|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
11.2.2009 17:16:15   
aprilčica07
Vidim, da ste mislile name.. ampak moji rezultati so žal katastrofalniuser posted image user posted image user posted image user posted image sem dala še kri za uni test, drugi teden dobm izvid in pol vidimo kako dalej.. ššk je grozen, nevem kaj bi, jočem in jočem in nevem kako se spopadat s tem.. ampak bo treba nekako it dalje...

Nevem kolko bom tle gor naslednje dni, najbrž ne dosti, ker ne bom zmogla.. bomo počakali drug teden, da vidimo kaj bo povedal še uni test, če bo slabo bo treba it v lj na genetiko,  če bo bolše pa upat, da bo na koncu vse ok...

ko bom kaj več vedla se bom zagotovo oglasila.. do takrat pa pazite nase in čuvajte svoje buščke..

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
11.2.2009 18:40:47   
Barbk
Aprilčica07 user posted image . Jaz močno upam in držim pesti, da bo vse vredu in da je vajina pikica zdrava. Drži se bejbi in vedi, da mislim nate.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
11.2.2009 19:03:48   
Urša T.
23tina, ali mi lahko posreduješ, kje točno lahko vidim ta voziček?
Ker ga na bolhi ne najdem.Hvla!

aprilčica, držim pesti, da bo  vse v redu in vrjamem, da bo,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
11.2.2009 19:05:04   
sams
aprilčica07, drži se user posted image . Upajmo na najboljše.

Jaz tudi mislim, da user posted image  ni treba pod nujno imeti dolge rokave, če bo ful vroče. Naš je bil rojen aprila, junija je bil 1. v morju, od takrat naprej pa je "hodil naokrog" brez bodijev, samo v plenički. Pa še to je bil ves poten in se mi je res ful smilil, ker ga nisem mogla niti dobro popestovat in se je že ful jokal, ker mu je bilo prevroče. Še sedaj pozimi ne mara, da se ga pokriva. Če ga pokrijemo, se itak takoj odkrije ali pa joče.

Mi smo pri 1. otročičku tudi vzeli zavitek e in smo ful zadovoljni. Tudi s kvaliteto bodijev, ki jih ponujajo. So najboljši od vseh, ki smo jih kupili v "navadnih" trgovinah. Sedaj pa nam manjka samo še posteljica, tako da samo zaradi tega ne bomo spet vzeli cel paket (čeprav smo že razmišljali).

Jaz si še ne mažem bušija, sem si ga pa v 1. nosečnosti samo z Eucerin kremo proti strijam. Super je. Na trebuhu niti ene strije, na joškah, kjer sem se pozabila mazati in so fuuul zrastle pa so ostale skorajda brazgotine user posted image . Ful razlika, v glavnem. Jaz ga ne zamenjam.

Bodite v cvetju!

Neposredna povezava do sporočila: 1854
11.2.2009 19:05:05   
lara27

Aprilčica07 iskreno upam ,da se bo dobro rešilo za tebe in za tvojo pikico user posted image lahko ,da bodo izvidi od krvi vredu upaj na najboljše!

Vim malce pozno ti odgovarjam na tvoje vprašanje če je Dr. Strahova moja os. zdravnica zgleda nisem prav napisala pri njej sem bila na nuhalni tudi v prejšnji nosečnosti zato sem sedaj pričakovala ,da bo zdaj tudi ona pa sem samo čudno pogledala ,ko sem videla ,da odhaja na svoje drugače sem jaz iz Celja .

Punce jaz še kar neznam slike naložit zgleda sem ful smotana pa sem komi čakala ,da jih dam gor z nuhalne.

Lepo se imejte vse nosečke user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
11.2.2009 19:16:39   
Serendipity
Lep pozdrav bejbine,

no, nekaj časa vas nisem spremljala, pa sem malo na gorbo preletela nazaj.

čestitke za lepo opravljene NS!

reby
- lepe slikce!

Sulfinija - tudi moj se je ''zagrel' za ta voziček, jaz se še pa niti nisem poglabljala v to ... Je pa fejst všečen...

aprilčica - Vse bo OK! Pošiljam ti veeeeliiik objem. Drži se. Tvoja pikica bo super.

No, jaz sem vse po starem, zdaj po tednu in pol jemanja spasmexa so se mi kčri HB umirili. V petek imamo pregled. Sem pa danes povedala še v službi (tistim, ki niso vedeli) in so bili vsi zelo veseli. No, zdaj me ''zbadajo'', da sem od zdaj naprej lahko (še bolj) raztresena in da zdaj razumejo mojo obsedenost s čokoladami user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav in objemčke vsem user posted image !

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
11.2.2009 19:45:44   
lara27

Evo pa mi je ratal slike naložit v album kako sem ponosna nase hehe.user posted image user posted image user posted image

Bay, Bay!

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
11.2.2009 19:48:51   
sams
user posted image Aktualni pregledi v tem tednuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek 12.2.2009
user posted image   sulfinija
 user posted image   kerala
user posted image   SAŠA77
user posted image   Alisa
user posted image   tulpek  NS

Petek 13.2.2009
user posted image   Serendipity
user posted image   @srečka_nosečka@
user posted image   TjasaJ  NS
user posted image   altaya  NS

user posted image Aktualni pregledi v februarjuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek  16.2.2009
user posted image   cowgirl
user posted image   činka_beba  NS
user posted image   Arwen  NS
user posted image   Tanchy  NS

Torek 17.2.2009
user posted image   sams
user posted image   *anč*
user posted image   hel32  NS

Sreda 18.2.2009
user posted image   simonalokar

Četrtek 19.2.2009
user posted image   opatija

Ponedeljek 23.2.2009
user posted image  tanchy

Torek 24.2.2009
 user posted image    karin1

Sreda 25.2.2009
 user posted image    go_ta

Petek 27.2.2009
 user posted image    Piha AC

Sobota 28.2.2009
 user posted image    UršaT.

user posted image Aktualni pregledi v marcuuser posted image

ponedeljek 2.3. 2009
user posted image   katyy26

Torek 3.3.2009
 user posted image    Zima07
user posted image    tulpek

Sreda 4.3.09

user posted image  tejči77

Četrtek 5.3.2009
 user posted image    Barbk
user posted image    TjasaJ

Petek 6.3.2009
user posted image  HeGa
user posted image  altaya

Ponedeljek 9.3.2009

user posted image  Piha
user posted image  čačka
user posted image  muca83
user posted image  irency84
user posted image  Reby

Torek 10.3.2009
user posted image   šivilja 
user posted image   Drnula 
user posted image   lara27

ponedeljek 16.3.2009
user posted image  aprilčica07

user posted image Aktualni pregledi v apriluuser posted image

Ponedeljek 6.4. 2009
user posted image   Piha  MF

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
11.2.2009 19:52:22   
sams
Evola, sem popravila tale seznamček, ker mi je ful všeč, da vidimo, za koga kateri dan navijamo. Sicer še vedno super, Anonimen, da stalno ažuriraš tisti ta pravi seznam avgustovk.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
11.2.2009 20:18:14   
Urša T.
sams, pidna si user posted image user posted image user posted image !

Jaz sem se pa zmotla glede pregleda, ga imam 25.2 in ne 28.2., tako,da lepo prosim, če lahko popraviš.Thnx!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
11.2.2009 20:26:02   
go_ta
aprilčica07, držim pesti za tvojo pikico!!!!! nisi napisala, kaj je bilo na NS, ampak upaj na najboljše!! en velik objem!!!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
11.2.2009 20:44:25   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Vidim, da ste mislile name.. ampak moji rezultati so žal katastrofalniuser posted image user posted image user posted image user posted image sem dala še kri za uni test, drugi teden dobm izvid in pol vidimo kako dalej.. ššk je grozen, nevem kaj bi, jočem in jočem in nevem kako se spopadat s tem.. ampak bo treba nekako it dalje...

Nevem kolko bom tle gor naslednje dni, najbrž ne dosti, ker ne bom zmogla.. bomo počakali drug teden, da vidimo kaj bo povedal še uni test, če bo slabo bo treba it v lj na genetiko,  če bo bolše pa upat, da bo na koncu vse ok...

ko bom kaj več vedla se bom zagotovo oglasila.. do takrat pa pazite nase in čuvajte svoje buščke..

saj ves, da se tehnologija danes se kako lahko zmoti! tako da sigurno bo vse ok. mislim nate in drzim pesti zate in tvojo pikico!!

Jaz sem se pa vceraj koncno vrnila nazaj v sluzbo, sedaj imam pa Gbariela doma z vrocino (je prisla tasca), danes pa se moj nekaj z zelodcem user posted image
Za vikend bi sli pa radi v hribe, se obeta lepo vreme in upam, da nam uspe!

Vceraj sem povedala novicko tudi v sluzbi.
Sef oddelka je bil vesel zame in navdusen nad se enim user posted image , samo je bil pa potem kar malo panicen, ker baje je ena druga sodelavka vprasala za premestitev v drugi kraj, tako da ima sedaj 2 nepokriti del. mesti za resit.
No, potem sem povedala se mojemu nadrejenemu, ki ga imam novega od januarja, ker so mi dodelili nove naloge. To je me je bilo malo strah. Ampak je novico sprejel fuuuuuuuul lepo in je bil vesel zame, res sem ostala ful presenecena nad njegovim odzivom. user posted image

Drugace mi je pa se kar slabo, veliko bolj kot npr. v 8/9 tednu, ki naj bi bil vrhunec slabosti. user posted image user posted image

Grem pod tus in spat! user posted image user posted image

user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 1862
11.2.2009 21:17:17   
aprilčica07
Hvala vsem, ker mislite nameuser posted image user posted image user posted image

go ta: nuhalna je povečana in to kr precej.. ti rezultati, ki mi jih je izmerila ta zdravnica so primerni za 42 let staro žensko, jst jih imam pa lih 10  manj.. tveganje je fanj povečano, sicer je vidla možgane, da so ok, pa želodček, pa mehur roke nogice, pa živahen je bil ta otroček... samo, ko je merla dolžino ns je ratala kr tiho in sva oba vedla, da je neki hudo narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image   Sva se z mojim lih prej pogovarjala, da pač počakamo ta teden, da vidimo kaj bo ratalo skupaj še s tem krvnim testom, ker če pade tveganje nad 1 300 mi pač nič več ne pripada, ampak bi kljub temu šla na biospijo horiosnkih celic (upam, da sem prav napisala)..je pa tam še napisala na izvid, da priporoča, če se izvid zdaj izbolša v 23 tednu natančen pregled plodovega srčka, očitno je možna tudi kašna napaka na srčkuuser posted image user posted image nevem, trenutno sem fanj zmedena, jutri moram it v službo, nevem ali naj grem do šefice in ji povem kako in kaj.. po drugi strani me tolaži misel, da imam doma enga zdravga kavbojcauser posted image , nevem, sto misli je v moji glavi in bo trajalo, da se slika zbistri.. upamo, pač da bo na koncu le vse ok:):) Če se bo karkoli zalomilo, pa sva oba z mojim odločena kaj nardit... je hudo, ja sploh o tem pisat in na to mislit, ma nevem zakaj mi je lažje če vam tle gor pisarim, mi kr nekako odleže, čeprav situacije to niti malo ne rešuje..

toliko od mene, bom sporočila kako in kaj. Ker nisem brala odgovorov na nazaj, em zanima, a se je anč kaj oglasila?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
11.2.2009 21:19:13   
mony5
aprilčica07 tudi jaz upam, da bo vse dobro in držim pesti user posted image user posted image user posted image

zima07 čestitke za rojstni dan (malo z zamudo)user posted image user posted image user posted image

No tudi mi smo opravili NS in je vse dobro, razmerje 1:4852, tudi mi imamo dve rokici in dve nogici in tudi drugi organi so bili lepo vidni! Aja pa naj bi imeli še eno punčko!!!  Naslednji pregled imam v ponedeljek16.2., komaj čakam user posted image

Imam full gužvo v službi in se žal nisem mogla prej javiti!

Pozdravček vsem

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

Neposredna povezava do sporočila: 1864
11.2.2009 21:50:00   
Ayo
aprilcica07, ne vem ce ti bo tale podatek v tolazbo, ampak vendarle:

na nasem koncu sploh ne opravijo nobene meritve v smislu stevilk (1: xxx). In jaz sem za te stevilke prvic slisala na RR, pa sem 2. noseca in tud mam okol sebe ze leta in leta same user posted image . Nikol za to slisala!
Pr nas izmeri ns, vrze skupaj krvni test in to je to!!
Pa da ne bo pomote, zivim na Z, v zdrvastvu vzgled marsikateri drzavi.

Resnicno upam, da se bo pri tebi lepo izteklo!! user posted image user posted image user posted image

Zelim ti mirno noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 1865
11.2.2009 22:54:05   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: zima07

...In zaenkrat sem našla samo Bugaboo-ja-je lažji, lahko tudi za malo bolj divje terene, je štirikolesnik, ročaj se obrača....Na videz mi sicer sploh ni bil všeč, ampak sem se ga že nekako navadila, celo tako, da bi ga lahko imela...je pa cena huda in če se bova res odločila zanj, ga bo najbrž treba kupiti v tujini...

Bogaboo je super...Vendar če ga boš kupovala kupi novi model..Ki pa je seveda kr precej drag-čez 800€...Stari model nima sporedaj varovala...In zato se sama za tega ne bi odločila...Mi je pa ravno kolegica danes rekla (ki menja stari Bogaboo za novega) da je v tujini cca 200 € cenejši..Poglej na ebay.

Mi lahko malo bolj natančno poveš, za katero varovalo gre? In ja, res je drag, ampak v tujini se ga res da dobiti ceneje... Upam vsaj... user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
11.2.2009 22:56:20   
morskadeklica
aprilčica - držim pesti, da bo vse ok.

Arwen - Tebe sem opazila pri avgustovkah takoj user posted image . Ampak se nisem hotela izdati in sem samo brala. Sem pa mojemu takoj poročala, ko sem videla seznam. Saj veš, tista tipična: "A veš kera je tut noseča..."user posted image Ja, že prvič sva bili precej blizu (se mi zdi, da je okoli 1 mesec razlikeuser posted image ), zdaj pa še bolj. Je pa še ena iz našega mesteca user posted image in ima rok avgusta, tako da se bomo lahko zmenile za kakšen shujševalni treking z vozički.

Madona, meni se zdi, da me je vsak dan več. Ravno danes mi je sodelavka rekla, da sem taka, kot bi bila že krepko čez polovicouser posted image . Sem bila pa pri tamali ista, tako da sva doma že kar zgodaj povedala (nekje pri dveh mesecih), čeprav sva obakrat rekla, da bova povedala šele nekje v 4. mesecu.

Danes sem naredila napakico in bo še dolga noč. Okoli 20h sem začela brat na kavču, me je zmanjkalo in sem spala do zdaj, ura je skoraj 11. Zdaj pa naspana.... Noč bo še dolga...user posted image

lpuser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
11.2.2009 23:01:36   
zima07
Aprilčica07, tudi jaz upam in verjamem, da se bo vse lepo izteklo...Glavo gor! user posted image

Mony5, čestitke za NS in bravo za še eno user posted image -bosta user posted image  že skor za eno ekipo punc pridelala user posted image ...

Pozdravček vsem!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
11.2.2009 23:35:57   
23tina
URŠA T. tukaj maš link od vozička,men je ful všeč,pa lepe barve so ful
http://www.bolha.com/oglas3542903/nov-luxuzen-otroski-vozicek-v-kompletu
aja pa naslednji pregled mam 3.3. lahko napišete na seznam.
lahko nočuser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
12.2.2009 8:37:32   
Arwen

Aprilčica07 – najprej zate en velik  user posted image   . Verjamem, da ti je hudo in se ti zdi, da se ti je podrl svet, ampak naj ti v tolažbo povem podobno zgodbo moje prijateljice, enakih let kakor ti. Na NS je imela ravno tako visoko tveganje (1:300), zato so jo poslali še na DHT. Tudi ti izvidi niso bili v redu, tako da je bilo potem skupaj z DHT tveganje nekje okrog 1:400. Osebni ginekolog ni delal okrog tega nobene panike, jo je pa opozoril, da bi znalo biti kaj narobe z otrokovim srčkom, ampak glede na UZ zaenkrat vse v redu kaže. O splavu ni razmišljala, niti je niso spodbujali k temu. Čez 2 meseca na morfologiji ravno tako ni bilo zaznati nobenih nepravilnosti pri otroku, ne na srčku ne kje drugje.user posted image Od takrat dalje je bila bolj pomirjena, vendar po njenih besedah, ni bila mirna vse do poroda, ko je v roke dobila popolnoma zdravega fantiča!!!user posted image user posted image Po drugi strani pa je imela moja druga prijateljica rezultate NS odlične, morfologija b.p., pa se je otrok rodil z zelo hudo srčno okvaro. user posted image Ne vem, kaj naj drugega rečem, ampak očitno tudi tehnologija in številke sem in tja zatajijo. Misli pozitivno in vse bo o.k.!!

Morskadeklica – Ja, sva bili tudi prvič zelo blizu, naš je bil rojen aprila, tvoja pa marca, če se ne motim.

Samo še nekaj za seznamček, in sicer popravek - jaz imam NS prestavljeno na 14.2. , naslednji pregled pa 27.2. Hvala!! Danes je pa tak lep dan! Ko bi bil vsaj vikend, moramo pa v službi čepet.user posted image Lepo bodite, A.  

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
12.2.2009 8:44:23   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Aprilčica07, tudi jaz upam in verjamem, da se bo vse lepo izteklo...Glavo gor! user posted image

Mony5, čestitke za NS in bravo za še eno user posted image -bosta user posted image  že skor za eno ekipo punc pridelala user posted image ...

Pozdravček vsem!

Zima07 sej maš prav!!! Pa še Sisy nam lahko Saro posodi pa bo prva peterka sestavljena!!! user posted image  user posted image  user posted image

Aprilčica07 tudi jaz mislim, da moraš čim bolj pozitivno razmišljat in na koncu se bo vse dobro izšlo!!!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
12.2.2009 8:47:20   
mony5
A ste me kej pograšale??????????????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
12.2.2009 8:50:07   
go_ta
dobro jutro, drage moje!
aprilčica07, danes je nov dan, upam, da se počutiš bolje in močneje! vem približno, kako se počutiš, ampak kot so že prej napisale, je po vsej verjetnosti vse v redu!! zdravniki in aparature se motijo, to se ni zgodilo prvič, da se motijo! moji sodelavko so lani povedali toliko slabih stvari, da je bla čist živčna in prestrašena, na koncu pa je rodila zdravo deklico- sicer mesec dni prej, ker je imela premalo plodovnice, ampak z user posted image  je bilo pa vse v redu! zaupat moramo in biti optimisti, da bo vse okej!počakaj na izvid testa in boš videla, kako in kaj. anč se pa ni oglasila ne ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
12.2.2009 9:39:01   
simonalokar
aprilčica07 držim pesti da bo vse ok in pizitivno naprej

danes je pa spet lep dan in kumj čakam da grem ven z sinom je že bolje vročine 2 dni nima tko da lahko gremo vnuser posted image user posted image user posted image user posted image .  kašlja pa tudi že manj tako da bo v ponedeljek šel v vrtec so nas že klicali če je vse  vredu z našim sončkom so me kar presenetili z klicem.user posted image user posted image user posted image

zdajle 2 dni nisem nič bruhala ampak včeraj pa je šlo spet vse vn. sem mislila da je že konec user posted image user posted image . ampak kaj čmo.

zjutraj ko se zbudim me že kolki bolijo ali že katero oba kolka, verjetno se že dol širm in to lih ni prijetna bolečina. utrujenost pa mi še ni zginila saj bi sam spala.
joj v soboto pa bomo imeli koline tast je kupu packa in ga kolemo spet delouser posted image user posted image user posted image . tako rada jem jetrca v omaki zgleda da zdaj jih pa ne bom smela. pa kuhat bom morala za vse user posted image user posted image user posted image . kaj če mi pa vse smrdi.user posted image user posted image ne vem kako mi bo šlo. še 6 dni do pregleda se mi tako vleče. rada bi videla da je vse ok

zdajle pa moram že gruntati kaj bo za kosilo. verjetno bom naredila piščančka v zelenjavno smetanovi omaki in široke rezance. jutri pa zajčka pečenega upam da ne bom pozabla ga vn uzet.

no lep dan.

drugim ki pa delate naj hitro mine ta čas in vn na sončka

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
12.2.2009 9:43:41   
Sulfinija
Ojla!

Evo naprej vas vse skupaj lepo pozdrvaljam.Noč je bila mirna,....se dobro spala najbrž sme bila utrujena ko en user posted image .

No komaj čakam za dve uri pa pregled.Upam na vse naj,naj.

Aprilčica,jaz še vedno verjamem da bo z vajino user posted image  vse v najlepšem redu.

Me prav veseli,da se vas je ene par ogrelo za voziček kot ga imava midva nagledana.Midva boma še zraven vzela lupinico,ki pride na trg marca konec in bo stala 95Eurov,boma jo imela namesto ležalnika,pa še super bo ko bo pasala gor na vozičeka.

Takole punce šibam še malo na šivanje gobelina me ful pomirja okoli 11 pa v avto in do ginekologa,upam da ne bom predolgo čakala.

In še to danes sem dopolnila 14.tednov in stopila v 15.Še malo pa bo polovica za mano.Kako hitro čas beži...

Vam poročam ko se vrnem.Papa...

LP Mojcauser posted image 14t

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 12.2.2009 9:47:04 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.