|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
13.2.2009 12:08:35   
*manca*
Rižko user posted image je lep ime manca, a ne? jaz sem drugače maja, vendar me vsi kličejo manca že od malega in je kar tako ostalo... maja sem samo, če sem kregana user posted image   

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
13.2.2009 12:09:42   
tinuška
Pilotina lepa novička... user posted image  Pohiti, pohiti s cartanjem!user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
13.2.2009 12:14:45   
Anonimen
*manca*, je lepo ime je, zelo.... No, jst te ne bom kregala in boš Manca zame... user posted image

tinuška, komi čakam, da se boš ti začela cartat z unim namenom.. Pol bova pa vozičke porivale ob Gradaščici.. user posted image

Ajde ženskice moje, pridite k meni na kaaaavvviicoooo..., noooo. Sm sama, si delam za papat,pol grem pa mal v trgovino...

(odgovor članu tinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
13.2.2009 12:20:02   
malaMravljica
Pilotina bravo user posted image user posted image   sedaj pa sam se akcija in ne pozabi, akcija, da se bosta imela lepo in ne razmisljaj, da mores bejbija naredit.

Rizkoo, vau kaksna vecerja, super to. Sam nekaj ti povem, imas res blazno sreco :
1.) ker si bila izzrebana
2.) ker nimas slabosti. meni bi na tem jedilniku, ki bi mi bil v normalnih okoliscinah njami njami, no sedaj bi pojedla samo korenckov pire user posted image user posted image

oh Rizkoo moj, meni je tko slabo. Prejle sem sla nazaj v posteljo lezat in sudoku resvat, pa je bil tako tezek in nisem nekaj casa naprej prisla in sem vstala ter naredila seznam stvari, ki jih rabim iz slo, ko grem dol. Saj je jasno a ne, po tisti akciji v torek sem tu ostala. No kupit morem: zalogo kislih kumarc, vlozene rdece pese, kislo zelje in eno vazo kisle repe, riz in gres. To imam vedno made in slo, tukaj mi ne sede najbolj.  Twixy, pa ti, kaj pa ti iz Slo uvazas? kaj rabis mogoce?

Moj lubi pride enkrat ob 14 al 15 popoldne in sem rekla, da mu naredim pasto, ce bo hotu - -sam eno masko si morem na nos dat ob kuhanju user posted image user posted image   meni grem pa sedaj krompir olupit, narezat in v pecico z malo olja. Bo tako preprosta varjanta tokrat, ker kaksni dodatki mi res ne teknejo te dni. pa mal solatke bom naredila zraven. Na jaffa piskote sem pa ze pozabila, danes niso vec aktualni pri meni.

za valentinovo nisem mojemu kupila cisto nic. On meni verjetno tudi nic, je tolk delal in letal okoli, zagotovo je pozabil. Ma bova ze praznovala, bova mogla pa v naturali se obdarovat, mislim, da bova oba za user posted image user posted image  

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
13.2.2009 12:27:26   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

tinuška, komi čakam, da se boš ti začela cartat z unim namenom.. Pol bova pa vozičke porivale ob Gradaščici.. user posted image

Bova, bova... Pa po PST-ju... user posted image  Še malo, še malo... slaba 2 meseca! user posted image  Ampak saj čas kar leti! Bom šla še kaj na vikend pa bova še po Celju rinle gor in dol. In še Sončica bo šla lahko zraven! user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
13.2.2009 12:30:32   
tinuška
Babuške moje! Zdaj sem ravno brala en forum "zmešana tašča". Sem videla, da je sonček komentirala... Tako sem se narežala, da sem se skoraj polulala..user posted image user posted image  Pa saj to ni res!!!! In tam na začetku 2. strani je en komentar...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za polulat!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
13.2.2009 13:01:22   
Anonimen
Mravljicaaaaaa..
Ja, mam mal srečice. Sploh zato, ker bi mogla jst plačat večerjo jutr, tko jo pa ne bom ampak jo bo moja polovička. Sva se stavla, če zgubim in me ne pokličejo, jst plačam..., če me.., pol on plača nekje, enkrat. Ampak govorim o neki luksuzni zadeviuser posted image . Skratka, srečka nosečka sm.
Joj, pa kdaj bo to mimo, te slabosti tvoje??! Dobra si, da sploh lahko kaj kuhaš in delaš. No, se vsaj mal zamotiš, hm?
In samo zelenjavico kupuješ.. v Slo? user posted image  Smeškana si..., jst tega sploh nikol nebi rabila. Res. No razen gresa in rižkota. Gres je mmnajmmmi, dons zvečer ga bom nardila. Ti povem, ko sm šla k očetu v Seattle..., sm si par vrečk zbasala v kovček.. in keksolina tudi...in potem šele nasmejano šla. Brez enih stvari res ne gre.
Zdej ti ni treba tok seznamov delat, ker mam veze tukaj-mene.user posted image  Kar boš želela, ti bom poslala. Obljubim. Mam izkušnje z bratom.. sva si vsega boga pošiljala... On men te ameršike čokoladice in une čigumije-listke... in sm bla cela faca, k sm jih v srednji šoli ponujala.. user posted image  Skratka..., tukaj sm.

Hodim pa tud že 2h v trgovino. Grem po puranje zrezke, pa mal zelenjave... je moj dragi mal na dieti....
Je pa tko lepo bit doma.

Tinuška.., jaaaaaaaa po pst-ju. U..sm se tm našetala. Pa bova šle do Mosteca, pa živalskega vrta, pa.... do moje mami na kavico, pa pol v Azurja se basat. Tiramisu obožujem, tm je nooor. No.. v Celje u pa do Šmartinskega jezera pa.. do Celjske koče, men je gor tkooo lepo...
Ej, dej mi link do zmešanih tašč.. , da še jst krepnm.user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
13.2.2009 13:10:03   
tinuška
www.ringaraja.net/forum/Zme%C5%A1ana_ta%C5%A1%C4%8Da/m_3793235/tm.htm

Ekola - to je to! Upam, da deluje... (se še nisem posluževala linkov) user posted image

< Sporočilo je popravil tinuška -- 13.2.2009 13:15:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
13.2.2009 13:16:26   
Anonimen
Nooop, ne dela. Bom mal pobrskala... user posted image
A še nisi šla domov?!user posted image

(odgovor članu tinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1809
13.2.2009 13:18:04   
tinuška
Ne še! Čakam mami, da greva še na kavo! user posted image  Sem popravla tisti naslov zgoraj, tako, da zdej dela!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
13.2.2009 13:20:40   
tinuška
Rižko: Ko boš rodila malega Rižka ti pa v Celje prinesem tiramisu iz Azurja (ko bom ravno na poti v vaše konce...), da se boš malo pocrkljala! OBLJUBIM! user posted image  

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
13.2.2009 13:24:05   
tinuška

Hodim pa tud že 2h v trgovino. Grem po puranje zrezke, pa mal zelenjave... je moj dragi mal na dieti....
Je pa tko lepo bit doma.

Ha, ha!!!! Moj dragi tud skoz jamra, da je debel! user posted image user posted image user posted image  Samo, če je on debel, kaj sem potem jaz!? Da ne bo pomote, me ni preveč skupaj... (vsaj mislim...) user posted image user posted image user posted image  Veš kako je - samo jamranje in potem čakanje na "ne nisi debel..."user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
13.2.2009 13:30:27   
tassika
evo še eno urco pa grem domov.
Punce poglejte tole, a to pomeni, da lahko kličem tudi v nedeljo?
Za UZ preglede se bolnice naročajo po telefonu št. 01/5226232 med 10h  in 11h pri sr. Lijani Šardi prvi dan menstruacijskega ciklusa.

ZA kosilo sem pa jedla čufte in zelenjavni pire pa zelje s fižolomuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
13.2.2009 13:30:38   
malaMravljica
Moj je bil tudi po novem letu na dieti - -ker se je koa zredil. No sedaj imava pa kar dieto brez kuhanja user posted image user posted image user posted image  ga pac tako resno upostevam user posted image user posted image  

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
13.2.2009 13:31:36   
Anonimen
tinuška
Ej..., za tiramisu je DEAL. user posted image
Ej veš... berem uno temo. Ma so pametne , nekatere.... Ej, bi mela kaj napisat. Ne bom. Moja tema je tukaj, pa tašča je raketa. Super tašča, superrr....
Upam, da mami tvoja hitr pride in da že greš... , petek je in... hočm, da ti je lepo kot meni.user posted image  Moj dragi je pa čist fletn, nič preveč kg nima, sam jamram brezveze. Je bil športnik.. tak izklesan pa zdej hrepeni po unih časih.., men je pa tak še lepši. Uni izklesanci so mi prv bljak... No, upoštevat ga moram, mu kuhat kar želi.

(odgovor članu tinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
13.2.2009 13:38:55   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Moj je bil tudi po novem letu na dieti - -ker se je koa zredil. No sedaj imava pa kar dieto brez kuhanja user posted image user posted image user posted image  ga pac tako resno upostevam user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PRIDNA! Kar lepo ubogaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1816
13.2.2009 13:40:21   
tinuška

tinuška
Ej..., za tiramisu je DEAL. user posted image
Ej veš... berem uno temo. Ma so pametne , nekatere.... Ej, bi mela kaj napisat. Ne bom. Moja tema je tukaj, pa tašča je raketa. Super tašča, superrr....
Upam, da mami tvoja hitr pride in da že greš... , petek je in... hočm, da ti je lepo kot meni.user posted image  Moj dragi je pa čist fletn, nič preveč kg nima, sam jamram brezveze. Je bil športnik.. tak izklesan pa zdej hrepeni po unih časih.., men je pa tak še lepši. Uni izklesanci so mi prv bljak... No, upoštevat ga moram, mu kuhat kar želi.

Spet imava skupno točko! user posted image  Tudi moj dragi je bil natreniran in hrepeni... Naj pa trenirat začneta nazaj!!! user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
13.2.2009 13:43:35   
Anonimen
Ja..., tako je. Naj pa trenirajo. Jst sm tud bla pridna.., sm plesala, pa odbojko trenirala... sm nehala in sm ista. Nobenih obremenjevanj... user posted image  No, pri meni se pozna, ker kruha ne jem. Sm pa mal zakrnela zadnje čase... , bom tud mogla neki v Ce najdt. Sam še ne poznam tukaj nič... , počassiii...
Evo, sesat grem.. to je tud trening...user posted image

(odgovor članu tinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
13.2.2009 13:49:17   
tassika
Evo lihkar zvedla, da bom zvečer sama doma, moj gre na nočno smuko na Višarje. Jaz bi šla tutuser posted image , tam je tko lepo, ampak ni prostora, pa še sami moški grejo.

Kdo pride k meni?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
13.2.2009 13:53:26   
Anonimen
Tassi noooo..., pa veš kok je lepo bit včasih saaam. Kšnga filmčka si dej..., sam povej želje, ti pošljem. Mi mamo doma vseeeee... Eno romantiko si spustiš al pa hudo akcijo, ali dramo... in bo tvoj že prehitr doma. user posted image

Jst bi pršla, bi res. Pa mamo dons zvečer ene obiskece...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
13.2.2009 14:11:29   
malaMravljica
Tassika, to pa tako ni fer. Ni  se prepozno, reci mu, naj poskusijo avto zamenjat, kaksnega vecjega enoprostorca ce ima kdo, da bo se en sedez zate. Pa kaj ce so sami moski, kolkokrat moj mene vzame s sabo in so sami moski.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
13.2.2009 14:17:47   
tassika
hihi mravljica ne bo šlo imajo mini bususer posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1822
13.2.2009 14:26:44   
malaMravljica
pol naj te pa en na kolena da. Al pa opusti to moznost  in si doma naredi en lep babji vecer.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
13.2.2009 14:42:55   
tassika
bom bom, zdaj pa šibam papa

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1824
13.2.2009 14:42:59   
malaMravljica
Rizkoo, pomoc rabim. Poglej si moj ticker, tisti prvi z dojenckom po mescih. Meni pise velikost v incah, tebi pa v mm in pol bodo cm. Sem sla pogledat kako bi popravla v cm, pa ne najdem kako, mogoce ti ves?

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?