morskadeklica
|
Da ne bom še enkrat isto pisala, kopiram iz druge teme: Joj punce, kako ste pridne s pisanjem. Jaz sem danes popolnoma adijo, ker sem bila na operativnem posegu v bolnišnici. 13 let je bil mir, zdaj pa se mi je spet ponovilo. Blizu trtice se mi je namreč vnel sinus. Izgleda kot kakšen tur, ampak še bolj ogromno in se ne prebode sam. Operacija se običajno dela pod splošno narkozo, ampak ker v nosečnosti ni ravno najbolj priporočljiva, so mi dali samo protibolečniske injekcije. Že ob tem sem tulila kot nora (predstavljajte si, da vam nekdo več sekund pritiska na močno vneto mesto, in to ene 8krat...). Potem so injekcije prijele in je začel skalpirat in pucat zadevo. Povrhu je še šlo, Potem pa.... Joj, kr groza me je to sploh pisat. Ko je prišel do notranjosti, pa injekcije niso več držale.. In lahko si predstavljate. NORO.... Dobro da se ni bolnica zrušila, ker sem se tako drla, da je prišla iz sosednje operacijske druga zdravnica in začela noreti, zakaj nimam narkoze, pa da je vseeno če sem noseča, da to ni v redu da je vse na živo. Povrhu vsega imam pa še nizek prag bolečine. Po operaciji je spet prišla ta zdravnica do mene in mi rekla, če bo vročina ali mrzlica, takoj nazaj. Ampak najbolj čudno pa je, da med operacijo ni bilo niti ene solzice, po njej pa sem zunaj komaj poklicala dragega, da me je prišel iskat. Samo to mi je uspelo reči v telefon: Domov... Doma me ni sicer nič kaj dosti bolelo, je pa prišlo vse za mano. Tresla sem se (zelo), vročina pa čez 38. Pa spet nazaj... Tam smo hvalabogu ugotovili, da je šlo samo za psiho (šok po bolečinah, potem pa še tista zdravnica), tako da sem zdaj doma in se že bolje počutim. Tudi mene čaka zdaj bolniška (kolikor sem uspela prebrati na hitro, je kar vroča debata na to temo ). Sem pa mnenja, da kakor komu paše. Meni ne bi pasalo biti cel dan doma, če pa komu drugemu, je pa to njegova/njena stvar. Drugače sem pa v redu, malo se mi zdi, da občasno že čutim. Pri ta prvi se je začelo v 16 tednu, tako da je po moje čisto možno. Z AS pa ne slišim ničesar , vsaj ne 160 udarcev, kolikor jih je bilo na NS. Mi je pa zdravnik danes rekel, da je to moje vnetje verjetno povezano s hormoni. Saj sem že pisala o mozoljčkih in mozoljih in turih.... Hja, kaj čmo... Večna pubertetnica Mala maja, me veseli, da si ti tudi nazaj, lepo Dolina, go for it (Bosna). Jaz se veselim zate, boš videla, koliko novega boš doživela, konec koncev pa še vedno lahko čvekamo , pa tudi Sarajevo ni tako zeloooooo daleč, da ne bi mogla vsaj enkrat mesečno priti v Slovenijo. Mi imamo ta teden bolj take čudne počitnice. Najprej od prejšnjega tedna tamala z vnetimi očmi in kašljem (smo mislili za par dni k kolegici na Primorsko, pa seveda ni šlo), se v torek zadeva umiri, včeraj pa jaz.... Zadnjič sem si mal ogledovala, kako album naredit. Pa kaj je zdaj to. Samo opcija, da so javni, ali pa jih lahko gledajo le tisti, ki jih povabiš al kaj Kr neki... Bom kšno fotko pripopala semle med mojo tipkarijo, če mi bo uspelo, ampak ne danes, se mi ne da brskat.