Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 11:26:08
|
|
|
|
jazzz27
|
LOVRO!!!!!!!!!!!!!!! Res je pipi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakšna lepa polt!!! Kako si mami?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 11:27:13
|
|
|
|
sonček33
|
Punce moje, kako ste? Jaz vas pogrešam ful, pa nisem še tolk pri močeh, da bi lahko kaj veliko sedela. danes pravzaprav prvič sedim po 14 dneh...na obroču in sem prejle prvič pestvala svojega sinka. Prej je bilo le crrkljanje v žele, sedet nisem mogla, statii še manj. Povejte, kaj se dogaja z vami? Vse vesele? Kaj novih nosečk? Vozički nakupljeni. Ledenka . Jane je zdaj va kciji v pikapolonci. Živček moj, kako? Počutje?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 11:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
joj sonči moja.... Revček si.... Beyba skoz piše, da je menda bolje če si šive porežeš... Menda manj boli Jaz sem OK. Včeraj in v sredo sem se potepala. Sem šla s fotrom na furo v Beograd in sem doživela pravi snežni vihar tam Zdej gre pa v nedeljo na Kosovo, pa sem rekla, kr sam pejdi, ker ne grem še enkrat u sneg Sicer pa sem OK. Danes mi je sicer nekaj čudno slabo spet, ampak se ne pustim motit Nevem če si vidla (sorry če si celo kaj odgovorila) ampak zgleda da bomo tudi mi imeli fantiča.. Tko je vsaj Pušenjak nakazal na NS Imena so pa zdej veliiiik problem... Za punčko smo imeli že vse zmenjeno No sicer pa se mi zdi da se mi trebuh kar konkretno napihuje ampak ker sem imela ogromno oblog od prej, tega ni videt, razen če me ne poznaš od prej Kilogrami še vedno padajo - kolk pa nevem.... Prov žalostna sem, da si tokle boga, ko bi morala samo uživat in pestvat zdej Kako pa EA deluje? Res nič ne čutiš?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 11:56:47
|
|
|
|
spelka12
|
oooo same nosečke so se javljale danes. ko bom bil velik bom bil lovlo . Tega stavka ne bom nikol pozabila sonce naše, lep je, leeeeep. živček jupiiiii za potencialnega pupota . žižika se nič ne javlja . Znakci, znakci, znakci.... oktavija kr lepo doma uživaj pa ušesa spočij. Jih boš rabila ko se bo dete drlo . nončika kolk je pa stara tvoja pupa? ajsi mučo lavli vozek . Bohnedej, da sem jest zdej noseča, kako bom pa vozek izbrala ko jih je tolk? Še 4 dni do testa (18 sem ven izpustila, itak bom že ob 3 zjutraj lulala od živcev murki, aqua, pikica, oktavija, jazzzika, lunči, pikapoka, spps, trinity + vse ostale, ki ste trenutno na koncu jezika ....lep sončni dan želim vsaki posebej
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 12:38:57
|
|
|
|
pikica36
|
jooooooj, kak lep dojenček je Lovro daj ga malo pmučkaj še za nas sonček boga sirotica glavno da je najhujše mimo jazzz- če se kaj dogaja?? nevem, bo pa znano čez kak teden tako ali drugače špelči ob treh zjutraj ne boš vidla , ker boš preveč zaspana, delaj raje ob sedmih , bo bolj koncentriran urin
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 13:49:10
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka juuuutrooooo! no, da vam pokažem moj voziček in torbo dobim pa nekje v začetku aprila Lep vozek!!! Ajši ja si ga naročila preko spleta... kje se to naroča? a je kaj ceneje? A ve katera če so JANE vozeki v Italiji ali Avstriji kaj ceneje kot pri nas???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 13:59:16
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Naš fletko Joj kok smo lepi!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 14:17:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Naš fletko joj, kok je luštkan tale Lovro
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 14:24:17
|
|
|
|
gigi1
|
Sončica res je prelep . Upam, da boš tudi ti kmalu bolje Ajsi res hud voziček Sekica . Super si to zrihtala danes. A zdej si pa abonirana na petek 13.? Špelči hmmm.... v ponedeljek bi pa že znalo kaj pokazat? Še 3x spat pa bo Lubike lepo se imejte in lep vikend
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 14:25:04
|
|
|
|
Nončika
|
LOVRO, bravo!!!! lepotec mali. kak pridno spančka. je vedno tak priden????
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 14:30:46
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Še 4 dni do testa (18 sem ven izpustila, itak bom že ob 3 zjutraj lulala od živcev jaz čakam na 19.2.2009, ampak to je en dan pred dnevom D, bom jaz tudi reskirala. samo, ob 3.00 pa ne bom delala testa. bom ob 6.00, da bom kaj vidla. kaj pa če ob 3.00 spregledam bledo črtico. moja pupa je stara 3,5l, avgusta bo 4. nick je nov, sem se malce pustila podrediti moji pikici pokici. izhaja iz njenega imena. mal spremembe. mi mamo pa lep sonček!!!! samo ga bolj malo vidim, ker sem v službi.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 14:36:23
|
|
|
|
ledenka
|
Oktavija, naročila sem ga kar v trgovini v Avstriji, po spletu ni nič kaj ceneje, problem je bil pa še v tem, da sem ga hotela v živo videt in sprobat. za Jane pa pravi jazzzika, da so ceneje v Zagrebu
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 14:59:51
|
|
|
|
sonček85
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako je cartkan Lovro
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 15:29:23
|
|
|
|
beyba
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk je kjut za popapat tale naš lovrek...ma pa tuki mamo same lepe otročke na borbi.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 17:01:17
|
|
|
|
beyba
|
Kja zdej spet štrajkate tole so sami plavi danses... Se* Podganca Špelka Erin miška37 aqua pikiO larilu U ..... KEtero sem še pozabla.......
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 17:59:08
|
|
|
|
miska73
|
U... je bela cesta... ka ste spet začele plave talat...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:10:24
|
|
|
|
gigi1
|
Miška moja draga evo mal stimulacije za frnikolce, da lepo zrasejo do jutri
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:13:24
|
|
|
|
gigi1
|
Pa še malo...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:14:53
|
|
|
|
miska73
|
Žiži kolk ma podganca tebe rada
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:16:21
|
|
|
|
gigi1
|
Te ma Žižek rad back, da veš
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:17:30
|
|
|
|
Serendipity
|
miškolinka --- Ekola! nek razturajo tele frnikolce!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:18:00
|
|
|
|
gigi1
|
A čmo še mal? No pa dejmo...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:19:14
|
|
|
|
gigi1
|
Ima još...
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......