aprilčica07
|
Hvala vsem, ker mislite name go ta: nuhalna je povečana in to kr precej.. ti rezultati, ki mi jih je izmerila ta zdravnica so primerni za 42 let staro žensko, jst jih imam pa lih 10 manj.. tveganje je fanj povečano, sicer je vidla možgane, da so ok, pa želodček, pa mehur roke nogice, pa živahen je bil ta otroček... samo, ko je merla dolžino ns je ratala kr tiho in sva oba vedla, da je neki hudo narobe Sva se z mojim lih prej pogovarjala, da pač počakamo ta teden, da vidimo kaj bo ratalo skupaj še s tem krvnim testom, ker če pade tveganje nad 1 300 mi pač nič več ne pripada, ampak bi kljub temu šla na biospijo horiosnkih celic (upam, da sem prav napisala)..je pa tam še napisala na izvid, da priporoča, če se izvid zdaj izbolša v 23 tednu natančen pregled plodovega srčka, očitno je možna tudi kašna napaka na srčku nevem, trenutno sem fanj zmedena, jutri moram it v službo, nevem ali naj grem do šefice in ji povem kako in kaj.. po drugi strani me tolaži misel, da imam doma enga zdravga kavbojca , nevem, sto misli je v moji glavi in bo trajalo, da se slika zbistri.. upamo, pač da bo na koncu le vse ok:):) Če se bo karkoli zalomilo, pa sva oba z mojim odločena kaj nardit... je hudo, ja sploh o tem pisat in na to mislit, ma nevem zakaj mi je lažje če vam tle gor pisarim, mi kr nekako odleže, čeprav situacije to niti malo ne rešuje.. toliko od mene, bom sporočila kako in kaj. Ker nisem brala odgovorov na nazaj, em zanima, a se je anč kaj oglasila?