Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:45:32
|
|
|
|
beyba
|
sem mislila vas mal stimulirat pa vidim da ni treba slikovnega materjala...ki ne paše tukaj zraven....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:46:06
|
|
|
|
gigi1
|
O Greti sem te sem zvabla s tipčki? Evo še enga zate Pa enega za Se*
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:47:16
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Preštela... 14 slikc... vseh mojih 14 foliklov (kot jih je nazadnje preštel Vogler) je prezadovoljnih. Uuuuu... so se še tri pojavile... tak da jih je 17... dovolj, če ne bojo prestimulirani
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:47:53
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba sem mislila vas mal stimulirat pa vidim da ni treba slikovnega materjala...ki ne paše tukaj zraven.... Vej pa ne nori! Daj nam malo naše Ele!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:48:02
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba sem mislila vas mal stimulirat pa vidim da ni treba slikovnega materjala...ki ne paše tukaj zraven.... Prosim, prosim... hočem tudi tvojo stimulacijo. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:48:22
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zakaj se pa ne nadaljuje Nice body... mhhhmmmm. Ta je za mojo dušico - Samo dobro hočem miškinim foliklčkom, da ne popokajo prej kot je treba Sekica tale telešček pripada Podganci (Sakis)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:49:02
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pa enega za Se* Kaaaaak je dooobeeeeeeer! Prav za posladek. Mnjami! Kakšne učke, pa bradica. Ajde, lubavi - zdaj se pa še sleci, pa skup padem
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:49:22
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba sem mislila vas mal stimulirat pa vidim da ni treba slikovnega materjala...ki ne paše tukaj zraven.... Bayba naša Ela pa vedno in povsod paše
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:50:18
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Zakaj se pa ne nadaljuje Nice body... mhhhmmmm. Ta je za mojo dušico - Samo dobro hočem miškinim foliklčkom, da ne popokajo prej kot je treba Sekica tale telešček pripada Podganci (Sakis) Podganca je spoznala tale telešček... le zakaj ji je to uspelo Ampak ima seki malo preveč abstinence zadnje čase... pa ji ga posodim za ene pol urce
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:50:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Zakaj se pa ne nadaljuje Nice body... mhhhmmmm. Ta je za mojo dušico - Samo dobro hočem miškinim foliklčkom, da ne popokajo prej kot je treba Sekica tale telešček pripada Podganci (Sakis) Se meni že moj slači, no problemo...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:50:47
|
|
|
|
beyba
|
al pa vseseno... Dans sem probala mini krofke narest iz pirine moke domače, brez beljaka, da lahko kak grižljaj še Ela...No pa je ratal tole : pa še mal Elinih... Ela na kahljici-moj mišelinko Ela s čepico po umitih laseh, toliko kot je kape na očeh toliko manj nasmeha je na ustnicah.... baby born.takoel se zabavata z nečakinjo se smejita ko pohani piški.... pa tkole je blo dans zjutraj v postelji...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:51:20
|
|
|
|
gigi1
|
Se tvoja želja je zame ukaz
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:52:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Zakaj se pa ne nadaljuje Nice body... mhhhmmmm. Ta je za mojo dušico - Samo dobro hočem miškinim foliklčkom, da ne popokajo prej kot je treba Sekica tale telešček pripada Podganci (Sakis) Podganca je spoznala tale telešček... le zakaj ji je to uspelo Ampak ima seki malo preveč abstinence zadnje čase... pa ji ga posodim za ene pol urce Kapo dol za tvoje sposobnosti. Klanjam se ekspertu Hm, a samo za pol urce?? Ja, abstinenca je pa res . Sem mojemu rekla, da če ne bo on traktorja prižgal in njivice zoral bo pa sosed! No, ne glih sosed (bljk), kak sexi ''sosed'' se bo pa že našel
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:53:40
|
|
|
|
beyba
|
sam tipčki so pa zakonb posebej tisti iz skrivnostnegga otoka in jerad
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:54:30
|
|
|
|
miska73
|
Beyba kak je luštna tale naša nečakinja. Daj ji en velikm cmok od mene. Sam uni krofi so pa nepotrebni... pa saj ja veš, da smo vse po vrsti na dieti.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:55:37
|
|
|
|
beyba
|
se* pri nas je pa ravno obratno, kot pri vas.... Mi je pa moj rekel da je na 687 mestu in da je v naši hii zavladala sama suša...... SEm rekla če ma probleme naj kar pove...pa začne namigvat,,,,sem rekla ne dans ampak drug teden, mam prvi dan teto na obisku
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:56:01
|
|
|
|
Serendipity
|
beyba - wau! To si pa zadela v nulo! Je lepotička malena, ajme ta prava manekenka! Se je kar ne morem nagledat. A misliš, da ji bodo všeč mlajši fantje? Npr - prekmurski? gigi - uh, ti pa ftrofiš!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:56:02
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba sam tipčki so pa zakonb posebej tisti iz skrivnostnegga otoka in jerad Od unega iz skrivnostneg otoka pa prosim tace stran Kateri dečko je pa tebi še posebej všeč? Da še zate mal stimulacije naštimamo.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:56:49
|
|
|
|
Grethy
|
Ja jz se povsod pasem, sam da se kej dogaja, zdej grem pa mal novice gledat po stotih letih, da bom mal razgledana , nimam pojma kaj se kje dogaja ...dizastr ... Želim vam vsem lep valentinčkov dan, poln ljubezni in sladkišev !!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:57:18
|
|
|
|
beyba
|
Sej so sam še štirje....jih je moj napadu ko je prišel iz službe, pa jih že celo popoldne malica....sem morala probat kakšni so zdravi iz pirine moke....pa sploh niso švoh...... PA kak krofek si boste pa ja privoščle...pa boste po sončku malo več metrčkov naredile....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:57:30
|
|
|
|
gigi1
|
Se* TUKAJ je en link samo zate
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:58:13
|
|
|
|
sonček85
|
beyba;mala je pravi sladkorčekkkkkkkkkkkkk
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:58:23
|
|
|
|
Grethy
|
Beyba, krofi čist dobr zgledajo, da pa ne govorim o vašem detetu ki je pravi cukr ....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:58:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Sej so sam še štirje....jih je moj napadu ko je prišel iz službe, pa jih že celo popoldne malica....sem morala probat kakšni so zdravi iz pirine moke....pa sploh niso švoh...... PA kak krofek si boste pa ja privoščle...pa boste po sončku malo več metrčkov naredile.... Hm, iz pirine moke - se sliši zanimivo... Saj ne da bi jih delala - se pa z veseljem povabim na pokušino.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 18:59:53
|
|
|
|
gigi1
|
Beyba kolk paše tvoja stimulacija . Pa tud krofi zgledajo dobr No povej kdo tebe zakuri, da bo pol tvoj imel lažje delo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......