Anonimen
|
Ej punce moje... Sej se vidi, da sm ostala doma, a ne??? Ma briga me, hočem počivat... Sm spala do zdaj. Mmmm je blo fajn.. in pol vstanem in.. si prižgem radio Fantasy... , ker sm neke smsje pošiljala za Valentinovo in... dons cel dan, vsako uro kličejo.. nekoga, ki bo šel s partnerjem na čist hudo večerjico. In... a veste neki... TUDI MENEEEE SOOOOO, mal preeeej smm klepetala na radiuuuu in jutr ob 19:30 mava z dragim čist fensi večerjicoooooo.... za valentinčkaaa... Lejte kaj mava... Med vsemi prejetimi sms sporočili, (ki bodo vsebovala tvse zahtevane podatke) bomo V PETEK, 13.02.2009 med 6:00 in 19:00 uro, izžrebali 13 srečnežev, ki bodo s svojim izbrancem/izbranko preživeli romantičen večer v hotelu Evropa Celje. Čaka vas romantični sprejem v srednjeveški dvorani hotela Evropa, živa glasba in vrhunski VALENTINOV MENI: Dimljena gosja prsa s kakavom, pomarančo ter gosjimi jetri * Grahova kremna juha s peno dimljene postrvi ter kaviarjem * File brancina s skorjico iz pistacije na mladi listnati solati * Telečji file z mandljevo skorjico ter omako z borbon vanilijo Domači špinačni njoki ter korenčkov pire * Valentinovo sladko presenečenje V hotelu Evropa Celje bodo torej poskrbeli, da vam prav nič ne bo manjkalo – da bo vaš večer pravi gala večer. Posvetili se boste lahko samo svojemu izbrancu/izbranki, vse ostalo bo na strani vrhunske ekipe kuharjev in natakarjev hotela EVROPA. Juuuuuuuuuuupppii, sonček85 ratal mi jeee.... , če nebi jst mogla plačat eno hudo večerjo... sva se tko z dragim stavla . Ja, najina G je res carica, res je prjazna in taka realna... Je rekla naj si sestavim seznam vprašanj in bova šle naslednjič čez.., faca je uglavnem. Všeč mi je. A tvoj vaju je pa že začel razvajat... Full lepo, je pa pridn... Tassika, ti maš pa čist izvirne, sm se tok nasmejala.... sploh pa kakšna si, ko zmrzneš... HVALA vam pa, da ste vesele za srčka od mojga Rižkota. Res sm bla tko prijetno presenečena..., u bistvu me je tok zmrazil, ko dejansko vidiš, da bije malo srce... pod mojim srčkom in... oooooo, čudovito je. Mi je blo žal, da mojga ni blo zravn. Naslednjič BO. To morava oba doživet.... , sej bo očka Rižkotov... Nogavicaaa..., strah na stran. Bodi pozitivna, ok? Da bo pikica čutla in tud ona pozitivno rastla... MAŠKA... pridruži se nam hitrooooo..... in hvala ti.. Nič te ni... kaj počneššš?? tinuškaa moja, dommmma sem... , nočm ga gledat še dan pred vikendom... , hočem met relaxacijo možganov... čez cel vikend in pol ga v pon., tor. NI. In.. bo tud takrat lepo. Ti maš pa kužitaaaa..., jst sm si ga skoz želela. Tm mamo lepo okolico za kužke sprehajat a ne? pilotina, takoj ko prideš se javi. *mančikaaa*, res občudujem slikici... sam jih mam 5 cm od učk..., nič ne najdem . Lepo je,.. če ne zarad drugega pa zarad leeeepega občutka... Hvala tudi tebi za tvoje solzne učke.. , miška si. VSE STE ENE MIŠKEEEEEEEEEEE..
|