rainbow
|
Ojla! Koliko pa imajo eni čas klepetat mislim na ostale debate. No, saj fajn, a ne. Katrin, oprosti, meni je čisto ušlo, da gre Anže že v vrtec ; pa bo v redu, sem 100% Pa hvala za lepe želje! Dolina, vem, da je s prodajo grozno zdaj. Splača se kupit, ker cene padajo, prodat pa je težko spet, ker ni povpraševanja: začaran krog. Glede spanja pa popolnoma sočustvujejm s tabo, pri Enji je bilo identično zato sem pa šla delat polovično, kot zombi sem hodila okrog, dokler se nisva nehali ponoči dojit. Oj, kje so tisti časi. Nič jih ne pogrešam, moram rečt Špacka, jaz tudi rada slišim, kaj se dogaja v vrtcu. Saj sam tudi preceniš, kje se morda pretirava, kje pa bi tudi ti še lahko zraven delovala, da bi se neko obnašanje izboljšalo. Z neko vztrajnostjo, doma in v vrtcu, se ful pozna napredek. Res je, kar pravi Katrin o sodelovanju staršev in vzgojiteljev/učiteljev. To se najbolje vidi potem v srednji šoli Evo, moja kratka bolniška je pri koncu, danes skočim v službo naredi birokracijo ob konferenci , jutri pa spet vse po starem. Ampak mi je pasalo, da sem lahko bila dokaj tiho ta dva dni. Po moje bi čisto glas izgubila, če bi bila v službi. To grlo. lep dan še naprej