|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
12.2.2009 15:47:53   
ljubljana
mala pikica super tale dodatek, morda bi napisala še to katerega otročka ponovno pričakuje 2.,3.,4... 10.user posted image

klepetka super, da imaš lepe izkušnje, tudi jaz sem jih imela na infekcijski, za pediatrično kliniko sem pa same kritike do sedaj slišala. Prijateljica je notri pustila 2 meseca starega otročička (zlatenica), čez noč, ker niso imeli postelj, pa so rekli naj si mleko načrpa in naj pride zjutraj in to samo zato ker je iz Ljubljane in imajo mamice iz drugih koncev prednost pred ljubljančankami...
Druga prijateljica je dojila in je bila ravno tako na pediatriji z 2 letno hčerko (sum na fenil... ne vem kako se že reče, nekaj v zvezi z fenilalaninom) in je spala na 4 stolih, ker ni bilo postelj naslednjič so ji pa dovolili, da je spala skupaj s tamalo v njeni posteljici. Plačala je 8000 sit na dan pa še hrane ni dobila zraven. user posted image

V glavnem, meni so tudi pri Christianu (2 leti, dojen) na infekcijski rekli, da bom z njim noter, če bo postla fraj.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 12.2.2009 15:48:59 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
12.2.2009 15:48:47   
ljubljana
Lunca mogoče jaz med malco kaj priletim dokler sem še v Kranju.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
12.2.2009 16:05:45   
limma
Mi smo bili pol dneva brez elektrike user posted image Sicer pa, kaj se pritožujem, klaja in Anchika sta bili brez 3 dniuser posted image

Neži je precej boljša, še vedno kašlja in posledično se je ponoči vsaj 10 krat zbudila in malo popila, vročina ji je pa padla user posted image Ona bi že norela, ampak je oslabela in je nogice sploh ne ubogajo, pa tudi hitro se utrudi, tako da zdaj drugič spi... to se ni zgodilo že od 6. meseca.
Tako, da koala in vse ostale user posted image

Jaz sem tako-tako, danes sem bila pri zdr. in mi je preventivnouser posted image dala antibiotike, ampak mi je tašča vzela kri (ker me zdr. ni hotela poslati v lab.), tako da bom še videla, če jih bom jemala...

Glede bivanja v bolnici z bolnim otrokom,
lahko biva eden od staršev (midva sva vsak eno noč) in sicer do starosti otroka vključno 5. let oz. do 6. rojstnega dneva (če povem po domače). Strinjam se s klepetko, pri nas so bili vsi zeloooo prijazni, sestre in zdravniki delajo noč in dan, pri nas je v sobici je postelja za starše; jaz lahko izrečem same pohvale... je pa seveda najlepše doma....

katarinas, upam, da boste tudi vi kmalu domauser posted image

lunca, lepo si dopolnila seznamuser posted image

Lana, vse najboljše tudi tebi! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 12.2.2009 16:16:20 >

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
12.2.2009 16:11:40   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Prijateljica je notri pustila 2 meseca starega otročička (zlatenica), čez noč, ker niso imeli postelj, pa so rekli naj si mleko načrpa in naj pride zjutraj in to samo zato ker je iz Ljubljane in imajo mamice iz drugih koncev prednost pred ljubljančankami...

Ljublajana, se strinjam, da je grozno, če moraš domov, ker ni proste postelje, otrok ima pa 2 meseca (ali 2 leti), ampak ti vsaj lahko greš in si zjutraj spet tam.. kako naj se pa ena mamica pelje v MS in nazaj? Vsi vemo, kakšna je situacija... in sploh nočem mislit, kako bi bilo, če ne bi smela biti z Nežo, ker itak ne doma ne tam na 4 stolih ne bi nič spalauser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
12.2.2009 16:24:56   
klaja
Jaz pa imam s pediatrično v Ljubljani same dobre izkušnje, prvič ko sma bili z Julijo tam, sem si še izbrizgavala mleko in mi je pripadala soba, drugič pa sem spala na počivalniku zraven male in mi ni bilo hudega, so zelo lepo poskrbele za mene. Pa tudi ko sem šla vmes malo na zrak, so pogledale Julijo, če je kaj jokala, tako da lahko samo pohvalim sestre na kardio oddelku, ker so res prijazne in ustrežljive.
V kliničnem centru v Lj, pa so mi ponudili, da bi spala na oddelku s srčnimi pacienti, pa sem odklonila, lahko pa bi spala tudi na postelji poleg Julije, samo sma se z mojim potem raje vozila domov.
Imam pa slabe izkušnje z mariborsko pediatrijo, tam pa so nekatere sestre prav nesramne, sicer ne vse, ampak večina in so tudi pustile otročke da so jokali, saj vem da niso imele časa, ampak bi pa poklicale mamice zraven, pa bi jih mamice utišale, ne pa da smo čakale pred glavnimi vrati in poslušale ter ugibale kateri se joka, nismo pa mogle nič naredit, ker nas niso spustile zraven, tako da se nam je vačasih srce trgalo.

Neposredna povezava do sporočila: 4630
12.2.2009 16:42:55   
mml
Lana vse najboljše

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
12.2.2009 21:29:17   
mala pikica
Hudo, na drugi strani smo, v šesti vrstici user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
12.2.2009 21:32:46   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Aja, pa to sem pozabila: Jakob že sam naredi nekaj (do 10) korakov. Še malo, pa bo prav hodil.user posted image

Bosta pa s Klemnom spet skupaj šibala sem in tja,zdaj pa po dveh,ne več po štirih.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

NANA, mogoče bova pa čez leto ali dve skupajuser posted image user posted image

dašabina,mogoče pa resuser posted image .

karatina,super,da boste dobili še eno punčko,tako se bosta lepo raumeli s Karin... Ali imata izbrano ime??Upam,da ti bo ključek delal.Vi boste same babnice doma,pri nas pa so sami dedci...user posted image

katarinas,drižm pesti,da bo stanje boljše in da bosta z Laro v petek že doma.

martinca,mislimo na Patrika in mu želimo,da kmalu ozdravi.user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image tole je pa še zate.In za atija.Pa vredu,kolikor znaš delat na računalniku,sem rekla samo da znaš...pol pa naj se izkaže da ne...user posted image saj vem,da toliko znaš.

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

A bi nosečke dopisali na seznam?

Ja,dobra ideja!!Dajmo no.

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Punce hvala vam za spodbudo in izrečene besede!
Nana hvala ti-zlata si!!user posted image

Hvala,z veseljem!

Lana vse najboljše!!!!

user posted image

Joj,imamo pa že kar nekaj nosečk,kako je to lepo...user posted image
No,tudi pri nas je bil lep sončen dan,sem dopoldan preživela v službi,pa jutri sem tudi dopoldan in moram povedat,da mi kar paše,ker če bo vreme lepo,gremo lahko ven.Klemen je bil doma pri atiju,ker ima malo dopusta, malo je bil z mojo mamo zunaj-3 ure,popoldan pa še z mano.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
12.2.2009 21:37:32   
mala pikica
koala zlata si user posted image Zadnjič si me spraševala, kako je z našim hranjenjem. Oprosti, ker sem tako pozna z odgovorom user posted image Gašper ni nikoli bil neješč, jaz še do danes nisem ugotovila hrane, ki je on res ne bi maral. On le ust noče odpirat. Ko spravimo žlico v njega, vse poje dol, potem pa spet traja za naslednjo žlico. Tako se pač hranimo pol ure, preden vse poje. In ima že kar lepega bušija user posted image

lunca user posted image user posted image user posted image Hvala ti!

ljubljana, lunca
se je potrudila s seznamom in se strinjam, da je čudovit!

Patrik user posted image user posted image user posted image

Klemen in Jakob user posted image user posted image user posted image za prave samostojne korake!

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
12.2.2009 21:39:16   
vaney
mala pikica, hvalauser posted image zlata siuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 4635
12.2.2009 21:42:28   
muzika

Muzika a sp ti bila malo neznana imena.user posted image  Jakob, še malo pa bo. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa to pomeni?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
12.2.2009 21:54:24   
muzika
Katarinas, priznam, da je tisto z bolniško bolj v moji glavi zrastlo, saj se mi zdi edino logično. Če ti plačajo do 5 otrokovega leta, da si z njim v bolnici, potem mi je logično, da nisi v tem času v službi. Na povezavi pa je zakon, kjer piše, da je sobivanje do 5 leta brezplačno. Torej ti pripada.

Alfabeta, zakaj pa ste vi plačali vse sami?

user posted image Imam vprašanje: računovodja mi je rekel, da bi morala Jakoba prijavit za olajšavo do 31. 1., potem pa mi je tako zmutil, ko sem ga vprašala, kaj pa zdaj, ko ga nisem, da sedaj nimam pojma. Ali ve katera kaj o tem?

Klepetka, super, da si imela tako pozitivno izkušnjo v bolnici. Želim si, da bi bilo v vseh bolnicah in oddelkih tako.

Klaja, kaj jaz to slišim za mariborsko pediatrijouser posted image

Mala pikica, a niso lepi ti njihovi okrogli bušiji?user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
12.2.2009 22:13:39   
klaja
Muzika to verjetno misliš za olajšavo za lansko leto, ne. Če nisi prijavila od tistega datuma, potem zdaj ne moreš več nič naredit.
Glede pediatrije pa sem napisala za prvo nadstropje, kjer imajo nedonošenčke in še take bolj mičkene, za eno etažo više pa ne vem kako je, ker še nisem bila tam in tudi upam, da mi ne bo treba.
Da ti še odgovorim v Luncinem imenu, mislila je na takrat, ko si pogledala v napačen forum, da so bila sama nova imena.

< Sporočilo je popravil klaja -- 12.2.2009 22:14:59 >

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
12.2.2009 22:37:02   
ljubljana
lunca oprosti, sem napačno pohvalila, res lep seznamčekuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4639
   Sončki januarčic 08 - 5. del
13.2.2009 0:20:46   
karatina
Sem vas tako dolgo brala, da ne bom rekla dober večer ampak DOBRO JUTRO, danes sem pa jaz prva user posted image  user posted image

LANA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN user posted image

Nana, ključek ne dela in ne bo. Sem včeraj v obupu pisala dr.-ju mail, mu pojasnila, kaj se je zgodilo in vprašala, če slučajno slikice ostanejo kje shranjene. Me je danes zjutraj čakal odgovor, da mi bo posnel na CD in poslal po pošti user posted image . Sem tako vesela.

Martinca, dobro ti to uganeš spol user posted image

user posted image Imam vprašanje: računovodja mi je rekel, da bi morala Jakoba prijavit za olajšavo do 31. 1., potem pa mi je tako zmutil, ko sem ga vprašala, kaj pa zdaj, ko ga nisem, da sedaj nimam pojma. Ali ve katera kaj o tem?

Ni panike. Če nisi oddala vloge, počakaj na informativni izračun in v roku vloži ugovor. Edina razlika je, da boš morala počakati na novo odmero dohodnine, ki bo nekje jeseni.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
13.2.2009 8:05:05   
katee
Jutro!

Kaj še vse spite????

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
13.2.2009 8:05:35   
dašabina
Dobro jutro, danes pa jaz častim kavicouser posted image  glede na vse bolezni, se še itak nekaj časa ne bomo dobile.
Moram pohvaliti Mihata,user posted image ker že cel teden NE joka, ko ga pridem iskat, pa tudi zjutraj se mi že nasmeje, ni več tako prestrašen.user posted image Ga imajo zelo rade, ker menda nič ne joki in ne sitnariuser posted image , zato pa nadoknadi domauser posted image user posted image  no ja, tukaj pa je podoben sestricam...v javnosti smo fini, doma pa kričimouser posted image user posted image user posted image
Katrin, še tle 100x hvalauser posted image

Nič, grem delat, pa kaj pište, da mal preberem, ko imam pavzo....user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
13.2.2009 9:06:14   
koala
Jutro!

karatina,samo da se je porihtalo!!!

mala pikica hvalaza odgovor,saj vem da si polno zaposlena tako da sploh ni panike. Saj zanimivo je da ima Alex tudi takega lepega bušija,čeprav poje malo, ga pa moram pohvalit, da je včeraj večerjo in danes zajtrk pojedel brez ugovorov, sicer ne veliko, pojedel pa je. 

Aja, ljubljana polarni medo pa je Knut in ne Kurt, je pa čuudovita slikica.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
13.2.2009 9:28:11   
Lunca1
Jutro ali moram rečt že dan.

No mene je tavelika danes že zjutraj ob živce spravljala, ker se je takooo obirala. No na koncu sva šle od doma z zamudo, pa mami brez zajtrka in čaja. Bom zgleda morala začet vstajat ob 5h.user posted image  

Muzika a so ti bila malo neznana imena.user posted image  Jakob, še malo pa bo. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa to pomeni?

Ja januarčice 09

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
13.2.2009 9:43:44   
Lunca1
Ljubljana edini problem je, da sem jaz dopoldne v LJ.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4645
13.2.2009 10:05:24   
Lusa
LANA-vse najboljse!

..ojla..napeto ,napeto ,napeto...ko pa si mislim ,da se imam namen it v solo..joj,joj,joj..bo ze..v sluzbi mislim nonstop na moji pikici...

..dasa je ze ok .hvala za pikapoke,ce spet ne zakuha cez vikend gre po 4tednih v vrtec..bo spet veselo(dretje)...

klepetka-jaz sem tud bila izredno zadovoljna na gastro oddelku in tud na kardio..ce nisi zahteven ,ti je vedno vse ok..jaz kar večkrat prespala na naslonjacu ..pa kaj..vazno d ane rabim plačat ,kot v MS 25€ na noc...

ljubljana
-si mislila napisat ENEGA KNUTA za Lano  ne Kurta...mogoce pa so ga ze preimenovaliuser posted image glede spanja v bolnici ,pa je vazno da lahko sploh tam spimo ,,pa ni vazno al stol ,al kavc ,al blazina...jaz bi tud spalko si prinesla ,samo da sem z Ajso skupaj...imajo pa polno vojaskih postelj ,samo na lastni kozi sem dozivela ,da mamice niso hotele spat na njih..jaz sem 1x na blazini 5cm ,pa mi je tud fajn bilo...aja sem videl a,d ati je ze koala napisala o Knutu-Kurtu

lunca-hvala za lep seznam

vsi bolancki-da se takoj pozdraviteuser posted image

,,daso sem dala spat.....jaz pa sibam kuhat ..tempo je neznosenuser posted image ..pa oprostite mojim napakam ,Nana zate tud veljauser posted image user posted image

papa do naslednjičuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
13.2.2009 10:13:46   
Lunca1
Kar se seznama tiče, ne vem če sem katero spustila. Če ja naj opozori in napiše svoj PDP.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
13.2.2009 11:05:38   
martinca
dober dan!

jaz sem tako žalostna. user posted image moje dete je še vedno tako bolano. pa ne da bi mu šlo na boljše, ampak mu gre vsak dan na slabše. greva še danes enkrat k P. pa da pove kako in kaj. ker jaz ne vem kaj mu še naj pomagam. kašlja full, grlo ga pa tako boli da sploh noče nič jest, vse samo stran tišči. včeraj je pojedel en celo šalčko Lino-ta v celem dnevu in 3/4 jogurta. vročina mu pa non stop raste, ko mu dam svečko je tri ure dobro potem pa spet naraste. jaz ne vem več kaj mu še naj pomagam.  user posted image user posted image vse kar mu dama za jest pa večino zbruha. vsaj pije dovolj tekočine, tak da se  vsaj s tem tolažim.  jaz močno upam, da se PAtrik kmalu pozdravi.

limma, user posted image user posted image za Nežo. pa zate tudi user posted image user posted image

klaja, suzana, jaz tudi lahko potrdim da je to res. samo to velja za 2. nadstropje. da pustijo otroke da se jokajo. ko sva bila s Patrikom lani marca v bolnici sem to doživela. ponavadi pa se to dogaja pri otrocih ki nimajo staršev poleg. saj dopoldne so še študentje tam na praksi in se oni z njimi ukvarjajo, popoldne ko pa so sestre same pa ni več tega cartanja. res je žalostno, ko vidiš kako se jokajo pa bi ga najrajši šel ti malo pocartat, samo da se nebi tako jokal. user posted image

karatina, no super, da ti bo zdravnik posnel slike na CD. pa le ni šlo vse v maloro.user posted image jaz sem vešča v ugibanju spolauser posted image

lunca,zelo lep seznam si naredila.

Neposredna povezava do sporočila: 4648
   Sončki januarčic 08 - 5. del
13.2.2009 11:47:47   
karatina
Bogi Patrik. Dobro porihtajta pri P user posted image

Pa še za vse ostale bolančke user posted image user posted image user posted image

Karin pridno panča, jaz pa se spravljam za štedilnik. Ni neke ekstra volje. Se nisem še niti prav odločila, kaj bi skuhala.

Lep dan še naprej

< Sporočilo je popravil karatina -- 13.2.2009 11:48:21 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
13.2.2009 12:05:21   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Aja, ljubljana polarni medo pa je Knut in ne Kurt, je pa čuudovita slikica.

Ja veš če je človek predolgo doma se mu počasi že mešauser posted image

Ljubljana edini problem je, da sem jaz dopoldne v LJ.user posted image

jaz pa v kranjuuser posted image user posted image  narobe svet

martinca, pri nas jakob že cel teden ne je in ne pije skoraj nič, samo na joški visi 24 ur nonstop svečka ne prime, ker ima drisko, sirupa ne zadrži ker kašla in se tako zakašlja, da bruhne, včeraj je v sebi po celam tednu zadržal 1/2 jogurta in 1 dl soka rdeče pese. Drugače vročina nonstop okoli 39,5 danes zjutraj je šele padla. Rit vreta, že kar histerično brca samo, da se približam previjalni mizi... tako da če te tolaži vem kako se počutiš in mislim na vaju.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?