nana35
|
katarinas,uboga Lara,upam,da ne bo dolgo v bolnici in da se njeno stanje kmalu izboljša,te so zanjo,zate pa en velik .Ne morem si predstavljati,kako bi bilo,če bi moje dete moralo ostati v bolnici... Vsem bolančkom želim,da čimprej ozdravite!!! intruder,tvojemu stiju tudi. sani,zaenkrat se nič ne odločamo niti ne pogovarjamo še o enem .Če bo kdaj potem čez kako leto ali dve,pač bom bolj stara,pa nič zato.Zdaj me ne mika več tako,ko sem v službi in komaj kaj naredim doma,pa s Klemnom bi bila malo več rada...ja tako je naše življenje. Seveda pa tudi Manji pošiljam ,za očke . martinca,me je R.vprašal prej če znaš delat na računalnik,jaz sem rekla,da ja,ti pa če ne znaš,hitro se idi učit . vaney,lep avatar imaš,sem ga takoj opazila. ursulina,jaz sem že bila v E.Leclercu včeraj,nisem nič za Klemna kupovala,ker imamo zaenkrat stvari na pretek,me je pa seveda mikalo...kako da ne. klaja,tokrat bo dečko. katrin,hvala za novičko glede slik. ljubljana ,lepe slikice tvojih fantov. dašabina,čestitke za -13 kg,to pa je res že uspeh!!!Le tako naprej,navijam zate! ursalara, zate in upam,da nam sporočiš,kaj si lepega naredila zase.Zaradi pa upam,da se nič kaj ne sekiraš preveč,tako je pač v življenju.Seveda upam,da bosta kmalu bolje,pa zaradi Lare tudi,seveda,bosta že uredila tako,da bo prav.HB za prijatelje!Drži se in naredi tisto,kar misliš,da je prav. Pri nas je bilo danes res lepo vreme,za uživat.A kaj ko sem bila popoldan v službi in ni bilo kaj koristi od tega sončka zame.Vsaj drugi so uživali,ki so lahko.Klemen je bil v varstvu pri dediju in babici,jutri pa ima moj dopust in bosta s Klemnom skupaj.Razen okoli 10h gresta z mojo mamo ven na sprehod. Upam,da bo vreme služilo. karmyka,lepe slikice kakor vedno,jih zmeraj rada pogledam.Tvojima pupama pa so že laski zelo zrasli,pa se mi zdi,da še ni tako dolgo odkar sta bili postriženi čisto na kratko.No,jaz ju še zmeraj ne ločim...