|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
13.2.2009 23:39:55   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...zdej pa res grem....nočka...

sej ti ne verjamemouser posted image user posted image user posted image

...saj res še ne gremuser posted image ...mene nobeden ne čaka v pojstli....ma moj večer z prijatliuser posted image

men tut slabo kaže s tole mojo romantično komedijo. si je moj ustvaru svojo. z viki kremo pa tavelko žlico. pol bo pa jokcou da mu je slabo... k tamal otrokuser posted image mu bom pol še polento za kazen skuhalauser posted image user posted image user posted image

...ja če bi šla k njem ne pa tuki visela bi te takoj zamenjal za viki kremouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
13.2.2009 23:40:38   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

...saj res še ne gremuser posted image ...mene nobeden ne čaka v pojstli....ma moj večer z prijatliuser posted image

moj ga ima pa jutri!?!? si morete mislit, na valentinovo user posted image

to je pa kriminalka...user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
13.2.2009 23:40:57   
meta21
Ja ti desci...user posted image  No, jutri jih le malo pocrkljajte in polupčkajte k je glih Valentinovo. Meni se itak zdi, da zdej samo še malega miškota lupčkam....pol se pa čudim, kako veliko glavo ma, ko me moj objameuser posted image user posted image user posted image .

Jutri je eden zeeeeloooo redkih dni, ko celo jaz uživam v srčkih in amorčkih in vseh ostalih pocukranostih... No pa nadaljujmo kar je glorija začela...

...vsem skupaj najprejuser posted image

....nekaj za srčekuser posted image ....in nekaj za želodček
user posted image .

Nočko!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
13.2.2009 23:41:14   
lana luna

men tut slabo kaže s tole mojo romantično komedijo. si je moj ustvaru svojo. z viki kremo pa tavelko žlico. pol bo pa jokcou da mu je slabo... k tamal otrokuser posted image mu bom pol še polento za kazen skuhalauser posted image user posted image user posted image

kaj čmo, kazen mora bit user posted image

ja in to vzgojnauser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
13.2.2009 23:41:18   
gloria

...jaz si to še sloh ne morem privoščiti ker dojim....pa še ful se mi zbuja zadnje cajte.....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
13.2.2009 23:42:16   
lana luna

...ja če bi šla k njem ne pa tuki visela bi te takoj zamenjal za viki kremouser posted image user posted image user posted image

čak sej bom šla, čakam valentinovouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
13.2.2009 23:42:35   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

punce
a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami?

...mokatela ko ma dvojčici se javlja na temi dvojčki 2008...tista ko ima pa trojče pa sploh ne vemuser posted image

a se ni zgodba s trojčicami žalostno končalauser posted image user posted image user posted image

..kaj resuser posted image ...jaz sem že enkrat spraševala za njo pa nisem dobila odgovorjauser posted image ....tri punče je nosila...ja kaj je pa bilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4632
13.2.2009 23:42:59   
lana luna
Meni se itak zdi, da zdej samo še malega miškota lupčkam....pol se pa čudim, kako veliko glavo ma, ko me moj objame

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4633
13.2.2009 23:43:42   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

ko boš sredi Kranja pokliči Lano Luno!!!!!!

to si zapiš z rdečo na en listk, pa prlimi na hladilnik!!! pa to velja tut zate leda ko boš vil bi bekuser posted image user posted image user posted image

To pa vem, celo brez seznama...user posted image pa še nekej se spomnim...tistega tvojega na pol delujočega kombija al kaj je že blo tisto kar si vozila ne dolgo pred porodom... Saj si bla to ti, ne?user posted image

ja pa ti si neverjetna...user posted image user posted image user posted image ja jest sem bla. sem šla k *zoe* na obisk, čez 12 ur ji je pa že voda odtekla, pa je pol rodila Markotauser posted image

Da ne boš misnla, da vem kaj sem danes kuhala...uf, sem sploh kaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4634
13.2.2009 23:44:07   
Olivija*

Saj ni tako hudo, kot se sliši. Dojenčka so dobili, danes sta prišla domov iz P, ju3 pa novopečeni oči vabi svoje kolege na pijačko. Mi vsi (midve z Ano, pa novopečena mami z user posted image ) se bommo pa čez kak teden videli, ko bojo že malo bolj pri sebi.

Neposredna povezava do sporočila: 4635
13.2.2009 23:44:16   
gloria
Meta sem skor pozabla čestitat Lovruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
13.2.2009 23:45:02   
lana luna

punce

...mokatela ko ma dvojčici se javlja na temi dvojčki 2008...tista ko ima pa trojče pa sploh ne vemuser posted image

a se ni zgodba s trojčicami žalostno končalauser posted image user posted image user posted image

..kaj resuser posted image ...jaz sem že enkrat spraševala za njo pa nisem dobila odgovorjauser posted image ....tri punče je nosila...ja kaj je pa bilouser posted image

sej ne vem sigurno. jest vem samo tolk da je ena septemberka (možno da je bla emi*) pravila o eni punci, ki je v LJ rodila trojčice veliko prezgodaj in so vse tri mrčkaleuser posted image user posted image user posted image user posted image in glede na to, da se ta septemberka ni nikoli več ogalsila na forumu smo sklepale da je ona. user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
13.2.2009 23:45:57   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Punce, js bi se pa vpisala še na en študij...visoko šolo za zdravstvo bi še naredilauser posted image Ampak ne vem kako je z rednim vpisom po 26.letu starosti?!user posted image user posted image Sicer že imam en fax končan, ampak kaj ko ni službe...user posted image Ampak sej zdej je niti ne iščem, ker bo to leto tako hitro minilo, js pa želim ta čas do zadnjega izkoristit s svojo lubiko!
Vau, pa mam časa razmišljat, kajne?user posted image user posted image user posted image To je sam zato, ker Vita tako mirno spi že od osmihuser posted image user posted image user posted image

..joj tvoja je pa res pridna....moj je zaspal od 20-21 pol pa fešta,zdej pa spi od 22.15user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
13.2.2009 23:46:01   
Olivija*

Meta sem skor pozabla čestitat Lovruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
13.2.2009 23:46:40   
lana luna

tudi jaz se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest tutuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
13.2.2009 23:47:41   
gloria

punce

sej ne vem sigurno. jest vem samo tolk da je ena septemberka (možno da je bla emi*) pravila o eni punci, ki je v LJ rodila trojčice veliko prezgodaj in so vse tri mrčkaleuser posted image user posted image user posted image user posted image in glede na to, da se ta septemberka ni nikoli več ogalsila na forumu smo sklepale da je ona. user posted image

....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 4641
13.2.2009 23:48:02   
lana luna

Saj ni tako hudo, kot se sliši. Dojenčka so dobili, danes sta prišla domov iz P, ju3 pa novopečeni oči vabi svoje kolege na pijačko. Mi vsi (midve z Ano, pa novopečena mami z user posted image ) se bommo pa čez kak teden videli, ko bojo že malo bolj pri sebi.

a pri vas je navad, da poavijo novopečeni očki samo kolege? pri nas je tko, da pridemo pit vsi. in tako smo januarja v enem tednu šli zalivat 3 otročkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
13.2.2009 23:48:35   
Olivija*
zdej bom pa tudi jaz počasi šla. valentinovo bo vsak čas... nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 4643
13.2.2009 23:48:39   
meta21

Hvala, sej nisem nič objavla, ker se mi malo ne da več s temi obmesečnicami noret-bomo rajš kej spile, ko bojo 1 leto stari al pa 18user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
13.2.2009 23:49:17   
lana luna

ko boš sredi Kranja pokliči Lano Luno!!!!!!

to si zapiš z rdečo na en listk, pa prlimi na hladilnik!!! pa to velja tut zate leda ko boš vil bi bekuser posted image user posted image user posted image

To pa vem, celo brez seznama...user posted image pa še nekej se spomnim...tistega tvojega na pol delujočega kombija al kaj je že blo tisto kar si vozila ne dolgo pred porodom... Saj si bla to ti, ne?user posted image

ja pa ti si neverjetna...user posted image user posted image user posted image ja jest sem bla. sem šla k *zoe* na obisk, čez 12 ur ji je pa že voda odtekla, pa je pol rodila Markotauser posted image

Da ne boš misnla, da vem kaj sem danes kuhala...uf, sem sploh kaj?user posted image

ja vodouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
13.2.2009 23:49:54   
Olivija*

a pri vas je navad, da poavijo novopečeni očki samo kolege? pri nas je tko, da pridemo pit vsi. in tako smo januarja v enem tednu šli zalivat 3 otročkeuser posted image user posted image user posted image

jah...pri nas je tudi taka navada...ampak tale oči je drugo taktiko ubral user posted image
gurenc

Neposredna povezava do sporočila: 4646
13.2.2009 23:50:16   
lana luna

Hvala, sej nisem nič objavla, ker se mi malo ne da več s temi obmesečnicami noret-bomo rajš kej spile, ko bojo 1 leto stari al pa 18user posted image

ja jest se strinjam... pol avgusta, cel september in par dni v oktobru ga bomo septemberke pileuser posted image user posted image user posted image k bodo naši septemberčki praznovali 1. letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
13.2.2009 23:51:10   
gloria
...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
13.2.2009 23:51:14   
lana luna

jah...pri nas je tudi taka navada...ampak tale oči je drugo taktiko ubral user posted image
gurenc

ej pa sej napi 3 januarski očki so tut vsi gurenci. pa jest tut!!! tko da šššš... pejt spat. bo kmal valentinovouser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
13.2.2009 23:51:57   
lana luna

...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej to hočmo... našim septemberčkom in septemberkam za valentinovo podarit 4. deluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?