Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.2.2009 20:32:44
|
|
|
|
spelka12
|
sanšajn pa se me je le ena usmilila . Kako si? Bebe brca, kolca, telovadi? Joj jest upam, da sem že. Mal sem smotana, sem si že PDP računala, itak ne morem počakat. 20.10. bo. Tehtnica. Se mi kar dopade datum . Joj tolk sem neučakana, jest bi že lulala.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.2.2009 20:40:09
|
|
|
|
sonček85
|
ja obe sva prišle na enkrat gor ja mali brca ,malo nagaja mamici in veselo brca v desna rebra ,da mami kr prestavla Ja ti si kr izračunaj datum ,saj si nosečka Samo veš še ne ker moraš narst test ,k boš pa potrdila bomo pa me skakale s tabo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.2.2009 20:41:34
|
|
|
|
spelka12
|
Ti navš nč skakala, ti samo ploskat dovolim, pa še to z občutkom .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.2.2009 20:48:00
|
|
|
|
sonček85
|
evo že skačem ,no bolj moj mišek v meni tko skače k mami brca
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.2.2009 20:58:34
|
|
|
|
sonček85
|
No zdaj si pa še ti šla vsem želim lepo in lahko noč
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.2.2009 22:24:43
|
|
|
|
murkica
|
Nič punce očitno bo treba nazaj uvest plave kartone in še za ušesa vas bo treba, da se boste bolj pogosto javljale. Jst imam danes zelo dober izgovor, da se nisem od dopoldan nič več javila: Namreč najprej sem šla z kužo na en dolg krasen sprehod, potem sem šla v trgovino in nakupila vse potrebno za izdelavo torte... Namreč moj dragi ima danes rojstni dan, in sem mu naredila tako super torto... Potem sem pospravila celo hišo, ko je on prišel domov iz službe sva šla na dooooooooooooooolg sprehod s kužo, ker je še veselo sijal sonček in je bilo tako prijetno, potem je prišel prijatelj na tortico, potem so prišli moji starši na tortico in zdajle jaz delam... Tako, da sem vas samo na hitro prišla pozdraviti in vam zaželeti lahko noč.... Jutri pa le glejte, da boste bolj pridne in da se boste bolj pogosto javljale, ker drugače bodo padli ukrepi...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 4:58:23
|
|
|
|
spps
|
jutro beybe! kaj dogaja?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 5:00:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 aqui da vrnem fprašanje, a tebe tud kaj prsti srbijo? govorimo o lulanju na palčko da ne bo pomote packe . Aha dobri odgovori. Bom probala jest sadje čeprav ga moje telo ne prebavlja prav dobr, zato pa imam probleme , oreščkov pa sploh ne prenesem na žalost . Nisem zbirčna, moje telo je . Pa kje ste vse čveke? kdaj pa nas bodo res prstki zasrbeli??? mene že en čas. preračunavam in preračunavam. mah ne vem. kaj menite? bo kera lulala kak dan pred pričakovano M? Oj, oj, jaz ne lulam več pred M, ker mam potem neke fantomske pluske, ki na koncu iz njih nič ne rata.... drugače sem pa včeraj debatirala z mojo kolegico ki je reees dobra šlogarca in mi gleda v karte in me vpraša, če sem noseča... se mi je prav fajn zdel, tud če ne bo nič ta mesec mi je rekla da tako lepo kaže, da bom ziher v kratkem... na mal za hec, mal za res, ampak že slišat kej pozitivnega je fajn.... aqui,saj sva zmenjeni tako,jaz rodim,ti pa zanosiš
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 8:02:17
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro !!!!! Spps kaj pa ti počneš ob 5 zjutraj??? Lahko bi nam kak zajtrk pripravila ko si tako hiperaktivna.. Ma sej se samo hecam... Evo jaz kuham KAVI CO in ČAJ pa ZAJTRK tudi: Jaz sem spet doma in bom tudi ostala nekaj dni... V službi je bila taka živčna vojna, da meni ni potrebno tega prenašat, kr derejo se vsi en čez drugega, nobenega spoštovanja ni, sratka bom kr doma dokler se da bit... Drugače sva midva z bejbijem dobro.. Zdaj grem pa prebrat kaj se je dogajalo v prejšnjih dneh ker nisem prav nič na tekočem... Lep dan vam želim!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 9:26:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Jutro !!!!! Spps kaj pa ti počneš ob 5 zjutraj??? od 3-eh naprej nisem spala ob 3.30 pa mi je blo dost,pa sem se vstala zaenkrat še me nič ne matra,kaj bo pa popoldan bomo pa še vidli-bom zaspala zraven kosila in oktavija kako si?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 9:47:42
|
|
|
|
pikica36
|
OKTAVIJA ti si kar privošči doooolg dopust, si si ga zaslužila spps- vstajala ob treh ponoči boš pol ko bo , zdaj pa si privošči
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 9:48:26
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sanšajn pa se me je le ena usmilila . Kako si? Bebe brca, kolca, telovadi? Joj jest upam, da sem že. Mal sem smotana, sem si že PDP računala, itak ne morem počakat. 20.10. bo. Tehtnica. Se mi kar dopade datum . Joj tolk sem neučakana, jest bi že lulala. nisi edina, jaz sem tudi zaračunala. saj če greš na RR zračunat ovulacijo ti vrže kar datume. jaz bi še padla v oktober. 30.10. pri hčerki sem mela pa datum 30.7. ali to lahko kaj pomeni???? jaz sem že totalno neučakana. smotka sem!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 10:19:08
|
|
|
|
ledenka
|
juuuutrooooo! no, da vam pokažem moj voziček in torbo dobim pa nekje v začetku aprila
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 10:24:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 OKTAVIJA ti si kar privošči doooolg dopust, si si ga zaslužila spps- vstajala ob treh ponoči boš pol ko bo , zdaj pa si privošči bodi brez skrbi,da bi si privoščla,če bi šlo -sej to me najbolj jezi,zdaj,ko bi še lahk mal spala,pa ne morem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 10:33:29
|
|
|
|
sonček85
|
AJSI:LEPI JE VOZEKKKKKKKKKKK aja pa dobro jutro-oz.dober dan vsem skupaj,sonček je in petek 13
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 10:49:49
|
|
|
|
jazzz27
|
Helov... kako smo? spps..ti si pa res zgodnja. Pa še 22 dni....hitro se naspi, da še mal not poloviš pikica36...kako je pri vas? Nisem nič na tekočem kaj se dogaja z vami. Ste v postopku? miška37...kako je s tabo? Je že bila punkcija? ajsi...si že kaj boljše? Je bruhanje mimo? oktavija...kako si ti? Že v službi? So slabosti že mimo? Živček...a se cartate? Kaj počenjaš sedaj ko je tako lepo vreme? Žižika..znakci? Znakci? Znakci? Kako si lubica moja? Držim pesti zate in navijam!!!! Špelkica....isto velja zate, kot za Žiži!! Navijam, navijam!!! Aqua.. a vi se pa tudi približujete lulanju? Kar korajžno in optimistično. Kar se pa tiče da pridem mal na obisk dol (po vsej verjetnosti zarad regrata), ni nobenga kuriraja za k vam na žalost . pikiO...kakšna je diagnoza? Še vedno na klomifenu? larilu...bogica moja. Tole te bo res čist zdelalo. Ti kar počivaj in ne naprezaj se preveč. Na žalost moramo nekateri res mal več nardit za to da bomo imeli zdrave otročičke. Mogoče bi probala razčistit to službo, da te še na psihični plati ne je*. Se*...kaj je danes s tabo? Imaš kakšen pregled? Se opravičujem ampak res nisem večna tekočem. Sonček85...ste že vse pripravili za prihod novega člana? Kako se počutiš? U, casje..kake ste ve? Vse ostale, pošiljam vam objemčke in veliko dobre volje!!! Lep dan!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 10:51:25
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka juuuutrooooo! no, da vam pokažem moj voziček in torbo dobim pa nekje v začetku aprila LEEEEEEEEPPPPP!! Si ga preko spleta naročila? Kdaj potuješ v celovec? Kaj boš nabavljala?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 10:58:58
|
|
|
|
sonček85
|
nismo še vse ,do nekje 15.3 bo vse pripravljeno,drug teden belimo in vse sestavimo ,potem mmai vse opere in poika potem pa bo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 11:02:10
|
|
|
|
pikica36
|
jazzika- nismo v postopku, oziroma smo v postopku naturalije ledenka - fulll lep voziček
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 11:03:39
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, sem boljše - tisto bruhanje je bilo bolj muha enodnevnica včeraj sem voziček naročila v Celovcu če bo katera kupovala kaj otroških potrebščin, se splača zavit v Kiko (katero koli poslovalnico, v vsakem večjem mestu je) - imajo možnost, da daš zadeve, ki jih kupuješ, na seznam, in potem dobiš še bone v vrednosti 10% nakupov - tako bom recimo torbo za previjanje dobila zastonj, ali pa kaj drugega po moji želji. Če pa katera hoče kupit voziček Teutonia in rabi še lupinico (jaz jo imam), se pa splača zavit k Schmidu, dobiš Maxi Cosi in adapterje za na voziček gratis. iz LJ se kar splača skočit do Celovca, ker za vožnjo rabim dobro uro - če grem v BTC, se lahko vozim skoraj toliko
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 11:15:30
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 U, casje..kake ste ve? tukaj!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 11:21:30
|
|
|
|
sonček33
|
Naš fletko
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 11:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii LOVLOOOOOO!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 11:24:04
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 U, casje..kake ste ve? tukaj!!!! nov nick? pikica36..naturalije praviš? No saj to je tud ok. A se kaj pripravlja? Ajsi samo da je bla enodnevnica, očitno si pojedla kaj takega ki ti ni najbol pasalo. Jaz sama več ne vem kaj naj naredim glede vozička....verjetno bo kar zg obstal. sonček boš dala slikico gor ko bo fertik?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 11:24:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Naš fletko lep fletko, še en kandidat za Elo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......