nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: muzika Aja, pa to sem pozabila: Jakob že sam naredi nekaj (do 10) korakov. Še malo, pa bo prav hodil. Bosta pa s Klemnom spet skupaj šibala sem in tja,zdaj pa po dveh,ne več po štirih. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina NANA, mogoče bova pa čez leto ali dve skupaj dašabina,mogoče pa res . karatina,super,da boste dobili še eno punčko,tako se bosta lepo raumeli s Karin... Ali imata izbrano ime??Upam,da ti bo ključek delal.Vi boste same babnice doma,pri nas pa so sami dedci... katarinas,drižm pesti,da bo stanje boljše in da bosta z Laro v petek že doma. martinca,mislimo na Patrika in mu želimo,da kmalu ozdravi. tole je pa še zate.In za atija.Pa vredu,kolikor znaš delat na računalniku,sem rekla samo da znaš...pol pa naj se izkaže da ne... saj vem,da toliko znaš. IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 A bi nosečke dopisali na seznam? Ja,dobra ideja!!Dajmo no. IZVIRNO SPOROČILO: ursalara Punce hvala vam za spodbudo in izrečene besede! Nana hvala ti-zlata si!! Hvala,z veseljem! Lana vse najboljše!!!! Joj,imamo pa že kar nekaj nosečk,kako je to lepo... No,tudi pri nas je bil lep sončen dan,sem dopoldan preživela v službi,pa jutri sem tudi dopoldan in moram povedat,da mi kar paše,ker če bo vreme lepo,gremo lahko ven.Klemen je bil doma pri atiju,ker ima malo dopusta, malo je bil z mojo mamo zunaj-3 ure,popoldan pa še z mano.