|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
14.2.2009 0:10:52   
*manca*
drobtinica29, držimo pesti zate user posted image user posted image user posted image

Twixy, Rižko, v nemčijo sem se s starši preselila, ko sem bila stara 5 let, potem smo se pa vrnili in sem začela tukaj hoditi v prvi letnik srednje šole. smo pa vsaj 4x na leto prišli v slo na dopust. tako, da smo si malo oljašali domotožje. tako, da te twixy, popolnoma razumem, kako se počutiš  user posted image živeli smo pa v essnu. a tebe je pa ljubezen popeljala v daljne kraje?

zdej grem pa spat! nočko pa lepe sanje!!

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
14.2.2009 9:14:23   
tassika
Drobtinica veš da držimo pesti.

Jutro punce, pri nas je pa tako lepo. Sonček sveti, moj še spi, je prišel domov ob 3-eh zjutrajuser posted image , jaz sem pa prah pobrisala, zdaj ko ga vidim, pojedla zajtrk dala kuhat čičeriko, en stroj cunj se pere, da jih obesim, potem pa letim v atlantis, da se še umijemuser posted image .

Vsem želim lepo valentinovo.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
14.2.2009 9:49:43   
Anonimen
Vse vas mam rada.. user posted image user posted image

(odgovor članu *manca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
14.2.2009 10:00:47   
malaMravljica
vidim, da ste ze cisto valentinovo razpolozene. Jaz sem mojega vceraj vprasala, ce ga lahko danes povabim v kino in je reku, da ne, povabi on, ker je valentinovo. Morem sedaj precekirat kaj se sploh vrti danes. In ce bom zvecer sploh izpravna za kam it.

Twixy, ti kar mirno, vprasaj ce bo prilika. Moj g mi zadnjic ni nic omenu nuhalne in mi zdaj res nic vec ni jasno. In jaz sem Azijo predlagala, sem pac en prijatelj Tajske in sedaj ze razmisljam kolk more bit malcek star, da bo lahko zraven sel, pa se mi kar megli ob tem user posted image user posted image  Pa ves, vecina ljudi, ki so ze bili na Tajskem in Maldivih pravi, da so Maldivi dolgocasni in predragi v primerjavi s Tajsko.  Ja, resno mislim, da ce kaj rabis. Sicer ne morem tocno reci kdaj bom sla, razlog ti je znan, ti pa seveda pritovorim kaj s sabo. Daj seznam na zs user posted image  Ja, ko bom sla prvic v Slo bom vsem povedala, da sva prisla dva, ceprav vidijo sam enega, Pa najava bo, da prideva v dveh in bodo vsi mojega pricakovali user posted image user posted image user posted image   kaj bo razocaranje veliko ali ga sploh ne bo?

Rizkoo, hvala za pomoc. Ja, bom pa mal pogledala, ce dobim kaksen drug tickercek, sam ta mi je lep, ker je bejbijev razvoj opisan. Ves, jaz pa tvojih ne vidim vseh, enega mi ne pokaze, pa se ena ima tudi takega in mi ga ne odpre. Ker nimam enega programa na racunalniku. Pisuka, se morem spomnt in v pisarni pogledat kaksen je tisti, ki ga tukaj ne vidim.

Maj, ni za kaj! Ves, zato smo pa tukaj, da si pomagamo.

Vceraj sem mojemu povedala, da najin bejbi je sedaj velik kot ena cesnja in je reku, da kaj tako majhen. Madona no je nestrpen. 23.2, ko imam drugi pregled bo pa ze full velik a ne. Joj, ne morem cakat, da ga spet vidim. Pa vsak dan mu ponavljam, da more srcek lepo delat. Upam, da uboga.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
14.2.2009 13:24:52   
sonček85
punce drage Happy Valentine's day

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
14.2.2009 22:07:11   
twixy
Vidim,da se vse cartateuser posted image user posted image
Midva sva prisla zdaj iz savne,sva zelo uzivala... Ker je bilo tako pozno sva bila ze cisto samauser posted image
Zdaj pa greva pocasi v posteljo..user posted image

Lepo se imejteuser posted image user posted image

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
14.2.2009 22:15:48   
tassika
Twixy ne vse, midva sva šla pa v atlantis, pa je bilo kar nekaj gužve pa še zeblo me je. Moram drugič v moravce, vsaj tam me ne zebe. Zdaj sem pa posteljo obekla v novo satenasto posteljnino v moji zeleni barvi in bom šla počasi vodoravno.
Uživaj.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
15.2.2009 9:27:32   
sonček85
rižkoo:poročaj kako je bilo na večerjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
15.2.2009 9:32:26   
malaMravljica
Soncek, nekaj ti povem, ker si edina tukaj zdejle.  Vceraj mi je ena punca povedala, da tukaj imajo vecinoma vse porodniscnice na voljo zelo moderno opremo in na razpolago vse metode za lajsanje bolecin user posted image user posted image   in danes sem sanjala mojega dojencka. je bil tako priden, nic jokal, sam tko sem se bala, ker mu je glavica parkrat tko mal nazaj padla, ko sem ga po rokah imela, ves kot pri novorojenckih pac. Sem ga drugace pa kar obvladala. Ceprav, hmmm.. previla sem ga in ne vem a je bila puncka al fantek, lep dojencek pac.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
15.2.2009 9:39:35   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja to je pa tko normalno pri novorojenčkih  kše nimajo dobro razvitih vratnmih vretenc.A se bomo navadile.

Boš videla sedaj bo vse kot mora biti in boš oktobra rodila zdravega otročkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1860
15.2.2009 9:55:26   
malaMravljica
se bomo , se bomo in ene super mamice bomo user posted image  
jaz pa ze komaj cakam sedaj naslednji pregled, da vidim kako raste najin malcek.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
15.2.2009 19:15:22   
twixy
A je se živ kdo tukaj?! user posted image user posted image

Jaz sem ravno prisla iz obiska.. Smo tortico jedliuser posted image

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
15.2.2009 20:04:34   
tassika
Ja twixy jaz sem kot ponavadiuser posted image . Sva bila pa tudi midva na roj.dnevu in sem se tako najedla, da me zdaj trebuh boli. Naše čveke so bile pa vse zunaj na sončku.
Jutri je pa spet treba v službo. Jaz rabim dopust, pa ga imam šele konec aprila, groza.
No ja saj gre čas hitro okoli, včasih se mi zdi da še prehitro.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
16.2.2009 8:01:27   
tassika
Jutro, kje ste čveke, jaz že strašim tukaj v službi in pijem kavico, naj katera pride, da mi ne bo dolgčasuser posted image .

Je ponedeljek in nimam nič volje do dela, pa še včeraj sva z mojim odprla eno buteljko, pa ni smela ostati odprta in sva spila vseuser posted image . Danes me poa malo boli glava.

< Sporočilo je popravil tassika -- 16.2.2009 8:02:02 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
16.2.2009 8:40:09   
tinuška
Dobro jutro punce moje! user posted image

Tassika: spet si prva!?user posted image  Kako si ti pridna... Vidim, da se ti je med vikendom na polno dogajalo! Meni je blo tud kar luštno, samo danes mi je spet za user posted image . Ampak ne bom dolgo, ker moram iti v eno firmico pregledat ene podatke!user posted image  Aja, smeška! Kako te pa lahko v Atlantisu zebe? Tam je pa ja vroče za znoret!

malamravljica: Mislim, da bo VELIKO presenečenje za vse, če prideta kar 2 v eni osebi! In jasno, da boste(mo) super mamice!

Drobtinica: tudi jaz držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nogavica: saj veš, da čas kar leti... Tudi jaz upam, da bo hitro naokoli! Čez 2 tedna (SLABA!!!!) pričakujem user posted image  in upam, da se bo javila! Bolje zanjo, da čimprej!!!! user posted image   In tvoj novi tikerček je krasen!

Sonček: Vidiš, vsem lušte s hrano delaš! Ti, ti sonček naš!! user posted image

Manca: Povsem razumljivo je, da te je strah imn, ampak misli pozitivno! user posted image  Naslednjič ne bo imn, ampak en tak luštkan, zdrav user posted image !

Rižko! Draga moja bejbika! Kako je bilo za vikend? Večerja uspela? Jaz sem bil ana bowlingu v Tušu za Valentinovo in sem dragega napacala za dobrih 40 točk! user posted image  Kdor zna, zna...user posted image  Je edini hudič, da na vikendu nimamo neta in ne morem na RR. Sicer sem pa videla, da ta vikend ni bilo pretresljivega dogajanja tukaj gor. ko sem prišla domov sem se prav bala, da bom mogla spet ene 15 strani prebrat! user posted image Zgleda je tale Valentinček odnesel vse nekam drugam... Kako pa kaj mali Rižko? Je bil priden za vikend?
Včeraj sva se pa, ko sva se vračala proti Lj ustavila še v Velenju in smo jo skupaj s kužkom mahnili še okrog jezera.  Vse ok, samo če ne bi tako pihalo, da imam še zdaj prepih v glavi! user posted image

Skratka z malo zamudo (prej res ni šlo) vam želim tudi jaz lepo Valentinovo! Moram še povedat, da ste VSE res nekaj posebnega in vas imam rada! user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
16.2.2009 9:00:19   
malaMravljica
Ojoj, jaz pa ne vidim tickerjev od Nogavice user posted image user posted image user posted image   moj racunalnik nima enega programa in pol kaksnih migajocih zadev ne vidim. Skoda. Ah, bom sla v pisarni precekirat. In Nogavica, kako si?

Maj, vidim, da si se zbudila. Dobro jutro! Kako si, kaj novega in kaj sledi o slabostih?

Nisem cist ziher, ma zdi se mi, da bi *manca* morala test delalt. Se motim ali kaj.

Rizkoo, jutro tudi tebi sonosecka.

Pa Tassika, tebi tudi, si pridna ze na delu.

Pri meni so se slabosti v soboto malo umirile, ni vec tako grozno kot je bilo, se mi pa cez cel dan precej moti in full sem shujsala, ceprav kar jem, samo tako male porcije. Vceraj sem si naredila krompir v pecici - ze tretjic zapored user posted image user posted image  in kisle kumarce zraven, pa sem polovico stran vrgla, ker se mi je zdelo, da ce dam samo se en grizljaj v usta, bom vse zbruhala. Pa marmorni kolac sem spekla in grem sedaj malo kakav s kolacem pojest. PA nekaj morem popit, imam tako grozno zejo.

Potem vas pridem pa se mal pogledat.

Pozdravcek!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
16.2.2009 9:01:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška

Zdaj pa nisem bila jaz,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
16.2.2009 9:02:57   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Zdaj pa nisem bila jaz,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
ups, nisem povedala, da grem danes krofe kupit, jih sanjam ze od petka, sam jih morem v tocno doloceni slascicarni kupit, ker imajo najboljse. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
16.2.2009 9:03:18   
sonček85
mM:same lusšte si mi naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image Samo da so slabosti malo pojenjale,tudi jaz sem v prvih mesecih zgubila par kg ,a to gre potem vse goruser posted image user posted image user posted image user posted image ,bomo videli naslednji torek koliko sem se že zredila v 31tuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1869
16.2.2009 9:04:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image
ups, nisem povedala, da grem danes krofe kupit, jih sanjam ze od petka, sam jih morem v tocno doloceni slascicarni kupit, ker imajo najboljse. user posted image user posted image user posted image
aja ,no potem pa pridi še v petek na srečanje aprilk ,ki imamo srečanje na trojanahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se bom napokala krofov ,da bo avto kr sam letu po hribuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1870
16.2.2009 9:34:13   
malaMravljica
Soncek, do petka bodo krofi pri meni ze stokrat prisli na osovrazeno listo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
16.2.2009 9:45:03   
tassika
No punce nehajte o hrani, ker mi je še vedno rahlo slabo, tukaj pijem čajčka in čakam da bo konec službeuser posted image . Ja vikend je bil pester, skos nekaj, pa spet nisem nič kuhala, bom padla iz vaje.
Tinuška mene res zebe, me pa zebe zato, ker je tem. zraka enaka vodi. Glede toplic sem ful zmrznjena, doma pa imam cel dan vse odprto, pa tudi pri morju me ne moti. Sem čudna vem, zato pa imam najrajši savne.
Jezna sem, pričakujem M pa ni ne duha ne sluha o njej, glede na to, da sem jo imela prejšnji mesec 18-ga bi počasi moglo kaj bit, pa ni nič, jaz bi pa rada čimprej dala čez UZ. Kondomov pa nisem luknjala, da ne bo katera imela lažnega upanjauser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1872
16.2.2009 9:48:51   
maj2009
ojla punce!
samo tok da se vam javm.
pr men je katastrofa, slabo za znort, mislm, da sm od tebe mravljica podedvala. kar pojem slabo, ponoč slabo, čez dan slabo, res to je obup.user posted image

zdele se morm spravt v avto ker morm na fax oddat temo za odobritev dipl. naloge in še ne vem, kako bom do tja pršla, ker res to je za znort.

po drugi strani pa vem da je to dobr ker je drugač kot prvičuser posted image

dons se mi je sanjal, da sm bla v porodnišnici in so hotl da bom kr rodila. so vse neki ponešal in sm jim 100x mogla povedat da sm šele v 8t in da sploh še nism bla na 1.uz. groza. pol sm mogla pa laufat za eno g. da mi bo v stari porodnišnici uz nardila pa mi je ušla, tko da nism vidla svojgauser posted image .
joj kok je že to men v podzavesti ko skos študiram če je zdej vse ok,...bla bla bla.

noro, se vam javm, ko pridm nazaj (čez kake 2 uri).

pozdravček!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

Neposredna povezava do sporočila: 1873
16.2.2009 10:06:19   
malaMravljica
Joj maj, tako se mi smilis, res. Sploh ker sem jaz ze precej bolje. Saj ne, da slabosti niv ec, samo ni take panike.

To verjetno pomeni, da se je telo navadilo na tisti nosecniski hormon?????  Imam prav?  Sicer pa apetita se nimam, hrana je se vedno na crni listi. Popravici povedano, cel vikend sem si zelela krofe in sedaj bi se lahko v avto usedla in jih sla kupit, pa mi ne disijo vec tako.  Pa stanovanje bi lahko malo posesala in pomila, samo se mi zdi, da sem cist presfoh za kaj takega, kaj morem ali pustim? Tako grozno pa spet ni, pac navada da se enkrat tedensko generalno spuca.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
16.2.2009 10:10:39   
pilotina
jutro...medvedka sem se prebudila od spanja user posted image ...vesel sv. Valentino tudi vam user posted image

upam, da ste ga vse praznovale kar se da fajn

midva sva bila kr doma...povabila sva prijatelje na kosilo in smo se imeli prou fajn...pa jaffa pecivo sem šeenkrat naredila...zelo finoooo user posted image
tinuska kako ti je ratalo pecivo?

od četrtka vas nisem kaj dosti brala, pa grem sedaj v akcijo

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?