|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
7.2.2009 9:51:36   
rainbow
Ojla!

ojoj, kaj vse berem tuleuser posted image

Modrooka, to pa si res bogauser posted image pa da se še male nista nalezli, mogoče pa se še bosta. Bi bilo itak boljše, ker bosta dosti bolje prenesli kot ti.

Mojčca, ojej; pa kaj te težave z medenico itd lahko pustijo trajne posledice? In kakšne?

Dolina, pestro imaš tudi tiuser posted image

Skaana, nad tabo otroci res ne morejo bit razočarani, ker če je kdo za otroke, si ti.

Mi smo zaenkrat zdravi, čeprav mi ta otoplitev glede tega nič ni všeč. Lia je shujšala 3kg med gripo in je zdaj prav manekenska. Ima pa nazaj apetit, tak da je ok. Drug teden jo vpisujemo v 1.razreduser posted image  sploh ne morem verjet, eto.
Za Enjo sem malček zaskrbljena, je imela spet neko obdobje stagnacije v govoru, ampak ta teden je spet boljšeuser posted image  bo treba vseeno logopeda poklicat.

Drugače pa smo dokaj leni, mene je ta teden ubijal nov službeni čas (trikrat pouk ob sedmihuser posted image ), ampak se bom počasi navadila. Problem je v tem, ker bi morala zvečer prej spat, pa je tako enajst. Pol pa ob petih aufuser posted image  Imamo pa zato danes in jutri obiske na programu, tako da bo fajn. Pa še cel kup perila, testi in še kaj vmes.

lep vikend vsem želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
7.2.2009 10:57:29   
mojčca
Dan punce. Ena kavica za vse

user posted image

Modrooka, ja boga si, res. Hitro se pozdravi. Samo mi pa res ni jasno, kje si dobila norice????? Drugače pa pravijo, da je najboljše, da jih preboliš kot majhen otrok, ker taveliki so res bogi, ko jih dobijo. Ko prideš k sebi, se nam pa kaj oglasi.

Dolina, dobrodošla v klubu uničevalskih otrok user posted image user posted image user posted image . Matica moramo imeti tudi non stop na očeh, drugače takoj kaj pametnega ušpiči. Trenutno vozi po hodniku sesalec in tako imam par minut miru.

Rainbow, ja, težave z medenico lahko pustijo trajne posledice. Otrok ni tako gibljiv, kot je treba, ne zna pravilno prenašati teže, naša Manca npr. hodi po prstih, itd.

Joj, naš  Matic je uničil že skoraj pol dnevne sobe. KOmaj čakam, da se bomo selili in končno imeli malo več prostora. Drugi teden nam pridejo pobarvati stene (barvaste), od 15. do 20 enkrat dobimo kuhinjo, na Mančino sobo bomo pa čakali od 30 do 45 dni. Upam, da jo dobi do rojstnega dneva, bi bila ful vesela. Njena sobica pa izgleda takole - soba Suzy, na drugi strani  (ful so drage otroške sobe, me je skoraj vrglo na rit)

http://www.lesnina.si/media/Praznujte%20z%20nami%205.2-28.2%20salon%20A4.pdf

Grem se igrati z Maticem, Manca je namreč na počitnicah pri babici. Zvečer pa imava praznovanje, sosed ima 50-letnico, tako da bo jutri pestro. Zjutraj, ko se zbudim greva po Manco (z Maticem), moj gre namreč na dolenjsko in ga cel dan ne bo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
8.2.2009 16:02:29   
Katrin
En nedeljski pozdrav user posted image

Kaja je pri sosedi (njena duhovna hrana), Anže spi v vozičku (sem ga eno uro gurala zunaj po dežju user posted image ) ...

rainbow: uau, prvi razred! To pa ni kar tako! Kar ena prelomnica za starše, ne? Meni se že letos zdi, ko bodo naši marčevski zakladi stari 4,da so že ful VELIKI user posted image

mojčca: hvala za kavico! Tudi jaz bi našega Anžija lahko imenovala demolition man user posted image

modrooka: čim prejšnje okrevanje user posted image ; še dobro, da jih nisi med nosečnostjo dobila ...

Uspešen teden in čim manj kihanka, brisanja nosov in podobno ...

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
9.2.2009 7:18:28   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Sem vam na hitro skuhala kavico, pa prestaviti sem nas morala na prvo stran.

Pri nas je vse po starem, Manca je bila čez vikend na počitnicah pri babici in je uživala. Včeraj zvečer pa izjavi, da bo ona od sedaj naprej cele dneve pri mamici, da ne bo šla v vrtec. Sedaj ima neke nove fore in ji nič ni všeč. Kako to izgleda: ne bom šla v vrtec, ne bom šla na plavanje, ker mi ni všeč, skratka nič ji ni všeč, non stop se pritožuje, ampak bomo tudi to preživeli. No, Matic kot dobri bratec, pa jo lepo oponaša in tako kot ona počne traparije in lumparije, jo on prav z veseljem oponaša.

Ja, dolgčas nam ni. Lepo preživite današnji dan.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
9.2.2009 8:02:42   
Špacka

Jutrouser posted image

Mojčca, kava je odlična, hvala user posted image
Otroško sobo od Mance pa poznam, ima Lina enako user posted image user posted image  je bila pa ta soba meni zelo všeč, ker sem ji hotela naredit takšno punčkasto sobico...samo ne za neko noro ceno, ker mi je jasno, da ji soba pri 15 ne bo všeč. Ampak ti pa povem, da je soba po 1,5 letu uporabe še vedno taka kot prej, kljub temu, da Lina nič ne paziuser posted image

Modrooka čimprejšne okrevanje user posted image  nič kaj prijetno ni to pri odraslihuser posted image

Že veste kako boste našemile velike in male otroke? Naša Lina se je odločila, da bo nekakšna vila, v glavnem mora imeti krila...čeprav jo vztrajno prepričujem, da se naj odloči za kaj drugega user posted image user posted image  mislim, da mi ne bo uspelo.

Lep teden vam želim, pri nas se že kaže sonce user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
9.2.2009 20:11:35   
modrooka
Punce živjo!

Jest sm skoraj pozdravljena, tako, da se malo javljam. user posted image

V soboto jih je dobila Ana, včeraj še Ema. Ana je res kar božica. Jih ima posejane prav povsod in zelo jo skrbi. Mislim, da bo jutri začelo it malo na bolje, ker jo že res težko gledam - božico. Sedaj točno vem, kaj prestaja, ker sem ravnokar dala to skozi. Ema jih ima zaenkrat ene 6 po lasišču in nekaj po uhcih. Pa pod in nad učko sta se ji spahnili eni dve... user posted image

Upam, da bo to čimprej za nami...

Katrin, ja med nosečnostjo je bila res sreča, da jih nisem fasala. V zadnjem trimesečju sva Ano vzela iz vrtca, ker je prihajala sezona noric in takrat smo se jim izognili... Ker so v vrtcu bile in smo imeli srečo, da smo jo do časa ven vzeli. Samo bi jih vseeno lahko fasala.,. Tako kot sem jih sedaj... Verjetno v sosednjem kraju, kjer so menda sedaj v vrtcu, mi pa hodimo tja na lutkovne predstave. Norice so tako nalezljive, da menda ni potrebno prav veliko, da virus preskoči nate. Sem brala, da je dovolj, da je v sosednji sobi nekdo okužen in da pride do prepiha... Pa jih fašeš. Noro...

Punce, Ema joka... Se še oglasim...

Mejte se!

Lep dan!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
9.2.2009 22:11:40   
rainbow
Ojla!

Ej, Modrooka, se mi je zdelo, da bo takouser posted image user posted image pol pa boste mirni glede tega. Se spomnim, da so se mojima točno sedmi dan začele sušit. Ni pa fajn, absolutno.

Pri nas spet, Lia, ta packa mala, ima boleče uho, cel popoldan sva danes bili pri druser posted image , dobila pa je samo kapljice, tak da ni tak hudo, hvala bogu, ampak par dni mora bit doma. In jaz seveda v naslednjih dveh dneh pišem teste, ki jih nisem med njeno gripouser posted image  in jutri noben ne more Lije čuvat...moja mama že jamra, je prišla danes... no, mogoče pa ne bo nič, bom videla. Kakorkoli, sem slabe volje, ker sploh ne morem normalno delat. Pa saj bo mimo to obdobje; Pa moj sodelavec me je zadnjilč tolažil, da bo boljše, ko bosta večjiuser posted image

mirno noč vsemuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
10.2.2009 8:11:26   
mojčca
Jutro. Vam najprej postrežem z kavico, potem pa vam še kaj napišem (imam pred vrati gužvo).

user posted image  

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
10.2.2009 8:51:31   
mojčca
NO, pa imam pet minut miru.

Špacka, meni se pa sobica ne zdi prav poceni. Sedaj naju pride s popustom 1000 EUR, pa še jogi in letvico morava kupiti user posted image user posted image  Je pa 30 % pe znižana, tako da je redna cena okoli 1400EUR. Ah, bo že.

Modrooka, ja bogi ste, res. Po drugi strani je pa boljše, da norice prebolita sedaj, pa imata potem mir.

Rainbow, boga Lia. Boleče uho ni prav luštna zadeva, sem prejšnji teden imela tudi jaz antibiotik za ušesa. Daj mi povej, a ste zadovoljni z avtom ??? Kako pa hišice, a si jih še ogledujeta??????????

Jaz pa tako pogrešam sonček, toplo vreme. Komaj čakam april oz. maj (tega predvsem, ker gremo za prvi maj za en teden na morje user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Stranke, grem delat

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
10.2.2009 9:40:17   
Špacka

Mojčca, ne vem, ko sem jo takrat primerjala z drugimi sobami, je bila najcenejša, je bila pa tudi takrat s popustom...z jogijem vred sva dala 630€, letvico sem kupila v Ikei za 10€. Očitno so kar podražili user posted image user posted image

Rainbow upam da ni nič in si veselo na delu user posted image

Lp

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
10.2.2009 20:08:06   
aleži
No končno se vam malo oglašam user posted image

Rainbow user posted image user posted image saj bo boš videla. Mislim,da so te dni težki dnevi: vsi so nekam živčni, sitni, nervozni, polna luna je včeraj tako sijala, da jo je bilo prav lepo videt!!!!!!!

Modrooka jojme s temi kozami!!!!!!!!!!!!user posted image Pri nas jih je imel Žiga, ko je bila  Sara stara 3 tedne in sem se prav bala, da jih ne dobiva obe. Jaz jih še nisem imela user posted image

Dolina kako ste se imeli za RD?

Drage,danes mi poteče porodniška in jutri grem delat do ponedeljka, nadomeščam dir, ker gre smučat. malo mi paše dat misli in skrbi na pašo. Jo bo pa čuval moj oče.

zdaj pa grem še pra stvari naredit in žigca v poseteljo poslat!!

lahko nočka

< Sporočilo je popravil aleži -- 10.2.2009 20:09:06 >

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
10.2.2009 20:35:48   
rainbow
Čer!
Hvala, punce, za spodbudne besedeuser posted image
jutri bo Lia še definitivno doma, moja mama lahko pride, midve z Enjo pa navsezgodaj v vrtec. Aja, sem vam že povedala, da je Liji en zobek že odnesla zobna vila, drugi pa se samo še na enem končku drži! Spodnja sprednja. In zdaj malo fufla, kak je smešnauser posted image in luštna sevedauser posted image

Mojčca, avto je ok, le da ga jaz bolj malo vozim. Moram ga začet, zdaj na spomlad. Glede našega boljšega bivanja pa se zadeva zna kar zakomplicirat; trenutno ni nekih v redu in cenovno normalnih parcel, pa ravna bi morala bit, pa ne predaleč ven iz MB, mož bi imel zidano nizkoenergijsko hišo s toplotno črpalko, nima pa časa zraven bit, ko bi se zidalo.....itditditd.

ok, lepo se imejte, zdravi boditeuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
10.2.2009 20:59:31   
Skaana
user posted image

da se na brzake še jaz končno pofočkam user posted image . Berem vas vsak dan, tako da sem na tekočem user posted image .

Za kaj drugega pa... Danes je bil prvi dan, ko sem bila brez malega sončka osem ur. In ko ga je moj domov pripeljal, pa je spal še uro in pol user posted image . No, pa sva potem nadoknadla, oz. nadoknadli vsi trije. Joj, vedno bolj lušna sta user posted image user posted image .

V službo sem dodobra zakorakala in sem zelo prijetno presenečena. Otročki v skupini so pravi sončki. Saj so živahni, a se čisto ujamemo. Upam, da ni to le začetna sreča user posted image . Ne moreš veret, da imam paket bonbonov (navajena ob "hudih" dnevih user posted image ) še celega zapakiranega v torbi. Obljubim, da se bom ju3 spomnila nanj in jim ponudila kljub pridnosti.
Katrin, sem v podaljšanem, komb. 1. in 2. razreda.

Atena in Aleksej sta danes prvič odkar sem v službi šla oba v vrtec. Ne vprašite zakaj user posted image . No, zdaj sta načeloma ok. Rainbow in Modrooka tako da nista edini, ki si želita le zdravja in zdravja user posted image .

Maškare. Atena bo zajčica (pa ne playboyeva - ne še user posted image ), tudi presenečena. A očitno se bi ji zdelo čudno, da bi za pusta bila vila ali princeska, ker je to skoraj vsak dan že doma (ne vprašite, kako izgleda, ko si navleče vsa možna krila in kiklce in copatke...). Za Alekseja pa še ne vem. Neki malega bom kupla, kakšen dodatek.

Rainbow, če bi vaju zanimale montažne hiše mogoče (ker nimata časa bit zraven, se mi zdi čisto super ideja), imam eno vezo pri Marlesu (prej je bil vodovodar in celo hišo, tudi Marlesovo, si je naredil sam, res, ful zanimiv človek). Pošlji mi ZS za kaj več. Sploh niso več nič dražje kot klasika in tooooliko manj dela je...

Katrin, še vedno premišljujem user posted image . Očitno imamo pa mi enga zelo pridnega fantolina doma user posted image user posted image user posted image . Kolk se mi boste šele zdaj smejale, ko bom začela jamrat.

Dolina, kako ste kaj?

Aleži, naj ti hitro mine. Jaz imam pa naslednji teden že dopust (zimske počitnice user posted image ) in mi bo kar lažje.

Špacka, skoraj štiriletnica brez kril???user posted image Misija nemogoče user posted image . Tudi pri nas...

Mojčca, potem pa drvite k preselitvi user posted image user posted image user posted image . Lepa sobica, Atena bi bila čisto navdušena. Glede cen pa imate vi večji sestav kot Špacka. Akcije so pa itak skoz, tako da... je meni že prav smešno. Prednjači pa seveda Rutar v raznoraznih jubilejnih cenah in potresih in razprodajah user posted image user posted image user posted image . Ko sem jaz mojmu omenila, da odslej hranim za Atenino sobico (imamo prebarvano staro minimalno pohištvo), je ostrmel in rekel, da je najprej seveda na vrsti fasada in odvodnjavanje okoli hiše... Pa sem bila čisto tiho. Itak mi pa ne uspe nič prihranit user posted image .

Joj, naša pika še kar bedi...

Nič, bodite zdravi user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
10.2.2009 21:59:25   
Dolina
Čer,

še jaz se pofočkam, sem mislila, kolk fajn bom imela časa danes, pa je Neža šele dobro zaspala. Danes ga je nekaj biksala...user posted image
Drugače pa je po 5 mesecih to in včerajšnjo noč prvič prespala 8 ur v kosu in sem bila presrečna, ker sem bila končno polna energije. Upam, da bo kljub slabemu začetku danes tudi tako lepo spala. Še vedno se kar veliko dojiva, čeprav ko mene ni, ni problema jest drugo hrano. je pa kot kaže občutljiva na kravje mleko, bom kar zatežila, da jo damo testirat, ker sem ji začela delat čokolino s kravjim mlekom in je imela obupno rdečo, rdečo ritko. Ko sem to ukinila, je imela spet ok. user posted image user posted image
Sicer pa ima malo zlepljene sramne ustnice in sva bili pri ginekologu, dobili kremico, čez 1 mesec kontrola.

Modrooka, samo da si bolje, za odrasle norice niso najbolj prijetne. Ampak v tolažbo, Zoja jih je danes dobila. user posted image  Bomo videli, kaj bo z Nežo, ker enkrat smo bili že izpostavljeni noricam, pa jih zoja ni dobila, za nežo pa nisem sigurna, eno samo pikico je imela. Tako, da čakamo še naprej. Zoja ima trenutno nekih 6 pik po trupu, zaenkrat jo nič ne srbi. Naj tako ostane...
Je pa res, so zelo nalezljive, baje pa ni fino, da jih prebolevajo pred 6 letom, ker še nimajo "zrelega" imunskega sistema. user posted image  Vsak dr pove po svoje, meni gredo že prav na živce, ker baje naj bi bilo ravno fajn, da jih čim prej prebolijo. Tako da sto ljudi sto čudi.

Rainbow, upam, da si kaj boljše volje. Jaz ima tako slabo vest, ker bom mogla spet na bolniško (prve tri delovne dni v januarju sem bila na bolniški, pa v petek in včeraj sem bila, ker sva imeli z Nežo preglede...). In še šef skoz na to opozarja, da imam majhne otroke in bom skoz na bolniški (po drugi strani pa me noče za več kot 4 ure, ker je recesija user posted image user posted image ). No, ne vem, za jutri sem se vseeno s taščo zmenila, da če ne bo imela zoja vročine in če je ne bo srbelo, da grem delat. Mah, k.... jih gleda.user posted image

Aleži, dobrodošla v službi. Je in pa spet ni fajn. Jaz sem že kar komaj čakala, ker se mi zdi, da se mal odpočijem v službi.

Mojčca, lepa sobica. Cene so pa kar lepe, za vse otroške sobe. Čim hočeš imeti kaj več, je takoj še dražje.

Jaz sem pa dala v BC avtosedež popravit (se je stiropor zlomil) in sem bila kar mal razočarana nad delavci tam, ker sem v eni roki nesla stolček, v drugi Nežo, zunaj na "čik pavzi" pa dva delavca in mi noben ni pomagal po tistih ozkih stopnicah nest stol. user posted image  Pa si rečem, no ok, pač se jima ne ljubi. Ampak da me je prosil, da pa sama napišem svoje podatke na delovni nalog, to je pa katastrofa no. Še stola ni imel za vsest se, stoje z Nežo  v naročju naj še rišem tam. Ne vem, al jaz to narobe vidim. user posted image

Maškare: Zoja hoče bit princeska. Za Nežo sem pa dobila ušeska in bo zajček. Čeprav ni navdušena, si kar dol vleče to kapico.

Uh, RD od Neže sploh še nismo konkretno praznovali. Čakamo še Zojinega. Tako da verjetno bomo 22.2. za obe naredili domači žur. Zoja že sprašuje, kdaj bo imela RD, da bo že dobila voziček za babyborna. Joj, punce, samo na darila misli. Sem ji skušala razložit, da je važno, da ima obiske, tortico, veselje, zabavo...Ampak se ne pusti. In nova fora: kadar ji kaj "prepovem, zagrozim" mi reče: ah, mami, saj do takrat boš že pozabila. user posted image

Fipi, jaz se ti moram še tukaj opravičit, jaz sem šele danes vidla tvoje sporočilo. Upam, da nisem prepozna in ti še vedno lahko pomagam pri nemščini. Res oprosti...user posted image user posted image user posted image

Joj, mene vse srbi, že samo ob misli na norice. Hvala b ga sem jih imela kot otrok.

Tako, zdej sem se pa mal razpisala... Drugič vam pa še eno novico povem, da boste mal firbčne.... (aja, ne nisem user posted image  user posted image user posted image user posted image ). 

Nočkouser posted image  

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
10.2.2009 23:32:21   
morskadeklica
Se me še spomnite punceuser posted image

Je minilo kar dve leti, odkar sem se zadnjič javila. Sem malo brala za nazaj (ne pa vsega, ker bi trajalo kar nekaj dniuser posted image ), da vsaj približno vidim, kako ste. No, zdaj bom verjetno spet malo pogosteje na forumu, ker avgusta pričakujemo 2user posted image . In sem si rekla, da vam moram povedat user posted image , ker smo pred nekaj leti super čvekale. Zdaj ne bom vsega še enkrat pisala, sem se pofočkala pri avgustovkah09, če katero zanima (tukaj).

Drugače je pa Klara ok, od septembra hodi v vrtec, malce več je bolana kot prej (vrtec), ampak nič pretresljivega (kašelj, viroze....), je pač del vrtca. Je zelo navihana in prebrisana, vsak dan boljuser posted image . Včasih se mi kar meša, in če pomislim, da bosta 2.... Sem prebrala, da ste tudi marčevke pridne in imate že vsaj po 2user posted image . Sem pa pogrešila Suzi, Spacey in Tanajo. Se še kaj javijo?

Grem počasi počivat punce, pa vam kakšen drug dan kaj več napišemuser posted image

lpuser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.2.2009 21:00:05 >

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
11.2.2009 9:21:28   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Špacka, ja, sobice so bile enkrat v akciji, samo tam zraven ni bilo omare. Jo ena prodaja na internetu za 600 EUR.

Aleži, uspešen deloven dan ti želim in da bi ti dan čim hitreje minil. Saj po eni strani je prav prijetno zamenjati okolje, po drugi strani pa je na začetku malo krize, ker pogrešaš otročka, ampak se hitro navadiš in po kakšnem mesecu sploh nimaš več občutka, da si bila tako dolgo odsotna. No, vsaj pri meni je bilo tako.

Rainbow, a pri vas pa je bila na obisku že zobna vila????? user posted image user posted image user posted image  Ja, tudi to bo kmalu prišlo na vrsto, potem pa zobek pod povšter, da pride po njega vila in seveda nagrada. Mi smo včasih dobili denar, sedaj, ko se zgovarjamo, pa ene prakticirajo denar, druge pa kakšne knjigice in podobne zadeve.

Skaana, očitno v službi uživaš, kar se sploh ne čudim. Pa super, da si dobila tako pridne otročke. Naša Manca bo pa za pusta mucek, za Matica pa še ne vemo. A vaša princeska je pa kar vsak dan vila, princeska user posted image . Naša je pa kuharica, najrajši bi vsak dan za večerjo kuhala hrenovke, seveda pa mora imeti gor predpasnik.

Dolina, to pa je luskuz, da človek prespi 8 ur v kosu. Jaz komaj vem, kako to izgleda. Ga je danes Matic spet nekaj biksal, me je ponoči ful klical, ker pa se mu jaz nisem hotela oglasiti, pa je začel iz obupa kričati: ati, ati. Ne vem, kdaj bo ta otrok začel spati celo noč. Kar se tiče neprijaznosti v BC, ja, na žalost tudi jaz nimam prev lepih izkušenj z njimi. Očitno je boljše kaditi, kot pomagati mladi mamici, ki ima polne roke nesti en avtosedež user posted image .

Morskadeklica, dobrodošla nazaj. Čestitke za user posted image . Upam, da se nam boš sedaj večkrat javila.  Ja, imamo pa sedaj kar vse po dva otročka, tako da nam ni dolgčas.  Suzi, Spacey in Tanaja se nam pa že zelo dolgo niso nič javile, Suzi je nekaj časa še sodelovala pri debatah, ko je dobila novo družinsko članico, pa se nam je začela javljati bolj poredko.

Uživajte

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
11.2.2009 9:27:50   
ugi
Jutro.

Se moram malo javit, zadnje čase imam bolj malo časa za net. Prebrala vas še nisem vse, bom zvečer (upam) user posted image .
Da se malo pohvalim. Vćeraj sem prvič bordala, smo bili na Višarjih in je bilo luštno. Edin vmes je malo snežilo. Je bilo kot v dobrih starih časih, ko sem še trenirala smučanje in smo smučali v vsakem vremenu. user posted image
Drgač smo OK, zdravi smo, trkam user posted image ... edin moj ati je v bolnici user posted image , je imel pljučno embolijo, ampak je zdaj že bolje. Včeraj so ga spustili za en dan domov. Danes pa ga je mami peljala nazaj. user posted image Luka je navihan kt strela, vlaki so pa še vedno IN. user posted image Aja ena je spraševala, kaj bodo za maškare. No naš bo kar LUKA. user posted image Sem rekla, da je lahko karkoli drugega, da je bistvo, da se našemi, da Luka je že vse ostale dni v letu - pa je reku, da on bo Luka! user posted image user posted image user posted image Moj je pa že kupil kostum za hudička user posted image user posted image user posted image user posted image To se pravi da bom morala bit jaz 'devil lady' user posted image user posted image user posted image

Grem delat. Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
11.2.2009 21:05:09   
Katrin
Čer user posted image

Nič, jaz sem spet na bolniški - Anžija kuha ... user posted image user posted image

Sem utrujena, ker sva se cel dan samo nosila, tako da vas le pozdravljam.

Skaana: rabila sem 5 minut, da sem pogruntala, o čem premišljuješ user posted image

morska deklica: dobrodošla nazaj user posted image in čestitke za user posted image Večina marčevk smo bile lani/predlani srečke nosečke user posted image in imamo nove sončke user posted image

Grem. Nočka user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
11.2.2009 22:24:29   
NiLe
Čeer ... po dolgem času se s5 malo pofočkam, da ne pozabite name user posted image ... mene že 1 mesec matra zoprna viroza (zabasan nos, grlobol, kašljanje, glavobol), tako da sem v ponedeljek končno šla do dr. in dobila AB - vnetje sinusov, ušesa ... v glavnem, počasi prihajam k sebi ... ob 3 škratih si nikakor ne morem vzeti časa za počivanje, ampka najbolj važno je to, da so oni zdravi ... jaz se bom že pocajtala.

Vidim, da se nekatere vračate nazaj v službo - Aleži in Skaana - držim pesti, da se hitro vpeljeta in da ne bo preveč hudo in naporno. Ja, mene to čaka čez par mesecev ... zaenkrat še uživam.

Mojčca; super, da vaša hiška napreduje in zelo luštno sobico ste izbrali Manci.

Dolina; kakšen surprise imaš za nas? Dej povej, dej povej ... sej veš, da smo firbčne! Pa fino, da ponoči spite. Tudi mi smo končno začeli spati in TIa ne zahteva nočnega dojenja.

Rainbow; kako je Lia? Upam, da ni hujšega.

Katrin; a ti pa spet doma? Ubogi Anže!
Ugi; super za bordanje! Tvoj Luka je pa res pojava ... on bo kar Luka user posted image

Modrooka; joj, a norice ste fasale? Naj čimprej izginejo in da ne bo preveč hudo za tvoji pupiki!!!

Morska deklica
; lepo, da si spet z nami.

Toliko za danes ... grem počasi v posteljo. Vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
12.2.2009 7:57:32   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Ugi, ja superca za bordanje. Luka je pa res posrečen, on bo za maškare kar Luka user posted image user posted image user posted image . No vidiš, pa lahko čez leto ali dve od tebe odkupim kostum za hudička, mislim, da je to najbolj primerni kostum za našega Matica (je živ kot en mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Kako pa kaj ati????? Držim pesti, da se hitro pozdravi in pride domov, pa ne samo za dan ali dva, ampak za stalno.

Katrin, a tudi pri vas ste zakuhali. Bogi Anže, eno user posted image  za hitro ozdravitev.

Nile, upam, da so antibiotiki že prijeli. Tudi jaz sem bila en mesec čisto boga in nato končno z 40 vročine odšla k zdravniku in sem tudi imela vnetje ušes, pa grlo, pa ne vem, kaj še vse. Sem dobila samo dve škatli in tudi po dveh tednih nisem bila še čisto v redu. No, sedaj pa sem kot rožica (malenkost še kašljam), sploh, ko je zunaj tako lep, sončen dan.
Hvala za pohvalo za sobico. Je bila tudi Manci všeč in zadnjič, ko je bila v katalogu in ji pokažem sliko je šla skoraj v jok, pa jo vprašam, kaj je narobe in mi reče: mami, glej mojo sobo, eden jo je vzel, ker jo ni v naši hiši. Sem  ji komaj razložila, da mora en stric njeno sobo šele narediti. Je bila pa včeraj Manca v hiši in si je ogledala, kako ima pobarvane stene v sobi. Je prišla domov čisto navdušena user posted image user posted image user posted image .

Dolina, kakšno skrivnost imaš??????????????? Dej povej, dej povej......

Ups, saj bo ravnokar 8. Grem delat

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
12.2.2009 9:00:34   
aleži
O mojčicaaaa hvala za toplo in priejtno kavico, moje je že zdavnaj v želodčkuuser posted image user posted image

Morska deklica dobrodošla nazaj
in tudi tebi NiLe dobrodošlica. Kdaj pa greš sploh ti delat?
Mene je včeraj prosial dir.,da če pridem še drugi teden delat in tako bi bial do konca marca doma. Sem kar sprejela, saj tako se bom lahko vozičkala po Obali.
Ugi user posted image user posted image user posted image tvojemu Lukcu za maškaro, kaj sploh bodo vaši? Žiga bo slonček in Sara pa pikapolonica

Skaana ti nisem še zaželela lep dan z otrocmi, pa ne se preveč jezit user posted image user posted image

Katrin user posted image user posted image  za anžeta, da čimprej ozdravi. Do kdaj pa imaš še ti pogodbo o delu?

Danes pa je zame in možka poseben dan, saj sva se pred 4 leti poročila. Jaz z ogromnim trebuh kateri je izginil, njemu pa še ostal user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte v sončnem dnevu.... če ga pa nimate, vam ga pošiljam

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
12.2.2009 9:01:51   
aleži
Dolina...skrivnost....veš, da smo firbčne marčevke..... nova služba....

a ja, kaj pri vas se vidi avantar??? meni ne že nekaj časa, ali samo moj je malo čudenuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
12.2.2009 9:48:46   
Katrin
aleži: čestitke za službo user posted image

in obletnico user posted image user posted image user posted image  (midva naslednji mesec praznujeva 16 let odkar sva skupaj user posted image ).

nile: drži se; mislim, da se je pri tebi zgodila ista zgodba kot pri meni ... se je vleklo nekaj tednov, da sem šla k zdravniku, AB jedla 10 dni, pa še vedno nisem čisto OK user posted image

aleži: jaz imam službo do 31.8.09 za naprej se pa še ne ve user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
12.2.2009 20:32:35   
mojčca
user posted image

Da nas prestavim na prvo stran in pogledam, če ste kaj lepega napisale.

Katrin, držim pesti, da dobiš službo tudi za naprej, če je možno, kar za redno. Bi bilo v redu, kaj praviš????

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Danes pa je zame in možka poseben dan, saj sva se pred 4 leti poročila. Jaz z ogromnim trebuh kateri je izginil, njemu pa še ostal user posted image user posted image user posted image

Hudo, sedajle sem se pa nasmejala. Pa čestitke ob vajini obletnici

user posted image

Nočko

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
12.2.2009 21:31:50   
ugi
'Čer.

Aleži: Čestitke za obletnico. user posted image

Mojčca: Šele zdaj sem si ogledala sobico za Manco in mi je zelo všeč. Res luštno. Upam, da vam jo uspe dobit do njenega RD. Aja, a rabiš še kakšno Mercator nalepko. Zdej so podaljšali akcijo - ampak mislim, da samo za krožnike.

Doooooooooooooliiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaa: Kaj nam skrivaš?  Zdej sem pa že res firbčna. user posted image

Modrooka: Upam, da boste kmalu preboleli norice. Pri Luku v vrtcu so tudi razsajale, ampak jih Luka ni dobil. Eni pravijo, da je bolje če jih preboli čimprej, ah kaj pa vem. Men se zdi, da je bolje da jih ne dobi sploh. user posted image

Nč, grem še perilo obesit, pol pa spat.
Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?