Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:19:48
|
|
|
|
beyba
|
evo mal plavih mal tipčkov pa se spet začne dogajat.... Špelki brišemo plavega, ker smo ji ga dale po pomoti špelka žal mi je....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:21:19
|
|
|
|
gigi1
|
sam še... tole
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:22:39
|
|
|
|
Serendipity
|
jaz pa stalno (no, skoraj stalno) v ta pravem trenutku priletim... gigi - to nam delaj! /smijli,kibovmonitorskočo/
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:23:20
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 sam še... tole Ne odnehat zdaj, nooooo!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:23:47
|
|
|
|
gigi1
|
No tole pa res moram dat gor, k me tok lepo gleda... Pravi dej me gor za našo Podganco
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:24:37
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity jaz pa stalno (no, skoraj stalno) v ta pravem trenutku priletim... gigi - to nam delaj! /smijli,kibovmonitorskočo/ Seki tvoj tajming je pa res tanartabuljši
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:25:02
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 sam še... tole Ne odnehat zdaj, nooooo! A še bi?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:27:57
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No tole pa res moram dat gor, k me tok lepo gleda... Pravi dej me gor za našo Podganco Ooooooooooooooooooooooooooo, mama.... ka mi ti delaš...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:28:12
|
|
|
|
gigi1
|
Mi je cukr padu, pa sem mogla po par žlic nutelle
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:29:24
|
|
|
|
sonček85
|
mmmmmmmmmmmmm spet dan tipčkov žiži,špela:kako kaj ,kako kaže ,še malo pa bo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:29:35
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 sam še... tole Ne odnehat zdaj, nooooo! Kaj je počitnikarka. A bomo drug teden me tle gor razturavala, ko boma mele mal več časa. Hvala tudi tebi srčica
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:29:59
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No tole pa res moram dat gor, k me tok lepo gleda... Pravi dej me gor za našo Podganco Ooooooooooooooooooooooooooo, mama.... ka mi ti delaš... A ne kolk je fletna tale slikca. Pa reč če ni to un pogled... kev,kev,kev...i tata bi to radio, sine..
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:30:45
|
|
|
|
miska73
|
Uuuuuuuuuuuuuuu... ima još. Pa ti boš pa res za vsak moj folikel enga gor nalimala...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:31:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No tole pa res moram dat gor, k me tok lepo gleda... Pravi dej me gor za našo Podganco Ooooooooooooooooooooooooooo, mama.... ka mi ti delaš... A ne kolk je fletna tale slikca. Pa reč če ni to un pogled... kev,kev,kev...i tata bi to radio, sine.. Definitivno pogled, na katerega podgance ne bi znala rečt NE. Pa poročena gor ali dol
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:33:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 sam še... tole Ne odnehat zdaj, nooooo! Kaj je počitnikarka. A bomo drug teden me tle gor razturavala, ko boma mele mal več časa. Hvala tudi tebi srčica Drugi teden - Jaaa! sicer spim do 11 potem (upam) da dobim kosilo v posteljo (je možek tudi doma), nato pa čvekapeka na RR! Pa kup kofetkanja. ITAQ!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:35:27
|
|
|
|
gigi1
|
Miška a si jih preštela? Mislim, da rabim še mal limat, k maš tooolk foliklov Lej k so mi nekam ušli Ma...ne dam se ja ...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.2.2009 18:40:10 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:37:46
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Špelki brišemo plavega, ker smo ji ga dale po pomoti špelka žal mi je.... Punce zdajle s spelko kofetkava a ste kaj fauš?????
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:38:52
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: beyba Špelki brišemo plavega, ker smo ji ga dale po pomoti špelka žal mi je.... Punce zdajle s spelko kofetkava a ste kaj fauš????? Jaaaa, ker bi jaz tuj kofetkala s špelinkico! Pa tabo, seveda!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:39:04
|
|
|
|
miska73
|
Preštela... 14 slikc... vseh mojih 14 foliklov (kot jih je nazadnje preštel Vogler) je prezadovoljnih.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:39:45
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: beyba Špelki brišemo plavega, ker smo ji ga dale po pomoti špelka žal mi je.... Punce zdajle s spelko kofetkava a ste kaj fauš????? Jaaaa, ker bi jaz tuj kofetkala s špelinkico! Pa tabo, seveda! Seveda smo fouš ... Sam ne nas preveč obrat....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:39:50
|
|
|
|
sonček85
|
ta pogled pa res tko sexxxxxxxxxxxxxxxxi zgleda ,tko zapeljivo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:41:27
|
|
|
|
Grethy
|
Ojla vidm da imate party ... zelo lepo da ste medse povable tipčka v tisoč pozah ... Gigi, ti maša pa res povsod veze, pa kako ti je lepo poziral , podganca je pa čist mehka in voljna
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:41:57
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba evo mal plavih mal tipčkov pa se spet začne dogajat.... Špelki brišemo plavega, ker smo ji ga dale po pomoti špelka žal mi je.... Saj veš, da smo ene predvidljive, na kaj padamo... Pozdravček tudi tebi. Kako si pupika? Nisem nič za nazaj brala, kaj se je kej dogajalo na borbi...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:42:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zakaj se pa ne nadaljuje Nice body... mhhhmmmm. Ta je za mojo dušico - Samo dobro hočem miškinim foliklčkom, da ne popokajo prej kot je treba
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:45:08
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy podganca je pa čist mehka in voljna Od kod ti take dezinformacije...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......