Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 9:07:44
|
|
|
|
Anchikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaja Jutro! Evo zdaj ste me pa dobile, . Ja res smo v veselem pričakovanju, nisem še hotela povedat do prvega pregleda, pa me je Anchikaa prehitela (nič hudega). Pa hvala za čestitke! Ja no,pol pa sem jaz kriva.Kaj pa maš na trakecu napisano. Oprosti,ker sem ti zdaj veselje pokvarila.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 9:20:36
|
|
|
|
klaja
|
Anchikaa nič zato, slej ko prej bi povedala. Pa nisi mi nič veselja pokvarila, je bilo še vseeno zanimivo čakat, če bo katera ugotovila.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 9:52:10
|
|
|
|
koala
|
Klaja čestitke,pa čudovito nosečnost, lahek porod in zdravo dišečo štručko ti želim. Jaz sem že kak dan nazaj opazila tileček, samo sem pol brskala nazaj če si kaj povedala in ker nisem nič našla sem bila raje modro tiho. Klemen čestitke za hojo. Alex se sicer spusti kak korak dav pol pa poišče nekja česar bi se prijel al pa se na štiri vrže in po štirih napraj šiba. mala pikica, daj mi nekja reči kolik Gašper tak približno poje? On je med bolj neješčimi pa me zanima.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 10:24:34
|
|
|
|
Intruder24
|
Klaja super ...pa moj drugi oz. tvoj tretji bebi ne bosta imela istega rojstnega dne...mogoče pa tvoj četrti in moj drugi ....Zelo sem vesela in upam, da bosta nosečnost in porod potekala brez težav! Klemen za katee lepe slikice hvala vsem za objemčke in pikapoke ... upam, da se bo res fajn izteklo... Limma še tukaj, zate in za Nežo
< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 10.2.2009 10:25:32 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 10:34:09
|
|
|
|
sani1
|
Pozdravljene! klaja- čestitke srečka ... Zdaj pa pazi nase in počivaj kolikor je le v tvoji moči. Vem, da je to težko pri dveh ampak se mirkaj kolikor se le da. Kdaj pa imaš pregled? Boš povedala kdaj imaš rok in kaj pričakujete? Sej veš sem radovedna... katee- lepe slikce. klepetka- ja potem se pa lahko zmenimo za drug teden. Bi res bilo fajn se zopet malo videt in kakšno rečt... nana- čestitke Klemnu za prve korake oz. hojo. Zdej bo pa dirkal po hiši, da bo joj... vaney- moja pupa hoče sama hodit in ne pusti nobenmu, da bi jo držal za roko. In posledično je zadnjič padla v lužo in ko sem jo pobrala je bil strašanski jok. Ona bi kar tam ležala in špicala na okrog. Ima pa ene gležnarčke in zdej počasi ko se bo pokazalo sonce bova obuli teniske... limma- upam, da ste že kaj boljše. Zdej grem pa do kjižnice in potem telovadit... dašabina- še kaj hodiš in telovadiš. Kilogrami kopnijo? No grem...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 11:27:49
|
|
|
|
Golobček
|
Nana potrebujem knigico MOJ OTROK, to je tista ko pišeš noter razvoj otroka.Pa je tu na Celjskem nimajo več, ker je baje šla iz prodaje, tako da se da kupit edino, če je še kje ostala stara zaloga. Bi bila zelo vesela če bi vpraša še v MB , če jo slučajno imajo.Drugače pa naj bi jo imeli tudi v Baby centru, ampak v Celju tudi žal ne več. Klaja čestitke, čimlepšo nosečnost No tole je vse zaenkrat imamo delavce pa sem spet zaposlena.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 11:50:25
|
|
|
|
lutiropan
|
Nana potrebujem knigico MOJ OTROK, to je tista ko pišeš noter razvoj otroka.Pa je tu na Celjskem nimajo več, ker je baje šla iz prodaje, tako da se da kupit edino, če je še kje ostala stara zaloga. Bi bila zelo vesela če bi vpraša še v MB , če jo slučajno imajo.Drugače pa naj bi jo imeli tudi v Baby centru, ampak v Celju tudi žal ne več. V Kranju je tudi nimajo več, sem jo jaz tudi zase iskala - no za Kajo. Potem sem eno drugo vzela. Imam pa za fantine Moj otrok in mi je bila tudi ful v redu.Mi je kar malo žal, da je za Kajo nisem dobila.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 12:37:58
|
|
|
|
Lusa
|
.oj ..na hitrco napišem ,d animam casa za rr ,ker sem v sluzbi dopoldan pa imma dašo ,ker jo useska bolijo...se je vleraj 7ur skupaj zverinsko drla..to še nisem nikol slišala takšno dretje...so ji kar v ambulanti dali proti bolečinam..bošček moj..dane sje pa ze cist ok..pol pa gre v varstvo k moji mami ,jaz pa v sluzbo..ima HB ta teden dopust.. Lusa je ze ok ..mi je po polila tipkovnico in se ne znajdem na tej stari čist nič... klaja-uspela prebrat-iskrene cestitke anita-kako je s kostumom ,nič se ne javi...mu je prav?me ze posteno muci ta stvar... lepo bodite...kdaj drugic napisem vec
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 13:03:30
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sani, ni problema za kavo drug teden, ker bi bila prav vesela, da bi se dobile , ekr je minilo že kar enkaj čas aod zadnje kave. Sicer pa bova z Lano ta teden vseno prišli v LJ, tako da mml, če imela z Maticem člas in voljo, se lahko dobimo na kavi in čveku. Pa katee in Žan LUka?,.... Kdaj pa bosta hodili v Lj? klaja: za . Čim manj slabotnih dni ti želim!!! Klemen: za korake!! Limma in Neža Vid
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 13:44:09
|
|
|
|
mml
|
klepetka meni je petek za kavo čisto ok, tako da če tebi najbolj odgovarja v petek, se dobimo v petek klaja čestitke , lepo nosečnost in zdravega ti želim
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 13:45:30
|
|
|
|
limma
|
Dan, da se malo javim Najlepša hvala za vse posredovane objemčke, pikepoke, sms sporočila... zagotovo so pomagali, ker je Neža danes že precej pojedla, vročina ji je tudi padla na 37,5. Zdr. je rekla, da je imela v ustih neke "pikice", zdaj so pa že skoraj zginile in zato ni mogla jest, ker jo je bolelo Z sta se lepo znašla in ponoči je lepo spala. Ji je še tekla infuzija in so ji privezali rokico k postelji... Jaz sem doma, sem tako švoh, da si niti imunala ne morem ponovno odpret, vročina mi kar ne pade... si dajem obkladke, tako da bo... se moram potrudit kaj pojest, sem nazadnje jedla večerjo v soboto Mi je bilo pa včeraj zvečer tako grozno, ker nisem bila pri Neži, ampak sama doma in nihče ni spal v sosednji sobici, da sem se kar zjokala Moram pa pohvalit , je v nedeljo zvečer pospravil celo stanovanje (smo šli v bolnico in pustili krompir v pečici, itd) in opral dva stroja perila... med črno perilo se je sicer pretihotapil robček, ampak to ni tako pomembno Še na hitro: Klaja, kakšna lepa novica Res sem vesela zate! Želim ti lepo nosečnost in zdravega Kako se pa počutiš? Ti je slabo? Katee, Žan Luka je pravi frajer Klemen, za samostojno hojo zdaj bo te šele mamica lovila intruder, za Vida in za tvojega očeta... Za vse bolančke pa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 14:00:20
|
|
|
|
dašabina
|
< Sporočilo je popravil dašabina -- 10.2.2009 14:02:07 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 14:26:59
|
|
|
|
klaja
|
Hvala vam še enkrat za čestitke! Tudi jaz upam, da bo vse ok, ker kar malo cvikam. Sani saj vem, da si radovedna, pa ne samo ti Za točn PDP ne vem, ker sem takoj, ko bi morala imet menstruacijo delala test, pa ni pokazal nič, naslednjega pa sem delala čez kake 10 dni in je bil pozitiven, tako da po m bi imela PDP 26. 9., samo predvidevam, da bo kak teden pozneje. Kaj pa pričakujemo, bom sicer vprašala, ampak ne bom povedala Intruder, si ziher, da ne bosta imela skupaj rojstnih dnevov!? Mogoče pa bosta, samo da bo letnica drugačna. Limma počutje je katastrofalno, kar naprej me napenja, se mi vrti, utrujenost me daje. Tišči me v želodcu, slabo mi je.... Saj kak dan je super, brez težav, potem pa spet. Saj bo boljše!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 14:59:21
|
|
|
|
klaja
|
To sem še hotela napisat, da še doma nisva nič povedala, ker bo mojo mamo in ateja verjetno kap, ko bosta zvedela. Saj že z Julijo in Hano komaj kaj prideta v red, ne da bi še slučajno eden bil, tako da me je kar strah povedat. Pa v naši žlahti nima nihče treh otrok, vsi so ostali pri dveh, razen ene tete, ki ima 4 otroke, ampak so zmeraj padali negativni komentarji. Pri tašči in tastu pa ne bo težav, saj sta vajena veliko otrok, tudi njegova sestra ima 3. Aja pregled pa imam 19. 2.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 15:10:08
|
|
|
|
vaney
|
karatina, vse najboljše še za včeraj klaja, o, kaj jaz berem zeloooo lepo, čestitam in da bi vse lepo potekalo brez težav
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 15:37:01
|
|
|
|
martinca
|
dober dan! pri nas je novo to, da je Patrik zbolel. kašlja zelo fejst pa še vneto grlo ima, včeraj zvečer pa je še nahod dobil. spal je dokaj solidno, ni nič kašljal ponoči. jest pa res ne more se mu samo gor dviguje. bogi revež se mi tako smili. sem ta post tako dolgo pisala da sva že s Patrikom od P. grlo ima samo malo vneto, tako da mu ni dala AB. ima pa samo virozo. no hvala bogu vsaj to, da ni kaj hujšega. samo jaz še vedno ne vem kaj mu naj naredim z grlom, da ne bo imel več vnetega pa da bo lažje jedel in mi ne bo vsak obrok zbruhal . intruder, za Vida, da bo na alergoloških testih vse negativno, zate pa . pa še za atija . limma, za vaju z Neži da se čimprej pozdravita. katee, zelo lepe slike. nana, Klemen čestitke za samostojno hojo . bi že moral prej k nam prit na obisk. no lepo, da je tui Patrik enkrat Klemna nekaj naučil. oooo hvala da sta rekla kaj za mene. klaja, čestitke za srečko nosečko . kdaj pa pričakujete novega ? aha vidim, da si že napisala približen datum. za tvoja dva se pa nič ne sekiraj kaj bosta rekla, saj svoje otroke bosta tako morala vidva živet, če pa jih kdaj pomerkata pa tudi prav, saj so njuni vnučki. anchikaa, vidve kar pridita. mogoče ji bo pa Patrik bolj simpatičen in se bo kaj naučila od njega kot pa od Mitje. IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Klaja super ...pa moj drugi oz. tvoj tretji bebi ne bosta imela istega rojstnega dne...mogoče pa tvoj četrti in moj drugi kaj pa si tu hotela povedat.... te nisem najbolje razumela?? mogoče sem blond lusa, se vidi da je nakaj narobe s tipkovnico so tu in tam malo črke pomešane ali pa kakšna fali. boga Daša. upam, da jo zdaj ne boli več uho .
< Sporočilo je popravil martinca -- 10.2.2009 15:40:08 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 15:43:33
|
|
|
|
Anchikaa
|
Limma kako vesela novička,da je Neži že boljše.Ti pa tudi upam da se boš hitro pocajtala,in super da imaš tako pridnega moža . No ker nimam kaj pametnega povedat bom pa slike prilimala. Bratranec na obisku: Najboljša prijatelja: Današnje sankanje: Glavni akterji pri sankanju: Zdaj je malečka na sprehodu z babico,jaz pa morem it kuhno spucat,ampak se mi ne da.Kar odlašam,ko pa bo spucana pa bo lažje.Ampak spravit se je problem. LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 19:45:25
|
|
|
|
vaney
|
ančika, vidim, da imaš ti Dašo zunaj kar brez kape....a je nič ne zebe? Sprašujem zato, ker sama ne vem več, kaj je bolj pametno, imet kapo ali ne, sploh zdaj, ko je imel uho rahlo vneto če je nima, ga lahko kvečjemu zebe, če jo pa ima in mu je vroče, ga pa lahko prepiha...mah, saj sploh ne vem
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 20:27:23
|
|
|
|
Anchikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney ančika, vidim, da imaš ti Dašo zunaj kar brez kape....a je nič ne zebe? Sprašujem zato, ker sama ne vem več, kaj je bolj pametno, imet kapo ali ne, sploh zdaj, ko je imel uho rahlo vneto če je nima, ga lahko kvečjemu zebe, če jo pa ima in mu je vroče, ga pa lahko prepiha...mah, saj sploh ne vem Danes je blo bolj toplo,pa sem ji namesto kape dala trak na ušesa,pa ga je frajla dol potegnila. Drugače pa ima kapo,to je bilo danes pa včeraj samo tak,ko je bilo res toplo pa ji nisem dajala tiste tople zimske kape.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 21:12:05
|
|
|
|
nana35
|
klaja,Ja res ta tvoj poklic ni iskan,ker se je vsa tekstilna industrija poslovila... No,na tvojem trakcu pa tudi jaz vidim da si noseča... A je čas za čestitke??A vidim,da je,ti ti,pa nič nisi povedala. Čestitke!!!!!! klepetka,kaj si ga pa svirala s temi posti Ančika,ti si pa pravi detektiv! Jaz še v sanjah ne hodim gledat po tickerjih... Lepe slikice,a vi imate pa še toliko snega???Mi ga nimamo več čisto nič. sani,ja radovednica ti...pa saj lepo da vprašaš kaj,saj mene tudi zanima,pa ne rabim spraševat .( s tem mislim na klajo...). Golobček,si bom zapisala naslov knjige in ob prvi priliki bom pogledala v knjigarni,ko grem v EP.Tam sta dve knjigarni,mogoče pa bo kaj sreče.In imam prijateljico ki dela v knjigarni-papirnici,pa bom vprašala,če se jo da dobit. martinca,ubogi Patrik,upam,da bo kmalu bolje in da bo lahko vsaj normalno jedel. vaney,Klemen ima zunaj vedno kapo pozimi. Lepo noč.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 21:33:24
|
|
|
|
katee
|
Čer! Jaz sem prišla iz aerobike in sem mislila, da Žan Luka že spi. In kaj vidim? in malček sta imela pižama party. Mi je skoraj zavrelo ker vem, da je bil mali že ob 18h tako zaspan, da je skoraj dol padel. No, pa sem ga morala umiriti in uspavati, ampak ni predolgo trajal. limma: upama, da bosta z Nežo kmalu spet skupaj! Tudi mi imamo skoz kapo na glavi! Sedaj je sicer tanjša kot prej, ko je bilo zunaj -
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 21:55:28
|
|
|
|
klepetkaa
|
Dober večer, klaja, nč se sekirat zarad tvojih dveh; sem prepričana, da bosta tega vnučka prav tako vesela in rada imela kot Hano in Julijo. Zarda ostalega sorodstva pa se ni vredno niti malo obremenjevat anči, suepr slike . Dedi in Daša sta pa, se mi zdi, kot eno. Res mu je Daša podobna. lusa, za Dašo , da jo čimprej nehajo bolet ušeska. mml, torej zmenjeno za v petek. Povej še kje pa kdaj. Čeprav mislim, da je standardna ura čisto ok, glede na naše zaspance.Če pa imata slučajno namen kje okol SN hodit, se pa lahko tud tam dobimo. Povej, meni je vseeno kje. katee, prideta tud vidva, kajne limma, super, da je NEži boljše . Želim ti, da tudi ti čimprej okrevaš . Bo pa zdaj vseeno lažje, ko je Neži doma.In res lahko upravičeno pohvališ intruder, za tvojega očeta in Vidka. Patrik, tudi tebi želim, da čimprej ozdraviš sani, se že veselim
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.2.2009 22:58:45
|
|
|
|
katarinas
|
Hej jaz samo sporočam, da je Lara bila danes sprejeta v bolnico Včeraj je bila še čisto ok, ful je bila živahna zvečer in dobre volje, ponoči okol 2. ure se je pa začela zbujat, imela nosek zabasan, vendar brez vročine. Celo noč je nekaj jokcala in mahala okol sebe. Zjutraj sem jo oblekla za v vrtec, je izgledala kar dobro, tud ni blo vročine. Ob devetih so imeli v vrtcu tisto predstavo za babice&dedke, in ko so naši prišli gledat je Lara sedela tam čist boga in imela že vročino 37.5C. So jo popokali domov in je lepo po Daleronu zaspala. Potem pa spet vročina, skoraj do 40!!! Smo šli k zdravniku in smo bli tam skor tri ure pa je skoz ležala na meni, ni bla nič tečna, čist je bla apatična...revica moja Ampak jaz sem mislila,da bo dobila kakšen antibiotik in bomo šli lepo domov....me je čist šokiralo, ko je predlagal sprejem - ima precej povišane levkocite in CRP. V bolnici sem bila do pol enajstih zvečer, za čez noč me je prišel moj zamenjat, ker jaz jutri delam. No ob desetih je končno dobila antibiotik, zdravnica sumi na bakterijsko okužbo Bomo videli kaj bo še jutri. Najbrž ne rabim govort da sem čist sesuta.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 6:52:16
|
|
|
|
mala pikica
|
katarinas upam, da bo kmalu tudi Lara zdrava in da boste spet vsi skupaj doma limma lusa tudi Daši pošiljam veliko Oblečem se še, potem pa počasi v službo. Ta teden obiskujem zobozdravnike in je zjutraj še čas za RR
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 6:57:10
|
|
|
|
lutiropan
|
Najbrž ne rabim govort da sem čist sesuta.user posted image _____________________________ O, boga. Držita se in čim prej ozdravite. Tudi drugi bolančki...hitro se pozdravite.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?