kerala
|
Ojla punce! Pa sem tudi jaz s pregleda. Namesto ob 13.15 sem bila na vrsti ob 15.30m vmes pa sem šla kar domov, ker je bila taka gužva, da se še usest ni dalo. Pa čist nič nisva gledali al pa poslušali srčka. Pogovarjali sva se samo, kako je bilo na NS in kdaj sem prihodnjič zmenjena na kliniki za pregled... napisali 2 napotnici (za UZ in amnio) in to je to. Jaz bi pa spet pikico gledaala, sam nisem hotla težit, ker jih je bilo v čakalnici še 5 za mano, delavnik pa že zdavnaj mimo... Pri nas pa tako burja piha, da ni tako toplo, kot zgleda skozi okno. Grem pa vseeno še malo ven, s "tamalo" neko majčko gledat. Aprilčica, ti pa svojega malega stiskaj in lupčkaj, tole še najbolj pomaga! Pa saj bo na koncu hitro minilo in vse skupaj upamo na najbolje! Barbk, mi kar vsi po malem slikamo, predvsem na dopustih, doma pa bolj malo. Pred dvemi leti smo šli kar skupaj na en ornk tečaj. Ampak konec koncev, glavno je, da nas na nekaj lepega spominjajo, če so pa zraven še lepe, pa še tolk bolš Lorian, a greš ti na AC ne glede na rezultat NS? Kaj pa, če bodo rezultati dobri? Jaz imam osnovno verjetnost, če upoštevamo samo starost 38 let, že 1:187!!! Mi je pa NS zmanjšala na 1:1000. HeGa, mene tudi križ matra. Pa menda bo šlo samo na slabše. Ker se prej prebrala tvoj post, sem tudi jaz omenila svoji G, pa me je samo napotila k fizioterapevtki, ki tu v Kopru vodi tudi telovadbo za nosečnice, pa naj bi mi ona svetovala. Napotnice pa nisem dobila, bom kar prosila zanjo, če bo šlo še na slabše. Zdaj pa šibam, me Duna priganja, na vsak način hoče tisto majčko. No, me bo vsaj ven spravila.