mojčca
|
Jutro punce Joj, nimam čisto nobenega časa, da bi se oglašala tukaj gor, pa še moj zvečer zasede računalnik in je to, to. Da se pohvalim. V petek so nam montirali kuhinjo. Izgleda ful lepo, edino eno omarco so nama naredili premajhno, pa bodo popravili, ni panike, pa za kuhati nimamo še nič - so nam iz Nemčije poslali narobnega, ker sva naročila indukcijo (dimenzije 72, oni pa so poslali manjšega). Hladilnik pa upam, da tudi dobili čim hitreje. SVa imela ta teden namen iti v Ikeo po mizo in stole, pa spet napovedujejo dež . Morava počakati en lep sončen dan, ker v dežju voziti pohištvo, to, pa ne. Matic je pa prava mala "pokora". Ne posluša nič, je pa priden kar se tiče stranišča, ker po novem on lula na stranišče. No, povedati ne zna, ampak kadar ga dam gor, lula . Kar se tiče govorjenja, je mogoče postal malo bolj zgovoren, edino pol stvari ga ne zastopimo. Manco po novem kliče Jaja, ona pa ful jezno nazaj: Manca sem, ne jaja. Smo bili v soboto dopoldan na Zbiljah in je bilo super. Sta labodom metala koruzo, pa Matic jim je vrgel kapo, ki jo je imel na glavi, pa sem jo ulovila (bravo jaz ). Je pa tudi na vsak način vztrajal, da jim vrže svoje čevlje . Punce, ne boste verjele, ampak naša Manca bo čez en teden stara že 4 leta. Joj, kako čas beži. Sploh več ne dojemam. Za nazaj vas pokomentiram kasneje, ko vas bom prebrala .