Anonimen
|
Evo spet mal mene.. Dons sm bla tooolk pridna, sm pospravljala in pospravljala.., zdej mam pa cel vikend frej. sonček85 Ma, mi je žal, da nisi zasledila. Jst sm dost v avtu in spremljam te koristne neumnosti. Če bi mela prej tvojo cifro, bi ti takoj sporočila. Sm mislila, da maš več časa... pa si čist busy z kuhanjem.. in s to svojo hranico, ki tudi meni sline.. vabi. Škoda, res. No, meni je uspelo. Ti jutri poročam kako je blo. Ma je zanimiv... Je dragi reku.. "bova plesala, a ne?" .. tko da.., jutri me bo čez celo plesišče. mravljica moja... , tudi meni, ko poskusim, da v inche.., ni mi jasn zakaj. Pa sm probala parx in ne gre.. Bom še kje... tud men bi šli inchi na živce... sam neki more bit, da se zrihta. Če ne bova pa kakšen lep tickerček našle drugje..... Drugač si mi pa boga čist preveč.., se mi prv smiliš s temi slabostmi... Nogavica.., prv leeeepe tickerčke maš... Veselikca ena... Si se že naročila na pregled? Twixy.. jaaaa..., šmensi večerjica booo... Veš, tud midva se mava vsak dan rada... To je itaq uvožen dan..., pa ga mal izkoriščamo... za male pozornosti in.. čist za filing. Drugač pa.... , če boš karrrrkoli rabila za Španijo - kanarce bolj točno Teneriffe.., samo povej. Midva sva obdelala ceeel otok in je blo nepozabno noro. Vsekakor ti ga priporočam. Ti sam vpraši, tud slikce dobiš.. sam midva sva oba ena pozerja... pa boš morala še naju gledat. Tko.., da se ve, da sva bla tam.. tako logiko pač mava . *manca*, 10 let v Nemčiji... uuuu, kaj te je pa odpeljalo oz. pripeljalo nazaj?! To je pa kr doba...
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 13.2.2009 20:35:23 >
|