Dolina
|
Čer, še jaz se pofočkam, sem mislila, kolk fajn bom imela časa danes, pa je Neža šele dobro zaspala. Danes ga je nekaj biksala... Drugače pa je po 5 mesecih to in včerajšnjo noč prvič prespala 8 ur v kosu in sem bila presrečna, ker sem bila končno polna energije. Upam, da bo kljub slabemu začetku danes tudi tako lepo spala. Še vedno se kar veliko dojiva, čeprav ko mene ni, ni problema jest drugo hrano. je pa kot kaže občutljiva na kravje mleko, bom kar zatežila, da jo damo testirat, ker sem ji začela delat čokolino s kravjim mlekom in je imela obupno rdečo, rdečo ritko. Ko sem to ukinila, je imela spet ok. Sicer pa ima malo zlepljene sramne ustnice in sva bili pri ginekologu, dobili kremico, čez 1 mesec kontrola. Modrooka, samo da si bolje, za odrasle norice niso najbolj prijetne. Ampak v tolažbo, Zoja jih je danes dobila. Bomo videli, kaj bo z Nežo, ker enkrat smo bili že izpostavljeni noricam, pa jih zoja ni dobila, za nežo pa nisem sigurna, eno samo pikico je imela. Tako, da čakamo še naprej. Zoja ima trenutno nekih 6 pik po trupu, zaenkrat jo nič ne srbi. Naj tako ostane... Je pa res, so zelo nalezljive, baje pa ni fino, da jih prebolevajo pred 6 letom, ker še nimajo "zrelega" imunskega sistema. Vsak dr pove po svoje, meni gredo že prav na živce, ker baje naj bi bilo ravno fajn, da jih čim prej prebolijo. Tako da sto ljudi sto čudi. Rainbow, upam, da si kaj boljše volje. Jaz ima tako slabo vest, ker bom mogla spet na bolniško (prve tri delovne dni v januarju sem bila na bolniški, pa v petek in včeraj sem bila, ker sva imeli z Nežo preglede...). In še šef skoz na to opozarja, da imam majhne otroke in bom skoz na bolniški (po drugi strani pa me noče za več kot 4 ure, ker je recesija ). No, ne vem, za jutri sem se vseeno s taščo zmenila, da če ne bo imela zoja vročine in če je ne bo srbelo, da grem delat. Mah, k.... jih gleda. Aleži, dobrodošla v službi. Je in pa spet ni fajn. Jaz sem že kar komaj čakala, ker se mi zdi, da se mal odpočijem v službi. Mojčca, lepa sobica. Cene so pa kar lepe, za vse otroške sobe. Čim hočeš imeti kaj več, je takoj še dražje. Jaz sem pa dala v BC avtosedež popravit (se je stiropor zlomil) in sem bila kar mal razočarana nad delavci tam, ker sem v eni roki nesla stolček, v drugi Nežo, zunaj na "čik pavzi" pa dva delavca in mi noben ni pomagal po tistih ozkih stopnicah nest stol. Pa si rečem, no ok, pač se jima ne ljubi. Ampak da me je prosil, da pa sama napišem svoje podatke na delovni nalog, to je pa katastrofa no. Še stola ni imel za vsest se, stoje z Nežo v naročju naj še rišem tam. Ne vem, al jaz to narobe vidim. Maškare: Zoja hoče bit princeska. Za Nežo sem pa dobila ušeska in bo zajček. Čeprav ni navdušena, si kar dol vleče to kapico. Uh, RD od Neže sploh še nismo konkretno praznovali. Čakamo še Zojinega. Tako da verjetno bomo 22.2. za obe naredili domači žur. Zoja že sprašuje, kdaj bo imela RD, da bo že dobila voziček za babyborna. Joj, punce, samo na darila misli. Sem ji skušala razložit, da je važno, da ima obiske, tortico, veselje, zabavo...Ampak se ne pusti. In nova fora: kadar ji kaj "prepovem, zagrozim" mi reče: ah, mami, saj do takrat boš že pozabila. Fipi, jaz se ti moram še tukaj opravičit, jaz sem šele danes vidla tvoje sporočilo. Upam, da nisem prepozna in ti še vedno lahko pomagam pri nemščini. Res oprosti... Joj, mene vse srbi, že samo ob misli na norice. Hvala b ga sem jih imela kot otrok. Tako, zdej sem se pa mal razpisala... Drugič vam pa še eno novico povem, da boste mal firbčne.... (aja, ne nisem ). Nočko
|