|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
13.2.2009 7:49:58   
pilotina
hahaha...tassika, poberi še mene, ko boš kej mimo obale user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
13.2.2009 8:12:25   
Nogavica
Dobro jutro! user posted image

Zdaj sem brala za nazaj od včeraj in sem bila kar malo solzna od ganjenosti, ko sem videla vse čestitke. Hvala vam še enkrat. user posted image user posted image user posted image

Rižkoo, kako lepo, videla in slišala si svojo pikico. user posted image

Se spomnim, ko sem bila noseča z Živo in sem prvič slišala srček; kar zjokala sem se tam na pregledu. user posted image  Pa potem mi je tisti  dan kar naprej odzvanjal ta zvok utripa v ušesih.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
13.2.2009 8:19:36   
tassika
Pilotina mogoče pa. Zdaj se pa zrihtej za pregleduser posted image  in potem sporoči če so te pikali.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
13.2.2009 8:28:14   
Nogavica
Punce, ne morem verjet, moje novembrke 2006 so me že razkrinkale. user posted image

Tako da, sonček85, kar se mene tiče, me lahko daš k mMravljici na seznamček pri aprilkah. user posted image

Pilotina, dobro opravi user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
13.2.2009 8:35:07   
tinuška
Rižkica moja draga!!! user posted image  Tako sem vesela, da mi gre kar na jok!! Mali Rižko je uredu... user posted image
Ja res sem tako vesela, kot bi se meni dogajalo! user posted image  
Si danes v službi ali si kar doma ostala? user posted image

Tassika: Pazi, da z metle ne padeš! user posted image  (lahko pa tud mene pobereš...)

Pilotina: Veš kaj bo danes?! Dan za jaffa!!!! Sem že najavila in že čakajo, da bo na mizi!!user posted image  A pikat se greš? user posted image  (jaz igel videti ne smem...)

Sonček: Kaj moraš ti prav vsak večer o hrani govoriti? user posted image  Jaz postanem tako neznansko lačna... Ampak tisti ponfri včeraj je bil pa kaplja čez rob! Bo danes za kosilo in še za večerjo... user posted image

Malamravljica: Si ti že kaj bolje! Zdaj bi bil pa verjetno že čas, da začnejo slabosti popuščati... user posted image

Punce moje - vsem lep PETEK 13.! Sigurno bo poseben dan! (jaz pa kar izzivam usodo in sem tudi na današji dan v službi user posted image )

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
13.2.2009 8:40:58   
MAŠKA
Dobro jutro...

in čestitke Nogavičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo nosečnost in lepega zdravegauser posted image  želim!

In Rižkooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko sem brala tvoj post, sem podoživljala svoje občutke, ko sem bila na 1. UZ z mojim sončkom, kar na jok mi je šlo, ko sem videla srčka, kako utripa.

Nosečke uživajte s svojimi pikicami in čuvajte jih... upam, da se vam kmalu pridružimo ostale!

Pozdravček vsem čvekam!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
13.2.2009 8:47:12   
tassika
Punce imam slabo novico, nisem dobila dovoljenja za vzlet, sem preveč zmrznjena in ne bi bilo varno baje.
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
13.2.2009 8:51:41   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce imam slabo novico, nisem dobila dovoljenja za vzlet, sem preveč zmrznjena in ne bi bilo varno baje.
user posted image

ŠKODA! user posted image user posted image user posted image  Leti so do nadaljnega ustvaljeni!? Sem se pa že veselila... user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
13.2.2009 9:00:47   
Nogavica
tassika, user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
13.2.2009 9:18:58   
*manca*
jutro!

saj res, danes je petek 13 user posted image

tassika, pilotina in nogavica, sem vas dodala na fb user posted image

danes grem pa v lj. pa še lep dan bo!!

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
13.2.2009 9:24:31   
malaMravljica
Dobro jutro Nogavica sonosecka user posted image

pa vsem ostalim tudi eno lepo dobro jutro.Ne zamerit, samo Nogavica je danes kar malo v prednosti, sem tako vesela zanjo.

Rizkoo je pa en firbcek, sam se dobro da je firbcek, je vsaj srcek videla. Je bil kar sok a ne, ko vklopi tisto napravo in potem slisis, ko srcek bije. Men ni blo kar nic jasno, najprej je nekaj utripalo tam in je mal priblizal in rekel, da to kar utripa je srcek in potem se mi zdi je en gumb stisnu in se je se zvok slisal in je reku, tako se pa slisi, ko mu srcek bije.  In seveda sem slikco pozabila potem, pa sem se tako veselila, da ociju pokazem njegovega otrocicka.

Tinuska, pri meni nic novega, samo tukaj pisete o teh jaffa piskotih, meni jih je pa zmanjkalo in potem berem se, da je danes petek 13., pa cesta zgleda trenutno kar nekam bela in ne upam avta vzet in it piskote kupit. Ti piskoti so pa se edino kar jem, ko mi je res slabo.  Coprnica Tassi je pa zmrznila in ne more na pomoc priletet user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
13.2.2009 10:20:38   
tassika
smola, mogoče se pa odtajamuser posted image .
Evo mi imam spet sonček in okoli 12-ih grem na kavico, potem pa počasi domov. Kaj boste pripravile za valentinovo a sploh kaj ali nič?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
13.2.2009 10:25:55   
maj2009
ja moj gre jutr s firmo smučat tko da bom sama doma, mu bom pa kaktus kupla, ker mu je zadnjič en ki ga je dobiu za poročno darilo stran pršou. tko da bom neki tazga kupla.

rižko zs maš

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
13.2.2009 10:31:10   
sonček85
rižkoo:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sem vesela da si slišala srčka,juopiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.In kak se ti je zdela najina G,meni je superuser posted image user posted image user posted image user posted image

pilotina:poročaj kako je bilo na pregleduuser posted image
nogavica:jeeeeeeeeeeee komaj čakam da povem veselo novičko,punce bodo sigurno vesele s tabouser posted image user posted image user posted image FGrem kr seznamček popravituser posted image
tinuška:ja to smo pa nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ti si ga kr prvošči,mi danes jemo makaron flajšuser posted image
tassika:slika :pa ubijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se moram pa pohvalit danes me je dragi klical po tel.(prej je šel na pošto) in rekel da naj se oblečem in pridem dol da gremo v trg.(PIKAPOLONICA) in kaj nama je kupil (meni in Aleksu)za valentinovo-baby varuškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,no potem je pa še mami kupila lepo vse v rumeni in modri barvi za Aleksa(2x rokavičke,2x rjuha,2x povijalna plenica)user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
13.2.2009 10:57:11   
tinuška
Tassika: Si že odmrznjena? user posted image  A kar od 12-ih greš domov? Jaz bi tudi šla...  IN BOM!!! user posted image user posted image  Pa jih en lep user posted image  gleda! user posted image user posted image user posted image  (bravo zame!!) Če pa prej dobiš zeleno liuč za vzlet me pa kr za Bežigradom pober!!

Sonček: Tebi se pa gode... In spet imaš odličen jedilnikuser posted image ! Kaj pa boš ti dragemu namenila za Valentinovo?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
13.2.2009 11:00:37   
sonček85
kupila sem mu kopalni plašč  in kremšnite   mu bom naredilauser posted image user posted image user posted image ker ima še v sredo rd

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
13.2.2009 11:01:33   
tassika
Tinuška ne ob 12, sicer bi bilo fajn, ampak moram vseeno bit prisotna do 14,30 ampak ro bo tako hitro, potem pa domov, mene tudi mika makaron flajš, mogoče pauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
13.2.2009 11:06:06   
Anonimen
Ej punce moje...
Sej se vidi, da sm ostala doma, a ne??? user posted image  Ma briga me, hočem počivat... Sm spala do zdaj. Mmmm je blo fajn.. in pol vstanem in.. si prižgem radio Fantasy... , ker sm neke smsje pošiljala za Valentinovo in... dons cel dan, vsako uro kličejo.. nekoga, ki bo šel s partnerjem na čist hudo večerjico. user posted image
In... a veste neki... TUDI MENEEEE SOOOOO, mal preeeej smm klepetala na radiuuuu in jutr ob 19:30 mava z dragim čist fensi večerjicoooooo.... za valentinčkaaa...
Lejte kaj mava... user posted image

Med vsemi prejetimi sms sporočili, (ki bodo vsebovala tvse zahtevane podatke) bomo V PETEK, 13.02.2009 med 6:00 in 19:00 uro, izžrebali 13 srečnežev, ki bodo s svojim izbrancem/izbranko preživeli romantičen večer v hotelu Evropa Celje.

Čaka vas romantični sprejem v srednjeveški dvorani hotela Evropa, živa glasba in vrhunski
VALENTINOV MENI:

Dimljena gosja prsa s kakavom, pomarančo ter gosjimi jetri
*
Grahova kremna juha s peno dimljene postrvi ter kaviarjem
*
File brancina s skorjico iz pistacije na mladi listnati solati
*
Telečji file z mandljevo skorjico ter omako z borbon vanilijo
Domači špinačni njoki ter korenčkov pire
*
Valentinovo sladko presenečenje

V hotelu Evropa Celje bodo torej poskrbeli, da vam prav nič ne bo manjkalo – da bo vaš večer pravi gala večer. Posvetili se boste lahko samo svojemu izbrancu/izbranki, vse ostalo bo na strani vrhunske ekipe kuharjev in natakarjev hotela EVROPA.

Juuuuuuuuuuupppii, sonček85 ratal mi jeee.... , če nebi jst mogla plačat eno hudo večerjo... sva se tko z dragim stavla user posted image .
Ja, najina G je res carica, res je prjazna in taka realna... Je rekla naj si sestavim seznam vprašanj in bova šle naslednjič čez.., faca je uglavnem. Všeč mi je.
A tvoj vaju je pa že začel razvajat... user posted image  Full lepo, je pa pridn...

Tassika, ti maš pa čist izvirne, sm se tok nasmejala.... sploh pa kakšna si, ko zmrzneš... user posted image

HVALA vam pa, da ste vesele za srčka od mojga Rižkota. Res sm bla tko prijetno presenečena..., u bistvu me je tok zmrazil, ko dejansko vidiš, da bije malo srce... pod mojim srčkom in... oooooo, čudovito je. Mi je blo žal, da mojga ni blo zravn. Naslednjič BO. To morava oba doživet.... , sej bo očka Rižkotov... user posted image

Nogavicaaa..., strah na stran. Bodi pozitivna, ok? Da bo pikica čutla in tud ona pozitivno rastla... user posted image

MAŠKA... pridruži se nam hitrooooo..... user posted image  in hvala ti.. Nič te ni... kaj počneššš??

tinuškaa moja, dommmma sem... , nočm ga gledat še dan pred vikendom... , hočem met relaxacijo možganov... čez cel vikend in pol ga v pon., tor. NI. In.. bo tud takrat lepo.user posted image
Ti maš pa kužitaaaa..., jst sm si ga skoz želela. Tm mamo lepo okolico za kužke sprehajat a ne?

pilotina, takoj ko prideš se javi.

*mančikaaa*, res občudujem slikici... sam jih mam 5 cm od učk..., nič ne najdem user posted image . Lepo je,.. če ne zarad drugega pa zarad leeeepega občutka... Hvala tudi tebi za tvoje solzne učke.. , miška si.

VSE STE ENE MIŠKEEEEEEEEEEE..

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1793
13.2.2009 11:09:31   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kupila sem mu kopalni plašč  in kremšnite   mu bom naredilauser posted image user posted image user posted image ker ima še v sredo rd

KREMŠNITE!? Sonček od sedaj naprej imaš prepoved objavljanja menu-jev!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
13.2.2009 11:16:00   
tinuška
OOOOOooooo Rižkica moja mala!!!! user posted image
Čestitke za nagrado! Upam, da bosta uživala! In kar mali dopust si si privoščila!? Ti pa si faca! Jaz si bom pa konec meseca privoščila kar trajni dopust! In ne bom VEČ teh PRASCuser posted image  gledala! Jih mam že poln kufer! Za user posted image !!!! Prav kreteni so z IQ-jem krompir minus 2! (najmanj) Še 14 dni zdžim pa user posted image !

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
13.2.2009 11:24:56   
MAŠKA
Rižko, čestitke še za večerjo, jaz pa trenutno glodam sendvič in zraven berem tvoj jedilnikuser posted image .

Veliko res ne pišem, ker mi nič posebnega ne dogaja. Ampak vsak dan na hitro prečekiram seznamček in na hitro preletim, če je kaj novega. Ko boste imele ve svoje bebije boste najbrž tudi malo manj na netu. Je potem kar malo manj časa, pa še user posted image  je včasih za računalnikom, po novem že tudi tamala obvlada igrice in potem se včasih komaj zvrstimo. V službi pa tud gužva... bliža se zaključni račun in je trenutno pestro.

V glavnem spremljam vas, za vse navijam in držim pesti, ko pa bo kaj novega pri meni, sporočim.
user posted image  se počasi poslavlja..., + pa bi lahko bil darilo za dan žena. Bomo videli. Sigurno pa se bom še vmes kaj oglasila... in čestitala novim nosečkamuser posted image . Upam, da jih bo še kaj do takrat!

Pridne bodite in čimveč lepih novičk želim prebrat tukajuser posted image !

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 13.2.2009 11:25:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
13.2.2009 11:26:39   
Anonimen
jaaaaaa Rižkicaa... ja bo jutri čist lepa, zrihtana u 0 in šla se valentinčkat... user posted image  Sej bi itaq nekam šla sam to je pa mal drugačen filing.
Sm mu en pulovrček kupla, ma dost. Zdej sva mela in nov let, pa obletnico, pa zdej to, pa marca ma roj. dan.. pa kaj naj.. , nimam več denarja. Še za roj. dan se nism čist odočla. Sm hotla balon.. pa če greva oba.., itaq.. je čist preveč drago. Ne vem..

Pikica Tinuška... , ja.. sm poklicala in rekla.. sodelavcu.. "sej me slišiš a ne?".. Je reku "ja".. pol sm pa rekla, pol mi pa ni treba razlagat..., sam povej šefu, prosim, ker ga ne dobim na telefon. No.. in se nism nič zlagala, ker nism nič povedala.. Stvar je v tem, da mam zjutraj glas kot traktorrrr, ki je lihkar vžgal.. user posted image  In in men je tud vžgal... user posted image  Veš kaj... včer me je tko naživciral, da sm bl atečna in razdražena in... ne, ne bom. Dons ga nebi prenesla vidt...

Ti pa še mal potrpi... Joj sva v istem šitu ej.. Služboo met, da vse štima in da maš razumevanje.. je postal čudež.

malaMravljica, kje si mi.....  ?? Kaj je danes s slabostmi?? Ja, firbček sm bla včeri, močno. Sicer to še ni garancija ampak... lažje mi je. Jst slikice včeri nism dobila..user posted image

(odgovor članu tinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
13.2.2009 11:49:47   
*manca*
Rižko, čestitam za večerjico! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ful uživita!

midva pa sva se zmenila, da si za valentinovo nič ne bova kupovala! greva pa na eno 50 letnico, tako da bo vsaj super večerjica, živa glasba in fajn družba. user posted image
danes greva tudi na en rojstni dan, en kolega praznuje in v nedeljo tudi, ampak na otroškega. tako, da bo ta vikend noro user posted image se že prav veselim!!

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
13.2.2009 11:50:55   
pilotina
sem nazaj s pikom user posted image ...foliklčka sta še malo zrasla, zato mi je dala pikeca...sluznica ni glih nevem kolko odebeljena, ampak za silo bo...te dneve pa user posted image user posted image user posted image

grem se cartat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
13.2.2009 12:04:39   
Anonimen
pilotina, BRAVOOOO! Pejdi se stiskat, pejdiiii.... user posted image

*manca*.. veš, midva greva pa tud v nedeljo... k eni mali punčki Manci na prvi roj. dan...user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?