mi je mami kupila eno lepo srajčko za velik trebuh za 17 evrov. Je rekla prodajalka, da nosečke veliko kupujejo njihove srajce. Pa še take so, da jih imaš lahko tudi po porodu.
U bistvu sem iskala poletno oblekico, ker se prijateljica moži v aprilu in moram dobiti nekaj lepega, da ne bom v hlačah z elastiko. user posted image   Ampak sva z mami ugotovile, da bo mogoče ceneje in lepše, če mi šivilja sešije oblekico, pa še blago si lahko izberem kakršnega hočem. Baje obstaja kar nekaj "šiviljskih" revij za user posted image ... Moram malo pobrskat po trafiki.

Carpe diem

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
13.2.2009 13:41:33   
kerala
Ojla,
jaz sem pa takoooooooooo veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pravkar sem dobila izvid od DHT oz tistega skupnega, ki zajema starost, debelino NS in DHT. Iz moje osnovne verjetnosti zaradi starosti, ki je kar zaskrbljujoča 1:187, se je z NS zmanjšala na 1:1002, zdaj pa še hormonski test in verjetnost je samo 1:3714!!!
Juhuhuuuuuuser posted image user posted image user posted image !!!!! Sem se kar odločila, da ne grem na AC. Ob tako dobrih rezultatih bi bilo škoda reskirati tisti 1% možnosti za splav.
Je pa izvid res hitro prišel -v pon sem dala kri, danes je pa že izvid pri meni v Kopru, se pravi da so ga že včeraj poslali! Tako da, Aprilčica (in mogoče še katera, sorry, se ne spomnim) - mal pritisnit na njih, očitno je narejen v 3 dneh, ponavadi pa čakamo tudi do 10 dni!

Pa še nekaj sem vas hotela vprašat: a vam pri vsakem pregledu pregledajo kri in vodo? Meni so jo pregledati le pri prvem pregledu, zdaj pa menda komaj v 25. tednu, pa pol še enkrat proti koncuuser posted image user posted image Kolikor se jaz še spomnim iz svojih prvih dveh nosečnosti, so mi oboje kontrolirali vsak mesec! Res pa, da sem imela takrat le po 2 UZ.

Aprilčica in anč, mislim na vas in močno držim pesti in vama pošiljam kup user posted image user posted image user posted image
23tina, nič se sekirat, verjetnost, da je okužba sveža, je res tako majhna, če pa bi slučajno bila,se z zdravljenjem tveganje zeloo zmanjša.
M1987, morfologija je zelo natančen UZ, ki se opravi v cca 20. tednu, ko je razvoj organov zaključen. Gre za reden pregled, ponavadi ga naredi kar izbrani G, zanj ni potrebno doplačilo. Ugotavlja se, ali je dosedanji razvoj user posted image OK. Dela se z navadnim, 2D UZ, ki je še vedno glavni za diagnostiko. 3D je pa bolj za igračkanje, tam vidiš svojega user posted image v celoti kot fotografija, v barvah, poteze obraza, okončine... Naši G večinoma nimajo aparature za 3D UZ. Ker ni obvezen, je plačljiv. Dela pa se okoli 25. tedna, ker se takrat user posted image najlepše vidi.
Če boš pobrskala po naših albumih, boš videla, ene slike so ČB, kjer se vidi le presek oz. dvodimenzionalna slika, tiste barvne pa so iz 3D.

Jaz grem na vse te preglede na ginekološko kliniko, kjer pa je tudi slika 2D UZ neprimerljivo boljša kot na (žal precej zastarelem) UZ v Izolski bolnici. Moja G mi je izdala napotnico, zaradi dogodka v prejšnji nosečnosti.

Urša T., jaz sem zdaj še vedno na +3, kar se mi zdi kar fajn, ker že cel mesec traja. Na začetku je šlo pa kar brzinsko, sem se čist zasekirala. V prvi in drugi nosečnosti sem se zredila le 9 in 10 kl, pa je vseeno kar trajalo, da sem se jih znebila. Pa trebuh imam že ko balonček, verjetno zato, ker je razširjen od prejšnjič, saj je zelo malo časa vmes minilo. Sličica s trebuščkom v albumu je stara že skoraj mesec dni, moram kako bolj aktualno dodat.

Ja, pa še naslednji pregled: 12.3. - Sulfinija, spet na isti danuser posted image

user posted image , bodite lepo, spet nam je naklonjen lep dan, pa še vikend je pred nami!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
13.2.2009 13:49:21   
Serendipity
Ojla,

poročanje s pregleda: Vse je BP, slišala utripe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zredili smo se majnus 1 kg (naš bejbi vse konzumira zase - ker kake pojedine mam jaz, je res čudež da gremo dol namesto gor.) Sem skoraj 5 minut stala na tehtnice, če se bo kaj premaknilo na višje, pa se ni... user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled: 13.3.2009

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
13.2.2009 14:40:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08.   
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), ??
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??    

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ) , 25.02.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??           
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 10.03.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , user posted image , 25.02.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 26.02.                
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, 10.03. 

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 02.03.
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ?? 
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), 19.02.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), 09.03., AC-27.02., MF-06.04.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ),18.02. 
5ra83   -  25, P, MB, (1 user posted image ) , ??

09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), 16.02. 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.03.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03.                              

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image ), ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , 03.03.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 12.03. 
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), 12.03.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ),user posted image , 04.03.
eee35   -  35, ?, ??, (1 user posted image ), 13.02. 

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 02.03.

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08. 
Anonimna16   -  ??, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) ,user posted image , 09.03.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ) , 24.02. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ) , 13.03.  
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 03.03.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), 13.02.
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), 09.03.

kargo   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 05.03.
mony5   -  29, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) ,user posted image , 16.02. 
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , ??
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02. 
lara27   -  26, ?, CE, (3 user posted image , ? user posted image ), 10.03. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ) , 09.03. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), NS-16.02. 
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), ?? 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.03., NS-13.02.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), ??
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) ,user posted image , NS-13.02.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), ?? 

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 16.03.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), ??

24.08. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 27.02., AC-24.03. 

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 06.03., NS-13.02.  
hel32   -  ??, ?, Lovrenc, (? user posted image , 1 user posted image ), NS-17.02.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 27.02., NS-14.02. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), user posted image , 03.03. 

30.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 03.03. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 23.02., NS-16.02. 

04.09. 
Pia67   -  41, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 82 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
13.2.2009 14:57:38   
mony5
Vidm, da manjka pri meni en podatek in sicer POROČENA!!! Jutri imava z mojim user posted image  obletnico "hoje" in sicer 5 let!!!user posted image user posted image user posted image

Kerala bravo za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image  (na koncu se vse dobro izteče)

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
13.2.2009 15:50:24   
ianmai
Živjo,

naj se še jaz pridružim. Stara sem  35 let, Ptuj, 1 user posted image , user posted image ,  rok za zdaj 13.8.  Najbrž je user posted image . NS sem odpikala 06.02., za moja leta sem super. Naslednji pregled 6.3. Imomo živahno pikico, ki je bila v 13 tednu velika 6,4 mm in je že takrat veselo vlekla palec user posted image .

Dobenih posebnih težav do sedaj, nič se mi ne vidi, redim se ne. Malo več utrujenosti kot sem je navajena to pa je tudi vse.

Držim pesti za nas vse, da bomo imele zdrave otročke in čimveč energije zanje. Čim manj časa "skrbite" saj se zaradi tega ne bo nič spremenilo, samo ve se boste počutile slabo.  Vse bo tako kot mora biti.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
13.2.2009 18:16:21   
go_ta
cowgirl, če ti je kaj bližje, si greš lahk ta voziček ogledat v šmarco pri kamniku, imajo v trgovini urša baje. se bom še pozanimala, pa sporočim, če ti bo še všeč vozičekuser posted image  jaz ga bom tudi pomoje izbrala, sulfinja, ponavljam za tabouser posted image  in kupila še lupinico zraven. cena se mi zdi super, voziček sem pa tudi vidla v živo. sicer sem pa zdaj nora na gledanje vozičkov, vsak, ki pride mimo mene na ulici, se zagledam vanjga hehe.
kerala, no a vidiš, vse je v redu!user posted image  čestitke! ja, se strinjam, jaz sem čakala na izvid DHT 10 dni, pa bi mi lahko prej poslal zihr, tko se pa sekiraš brez veze, grrruser posted image  glede krvi pa vode ...jp, jaz imam to vsak mesec. zato moram pa ob 6 zjutraj vstat, da do 7 pridem do laboratorija, se postavim v vrstu nosečnic, dam kri, se polulam (vse skupj traja eno uro), pol pa še 2 uri čakam, da pridem do G. ja, ta dan v mesecu je zame res superuser posted image ampak za svojo bebico vseuser posted image
in kaj boste jutri počele, drage moje, valentinovo ...?user posted image  jaz že celo popoldne sanjam o pici, tako da bom svojega povabla nekam - kino, pica ...greva mal na zrakuser posted image
zdaj pa počasi domov iz službe ... smo končali. hvalabogu da je vikenduser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu ianmai)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
13.2.2009 18:24:13   
eee35
Pozdravljena ianmai:) Punce upam, da situacija z vrtci se bo poboljšala, ker tehuser posted image  bo toliko letos, da ne vem, kam jih bomo daleuser posted image
Moj preged je bil v redu, vse tako, kot mora biti, user posted image raste, srček bije, spal je skoz. Naslednji pregled 30.3, morfologija, to o čem je pisala kerala, natančen UZ. Pa še zmeraj ne vem, ali je fantek ali punčka, ampak v bistvu mi je vseeno!
Aha, še za tabelo, za dopolnit: P in LJuser posted image

(odgovor članu ianmai)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
13.2.2009 18:54:37   
hel32
user posted image user posted image user posted image user posted image POZDRAVČKI
Dolgujem nekaj podatkov; starost 32,izvenzakonska skupnost,2user posted image ,2user posted image
za spol pišem po 17.02., upam, da user posted image ni preveč sramežljiv in bo pokazal svoj spol,drugače pa imam
10 letno hčerko,zdaj pa si želimo še fantka.
Sem v 12 t in 4 dni imam že kar lepo zaobljen trbušček,prvič se mi v tem času še nič ni videlo,
kg pa so pridni,stojijo!
Lepo bodite,cartajte svoje bušije in učivajte za valentinovo,pri nas je bilo že danesuser posted image user posted image user posted image !

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
13.2.2009 19:31:57   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl

Včeraj sem bila v Portorožu. Sicer službeno, ampak je bilo super, še na en sprehod sem šla med kosilom... EJ; KOLIKO MAMIC Z VOZIČKI OB OBALI.... Primorke res uživajo!

Ja, ja draga moja, Primorke res uživamo user posted image . Mogoče smo se videle, ker sem v morju tistih mamic z vozički bila tudi jaz. Končno lepo vreme in je bilo treba izkoristit!

Tako, lep večer. go_ta je napisala, da gresta jutri z njenim na pico, ki da ti ful paše. Meni tudi v user posted image  fuuul paše pica in pašta (to mi vedno, ampak zdej mi skoraj samo to). Mnjami, kako bi zdej ruknila eno paštico...

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
13.2.2009 19:38:47   
Sisy
hojla punce

kako ste kaj?

Jaz sem že mislila da smo s slabostmi zaključil pa me danes že spet matra....Pravijo da jih je nekje do polovice pa res konecuser posted image

Sulfinja-kul voziček, samo boš verjetno klela tko kot jaz...Zarad teže...tudi moj ima 13 kg...No jaz sem s Saro veliko naokoli hodila pa voziček ven in not iz avta non stop...madona sem klelauser posted image  No če bi še enkrat kupovala bi si ziher omislila kaj lažjegauser posted image

Glede morfologije in 3D/4D - je skoraj isto, edino običajno na morfologiji pri svojem ginekologu (še posebej če je ga imate v zdravstvenem domu) nimajo 3D in 4D...Pa če ga imajo je običajno samo 3D....(slikice), 4D pa so filmčki....Pri tej varianti - če se odločiš zanjo gre bolj za facing-da dojenčka opazuješ,posnamejo ga,poslikajouser posted image  Sicer je zadeva kr draga pa se splača....Naredijo pa še enkrat komplet morfologijo zraven...Mislim pa da je morfologija pri svojem G okoli 20.tedna, 3D pa potem okoli 25.tedna.

Cowgirl-ja Kepica ima ubijalske ceneuser posted image  Se pa splača med raprodajami kaj nabavit...ampak naslednje so poleti tko da...takrat pa jih ne bomo rabile večuser posted image  Jst drugače prisegam na H&M....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
13.2.2009 19:42:12   
Sisy
...aha pa še za seznamček-naslednji pregled (morfologijo) imam 27.3.2009 

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
13.2.2009 19:52:12   
sams
user posted image Aktualni pregledi v tem tednuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sobota  14.2.2009
user posted image   Arwen  NS

Ponedeljek  16.2.2009
user posted image   cowgirl
user posted image   činka_beba  NS
user posted image   Tanchy  NS
user posted image    mony5

Torek 17.2.2009
user posted image   sams
user posted image   *anč*
user posted image   hel32  NS

Sreda 18.2.2009
user posted image   simonalokar

Četrtek 19.2.2009
user posted image   opatija

user posted image Aktualni pregledi v februarjuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek 23.2.2009
user posted image  tanchy
user posted image   pikica27

Torek 24.2.2009
 user posted image    karin1

Sreda 25.2.2009
 user posted image    go_ta
user posted image    UršaT.

Petek 27.2.2009
 user posted image    Piha AC
user posted image   Arwen
user posted image    Lorian NS
user posted image Aktualni pregledi v marcuuser posted image

ponedeljek 2.3. 2009
user posted image   katyy26

Torek 3.3.2009
 user posted image    Zima07
user posted image    tulpek
user posted image     23tina
user posted image     SAŠA77

Sreda 4.3.09

user posted image  tejči77

Četrtek 5.3.2009
 user posted image    Barbk
user posted image    TjasaJ

Petek 6.3.2009
user posted image  HeGa
user posted image  altaya
user posted image   ianmai

Ponedeljek 9.3.2009

user posted image  Piha
user posted image  čačka
user posted image  muca83
user posted image  irency84
user posted image  Reby

Torek 10.3.2009
user posted image   šivilja 
user posted image   Drnula 
user posted image   lara27

Četrtek 12.3.2009
user posted image    Sulfinija 
user posted image    kerala

Petek 13.3.2009
user posted image    Alisa
user posted image    Serendipity

Ponedeljek 16.3.2009
user posted image  aprilčica07

Torek 24.3.2009

user posted image     Lorian AC

Petek 27.3.2009

user posted image     Sisy MF

Ponedeljek 30.3.2009

user posted image   eee35

user posted image Aktualni pregledi v apriluuser posted image

Ponedeljek 6.4. 2009
user posted image   Piha  MF

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
13.2.2009 20:26:06   
Joob
Zivjo punce, jst sem bila do zdej pod nicko Anonimna16, sedaj se "razkrivam" ker je bila NS uspešna. Naslednji pregled imam 12.3.09.

Naj povem se to, ce bo kateri kaj v tolažbo...moja NS oz rezultati za sindrome, tudi niso bili briljantni (na mojo starost), zato me je dala na dvojni test in izvidi so bili fenomenalni...v povprečju so bilia razmerja 1:cca 50000.user posted image  Zato, naj vas prvi rezultati ne spravijo ob pamet.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
13.2.2009 20:40:08   
Joob
Aha, v seznamčku manjka še moja starost (28 let)user posted image .
Lep vikend vam želim!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
14.2.2009 7:57:49   
čačka
Dobro jutro!

Ej... katastrofa! Vikend je kar pomeni, da bom spala vsaj do 8:30. Ma kaki...user posted image  Sem se predramila zaradi WC-ja okrog 6:40, potem pa ni šlo spat naprej. Brrr...
Aja, moram povedat, da sem se včeraj odločila in kupila AS. Juppi... v Baby Centru, na spletu, je bil znižan in si nisem mogla pomagat. Prsti so kr sami skakali po tipkovnici... ha ha  Zdaj pa neumorno čakam na poštarlja. Saj vem, da me verjetno ne bo danes razveselil... Ja meni, jaz pa res zapravljam za pizd..... user posted image
eee35 O ja... poznam starega prijatelja - zaprtje! Na začetku sem ga otepala tako kot ti, razen kefirja. Pa ti povem, ni bilo drastične spremembe. Zdaj pa sem spremenila metodo: zjutraj na tešče 2dcl donata, popoldan, po kosilu 2 kivija in mogoče še enega zvečer. Rezultat: prava revolucija. 2x dnevno odvajam... in to s tako lahkoto, da se še pol ure smejim user posted image user posted image  Priporočam!
Kerala Čestitam! Čestitam! Čestitam! user posted image user posted image user posted image 1:3714 Uau... to je enkratno!user posted image user posted image user posted image  Za vse ostale pa upam, da vam je primer kerale v tolažbo. Držim pesti, ful ful ful!user posted image user posted image user posted image
Glede pregleda krvi... meni so ga narepdili pri prvem pregledu, zdaj ga bodo pri tretjem, v 17 tednu, ali še kasneje. Če se ne motim, ti pregledajo kri in vodo cc. 3x.

Upam, da nas bo tudi danes razvajal sonček. Pa lep dan želim.... izkoristite ga!

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
14.2.2009 8:36:41   
Sulfinija
Jutro!

Vsem vam želim enega lepega valentina.Za tale lep praznik sme spet objemala wc školjko pa mi je bilo cel teden super brez bruhanja.

In kaj boste svojim dragim danes podarile za valentina?Jaz bom spekla torto in jo okrasila z srčeki,ker dragi dela dopoldan pa mi je naročil naj bom prijazna pa naj si grem kupit en šopek vrtnic jih obožujem.Zvečer pa bom ašla ali na pizzo ali lignjevo ploščo mjami no.

Joj mene spet pestijo tele glivice kak je tole nadležno si bom sedaj nehala dajat mehčalec v moje spodnje hlače mogoče bo kaj bolje.Mam gel,vendar je prezgodaj za kak učinek,ker si ga dajem premalo noter bom povečala dozo.Ali tudi vas pestijo te težavice?Belega toka pa imam na izvoz je ful nadležno vendar kaj čmo.

Sisy,ja ko imaš košaro na vozeku je malo težko,vendar jaz tega sama ne bom dvigovala noter in ven iz avta.Na vikendu kjer smo večji dle poletja bom mela dodatne vozek ki bom non stop tam shranjen tkole da novega tam ne bom furala le po mestu,ko boma pa šla k tašči pa je itak vendo moj zraven da ga dvigne.Živima pa v bloku takole da imamo dvigalo ni kaj dosti stopnic,pa še ono imamo za kolesa suščati takole da se bom  kar znašla.V najslabšem primeru ga bom pa pustila pri nabiralnikih pa bo oči šel in ga dvignil do dvigala se bomo že znajdli.

Čačka,boš videla kak se boš raznežila ko boš slišala po AS srčeka vendar bodi vstrajna da ga najdeš išči,išči in razveselil te bom utrip tvojega user posted image .

Takole sedaj pa čakam nečakinjo da grema potem v Špar po nakupu pa po robo za torto za mojega valentina.

LP Mojcauser posted image 14t2dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
14.2.2009 10:32:53   
čačka
Samo na hitro, da se javim. AS je že pri meni doma, prvi poskus je uspel.
Slišala sva srček, pa še veliko drugih zvokov. Res super zadeva! Srček pa bije tako hitro... uauauuu
Sem pa presenečena nad hitrim odzivom baby centra. Včeraj naročeno, danes dobljeno. Mater, so pa
profiči. Plus pike za njih!
Jaz vam prav tako želim veselega in romantičnega valentina. Mojemu sem kupila 4 hitre srečke user posted image , zvečer
pa greva na večerjo in koncert. Jaz pa sem dobila super parfum... To je nekak v tradiciji pri nas in meni čist odgovarja.
Moj ima tako fajni okus za parfume, da me vedno znova zelo, zelo prijetno preseneti.
Uživajte s svojimi valentini in božajte bušije. Aja, baje bo treba začet reševat sudoku in poslušat klasično muziko... saj bodo potem naše bebice bolj pametne HA HA HAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
14.2.2009 10:34:42   
lara27
Lep pozdravuser posted image !

Vidim ,da je veliko govora o vozičkih meni bo sestra od partnerja podarila voziček Hauck ona ima  dojenčka starega 5.mesecev  .
Voziček je malo rabljen pa je rekla da brezveze ,da kupujem novega če imam lahko tega, ker ona ga takrat ne bo več potrebovala si bo kupila manšega športnega .
Sulfinija ta voziček baby boom mi je zelo všeč user posted image še posebej barva mi je svetovna drugače pa imam jaz tudi od tamalega trikolesnik od Haucka sam tega bom mela za kakšne izlete .
Kerala čestitkeuser posted image user posted image user posted image za dobre rezultate!

Pa še za seznam ,ko sem videla da nekaj manjka živim v izvenzakonski skupnosti in imam 2.otroka punčko in fantka.

Lep dan vam še želim naprej!

< Sporočilo je popravil lara27 -- 14.2.2009 10:38:01 >

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
14.2.2009 11:19:10   
kerala
Ojla moje drage user posted image !

Danes je pa spet tako lepo, me kar pete srbijo. Živa ima harfo ob 11.30 in komaj čakam, da jo z mojim odpeljeva, midva pa pol na tržnico, pa na soooonček, pa na user posted image ... Kofetkam pa zadnje čase sam še ob sobotah na tržnici s kakimi frendi, saj se dugače tako ne uspemo nič kaj videt odkar so otroci zrasli...

Jaz sem pa za Valentinovo dobila krasno orhidejo. Sicer je bilo kar težko v naši hiški prostor zanjo najti, ker imamo že toliko rož, da je pozimi, ko morajo biti vse not, kar težko mimo hodituser posted image . Kaj pa naj jaz njemu kupim? Moram še razmislit... upam, da mi bo kmalu kaj pametnega v glavo padlouser posted image user posted image

Punce, hvala za čestite ob mojih rezultatih, še vedno sem tako vesela, da komaj spim! No ja, prejšnjič je bilo do tu tudi vse OK, vse do 21. tedna. Verjamem, da bo tokrat tudi naprej! Vse manj sem zaskrbljena in vedno bolj uživam v user posted image !

Čačka, tole glede odvajal je pa vedno dobrodošlo! Pri nas je tudi praznik, kadar uspem jaz na WC! Sicer mi sok iz suhuh sliv kar pomaga, brez tega bi me kar razneslo. Če pa še s čim mal pospešim, bi bilo pa vseeno zelo fino. Meni Donat prav nič ne pomaga.
Sadja, zelenjave, kosmičev in vsega "zdravega" vsak dan zelo veliko pojem. Mesa že več let ne jemo, tako da nam je to nekako poglavitna prehrana. Zdaj v času nosečnosti pa še bolj pazim, pripravljam zelenjavne sokce iz rdeče pese, kolerabe, brokolija, zelene, korenčka..., zraven pa dodam še par jabučk in kako hruško, drugače jih punce nočejo pit.

AS mora bit pa res super, ko slišiš srček svoje user posted image ... me kar mami, da bi jo tudi jaz kupila... No, d morfologije sigurno ne bom nič kupovala potem pa juhuhu!!!! Včeraj sva bili z Živo v Supernovi, sva šli neko trenerko zanjo iskat, pol me je pa premamilo in sva zavili še do baby centra... ooo... kako je vse lepoooo...

Sicer pa nisem najboljšega timinga izbrala za otroke - ko sem imela prvi dve, jih ni imela še nobena kolegica, zato smo morali vse kupit. Zdaj imajo pa že vse vsaj par let stare, stvari so že razdelile, tako da spet ne bom nič dobila. Pa nič zato, zdaj je vseeno veliko lažje kot takrat, ko še noben od janu ni imel rednih prihodkov. Pa je bilo vseeno takoooo lepo!

sams, ti si tudi primorka, od kod pa si?

Upam, da imate vse tak sonček kot mi tukaj, danes tudi piha več ne... Zdaj se grem pa še oblečt in AKCIJA!!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
14.2.2009 11:33:31   
opatija
Helou še od mene, drage user posted image !

Vsem želim lepo Valentinovo in upam, da uživate kje na sončkuuser posted image

Jaz moram žal delati, ker se mi gužva še kar nadaljuje. Precej sem utrujena in bojim se, da se me loteva prehladuser posted image Mah rajši ne bom več jamrala. Kar je treba je treba, do 23.2. moram zdržati, ko imam oddajo projektov, potem bom pa en lep čas frejuser posted image user posted image

Zarad mojega dela bova mi2 Valentinovo raztegnila kar čez vikend in ga večkrat po malem praznovala. Včeraj zvečer sva šla v gledališče. Danes zjutraj je tamauček dlje spal, kar sva izkoristila za muckanjeuser posted image , zvečer pa bova gledala kakšen fajn film in jedla čokoladno tortico z višnjami (moj jo obožuje, meni pa nosečnost itak noro tolče na sladkouser posted image ) Sulfinija, najlepša hvala, za super idejo!

Čačka midve pa skupaj čakava četrtke in za obe bo ta četrtek 16Tuser posted image Kako to, da imava predviden različen dan poroda? Jaz imam namreč 7.8. Po M naj bi ga imela 14.8. vendar so mi ga po UZ in po NS prestavili naprej...

Ta četrtek še posebno komaj čakam, ker imam tudi pregled in bom (upam) videla mojega dojenčka. Upam, da bom imela spet UZ. Ali kaj veste kolikokrat delajo UZ? Na naslednjem pregledu, ki bo 21-21T vem, da bom imela morfologijo...

Sisy si me prepričala in bom šla v 25T samoplačniško še na 3D UZuser posted image

Kerala Uživaj v sončku še zame! Vidim, da se tako veseliš, da si še mene spravila v boljšo voljouser posted image

Vsem želim čudovit dan in bodite user posted image !

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
14.2.2009 12:09:30   
Lorian
Hojla še od mene en valentinov pozdravček!
Res ste tako pridne z pisanjem, da vas sploh ne dohajam.
Kerala a ti sploh ne boš šla na AC? No tudi jaz grem zaradi starosti, na nuhalni še nisem bila, tako da še ne vem kakšen bo rezultat, mi je pa g. svetovala samo AC in sploh ne NS. Sem se odločla da grem ne glede na rezultat NS, ker je pač statistika taka, da imamo v naših letih več možnosti za kromosomske napake. Seveda sem 99%, da bo rezultat ok, saj imam doma dva zdrava otročka, pa tudi problemov z SS nisem imela, tako da sem glede tega čisto pozitivna in res samo upam, da me kaj ne preseneti. Bi se verjetno zelo težko odločila za splav tam nekje v 20t.... mogoče je tvoja varianta boljša...

Lepo se imejte danes na tako čudovit danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
14.2.2009 16:26:22   
go_ta
hej drage moje! evo, sem končno prišla domov in zdaj bom mal poležavala. je bil pa super dan do zdaj ... zjutraj sva šla z dragim gledat vozičke pa otroške stvari, je on predlagaluser posted image  in se zdaj nekako odločam med baby boomom in peg peregom gt3 ... bomo še vidli. kot moj dragi pravi: ti se boš še itak 100-krat premislila.user posted image ja, kerala, res majo lepe stvari v baby centruuser posted image  ampak do maja ne bom nič kupovala, se poskušam zadržatuser posted image
sicer sem pa dobila od lubija nov cd od tošetauser posted image , jaz sem pa njega s pico častila, mjami je bila dobra. potem sva šla pa še malo na sprehod, sam pri nas kr fajn piha, zdaj sm pa doma. bom mal počivala, prospekte iz baby centra pogledala ...
lepo se imejte danes!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
14.2.2009 17:56:11   
kerala
Evo mene že spet, sem že kar obsedena s temle forumom postala. Na srečo nisem več tako utrujena in se zdaj po kosilcu ne nameravam takoj uleči in zaspati, kar sem počela vse dni zadnje 3 meseceuser posted image user posted image
Uglavnem, pri nas je bil pogled na sončni dan precej zavajajoč, saj je ob morju vlekel kar hudi maestral in pri 6 stopinjah ni bilo prav nič toplo. Ma kje, če bi vedela, bi si vzela šal pa kapo, tako sem pa s kapuco od jakne okrog strašila. Kavica ob morju? ni šans! - je bilo treba kar v zavetje, če smo hoteli zunaj sedet! No, sicer ob morju tako ni bilo prav nobenga fraj placa, sam ne vem kako da niso vsi pomzrniliuser posted image user posted image

Lorian, nam, ki smo v času poroda nad 37, zavarovalnica plača samo en test za ugotavljanje kromosomskih napak, mi pa si moramo izbrati, ali bo to NS ali pa AC. NS je fajn če nič drugega zato, ker je popolnoma nenevarna in ti da neko osnovno orientacijo. Če pa je slučajno tam zelo narobe, greš prej lahko na biopsijo horionskih celic, tako da potencialno napako izveš prej. Meni je obakrat NS naredila zastonj, ker se pač poznamo, če ne, bi si jo plačala sama. Ker pa je rezultat tako dober, sem pač ocenila, da je tveganje za splav ob AC veliko večje kot pa tveganje za otroka s kromosomsko napako. Zato se zanjo pač niti prejšnjič niti zdaj nisem odločila. Ni pa mi NIKOLI niti moja G niti na kliniki SVETOVALA, naj grem. Vsakič so mi rekli, da je to izključno moja izbira. Svetujejo jo le v primeru povečanega tveganja.
Zadnjič je bila moja deklica kromosomsko OK, imela pa je razvojno napako, nezdružljivo z življenjem, ki so jo odkrili na morfologiji, ko sem bila noseča že 21 tednov. Nihče nikoli ne bo vedel zakaj je do nje prišlo. Seveda se nisem imela  pač kaj odločati. Sledil je dober teden dni grozljivega čakanja - najprej so bili prazniki, potem druga mnenja... pa še etična komisija, ki mora v tako visoki nosečnosti splav odobriti, se sestane le enkrat na teden. Po vsem tem komaj dobiš tabletko, ki jo poješ, potem pa še dva dni čakanja da začne delovati... ugavnem dober teden nečloveških muk z veliiikim trebuhom, v katerem še vedno neumorno brca (ob tem mi še vedno solze privrejo na dan)... Ob prekinitvi nosečnosti sem bila na polnih 22 tednih.
Tudi jaz imam dve zdravi deklici, samo predhodni porodi žal nič ne zmanjšajo verjetnosti za pojav kromosomske napake. Če v družini ni dednih napak, je odvisna le od starosti ženske - meritev NS in DHT pa osnovno verjetnost lahko močnoooooo spremenijo - na gor ali pa na dol. Kakorkoli - te napake so redke in tudi v naši starosti imamo bistveno več možnosti, da rodimo zdrave otrokeuser posted image , veliko več kot pa da zdravega otročka izgubimo samo zaradi preiskave.
Tako, da - ja, jaz sem se kljub svojim 38 letom odločila, da na AC ne grem.

Midva sva pa z dragim danes tudi imela ob kavici revijo vozičkov - je bil tako srečen, da mu ni treba po trgovinah, je pa z veseljem sodeloval pri ocenjevanju številnih mimosprehajajočih se vozičkov. Ugotovitve pa so naslednje: najbolj mu je bil všeč Baby boom, pa GT3, pa Jane, uglavnem skor vsi 3-kolesniki. Prav nič pa ni bil navdušen na Scatom, tako da bova še debatirala okrog tega... Ampak bova že našla skupni jezik (beri - ga bom že prepričalauser posted image ). Drugač imam pa zveste spremljevalke za v Baby center, ki imata skoraj še večje potrebe in zahteve od mene... to bo še veselouser posted image

Kako pa ste kaj z imeni? Ste že izbrale? Mi imamo za user posted image že izbrano, že od zadnjič, samo zgleda, da nam ni usojeno. Tudi za user posted image smo zadnjič imeli ime, samo tokrat mi na misel ne pride, da bi o tem imenu sploh razmišljala, saj je v mojem srcu deklica s tem imenom že med angelčki. In prav pupica bo, zgleda, že spet... Tu pa se začnejo težave, saj se ne usklajujeva samo dva, ampak smo kar štirjeuser posted image ... no, bomo že, noben še ni brez ostal!

Moj user posted image je pravkar not pokukal in pravi - kaj pa ti? ah, si že spet na forumu...user posted image user posted image Nič, zdaj bo not prišel, ker bo zunaj tema, pa se mu moram mal posvetit, hihi, mogoče kak scrabble odigrava. Duna je odšla na smučanje z mojim očetom in njegovo družino, Živa pa, revica, doma zveske prepisuje, ker je bila zadnje čase toliko bolna, da je v šoli fulllll zamudila, pa še zdaj ni čisto zdrava.

Madonca sem se spet razpisala...
Tako, drage moje, lepo preživite preostanek valentinove sobote, pocartajte svoje user posted image in ostale člane vaših družin in seveda božajte svoje bušije!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.