malaMravljica
|
vidim, da ste ze cisto valentinovo razpolozene. Jaz sem mojega vceraj vprasala, ce ga lahko danes povabim v kino in je reku, da ne, povabi on, ker je valentinovo. Morem sedaj precekirat kaj se sploh vrti danes. In ce bom zvecer sploh izpravna za kam it. Twixy, ti kar mirno, vprasaj ce bo prilika. Moj g mi zadnjic ni nic omenu nuhalne in mi zdaj res nic vec ni jasno. In jaz sem Azijo predlagala, sem pac en prijatelj Tajske in sedaj ze razmisljam kolk more bit malcek star, da bo lahko zraven sel, pa se mi kar megli ob tem Pa ves, vecina ljudi, ki so ze bili na Tajskem in Maldivih pravi, da so Maldivi dolgocasni in predragi v primerjavi s Tajsko. Ja, resno mislim, da ce kaj rabis. Sicer ne morem tocno reci kdaj bom sla, razlog ti je znan, ti pa seveda pritovorim kaj s sabo. Daj seznam na zs Ja, ko bom sla prvic v Slo bom vsem povedala, da sva prisla dva, ceprav vidijo sam enega, Pa najava bo, da prideva v dveh in bodo vsi mojega pricakovali kaj bo razocaranje veliko ali ga sploh ne bo? Rizkoo, hvala za pomoc. Ja, bom pa mal pogledala, ce dobim kaksen drug tickercek, sam ta mi je lep, ker je bejbijev razvoj opisan. Ves, jaz pa tvojih ne vidim vseh, enega mi ne pokaze, pa se ena ima tudi takega in mi ga ne odpre. Ker nimam enega programa na racunalniku. Pisuka, se morem spomnt in v pisarni pogledat kaksen je tisti, ki ga tukaj ne vidim. Maj, ni za kaj! Ves, zato smo pa tukaj, da si pomagamo. Vceraj sem mojemu povedala, da najin bejbi je sedaj velik kot ena cesnja in je reku, da kaj tako majhen. Madona no je nestrpen. 23.2, ko imam drugi pregled bo pa ze full velik a ne. Joj, ne morem cakat, da ga spet vidim. Pa vsak dan mu ponavljam, da more srcek lepo delat. Upam, da uboga.
|