|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
12.2.2009 9:54:08   
pikica27
Pozdravljene punce! user posted image

Vidim, da vas je ful veliko avgustovk. No, jaz sem še ena in sem se odločila, da se vam pridružim. Tista, ki dela seznamček vse pohvale. user posted image Še nekaj mojih podatkov: PDP 21.8., 3. nosečnost, doma imamo enega razgrajača Gašperja, trenutno smo iz Slovenskih Konjic, ampak se selimo v aprilu na Ljubno ob Savinji, poročena še nisem naslednji pregled imam 23.2.. NS smo tudi že opravili. Je vse ok. Spol nam še ni mogla povedat, ker je bilo še prehitro. Bomo pa na naslednji UZ počakali.

Aprilčica07 držim pesti za tebe in tvojega bebeka, da bo vse vredu.

Aja, sem pozabila vprašat. Mi lahko katera pove, kako se ureja profil?

< Sporočilo je popravil pikica27 -- 12.2.2009 10:01:50 >

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
12.2.2009 10:49:30   
HeGa
aprilčica07 se pridružujem ostalim, ki so prepričane, da bo vse vredu. Vem, da je težko, vendar ostani optimistična. user posted image  

Jst sem v službi, gledam skozi okno, joj kolk me ven vleče, ko je tako sonce.

Sem pa dobila v petek na pregledu pri moji ginekologinji napotnico za fizioterapevta. Me tko križ boli, da moram neki nardit v tej smeri, preden bo trebuh prevelik. Ker potem bo sam še huje. Pa že zdaj se včasih komaj premaknem. Komaj čakam, da mi predpiše kakšne vaje. Ampak moram počakat do naslednjega tedna, ko se vrne z dopusta.

Dobrodošle vse nove!

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
12.2.2009 10:51:25   
eee35
Pozabila sem zadnjič napisat svoje podatke, pa vidim, da v tabeli samo ???:)
Tako: 35 let sem stara, prvi otrok, PDP 13.8, naslednji pregled jutri, 13.2.
Aprilčica 07: kot ostale punce držim pesti, da bo vseeno vse v redu...

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
12.2.2009 11:45:52   
kerala
Ojla vsem skupaj!
Danes je pa res tak danuser posted image ... po vsem tem dežju in oblačnosti je res pravi greh v pisarni sedet in skozi okno tole gledat...
Jaz imam pregled ob 13.15, potem grem pa na sprehod pa pika - nič več nazaj delat. Upam, da dobim spet kako slikico...

Aprilčica, tako mi je hudo. Prav dobro vem, kako se počutiš. Držim pestke na vso moč, da je vse OK!!!! Po mojem groznem dogodku prejšnjič sem si stvari kar fajn prebrala, zato ti lahko zdaj mal več napišem:
Velikokrat se zgodi, da je verjetnost povečana pri zdravih otročkih in zato ta številka ni še nič katastrofalnega. Če pa bo verjetnost po hormonih več kot 1:300, boš v 16. tednu imela amniocintezo (ko ti z iglo vzamejo nekaj plodovnice). Biopsija horionskih celic se opravlja prej, če obstaja povečana verjetnost za kromosomske napake - npr. če se je to že enkrat zgodilo. Poleg cca 1% možnosti za splav po amniocintezi, je najbolj zoprno to, da so rezultati kromosomskih testov komaj čez 3 tedne! Se pravi, da izvid dobiš komaj v 19. tednu. Je pa ta 100%. Srčka bi pa bebiju gledali zato, ker je pri kromosomskih napak pogosto prisotna okvara srčka, lahko pa tudi drugih organov. Ni pa seveda nujno, da je vzrok za okvaro kromosomska napaka. Zato so lahko rezultati NS popolnoma OK, bebica pa ni zdrava. To se je meni zgodilo prejšnjič... sam o tem sploh nočem več razmišljat...

Piha, oprosti, sem spregledala - a si ti bila na NS? Si se odločila direkt za AC? Jaz še čakam rezultate DHT. Ne vem, ali naj se odločim za AC ali ne user posted image .

Aja, pa album sem uspela narediti! Par slikic naših punc, pa ena moja s trebuščkom, pa seveda naša bebica iz NS!

Naužite se sončka danes, kaj pa vemo koliko časa bo trajalo!user posted image user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
12.2.2009 11:55:22   
šivilja
aprilčica07 držim ti pesti in podi čim bolj pogumna!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
12.2.2009 12:06:33   
SAŠA77
oj oj vsem so nosečkam
javljam se vam na hitro ker prenavljamo kuhinjo in mi sedaj vzame malo več časa prenova,berem vas pa redno,
no danes sem imela pregled,vse je oki,detece ful zivo pravi akrobat,
naslednji pregled imam 3.3.09 tako da boste lahko zabeležli,no sedaj pa vseselo na delo,nadzornik je pa lepo bituser posted image ,
lep sončen dan vam želim in pobožajte svoje bušije,
se pišemo,velik user posted image  za vse,čestitam vsem za uspešno opravljene preglede in NS,tistim ki pa niso pa pošiljam velikuser posted image  za srečo.lp

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
12.2.2009 12:43:43   
Urša T.
Hay, souser posted image !!!

Kako lepo vreme je danes.WAW!
Ko sem peljala kužka ven, sem kar odzunaj na sončku stala ene pol urce, k je res tko lepo.No, potem sem šla v trgovino kupit darilo nečakinji, ker ima rd.
Sedaj pa počasi pripravljam kosilo-bova z user posted image  jedla pico ter mešano solato. Moj obožuje pico, tko, da bo prišel na svoj račun, hehe.
Pa še krofke sm kupla za po kosilu, njami, ne morem se upreti sladkem.

Povejte, koliko ste se kaj zredile do sedaj?Jaz sem se že ogromno,, mogoče tudi zato, ker sem imela premalo kilogramov za svojo višinouser posted image

23tina,jhvala ti.Sm mislila, da je trikolesnik.se bolj za to zadevco ogrevava :).

Sulfinija, seveda, da bo vse v redu na pregledu.Pa le poročaj!
Karala, waw, full lepe fotke.Ste res full luškana družinicauser posted image user posted image user posted image .

Midva z mojim sva šla tudi gledat voziček Baby boom,.
Vizualno nama je zelo všeč, globoka košara je tud full v redu.Vendar se nama zdi športne del tak švohcan, v izi.
Kaj pa vem, no.Hmm...
Nama so rekli, da nobena lupinca niti z kakimi nastavki ne paše gor.
A to jo bo ista firma naredila, kot izdeluje te vozičke?
Je šla še klatera gledat tale vozek in kaj si mislite o njem?

Midva sva se nekako zagrela za voziček Quinny Speedy, trikolesnik, ter lupinico Maxi Cosi, ki paše gor.
No, sicer imamo pa še čas, kajne?!

Midva sva pa šla že posteljico kupit in sicer v beli barvi, Sadeko-Medo.Je nama bla tolk všeč, se ji nisva mogla upretiuser posted image user posted image user posted image .
Jogi pa nama bo kupila moja sestra.

Želim vam lep dan!!!

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
12.2.2009 12:44:28   
Urša T.
SAŠA77, superca user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
12.2.2009 12:58:18   
Lorian
Hojla punce, se javljam po dolgem času. Še vedno se počutim zelo slabo, tako da nisem nič produktivna. Kakšen dan bolje pa zopet slabše....
Aprilčica07 ne obupat! Ravno prej sem brala o AC, ki čaka tudi mene. Iz rezultata 1:300, so vse, ki so pisale na forumu rodile čisto zdrave otročke. Upam, da bo tudi pri tebi vse OK.
Za seznamček, ker ste tak pridne: 27.02. naslednji pregled in samoplačniški UZ ( mi bo moja g. izračunala NS ) 24.03. AC. Uh kje je še to!!!

LP od tečke user posted image .

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
12.2.2009 13:02:57   
eee35
Jaz pa grem na malico na sonček, res je čudovito vreme, zavidam vsem, ki jim ni treba ga gledat čez okno v službi:)

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
12.2.2009 13:10:40   
Sulfinija
Evo naju z user posted image  nazaj.Smo se pregledali je rekla da mam minimalno izcedek vendar sem mela resno tudi na hlačah rumenega najbrž so živci delali ko noro ker drugače tega spolh nimam le beli tok.
In potem ni sledil UZ temveč smo poslušali z napravico srčeka,ki je bil kot nor hi,hi.

Nasledni pregled pa mam podatek za seznam:12.03.2009

In še kg od zandjič,ko so me stehtali sem imela 55,60kg,danes pa nove mere 58,30kg.

Takole sedaj pa šibat kosilo potem pa malce počivat.

LP Mojcauser posted image 14t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
12.2.2009 13:16:18   
aprilčica07
Hvala vam punce, da držite pesti:):) in me tolažite:)

kerala: hvala za napisano.. vem, da poznaš občutke... čakanje čakanje in čakanje to res ubijauser posted image user posted image
lorian: ma moje tveganje skupno izračunano je 1 proti 36 kar je za moja leta grozljivouser posted image user posted image user posted image saj provam bit korajžna, ma mi gre zelo slabo od rok..

Sem bla pa prej pr šefici in sem ji povedala kako in kaj. Tako, da mi je malo lažje, ker pač ve.. Je pa vseeno občutek negotovosti grozljiv.. Kar mi daje trenutno moč je moj mali doma, ki mi je trenutno edina svetla točka.. Saj bo bolše, verjamem.. ko bom enkrat vedla kaj je na stvari, pa kako dalje...

Pazite nase. 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
12.2.2009 13:42:13   
opatija
Ojla drage souser posted image Upam, da še niste pozabile name, ker se javljam po kar dolgem času...

Žal sem le na hitro preletela vaše pisanje in ugotovila da sta dve user posted image žalostni. Anč in aprilčica07: držim pesti za vaju in vama pošiljam user posted image user posted image Vem da je težko, skušajta pa imeti le pozitivne misli. V tolažbo naj vama povem, da je imela prijateljica na NS rezultat 1:65 in je morala na test horionskih resic (tveganje za SS malo večje kot pri AC, prednost pa, da se ga naredi že v 14T in ni treba čakati do 18T, kot naj bi bilo najbolje za AC) in je rezultat je bil OK (zanesljivost pa 100%)user posted image .

Jaz sem trenutno tako utrujena, da komaj gledam. Zadnji teden sem imela toliko dela, da sem delala tudi do 4 zjutraj, ko pa sem projekt končno zaključila je zbolel moj Nikec. Obupno je kašljal, iz nosa mu je lilo, vročino pa je imel par dni 39 - 40. Sicer je ful dobrvoljšček, te dni pa je bil izredno slabe volje, ker je bil revček čisto neprespan. Jaz sem zaradi nosečnosti že itak ful zmatrana, po več kot tednu nespanja sem pa kot zombiuser posted image

Med tem sem imela že drugi zdravniški posvet, čaka me pa še tretji. Pred 9 leti sem imela trombozo in ker je v nosečnosti povečano tveganje za ponovitev, se zdravniki odločajo koliko časa naj bi dobivala zaščitne injekcije. V prvi user posted image sem se morala špikati 3T pred porodom in 6T po porodu, tokrat pa me je G pravočasno napotila k internistu... Odločajo se ali se bom morala špikati od marca do poroda in po porodu ali "samo" zadnje tri mesece + po porodu. Injekciij ne prenesem, ker mi je že ob pogledu na iglo slabo, mesto špikanja pa naj bi bilo trebuh ali noga. V trebuh se nikakor ne mislim špikati, torej ostane le noga. Ne vem kako bom poleti zgledala, ker sem imela prič po 1T že čisto plave noge kot kak narkoman. Mah, kaj čem, če bo treba bo pač treba. Važno da so injekcije popolnoma varne za user posted image , v primeru ponovne tromboze pa je zame lahko usodno, zato bom pač potrpela kolikor časa bodo rekli da je treba.

Danes sem vstopila v 15T, user posted image premikanje pa že čutimuser posted image Pravijo, naj bi bilo to prezgodaj, pa me ne zanima. Spomnim se od prvič in to je touser posted image Komaj čakam pregled danes teden, da vidim mojega user posted image . Odločila sem se, da vprašam za spol. Prvič sem zdržala, mož tudi tokrat pravi naj počakava, pa sem mu že povedala da ne zdržim in se je strinjal user posted image

Vsem želim lep dan, pa uživajte v sončku!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
12.2.2009 13:47:59   
simonalokar
boš videla aprilčica da je vse ok in da boste nato mirno zaživela z pikico.

ej je katera gledala oddajo na poptv- ju o nosečnicah ful je bila dobra okoli 13 ure se je začela govori pa G o vsakem rimesečju. ful je bilo zanimivo moj je z zanimanjem gledu kako gredo hormoni in kako lahko sodeluje pratner.

drugače je ok zdajle čakam da se sine zbudi in greva vn na sončka.

čauči

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
12.2.2009 14:04:50   
čačka
pikica27 lepo pozdravljena. Sicer res samo za malo časa, vendar vseeno: midve sva someščanki. user posted image
Dobrodošla med nami!

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
12.2.2009 14:43:18   
Barbk
Aprilčica07 še zmeraj verjamem, da bo vse ok. user posted image  Vem, da čas zdaj ni tvoj zaveznik, zato pa smo me tukaj, da ti pomagamo prebroditi te težke dneve. Izkašlaj se, zjoči 300-krat na dan, če je potrebno, ....in bodi optimistična. Me smo s tabo in verjamemo s teboj, da bo lep in vzpodbuden konec.

Sulfinija sem vesela za vajino pikico. Mene tudi zadnje dni nekaj rumen izcedek daje. Včasih se kar ulije. A ti je kaj rekla za to?
No zdele so mi pa čist vsi nicki ušli iz glave. user posted image  V glavnem vsem iskrene čestitke za uspešno opravljene NS in preglede. Novim avgustovskim sonosečkam pa lepa dobrodošlica.

Aja Kerala ful hude slike. Kdo v vaši družini zna tako super fotkat? Seveda so pa tud modeli važni za lepe fotke. user posted image

Manca ima pa virozo in revca res grozno kašlja, se kar davi zraven...user posted image  Res se mi smili, še posebej, ker je tak kašelj prvič prisoten. No zdaj pa šibam posodo pospravit, pol moram pa v ZD it lulat.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 12.2.2009 14:44:44 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
12.2.2009 14:52:09   
mony5
user posted image user posted image user posted image   Vidm, da me ni nobena pogrešala user posted image user posted image user posted image

No jst sem tudi včeraj v službi povedala in sta oba šefa mojo novico zelo dobro sprejela in bila z mano vesela! Tudi jaz sem si odahnila sedaj ko tudi  v službi vedo in zdej zelo dobro počutim!!!!! Tudi dobri ljudje obstajajo na tem svetu!!!

Danes zvečer sem pa zmenjena z našo Sisy na pirčku, da bove kakšno rekli user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
12.2.2009 14:58:46   
Arwen
Hej, Mony5, zdaj si te bomo zagotovo bolj zapomnile, ko vsak dan kaj napišeš.user posted image Koliko otrok oziroma hčerkic pa že imaš?user posted image V albumu imaš slikico samo od ene. 

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
12.2.2009 15:20:02   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Arwen

Hej, Mony5, zdaj si te bomo zagotovo bolj zapomnile, ko vsak dan kaj napišeš.user posted image Koliko otrok oziroma hčerkic pa že imaš?user posted image V albumu imaš slikico samo od ene. 

Malo se hecam, k mi je dolgcajt v službi!!!user posted image user posted image user posted image
Drgač pa imam zaenkrat samo eno punčko Zojo!!! Danes jo moji starši poberejo v vrtcu (sva zdej sami 4 dni, ker je mož službeno odsoten) in jo peljejo k sebi domov tako da bo danes in jutri pri mojih, jaz pa itak delam, do 16.30 pa potem ko zaključim je ura že 17.00 in ko pridem domov je že 17.20! Tako, da bom po zelo dolgem času sama doma (s kužijem seveda) in mi bo pomoje full čudno!

No uživajte v tem sončnem popoldnevu in pobožajte svoje bušije!!!user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
12.2.2009 16:17:27   
Serendipity
Ojla,

jaz sem pa danes dobila AS - sicer še nič slišala, ampak bomo še kasneje poskusili. A ga ima še katera? Zdaj sem 13. teden in kje naj približno namestim tole stvarco? Tik nad sramno kostjo?

aprilčica - naj ti bo tvoj mali princ sonček v teh sivih dnevih. Jaz man fajn feeling, da bo vse ok!

No, jutri pa pregled pri G! user posted image

Lep pozdravček drage souser posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
12.2.2009 17:04:16   
kerala
Ojla punce!
Pa sem tudi jaz s pregleda. Namesto ob 13.15 sem bila na vrsti ob 15.30m vmes pa sem šla kar domov, ker je bila taka gužva, da se še usest ni dalo. Pa čist nič nisva gledali al pa poslušali srčka. Pogovarjali sva se samo, kako je bilo na NS in kdaj sem prihodnjič zmenjena na kliniki za pregled... napisali 2 napotnici (za UZ in amnio) in to je to. Jaz bi pa spet pikico gledaala, sam nisem hotla težit, ker jih je bilo v čakalnici še 5 za mano, delavnik pa že zdavnaj mimo...

Pri nas pa tako burja piha, da ni tako toplo, kot zgleda skozi okno. Grem pa vseeno še malo ven, s "tamalo" neko majčko gledat.

Aprilčica, ti pa svojega malega stiskaj in lupčkaj, tole še najbolj pomaga! Pa saj bo na koncu hitro minilo in vse skupaj upamo na najbolje!
Barbk, mi kar vsi po malem slikamo, predvsem na dopustih, doma pa bolj malo. Pred dvemi leti smo šli kar skupaj na en ornk tečaj. Ampak konec koncev, glavno je, da nas na nekaj lepega spominjajo, če so pa zraven še lepe, pa še tolk bolšuser posted image
Lorian, a greš ti na AC ne glede na rezultat NS? Kaj pa, če bodo rezultati dobri? Jaz imam osnovno verjetnost, če upoštevamo samo starost 38 let, že 1:187!!! Mi je pa NS zmanjšala na 1:1000.
HeGa, mene tudi križ matra. Pa menda bo šlo samo na slabše. Ker se prej prebrala tvoj post, sem tudi jaz omenila svoji G, pa me je samo napotila k fizioterapevtki, ki tu v Kopru vodi tudi telovadbo za nosečnice, pa naj bi mi ona svetovala. Napotnice pa nisem dobila, bom kar prosila zanjo, če bo šlo še na slabše.

Zdaj pa šibam, me Duna priganja, na vsak način hoče tisto majčko. No, me bo vsaj ven spravila.

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
12.2.2009 18:02:40   
Muca83
Aprilčica07user posted image . Poskusi to gledati tako, da je še vedno 36x večja verjetnost, da je vse ok, kot da ni. Ampak to je lahko rečt meni, ki sem imela dobre rezultate, na tvojem mestu bi me pa zelo žrlo. Čas zdaj res ni tvoj zaveznik in verjamem, da je najhuje biti toliko časa v negotovosti. Želim ti, da ti ta čas hitro mine in seveda dobre končne rezultate!

Urša T. ti sprašuješ po kilogramih. Jaz moram reči, da sem nad mojimi zelo začudena. Glede na to, da mi je za lajšanje slabosti najbolj pomagalo, če sem skoz po malem jedla, pa da sem imela eno obdobje hude navale lakote, sploh zvečer pred spanjem, sem pričakovala, da bodo šli kilogrami gor in se nekaj časa nisem upala stehtat. Potem, ko sem se, je bilo pa -1kg. Kakšen teden nazaj sem se pa nazadnje, pa je bilo še vedno isto. Prav neverjetno se mi zdi. Sem prav vesela, da se mi vsaj na začetku ni treba bati kilogramov.

Jaz sem pa danes vstopila v 14. teden. Slabosti so še malo prisotne ampak je veliko bolje in se vidno izboljšuje.

Kot sem že napisala, sem v ponedeljek povedala v službi. No, ampak so vedeli samo šefi in niso govorili okrog. Danes so se pa sodelavci ravno nekaj hecali na račun nosečnosti in porodniških, pa so me vprašali kaj jaz kaj mislim. Jaz sem jim pa v hecu rekla, da bom itak samo še 5 mesecev v službi, ampak so me potem tako resno pogledali, da sem mogla priznati, da je res user posted image Mi ni bilo prav nič žal, ker mi je potem ena sodelavka povedala cel kup zanimivih štorij iz njene nosečnosti. Pa vsi so bili ful veseli zame in se jim ni zdelo nič čudnega, da sem se komaj zaposlila za redno, pa sem že noseča. Prav super je bilo res.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
12.2.2009 18:11:04   
23tina
živjo punce!
jes sm pa dons žalostna k me je ginekologinja klicala,da izvidi krvi kažejo na okužbo s toksoplazmazo....upam da gre za staro okužbo,ki ne bo vplivala na plod,če pa sem se okužla sedaj v času nosečnosti se zna pa okužba prenest na user posted image .po netu ko sem brala ful strašijo...ena ki jo poznam ki dela v porodnišnici pa pravi,da skoraj vsaki 10 nosečnici prvi odvzem krvi pokaže okužbo,potem druga pa da gre za staro okužbo,in da je ful majhen % možnosti,da se prenese na otroka...
a je katera od vas imela te težave,če ste o tem že pisale se opravičujem v naprej ker nisem zasledila...
lep večer vam želi vaša souser posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
12.2.2009 18:15:05   
23tina
aprilčica,držim pesti da bo vse ok,sj bo boš vidla...sam poskusi bit čim bolj pozitivna,čeprav vem da ti je ful težkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
12.2.2009 18:37:14   
eee35
23tina: Ma toksoplazmoza nažalost res zna biti nevarna za otroka, če je to sveža okužba, upam, da se bo iskazalo, da je stara. Čudno pa - mogoče se motim, ampak se mi zdi, da če so ti kri vzeli, pol tudi izvidi pokažejo ali je stara ali sveža.
Jaz se probam držat navodil: ne družit se preveč z mačkami (škoda:), zelo dobro oprati zelenjavo, nič krvavega mesa itd...
Napiši, ko boš zvedla kaj več.

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.