|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
16.2.2009 10:18:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, do petka bodo krofi pri meni ze stokrat prisli na osovrazeno listo user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja k se jih boš prenajedla.

Evo jaz sem že bila vmes malo na svežem zraku(šla na pošto) in je prav pasalouser posted image user posted image user posted image
maj:ti si imela pa res divje sanjeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
16.2.2009 10:48:39   
Mariposy
nogavica iskrene čestitke za vaš novi naraščajuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
16.2.2009 10:54:40   
tassika
 user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.04.2009
02. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
04. *Manca*              23                   ok.Kranja            xx.xx.2009
05. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               17.02.2009
06. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
07. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
08. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
09. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
10. Twixy               (10.2.81) 27        Nemčija               xx.xx.2009
11. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11.02.2009
12. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
13. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
14. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009
15. Maxy

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
MalaMravljica  12.10.78 (30)  Nemčija      23.2.09       02.10/2009
Maj2009          18.06.84 (24)  Ok.Domžal  02/20.3.09      10/2009
Rižko                20.06.82 (26)  Celje           09/10.3.09      10/2009
Nogavica         18.05.77 (31)                                        22.10.2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti

< Sporočilo je popravil tassika -- 16.2.2009 11:06:30 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
16.2.2009 13:10:11   
tassika
Pa kje ste danes, meni se tolk ne da delatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
16.2.2009 13:13:42   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Pa kje ste danes, meni se tolk ne da delatuser posted image

Tuuuuuuuukaj user posted image  Namesto,da bi pisala racune,mam noge na mizi in poslusam muzikouser posted image user posted image
Mislim,da se kaksne cokolade ne bi branila!?user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
16.2.2009 13:15:28   
twixy

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
MalaMravljica  12.10.78 (30)  Nemčija      23.2.09       02.10/2009
Maj2009          18.06.84 (24)  Ok.Domžal  02/20.3.09      10/2009
Rižko                20.06.82 (26)  Celje           09/10.3.09      10/2009
Nogavica         18.05.77 (31)                                        22.10.2009

Kako je lep pogled na to razpredelnicouser posted image user posted image user posted image
Upam,da se imena hitro naberejo tukajuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
16.2.2009 13:19:32   
pilotina
jaz sem tuki tassi...mam pa ful dela, ker me v petek ni blo...pa še dopusti in to...pa se tudi meni ne da user posted image , sam moram
si nardila pecivo?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
16.2.2009 13:25:46   
tassika
Priznam, nisem, ni bilo časa, v soboto sva mal zabluzila z atlantisom pa obiski, včeraj sva bila k tašči povabljena na kosilo, potem so šli z mojimi na en koncert in pol prišli nazaj in smo bluzili spet do 10 zvečer, mogoče ga bom jutri ko bom malo več doma, danes tudi ne vem kako bom.

Moram pa nujno k frizerju imam tako frizuro k bi me iz centrifuge vn povlekluser posted image

Twixy delamo na tem seznamčku, še malo pa bo, jaz dam čez še UZ in ma da pokaže da je vse OK in grem takoj v akcijo, pol pa junija ne bom smela na dopustuser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
16.2.2009 13:31:30   
twixy
Midva ta mesec ne delava kaj pretirano na user posted image ...  In,ce ta mesec uspe pa te plodne dneve cisto odpisemuser posted image

Me je zdaj tasca klicala iz Londona.. In me nadrla kaj si jaz mislim,da ni dobila vabila za porokouser posted image  Pa ji lepo recem naza,da ji je ga dragi prinesel. In ona,da to ni dovoljuser posted image  In,da ce mislim,da sem taksna kraljica,da bo njen sin namesto mene vabila nosil okroguser posted image user posted image user posted image  Sem ji hotela slusalko dol vrect ali pa ji povedat vse brez zadrzkovuser posted image
Pa ta njen prefinjen angleski naglas imam se zdaj v glavi..

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
16.2.2009 13:31:33   
malaMravljica
Za nosecke zgleda, da smo vecinoma tako slabe, da smo spale dopoldne, ene pa sedaj spijo user posted image user posted image  jaz sem sla za dve uri spat in po dveh urah se mi je zdelo, da me je moj prisel pogledat in sstoji ob postelji, pa sem bila tako utrujena, da ock nisem mogla odpret, prava mora.

Twixy, jaz sem pa tukaj na rr nasla eno punco, ki je prej zivela ene 130 km od tukaj, sedaj pa je v Slo. Pa mi je fulllll stvari o porodu tu povedala. Super a ne. Ko bos rabla ti bom lahko kaj povedala.

Pilotina, kaj bi mi ti dala na zs tisti tvoj recept za jaffa piskote. Ko spet pridem v fazo, da hrana ne smrdi, bi jih naredila. Pa ce rabis ti lahko dam jaz recept za rafaelo kroglce, al pa povej kaj bi imela.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
16.2.2009 13:34:05   
malaMravljica
Twixy,

prosim ne danes o tascah! Da se ne razpisemo vse po vrsti.

Neposredna povezava do sporočila: 1886
16.2.2009 13:34:28   
twixy
malaMravljica  superuser posted image user posted image user posted image  Ko bom tako dalec te pa bom res prosila,da mi poves kajuser posted image  Ti pa kar pocivaj.. Imas razlog zatouser posted image user posted image  Sem ravno pogledala na tvoj ticker in videla,da si ze 7t4d user posted image user posted image user posted image   Ful dobro.. :)) Pa se 1teden in imas spret pregled..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1887
16.2.2009 13:35:30   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Twixy,

prosim ne danes o tascah! Da se ne razpisemo vse po vrsti.

Hihihi... sorry ampak sem moglauser posted image user posted image  Se ze boljse pocutimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1888
16.2.2009 13:35:45   
tassika
Twixy briga te kaj misli, reči da si kraljica in čav. A veš kaj je fajn, ker živi na drugem otokuuser posted image .
Lahko ji pa rečeš, da jo prideš osebno povabit če ti plača prevoz, bo hitro tiho.
Tudi midva nič ne delava, niti ne bova, ko pač bo bo, jaz bom samo vesela, da ne bo več s tisto plastiko, ker mi je mal začela presedat, ker me potem vse boli pa peče in mi ni najboljše, da bi ga pa vn vzemal si pa nisva upala, ker nikoli ne veš, jaz pa hočem bit ziher, da je z mano vse OK.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1889
16.2.2009 13:40:50   
malaMravljica
Twixy, ja se danes in dva dni, pa bo ze 8 polnih tednov, kar pomeni, da tece ze 9. teden. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za mojo miniMravljico, ki sploh ni vec mini, je ze velika kot ena zrela cesnja user posted image user posted image  Zdi se mi, da gre v cetrtek moj ticker s slikcami dojenska ze eno slikco naprej user posted image user posted image

Sicer se je pa v prejsnji nosecnosti tocno v tem dnevu zacela kalvarija. Na ta dan zvecer prvic ena pikca roza izcedka, naslednji dan krvavitve malo ja malo ne, pol naslednji dan k zdravniku in tam sem izvedela kaj sledi. Ne morete si mislit kako bom vesela, ko pridem ta teden srecno do vikenda. Saj ne da je pol vse zagotovljeno, samo pri meni bo ena blokada stran.

Twixy, kako pa tvoja necakinja, je ostala tako lepa?

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
16.2.2009 13:43:44   
tassika
MM saj bo vse OK, boš videla, jaz sem bom tresla do 10 tedna. Meni je bilo najhujše to, ker sem pikico že vidla in imela slikco potem pa tako, ampak saj pravim, sedaj bo pri vseh OK, ker vse držimo pesti.

Rižko a si u lukno padlaaaaauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1891
16.2.2009 13:55:30   
malaMravljica

MM saj bo vse OK, boš videla, jaz sem bom tresla do 10 tedna. Meni je bilo najhujše to, ker sem pikico že vidla in imela slikco potem pa tako, ampak saj pravim, sedaj bo pri vseh OK, ker vse držimo pesti.

Rižko a si u lukno padlaaaaauser posted image

ma Tassika, ti si zasluzis pa prav en user posted image   hvala ti.

Za Rizkoo se pa jaz prav malo bojim kaj in kako je z njo. Upam,dai ma samo prevec dela in ne utegne gor prit.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
16.2.2009 14:02:18   
tassika
Pomoje tudi, ker je v petek ni bilo in mora vse naredit.
MM ni panike, ko bom jaz na istem kot si zdaj ti bom tudi rabila da mi kdo to pove, ker vem, da tudi če zdele še tako pametno govorim, pomoje ne bom mirna. Zdaj ko berem kako vam je vsem slabo cel čas sestavljam scenarije, da je blo pri meni itak takoj nekaj narobe, ker meni ni pa nikoli bilo, samo joške so me bolele, pa vem da sem bila pod stresom, ker sem bila sama v službi,... Včasih se moram prav pripravit, da ne razmišljam o tem, in zdaj ko sem prišla tako daleč, da me od vsega loči samo še UZ, me kar mine, da bi spet poskusila, ker ravno toliko kot si želim me je tudi strah.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1893
16.2.2009 14:07:28   
tassika
Evo če katero zanima, meni je ful dobra oddaja
KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
16.2.2009 14:10:19   
malaMravljica
Oh Tassika ves, to kar se ti dogaja je cist normalno. tudi mene je vmés minilo, da bi sploh delali na dojencku, pa tudi to veselje ni cisto tako kot je bilo zadnjic. Zadnjic sem se non stop pogovarjala s trebuhom, sedaj se ne toliko, ne vem enostavno ostane tisti strah.
In ves, to je pa tudi moj reku, da zadnjic je bilo ze v startu nekaj zelo narobe, ker v bistvu nisem imela nekih nosecniskih znakov, slabosti cisto nobene, sedaj je bilo pa cist drugace. In Tassi, a ves da imam sedaj eno sanjsko postavo user posted image user posted image user posted image  dol sem res vitka, ker sem pac malo shujsala zaradi teh slabosti, v prsi me je pa za eno al dve stevilki vec, moj sam sprasuje ce se bodo se vecale user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
16.2.2009 14:13:35   
malaMravljica

Evo če katero zanima, meni je ful dobra oddaja
KLIK

ki pa se na mojem racunalniku ne vidi. Super a ne user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
16.2.2009 14:16:21   
tassika
TUDI MENI NE DELA, AMPAK PIŠE DA BO 28.2 NA SPOREDU usp caps lock vklopljen, dela mi pa doma. JE pa oddaja o nosečnosti, čez vse mesece. Meni je dobra, sem gledala že večkrat.
Ti mu reči, da še bodo sigurno še eno cifro, ampak da potem tudi izginejouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1897
16.2.2009 14:26:32   
pilotina
punce, sem čisto v nori gužvi user posted image ...ne utegnem vam odpisat

malaMravljica, maš ZS

Neposredna povezava do sporočila: 1898
16.2.2009 14:38:15   
maj2009
ojla! tud jst sm šla mal dremat.
zdej mi je že par dni non stop slabo, podnev, ponoč, če kaj pojem al pa tud če ne..user posted image samo sm ful vesela, da imam zdaj te znake, ker jih prvič nism melauser posted image

mm sm mojga zdele klicala, da mi naj prnese coca colo in fanto, da bomo vidl, če bo kaj bolš. se je nasmeju in reku ni problema, samo da pikica raste!

ja jst že počas odštevam, do 1.uz.no imam dve varjante: 1. 23.2. pri Možini al pa 2.3. pri moji, samo pomoje bom kr do moje zdržala, če sm že tolk bom pa še 14dni, itak mam nosečnike znake tko da se skor nč ne bojim, da bi blo kaj narobe!

tassika jst bi tud piškotke jaffa pekla, ko bom lohk pr štedilniku stala in mi nebo slabouser posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
16.2.2009 14:39:29   
maj2009
sm si pogledala, men pa delauser posted image

ja bom zihr gledala, če bo računalnik loviuuser posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.