|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
13.1.2009 21:10:58   
Katrin
Čer user posted image

Hvala!
Mislim, da je bil Anže za prvič kar OK. Sicer se je držal bolj mene, a vseeno. Igral se je, jedel je, otroke opazoval. Samega sem ga pustila 20 min, jutri ga bom 1 uro. Hvala, ker mislite na naju user posted image

ugi: najina garderobna omara je postavljena, obleke zložene user posted image , le še zapreti jo morava user posted image

dolina: oprosti, moram se vtaknit v tvoj komentar (brez zamere): meni se zdi, da Špacko vzgojiteljice nič ne sekirajo. Prav je, da povedo kaj in kako, saj je vzgoja proces, ki se odvija tako doma kot v vrtcu. In starši morajo sodelovati z vzgojiteljicami (in kasneje z učiteljicami) oz. delati "isto", da bo kaj učinka. Moje mnenje user posted image

Špacka: držim pesti za službo user posted image

rainbow: uspešen lov za hiško user posted image

mojčca: hvala za kavico user posted image

Nočka vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
14.1.2009 13:59:14   
rainbow
Ojla!

Koliko pa imajo eni čas klepetatuser posted image user posted image  mislim na ostale debate. No, saj fajn, a ne.

Katrin, oprosti, meni je čisto ušlo, da gre Anže že v vrtecuser posted image ; pa bo v redu, sem 100% user posted image  Pa hvala za lepe želje!

Dolina, vem, da je s prodajo grozno zdaj. Splača se kupit, ker cene padajo, prodat pa je težko spet, ker ni povpraševanja: začaran krog. Glede spanja pa popolnoma sočustvujejm s tabo, pri Enji je bilo identičnouser posted image  zato sem pa šla delat polovično, kot zombi sem hodila okrog, dokler se nisva nehali ponoči dojit. Oj, kje so tisti časi. Nič jih ne pogrešam, moram rečtuser posted image user posted image

Špacka, jaz tudi rada slišim, kaj se dogaja v vrtcu. Saj sam tudi preceniš, kje se morda pretirava, kje pa bi tudi ti še lahko zraven delovala, da bi se neko obnašanje izboljšalo. Z neko vztrajnostjo, doma in v vrtcu, se ful pozna napredek. Res je, kar pravi Katrin o sodelovanju staršev in vzgojiteljev/učiteljev. To se najbolje vidi potem v srednji šoliuser posted image

Evo, moja kratka bolniška je pri koncu, danes skočim v službo naredi birokracijo ob konferenciuser posted image , jutri pa spet vse po starem. Ampak mi je pasalo, da sem lahko bila dokaj tiho ta dva dni. Po moje bi čisto glas izgubila, če bi bila v službi. To user posted image  grlo.

lep dan še naprejuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
14.1.2009 18:19:18   
fipi
Ojla!

Samo toliko, da vas pozdravim. Mi smo v taki gužvi, da je joj. Zaenkrat sta ta mala zdrava trkam, ta stara pa tudi user posted image . Jaz pa se trenutno pripravljam za učenje nemščine user posted image user posted image user posted image . Ne vem če bom kdaj jaz sploh videla diplomo, sem čisto obupala.

Punce fajn bodite, zdaj pa šibam za knjige.

Čao

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
16.1.2009 11:24:26   
ugi
Se malo javim, da vas pozdravim ... user posted image
Kje pa ste vse?
Pr nas nč novega, v službi delo na polno, včeri sem bila spet cel dan. user posted image Zdravi smo. Trkam. user posted image

Katrin: user posted image za garderobno omaro.

Nč, grem nazaj delat.

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
16.1.2009 13:04:34   
Katrin
Zatišje user posted image

Danes imam dopust user posted image in sem v stand by, da bi šla po Anžeta v vrtec, a me niso nič klicale. Upam, da ni preveč žalosten. Sem cel dan pospravljala, da sem se malo zamotila user posted image

In veselim se jutrišnjega dne, ker pride na obisk fantek, ki sem ga pol leta čuvala, ko sva bili s Kajo doma user posted image

Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
17.1.2009 14:32:22   
Dolina
Da nas mal dvignem...

Katrin, držim pesti, da se bo Anže hitro privadil vrtca.user posted image user posted image
Glede komentarja, pa ni zamere, le zakaj bi? Nisem pa zdej mislila, da naj mamice delamo kontra kot vzgojiteljice. Samo se mi pa ne zdi prav, da samo povejo, kaj vse "dela otrok v vrtcu narobe", ampak naj tudi predlagajo, kako bi se situacija lahko izboljšala, dajo konkretne primere ali vprašanja, kako stvari delamo doma... Pa itak je večina otrok v tem obdobju trmastih, noče pospravljati, ne hodi v ravni vrsti....

Rainbow, ja ta nepremičninski trg je trenutno res težko področje. Jaz upam, da vseeno ne bo pretežko prodat stanovanja in nabavit fajn hišico.

Fipi, jaz ti lahko pomagam z nemščino, če rabiš pomoč, mi kar javi. In seveda boš videla diplomo, boš videla kakšen fin občutek bo to, ko boš dipl.. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa moram končat, ker moj ne more počivat, ker ga Zoja skoz zbuja, pa še Neža neki protestira.

Lep vikend vsem, Dolina

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
17.1.2009 22:11:17   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Samo se mi pa ne zdi prav, da samo povejo, kaj vse "dela otrok v vrtcu narobe", ampak naj tudi predlagajo, kako bi se situacija lahko izboljšala,

S tem se pa strinjam user posted image

Nič novega drugače user posted image ,

lepo nedeljo vsem user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
18.1.2009 15:29:12   
NiLe
Daaan!

Evo mene, da me ne boste proglasile za pogrešano user posted image user posted image user posted image ... se že nekaj časa nisem javila, saj veste, s tremi škrati večino popoldnevov sama, prejšnji teden sem obležala, me je viroza ornk zdelala, pa stalno nekaj ... dnevi pa kar bežijo.

Najprej popravljam zamujeno: ČESTITKE prisrčnemu 1. letniku ANŽETU ... da bi bil še naprej tak sonček in da bi se hitro vpeljal v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojčca; hvala ti za čudovite kavice in zajtrke ... je fino pogledat na forum, kjer te vabi dišeča kavica.

Rainbow; tole z nepremičninami je trenutno res križ, ampak ni vrag, da se bo kmalu začelo kaj premikati na bolje. Nekje vas zihr čaka sanjska hišica!

Dolina; naj trma zapusti Nežo in se končno vaše noči spravijo v normalne tire. Pa good luck pri iskanju službe!

Fipi; tebi pa želim veliko doooobre volje pri študiju. Saj veš, da ti bo uspelo, saj si res pridna in zagnana!!!

... kaj pa je zdej tole user posted image ???  ... Tia se oglaša iz spalnice ... pa saj je spala komaj pol ure ... joj, ubožico zgleda matrajo zobki - ja, še vedno je brez,  zadnje dni se pogostokrat zbudi s kričanjem, tlači rokico v usta in tečka 100/h, zato upam, da bo kmalu postala zobata pupika.

Lep začetek tedna!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
19.1.2009 7:55:27   
mojčca
Jutro punce

user posted image ž

Se se vam na hitro javim. Moj in Manca sta bila včeraj na smučanju. So ju v ponedeljek povabili, če prideta v Planico, kjer imajo otroci enotedensko smučanje (tisti, ki hodijo v razvojno, tako da je bila tam tudi njena vzgojiteljica) in je Manca prvič stopila na smučke. Je moj rekel, da ji je kar šlo. Najprej je z njo poskusila ena od vzgojiteljic, potem pa sta poskusila z mojim.

Se javim kasneje, če ne bo gužve.

Čau bau

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
19.1.2009 15:40:01   
Špacka

Ojla

Takšne viroze pa še ne user posted image user posted image user posted image user posted image  z Lino sva že od petka doma, v četrtek popoldne sva bili še normalno zunaj, sva odmetavali sneg na parkirišču, zvečer sem pa opazila, da ima čisto rdeča lička...in evo...vročina....v petek popoldne je pa še mene zdelalo, Lina je že kar ok, ker je dobila antibiotik ( da ne povem kakšne borbe imam da ga popije user posted image  ) jaz sem pa čedalje slabše.....kličem danes k zdravniku, zjutraj sem bila še pametna, da grem delat, in pravi, da mi bo odprla bolniško, če bo pa kaj posebnega, naj pa še pokličemuser posted image user posted image user posted image  

V glavnem tečna sem sama sebi user posted image

Lep dan tudi vamuser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
20.1.2009 9:08:45   
mojčca
Jutro

user posted image

Da nas prestavim na prvo stran.

Špacka, ti nisem nič "fovš" za tvoje počutje. Pozdravi se, spočij in si naberi moči.

Kar se tiče prehladov in kašljanja. Ne boste verjele, jaz kašljam že od 22.12., pa iz nosa mi teče, glava me boli, pa tako sem trapasta, da ne grem do zdravnika, bi vsaj dobila kakšen dan bolniške in prišla malo k sebi. Sem bila v sredo na bolniški, ker sem imela ginekologa, pa sem zjutraj najprej dve uri kidala sneg, da sem sploh lahko šla do Kranja. Potem sem šla pa še do moje zdravnice po bolniški list, pa sem hotela še do nje, da me na hitro pogleda, ampak je imela ful gužvo, pa še dežurna je bila, tako da sem samo šla.

No, da se še malo pohvalim. Včeraj so nam monitrali stopnice, sem šla zvečer pogledati samo na hitro in izgleda super. Ko bom imela malo več časa zadevo poslikam in prilepim slikce sem gor. Obljubim user posted image user posted image user posted image .

Stranka

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
20.1.2009 9:40:40   
Katrin
Hvala za kavico in user posted image user posted image  za stopnice.

Nič, grem počasi v službo: Anžetu gre v vrtcu kar dobro:) Včeraj je spal že dve uri in jokal samo zjutraj, ko sem šla:((

Lep dan vsem, user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
20.1.2009 14:05:48   
Špacka

Tak lep dan medve pa doma....škoda da sva z Lino zamudili ves sneg user posted image user posted image

Jah, Mojčca, malo bo pa treba na sebe pogledat, ni najboljše, da se ti kašelj vleče tako dolgo...
user posted image user posted image user posted image  za stopnice, kar malo poslikaj in pokaži, meni je to tako fajn gledat, res.

Katrin sploh ne dvomim, da Anžetu ne bi šlo dobro v vrtcu user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
21.1.2009 18:04:59   
fipi
Oj!

Punce hvala za vzpodbudne besede, s tole nemščino se nekaj mantram. Ne vem kako bo.

Dolina: Hvala za ponujeno pomoč, veš kaj je pri meni največji problem, prevajati. In sedaj drugega nimam kot prevajanje poslovnih pisem user posted image . Pa v sedanjuku še nekako gre, ko pa moram uporabljati preteklik prihodnjik, pa je katastrofa.

Bom končala, šibam za knjige.

Vsem bolančkom želim, da se čimprej pozdraviti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
21.1.2009 20:44:11   
rainbow
Ojla!

Sem že popoldne vse lepo napisala, pa ni šlo skoziuser posted image

Novega pri nas je to, da je Lia zbolela, ful vročino ima, grlo boli.. v glavnem, dva dni bom spet v bolniški. Je pa bilo danes polno v zdr.domu in delajo samo tri pediatrinje. Katastrofa, tudi na pediatriji v bolnici baje primanjkuje pediatrov. Ne vem, kaj bi vsi zdravniki radi bili plastični kirurgi ai ortopedi ali kaj????? V šoli pa je ful odsotnih učiteljev, vsi nekaj bolani. Pa bom še jaz moj pisker pristavila, kaj naj.

Mojčca, ti pa se ne hecaj s tem kašljem. Jaz bi tudi videla vaše stopniceuser posted image

Fipi, če boš imela kak kompliciran stavek ali kaj, mi lahko na zs daš v popravek. Sicer nisem ne vem kak vešča poslovne nemščine, ampak kakšno idejo ti pa lahko damuser posted image

Špacka, bogi revici. Pa zdaj je ful tega, to je grozno. Sicer pa, če pomisliš na razliko v temperaturi v roku enega tedna iz -9 na +10user posted image user posted image user posted image

Katrin, fino, da se Anže tako lepo navaja na nov okolje. Super se bo imeluser posted image

Upam na mirnejšo noč danes, tudi pri vas na bo sanjskauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.1.2009 20:44:41   
Dolina
Čer,

Fipi, kako prevajaš pisma? A za izspit se jih moraš "naučit" al kako (ker ne razumem čist)? Zakaj toliko vrtam, ker sem nemcistka in ti lahko prevedem, ti pa samo naštudiraš. No, v glavnem, če me rabiš, ti z veseljem pomagam.
Katrin, bravo za Anžeta. Je korenjak. user posted image user posted image

Mojčca, pozdravi se čim prej.

Špacka vi tudi.

NiLe, user posted image user posted image  carica si.

Zdej pa letim spat. user posted image
Nočko

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.1.2009 20:48:58   
Dolina
Rainbow, vi se tudi čim prej pozdravite. Na mirno noč.user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
22.1.2009 9:32:03   
rainbow
Jutro!

Hvala, Dolina, za lepe željeuser posted image

situacija je vročičnauser posted image  ponoči je imela Lia skoraj 40 vročine, potem je spala celo 6 ur v kosu, in ob šestih jo je začelo ful trest in ji je v roku dobrepol ure naraslo spet na skoraj 40. Je tožila, da jo boli srčekuser posted image  sem kar zaskrbljena. Dala sem ji Voltaren svečko, pa nič kaj prej ne prime. No, saj zdaj sem si obnovila znanje o vročini in ni za paniko, edino to tresenje in srček me skrbita. Pa ful pokašljuje in ves sluz ji gre po grlu in pol je hvala bogu vse to zbruhala.

eh, kaj vam vse pišemuser posted image  ampak če imaste še kakšne ideje glede teh težav, bi bile dobrodošle. Po moje se nama obeta še en obisk pri zdravniku čez kake par dni, ker po moje ima nek infekt. Bomo videli. Pa danes sem še sama z obema, ker naš ati je seveda v službi.

se še kaj oglasimuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
22.1.2009 15:07:48   
Skaana
user posted image

sam na hitro za našo Rainbow, za ostale pa zvečer...

IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
situacija je vročičnauser posted image  ponoči je imela Lia skoraj 40 vročine, potem je spala celo 6 ur v kosu, in ob šestih jo je začelo ful trest in ji je v roku dobrepol ure naraslo spet na skoraj 40. Je tožila, da jo boli srčekuser posted image  sem kar zaskrbljena. Dala sem ji Voltaren svečko, pa nič kaj prej ne prime. No, saj zdaj sem si obnovila znanje o vročini in ni za paniko, edino to tresenje in srček me skrbita. Pa ful pokašljuje in ves sluz ji gre po grlu in pol je hvala bogu vse to zbruhala.

Rainbow, zelo visoko vročino je imela že zjutraj? To je zelo čudno in očitno je res zelo bolna. Pa vendar. Če je viroza, kar po vsej verjetnosti je, potem tako ni kaj drugega kot da paziš, da ne dehidrira in da zbijaš vročino. Voltaren svečke primejo po prbl 20 min (so pa edine učinkovite pri tako visoki temp.), prej pa je potrebno otroka ohlajat. Najhitreje je kopel, ki naj ima na začetku 1 stopinjo manj kot je TAKRATNA telesna temperatura. Kmalu začnep pri nogah prilivat hladnejšo vodo, ne sme jo zebst. Če se trese, pomeni da vročina popušča. Pa še nekaj je, če je vročična in ima hladne rokice in noge, bo temp. še naraščala, v kolikor je pa tudi tam vroča in se začne potiti, temp pada in ni skrbi. Pa seveda tekočina sobne temp in rahlo jo obleci.

Držim pesti za pikico. Javi se še kaj.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
22.1.2009 15:46:41   
rainbow
Skaana, kako si ti prijaznauser posted image
Sem ji zaenkrat uspela zbit, in  sicer je po Voltarenu ob 7zjutraj imela pred dvanajsto že spet čez 39, jo slečem, obhladki s kisom, v roku parih minut (vsaj tako se mi je zdelo) pa 40,2user posted image  Voltaren bi ji lahko dala komaj ob trehuser posted image  kličem v zdr.dom in dobim k sreči eno zelo prijazno sestro in mi razloži, da naj ji dam vmes Calpol in potem čez kaki dve uri Voltaren. Da pri taki temperaturi kaj blažjega lahko dam. In potem sva se šli še po tuš namakat (žal nimamo kadi) in je imela v roku slabe ure 38,3user posted image user posted image  Zanimivo, da sta mi že dve sodelavki v službi rekli, da prime oni jagodni Calpol boljše kot oni drugi za starejše, čeprav je tisti bolj močanuser posted image  Tako da ji Voltarena sploh nisem dala, je imela po kosilu 37,5user posted image user posted image user posted image

To z mrzlimi rokami pa je čisto resuser posted image  svašta se človek nauči. Mogoče zvenim prav neumno, ampak moji dve še nista imeli tako visoke vročine.

Ok, malo pauze do nove borbeuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
23.1.2009 10:41:40   
rainbow
Ojla!

Lia je trenutno v redu, zvečer je imela spet ob šestih 40+, potem pa ponoči ob enih, je bruhala od sile, ampak ji je potem narasla samo do 39,4; sva se tuširale, in potem sem ji dala svečko ob treh (sirup mi je ven..) in je spala do osmih in zdaj se ji še ni dvignila temperatura. Tako da danes ne bova šli k zdravniku, da še kaj zraven ne dobi.
Zdaj se riše, tak da jaz malo tu brskljam, pa itak me čaka perilo.

vam vsem pa lep danuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
23.1.2009 13:53:03   
rainbow
e, sem že prehitro upalauser posted image  sva mimo še ene rundeuser posted image  kak dan še dam čas, a ne, potem pa že ni več priporočljivo. Samo ni fajn, ker je vikend in dežurni.

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
23.1.2009 14:43:31   
ugi
Rainbow: Joj, boga Lia, to je grozno. user posted image user posted image user posted image Kaj pa če pokličeš njeno zdravnico, pa ti bodo povedal al je za pridet v ZD al počakata. Naš Luka je tudi včeraj bruhal v vrtcu, smo ga mogli it že po zajtrku iskat. Zdej je pri mojih in je kar v redu. Upam, da ne bo kaj hujše. Potem ni več bruhal. Vročine pa ni imel. Res pa je, da zdaj ful razsajajo virusi in da so ZDji polni. Tako da res lahko še kaj zraven dobiš. Držim pesti, da se čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
23.1.2009 17:25:33   
Dolina
user posted image user posted image user posted image Rainbow, držim vam pesti, da pade vročina in vam ne bo treba it k dežurnemu. Jaz ne bem, tolk sem že prebrala o vorčini, samo me je vsakič, ko jo ima katera, strah. Vem, da je to obramba telesa in da je dobra, po eni strani.
Zadnjič sem sestro poslušala, kaj je razlagala eni mamici in ji ji je naročila, da če se ji bo vorčina vračala (tri dni), potem je verjetno bakterijska okužba in naj prideta nazaj, da se ugotovi, kaj je.
Je pa zdaj čas viroz: mi smo vsi imeli neko trebušno, slabosti, .... Od svakinje ta mala dva imata tudi tako visoko vročino, že drugi dan, če ne bo padla, bodo šli v ponedeljek k zdravniku. ( je pa ta mala že imela tako vročino, pa ji niso čisto nič ugotovili; po parih dneh je padla in to je bilo to.)

Čim prej okrevajte. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
23.1.2009 20:37:04   
rainbow
Hvala, punceuser posted image
Ma, saj tak sem tudi jaz mislila, glede na to, da v sredo ni bilo za antibiotik. Danes je sicer samo dvakrat tak narastla, razvno zdaj drugič in ji pada, ampak me je mama prestrašila, da naj pa vseeno grem (ona bi letela kar zdajuser posted image ), tak da bomo šli jutri zjutraj. Saj včasih res ne vem, kako postopat, nisem tak pametna.

Naporno je, pa bo že mimo.

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.