|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
12.2.2009 20:32:44   
spelka12
sanšajn pa se me je le ena usmilila user posted image . Kako si? Bebe brca, kolca, telovadi? Joj jest upam, da sem že.
Mal sem smotana, sem si že PDP računala, itak ne morem počakat. 20.10. bo. Tehtnica. Se mi kar dopade datumuser posted image . Joj tolk sem neučakana, jest bi že lulala. 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
12.2.2009 20:40:09   
sonček85
ja obe sva prišle na enkrat goruser posted image user posted image user posted image ja mali brca ,malo nagaja mamici in veselo brca v desna rebra ,da mami kr prestavlauser posted image user posted image

Ja ti si kr izračunaj datum ,saj si nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo veš še ne ker moraš narst test ,k boš pa potrdila bomo pa me skakale s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
12.2.2009 20:41:34   
spelka12
Ti navš nč skakala, ti samo ploskat dovolim, pa še to z občutkom user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
12.2.2009 20:48:00   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo že skačem ,no bolj moj mišek v meni tko skače k mami brcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
12.2.2009 20:58:34   
sonček85
No zdaj si pa še ti šlauser posted image

vsem želim lepo in lahko nočuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
12.2.2009 22:24:43   
murkica
Nič punce očitno bo treba nazaj uvest plave kartone in še za ušesa vas bo treba, da se boste bolj pogosto javljale.

Jst imam danes zelo dober izgovor, da se nisem od dopoldan nič več javila: Namreč najprej sem šla z kužo na en dolg krasen sprehod, potem sem šla v trgovino in nakupila vse potrebno za izdelavo torte... Namreč moj dragi ima danes rojstni dan, in sem mu naredila tako super torto... Potem sem pospravila celo hišo, ko je on prišel domov iz službe sva šla na dooooooooooooooolg sprehod s kužo, ker je še veselo sijal sonček in je bilo tako prijetno, potem je prišel prijatelj na tortico, potem so prišli moji starši na tortico in zdajle jaz delam... Tako, da sem vas samo na hitro prišla pozdraviti in vam zaželeti lahko noč....

Jutri pa le glejte, da boste bolj pridne in da se boste bolj pogosto javljale, ker drugače bodo padli ukrepi...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
13.2.2009 4:58:23   
spps
jutro beybe!

kaj dogaja?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
13.2.2009 5:00:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

aqui da vrnem fprašanje, a tebe tud kaj prsti srbijo?user posted image  govorimo o lulanju na palčko da ne bo pomote packe user posted image .
Aha dobri odgovori. Bom probala jest sadje čeprav ga moje telo ne prebavlja prav dobr, zato pa imam problemeuser posted image , oreščkov pa sploh ne prenesem na žalost user posted image . Nisem zbirčna, moje telo je user posted image .
Pa kje ste vse čveke?

kdaj pa nas bodo res prstki zasrbeli??? mene že en čas. preračunavam in preračunavam. mah ne vem.

kaj menite? bo kera lulala kak dan pred pričakovano M?

Oj, oj,

jaz ne lulam več pred M, ker mam potem neke fantomske pluske, ki na koncu iz njih nič ne rata.... user posted image

drugače sem pa včeraj debatirala z mojo kolegico ki je reees dobra šlogarca in mi gleda v karte in me vpraša, če sem noseča... user posted image user posted image user posted image

se mi je prav fajn zdel, tud če ne bo nič ta mesec mi je rekla da tako lepo kaže, da bom ziher v kratkem... user posted image user posted image  
na mal za hec, mal za res, ampak že slišat kej pozitivnega je fajn.... user posted image
aqui,saj sva zmenjeni tako,jaz rodim,ti pa zanosišuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
13.2.2009 8:02:17   
oktavija
Jutro !!!!!

Spps kaj pa ti počneš ob 5 zjutraj???user posted image user posted image user posted image

Lahko bi nam kak zajtrk pripravila ko si tako hiperaktivna..user posted image user posted image user posted image
Ma sej se samo hecam... Evo jaz kuham KAVIuser posted image CO in ČAJuser posted image
pa ZAJTRK tudi:
user posted image

Jaz sem spet doma in bom tudi ostala nekaj dni...

V službi je bila taka živčna vojna, da meni ni potrebno tega prenašat, kr derejo se vsi en čez drugega, nobenega spoštovanja ni, sratka bom kr doma dokler se da bit...

Drugače sva midva z bejbijem dobro..
Zdaj grem pa prebrat kaj se je dogajalo v prejšnjih dneh ker nisem prav nič na tekočem...

Lep dan vam želim!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
13.2.2009 9:26:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Jutro !!!!!

Spps kaj pa ti počneš ob 5 zjutraj???user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image od 3-eh naprej nisem spalauser posted image user posted image user posted image  ob 3.30 pa mi je blo dost,pa sem se vstalauser posted image

zaenkrat še me nič ne matra,kaj bo pa popoldan bomo pa še vidli-bom zaspala zraven kosilauser posted image

in oktavija kako si?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
13.2.2009 9:47:42   
pikica36
OKTAVIJA ti si kar privošči doooolg dopust, si si ga zaslužilauser posted image

spps- vstajala ob treh ponoči boš pol ko bo user posted image , zdaj pa si privošči

user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
13.2.2009 9:48:26   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

sanšajn pa se me je le ena usmilila user posted image . Kako si? Bebe brca, kolca, telovadi? Joj jest upam, da sem že.
Mal sem smotana, sem si že PDP računala, itak ne morem počakat. 20.10. bo. Tehtnica. Se mi kar dopade datumuser posted image . Joj tolk sem neučakana, jest bi že lulala. 

nisi edina, jaz sem tudi zaračunala. saj če greš na RR zračunat ovulacijo ti vrže kar datume. jaz bi še padla v oktober. 30.10. pri hčerki sem mela pa datum 30.7. user posted image  ali to lahko kaj pomeni????

jaz sem že totalno neučakana. smotka sem!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
13.2.2009 10:19:08   
ledenka
juuuutrooooo!

no, da vam pokažem moj voziček user posted image

user posted image

in torbo
user posted image

dobim pa nekje v začetku aprila user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
13.2.2009 10:24:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

OKTAVIJA ti si kar privošči doooolg dopust, si si ga zaslužilauser posted image

spps- vstajala ob treh ponoči boš pol ko bo user posted image , zdaj pa si privošči

user posted image
bodi brez skrbi,da bi si privoščla,če bi šlo -sej to me najbolj jezi,zdaj,ko bi še lahk mal spala,pa ne moremuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
13.2.2009 10:33:29   
sonček85
AJSI:LEPI JE VOZEKKKKKKKKKKKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja pa dobro jutro-oz.dober dan vsem skupaj,sonček je in petek 13user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
13.2.2009 10:49:49   
jazzz27
Helov...

kako smo?

spps..ti si pa res zgodnja. Pa še 22 dni....hitro se naspi, da še mal not polovišuser posted image

pikica36...kako je pri vas? Nisem nič na tekočem kaj se dogaja z vami. Ste v postopku?

miška37...kako je s tabo? Je že bila punkcija?

ajsi...si že kaj boljše? Je bruhanje mimo?

oktavija...kako si ti? Že v službi? So slabosti že mimo?

Živček...a se cartate? Kaj počenjaš sedaj ko je tako lepo vreme?

Žižika..znakci? Znakci? Znakci? Kako si lubica moja? Držim pesti zate in navijam!!!!

Špelkica....isto velja  zate, kot za Žiži!! Navijam, navijam!!!

Aqua.. a vi se pa tudi približujete lulanju? Kar korajžno in optimistično. Kar se pa tiče da pridem mal na obisk dol (po vsej verjetnosti zarad regrata), ni nobenga kuriraja za k vam na žalostuser posted image .

pikiO...kakšna je diagnoza? Še vedno na klomifenu?

larilu...bogica moja. Tole te bo res čist zdelalo. Ti kar počivaj in ne naprezaj se preveč. Na žalost moramo nekateri res mal več nardit za to da bomo imeli zdrave otročičke. Mogoče bi probala razčistit to službo, da te še na psihični plati ne je*.

Se*...kaj je danes s tabo? Imaš kakšen pregled? Se opravičujem ampak res nisem večna tekočem.

Sonček85...ste že vse pripravili za prihod novega člana? Kako se počutiš?

U, casje..kake ste ve?

Vse ostale, pošiljam vam objemčke in veliko dobre volje!!!

Lep dan!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
13.2.2009 10:51:25   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

juuuutrooooo!

no, da vam pokažem moj voziček user posted image

user posted image

in torbo
user posted image

dobim pa nekje v začetku aprila user posted image  

LEEEEEEEEPPPPP!! Si ga preko spleta naročila? Kdaj potuješ v celovec? Kaj boš nabavljala?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
13.2.2009 10:58:58   
sonček85
nismo še vse ,do nekje 15.3 bo vse pripravljeno,drug teden belimo in vse sestavimo ,potem mmai  vse opere in poika potem pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
13.2.2009 11:02:10   
pikica36
jazzika- nismo v postopku, oziroma smo v postopkuuser posted image user posted image user posted image  naturalijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka - fulll lep vozičekuser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
13.2.2009 11:03:39   
ledenka
jazzzika, sem boljše - tisto bruhanje je bilo bolj muha enodnevnica user posted image  včeraj sem voziček naročila v Celovcu

če bo katera kupovala kaj otroških potrebščin, se splača zavit v Kiko (katero koli poslovalnico, v vsakem večjem mestu je) - imajo možnost, da daš zadeve, ki jih kupuješ, na seznam, in potem dobiš še bone v vrednosti 10% nakupov - tako bom recimo torbo za previjanje dobila zastonj, ali pa kaj drugega po moji želji. Če pa katera hoče kupit voziček Teutonia in rabi še lupinico (jaz jo imam), se pa splača zavit k Schmidu, dobiš Maxi Cosi in adapterje za na voziček gratis. iz LJ se kar splača skočit do Celovca, ker za vožnjo rabim dobro uro - če grem v BTC, se lahko vozim skoraj toliko user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
13.2.2009 11:15:30   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
U, casje..kake ste ve?

tukaj!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
13.2.2009 11:21:30   
sonček33
Naš fletko

user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
13.2.2009 11:23:30   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

LOVLOOOOOO!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
13.2.2009 11:24:04   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
U, casje..kake ste ve?

tukaj!!!!

nov nick?

pikica36..naturalije praviš? No saj to je tud ok. A se kaj pripravlja?

Ajsi samo da je bla enodnevnica, očitno si pojedla kaj takega ki ti ni najbol pasalo. Jaz sama več ne vem kaj naj naredim glede vozička....verjetno bo kar zg obstal.

sonček boš dala slikico gor ko bo fertik? 

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
13.2.2009 11:24:04   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Naš fletko

user posted image

lep fletko, še en kandidat za Elo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......