Anonimen
|
Mravljicaaaaaa.. Ja, mam mal srečice. Sploh zato, ker bi mogla jst plačat večerjo jutr, tko jo pa ne bom ampak jo bo moja polovička. Sva se stavla, če zgubim in me ne pokličejo, jst plačam..., če me.., pol on plača nekje, enkrat. Ampak govorim o neki luksuzni zadevi . Skratka, srečka nosečka sm. Joj, pa kdaj bo to mimo, te slabosti tvoje??! Dobra si, da sploh lahko kaj kuhaš in delaš. No, se vsaj mal zamotiš, hm? In samo zelenjavico kupuješ.. v Slo? Smeškana si..., jst tega sploh nikol nebi rabila. Res. No razen gresa in rižkota. Gres je mmnajmmmi, dons zvečer ga bom nardila. Ti povem, ko sm šla k očetu v Seattle..., sm si par vrečk zbasala v kovček.. in keksolina tudi...in potem šele nasmejano šla. Brez enih stvari res ne gre. Zdej ti ni treba tok seznamov delat, ker mam veze tukaj-mene. Kar boš želela, ti bom poslala. Obljubim. Mam izkušnje z bratom.. sva si vsega boga pošiljala... On men te ameršike čokoladice in une čigumije-listke... in sm bla cela faca, k sm jih v srednji šoli ponujala.. Skratka..., tukaj sm. Hodim pa tud že 2h v trgovino. Grem po puranje zrezke, pa mal zelenjave... je moj dragi mal na dieti.... Je pa tko lepo bit doma. Tinuška.., jaaaaaaaa po pst-ju. U..sm se tm našetala. Pa bova šle do Mosteca, pa živalskega vrta, pa.... do moje mami na kavico, pa pol v Azurja se basat. Tiramisu obožujem, tm je nooor. No.. v Celje u pa do Šmartinskega jezera pa.. do Celjske koče, men je gor tkooo lepo... Ej, dej mi link do zmešanih tašč.. , da še jst krepnm.
|