mojčca
|
Dan punce Vam že dolgo nisem skuhala kavice. Ja, po dveh tednih sem končno spet v službi (no, začela sem delati včeraj). Sem že skoraj čisto zdrava, edino ko diham, me še boli v prsih, pa malo še kašljam. Otročka sta pa tudi kar zdrava, edino malo jima teče iz nosa. Sva imeli pa ta teden kar pestro z Manco. V torek sva dopoldan imeli zobozdravnika (so ji dali zaščito na dva zobka), potem sva šli na ORL (so ugotovili, da ima priraščen jeziček in predlagali operacijo), na koncu sva šli pa še k logopedu. Noro, je bila tako utrujena in vsega naveličana, da kar ni bilo res. No, v sredo smo imeli pa kontrolo pri otropedu in je rekla, da Manci ne gre na slabše, kar se tiče jezička pa je povedala, da jo ona ne bi dala na operacijo, ker je to posledica njene diagnoze, pa da ima pač malo drugače oblikovano čeljust in nam operacija ne bi prav veliko pomagala. Sedaj pa tudi približno ne vem več, a naj jo dam na operacijo ali ne??????? No, Matic je pa itak živc in je tam ušel zadaj za mizo, polil polno kanglo vode, ki so jo imeli za zalivati rože in tekel sem ter tja. Sem bila 100%, da ga bo pohvalila, na koncu pa sem odšla domov ful žalostna, saj je rekla, da takrat, ko ga je odpustila je bil čisto v redu, sedaj pa ni več tako zadovoljna z njim. Tudi on ne uporablja medenico tako, kot bi moral, tako da smo sedaj ful previdni, kako delamo z njim. Mu je do poletja dala možnost, da se popravi sam, drugače pa ponovno obiskovanje terapij (mislim, če bi imela terapevtka prosto, da bi ga vzela takoj nazaj, ampak imajo ful gužvo). Skratka, se nam dogaja na ful. Neža, z zamudo, ampak iz srca: vse najbolje za tvoj rojstni dan, bodi pridna še naprej in uživaj v otroštvu. Pa še ena tortica zate Se javim kasneje, ker imam stranke. Pozdravček