|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
12.2.2009 8:41:32   
Lunca1
Jutro punce. Ena user posted image  za vas.

O Nussy takrat ima pa moja mami rojstni dan.

Muzika a sp ti bila malo neznana imena.user posted image  Jakob, še malo pa bo. user posted image user posted image user posted image
Aja po moje ti pripada bivanje, samo ne vem, če tudi bolniška.user posted image

No Luka je pa drugače bolje, Pina pa spet nekaj kašlja, samo hujšega ni. Jutri ima pa plesni nastop, samo še ne vem kako bo to izpadlo, glede na to, da je 2/3 manjkala.user posted image user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
12.2.2009 8:43:35   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

srečke nosečke pa so: obrigit, karatina, nussy, klaja, sončnica .....zdaj pa so mi padle iz glave. se ne spomnim več. upam, da bo še katera povedala katere so še.

A bi nosečke dopisali na seznam?

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
12.2.2009 8:57:59   
koala
Jutro!

Ojoj,kja jaz to berem,sami bolančki.

Lara pozdravi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ursalara drži se, naredi kar je prav za vaju z princesko, mislim na vaju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klaja nikar se ne obremenjuj z tem kaj bo kdo rekel, važno je da ste vi zadovoljni, pa bušija pobožaj.

nussy upam da slabosti hitro minejo, pa uživaj v Tuniziji, pa ti tudi bušija pobožaj.

martinca na zasanjano si pozabila, se mi zdi da ona že kar k koncu šiba.

limma kako je Neža? Bolje?

Pa malo pikico pogrešam.

karmyka čuuuudovite slikice

vaney krasen avatar.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
12.2.2009 9:21:47   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

srečke nosečke pa so: obrigit, karatina, nussy, klaja, sončnica .....zdaj pa so mi padle iz glave. se ne spomnim več. upam, da bo še katera povedala katere so še.

A bi nosečke dopisali na seznam?

Aja manjka Zasanjana, pa mislim da bo že zelo kmalu rodila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse ki jih potrebujete

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
12.2.2009 9:22:56   
klaja
Še zadnje čestitke ob 1. rojstnem dnevu za Lano od Baby_08!!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
12.2.2009 9:25:26   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Katarinas, kaj pa sploh je Lari? HB da je boljš...

Jah saj ne vejo niti oni natančno...bakterijska okužba, na temperaturnem ji piše diagnoza splošna okužbauser posted image  V glavnem to je povzročila neka bakterija, ki jo je dobila bogve kje. Nima pa vnetje kakšnih ledvic ali pa mehurja, ker je bil urinski izvid kar v redu.
Danes ji bodo spet vzeli kri, pa bomo videli kaj bo pokazalo. Nima pa več vročineuser posted image  Je pa kar tečno bit notri, tudi njej, v posteljici ne more biti ves čas, malo hodi po sobi, ampak je omejena in potem je malo tečna....samo da bo zdravauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Res je, da je po novem sedaj sobivanje otroka do 5.leta starosti skupaj z mamo brezplačno (verjetno tudi z očetom), to velja cca. pol leta. Res pa je tudi, da si z otrokom lahko če daš dopust. Bolniška ti, dokler je otrok v bolnišnici, NE PRIPADA, ker ima otrok tam popolno oskrbo. Razen za prvi in zadnji dan, kot je rekla katarinas.

No točno to sem hotla jaz povedat. In Alfabeta nažalost to res najbolj vešuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
12.2.2009 10:13:15   
katee
katarinas in Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se Lara čim prej vrne zdrava domov!

klepetka in mml: če se stanje Žan Luki ne poslabša, potem prideva!

Včeraj ni Žan Luka nič spal čez dan in jaz sem bila takooooo utrujena, zvečer sem pa še nadomeščala 2 uri aerobike. Skoraj sem umrla.

Zdaj greva pa na doooolg sprehod. Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
12.2.2009 10:38:50   
ursalara
Punce hvala vam za spodbudo in izrečene besede!
Nana hvala ti-zlata si!!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
12.2.2009 10:42:41   
Lunca1
Lana vse naj naj.

user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
12.2.2009 10:56:49   
katarinas
Sunny Lara bo verjetno v soboto še v bolnici, no ta dan naj bi šla tudi domov. Sva se dogovarjale za obisk, zdaj pa je to prišlo vmes. Tudi bi bilo boljše, da ne pride v stik z Nejo, da ne bi še ona kaj fasala....Zdaj če se ti mudi ti lahko dostavim Just, lahko tudi v službo morda....? Obisk pa še vedno velja!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
12.2.2009 11:05:13   
koala
Lana vse naj naj ob prvi svečki!!user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
12.2.2009 11:30:42   
dašabina
Lana vse naj naj!!!!

user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
12.2.2009 11:42:36   
ljubljana
muzika, ne samo, da ne dobiš bolniške, če je otrok v bolnici, ker baje oni 100% poskrbijo zanj (me prav zanima če ima svojo medicinsko sestro samo zase, ki ga nosi in crklja če mu je hudo), čeprav se da zmenit s svojim os zdravnikom, da ti jo da, če je le kolikor toliko normalen.
Tudi če starša nimata istega stalnega prebivališča lahko dobi bolniško samo tisti, ki živi z otrokom na istem stalnem naslovu.

mml in klepetka na žalost naju ne bo ker je Jakob spet zakuhal, včeraj je bil že brez vročine in smo šli ven, pa je tako lepo zaspal zvečer in je spal 3 ure in  se zbudil s 40 vročineuser posted image , spet ima vnete učke, kašlja, vse ponovno.

NANA, mogoče bova pa čez leto ali dve skupajuser posted image user posted image
se vama čez kakšno leto pridružim, pa mim grede včeraj sem delala test in nisem noseča. Me je lubi pred straniščem čakal in mu rečem da ni nič, pa je rekel da škoda, da mi je mislil že čestitatuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Meritve so vse v mejah kot treba. Če ni dr. narobe videl, bomo dobili še eno pupo user posted image . Sem ful vesela user posted image . Ne morem pa verjet, da me je tokrat občutek tako nahecal, sem pri Karin od začetka nekak vedela da bo deklica, tokrat pa sem imela občutek, da bo dečko. Sicer je pa itak vseeno, samo, da je vse O.k. Bogi ata, bo imel tri babnce doma user posted image

ja kaj naj pa jaz rečem ko imam 4 dedce domauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Najprej poročilo iz bolnice: Lara je že dosti boljša, popoldne ni imela več vročine, kar je dober znak seveda. Če bo šlo tako naprej mislim, da smo lahko v petek že doma, ker do takrat bo imela antibiotik. Je pa tako živa zdaj, da jo komaj krotimo. Zdaj je moj pri njej in še vedno ne spi...in kot zanalašč vsi otroci okoli nje spijo, samo ona se dere in joka in pogovarja...in tako naprej...uf ampak HB da je tako, ker če se spomnim kakšna je bila včerajuser posted image ...
SUPER NAJ LE ZJA IN SE DERE, DA JO BO CEL ODDELK SLIŠAL, DA JE LE BOLJE.

Muzika ne vem kako je res s to bolniško. Ampak ni problem v bolnicah, tam jim je tako vseeno al si tam al nisi, ker bolniško za otroka ti napiše pediater v ZD.
In mislim da ni tako, da ti pripada sobivanje z otrokom do 5. leta, saj si lahko z otrokom v bolnici tudi če je star 10 let, ker ga ravno tako namestijo na otroški oddelek...to je mišljeno tako, da pripada sobivanje z otrokom do 5. leta brezplačno, kar je novost, prej je bilo potrebno plačati.
tole ni čisto tako, te dostikrat na pediatrični kar domov pošljejo pa na stolu sediš, potem si pa predstavljaj kako je celo noč na stolu spatuser posted image user posted image

lana vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image in enega Kurta zate
user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 12.2.2009 11:43:43 >

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
12.2.2009 13:01:26   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

muzika, ne samo, da ne dobiš bolniške, če je otrok v bolnici, ker baje oni 100% poskrbijo zanj (me prav zanima če ima svojo medicinsko sestro samo zase, ki ga nosi in crklja če mu je hudo), čeprav se da zmenit s svojim os zdravnikom, da ti jo da, če je le kolikor toliko normalen.

tole pa moram pokomentirat; Večkrat sem namreč  že slišala, kako sestre pustijo otročke jokat, one pa rajši šetajo po hodniku in debatirajo. Lani sem imela se  možnost tudi  prepričat in za sestre na gasto oddelku to niti pribl. ne velja. vEdno so bile pripravljene pocrkljati jokajočega otročka, vkolikor jim je seveda dopuščal čas, pa tudi če ni jokal, so ga vsaj pobožale in prijazno ogovorileuser posted image .Tako da sem bila prijetno presenečena, glede na govorice. Je pa res, da so bili otročki brez staršev v manjšini, mislim da so bili trije sami.In je malo lažje

mml in klepetka na žalost naju ne bo ker je Jakob spet zakuhal, včeraj je bil že brez vročine in smo šli ven, pa je tako lepo zaspal zvečer in je spal 3 ure in  se zbudil s 40 vročineuser posted image , spet ima vnete učke, kašlja, vse ponovno.

o bošček, user posted image .Če bo pa boljši, pa le priditauser posted image
pa mim grede včeraj sem delala test in nisem noseča. Me je lubi pred straniščem čakal in mu rečem da ni nič, pa je rekel da škoda, da mi je mislil že čestitatuser posted image .

ja, škoda nouser posted image

ja boga si res, zato pa je potrebna ženska okrepitevuser posted image

tole ni čisto tako, te dostikrat na pediatrični kar domov pošljejo pa na stolu sediš, potem si pa predstavljaj kako je celo noč na stolu spatuser posted image user posted image

očitno sem potem imela jaz res srečo, ker tud enkrat, pa sva bili kar nekajkrat čez noč tam, mi ni bilo treba spat na stolu. So mi sestre vedno zvečer prinesle tak ležalnik, mehak, dovolj udoben, kolikor je lahko za tovrstne razmere, pa še za pokrit, tako da .... Pa ker je Lana imela eno meritev ponoči in sem rekla, da bom sama lahko izključila aparat, so mi prijazno  rekle, da se ne rabim obremenjevat, ker bodo one poskrbele za vse, jaz pa naj se le naspim, da me ne bodo nič budile.Tako da vsa pohvala vsem sestram na gastro.

mml, se potem vidimo jutri, kajneuser posted image

katee, upam da bo Žan Luka ok, in da  prideta, ker bi se bilo lepo spet srečat. Kdaj bosta šla kaj mimo nas, že kaj veš?user posted image

Lara, PAtrik, nEža, Limma, vsem vamuser posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravite

lunca, user posted image  da sta Luka in Pina že skoraj ok. Glede nastopa in manjkanja naj te pa ne skrbi, ker otroci znajo to profesionalno izpeljat. JE bila pred časom tud naša bolna in je manjkala na kar nekaj zaporednih mažoretnih  vajah in sem mislila, da bo na nastopu živa polomija, Ampak ona je to izvedla profesionalno. Kako, mi pa še danes ni jasno

LANA, NAŠA ZADNJA "JANUARČICA", VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIVA Z LANO
user posted image
zdajle pa šibava še malo ven na sončka, ko je tako lepo, čeprav je pa kar hladno

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
12.2.2009 13:01:33   
lutiropan
Lana vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4615
12.2.2009 13:10:19   
martinca
lunca, lepo bi bilo. a se boš to ti potrudila narest, ker mislim, da ima mala pikica zdaj bolj malo časa za rr.

Lana vse najboljše za 1. rojstni dan!
user posted image

hvala vsem za pikapoke in objemčke. upam da bodo čimprej pomagale. zato pa še jaz vam pošiljam user posted image zato ker ste tako dobre in prijazne.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
12.2.2009 14:11:23   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

user posted image
pa mim grede včeraj sem delala test in nisem noseča. Me je lubi pred straniščem čakal in mu rečem da ni nič, pa je rekel da škoda, da mi je mislil že čestitatuser posted image

Sem že mislila, da se nate nanaša. user posted image user posted image user posted image

Martinca, če bom imela čas, samo morajo punce datume nalepit. No torej, nosečke na dan s PDP.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
12.2.2009 14:26:02   
klaja
Lunca1 moj PDP je zaenkrat 26. 9.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
12.2.2009 14:26:07   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

NANA, mogoče bova pa čez leto ali dve skupajuser posted image user posted image
se vama čez kakšno leto pridružim, pa mim grede včeraj sem delala test in nisem noseča. Me je lubi pred straniščem čakal in mu rečem da ni nič, pa je rekel da škoda, da mi je mislil že čestitatuser posted imageNO, A NI TO LEPO, DA JE HOTEL KAR ČESTITAT, PA ZA JAKOBAuser posted image user posted image user posted image   TOREJ NA KATERI MESEC ŠTARTAMOuser posted image user posted image user posted image , JAZ V MARCU NIMAM ŠE NOBENGAuser posted image user posted image user posted image

[

Meritve so vse v mejah kot treba. Če ni dr. narobe videl, bomo dobili še eno pupo user posted image . Sem ful vesela user posted image . Ne morem pa verjet, da me je tokrat občutek tako nahecal, sem pri Karin od začetka nekak vedela da bo deklica, tokrat pa sem imela občutek, da bo dečko. Sicer je pa itak vseeno, samo, da je vse O.k. Bogi ata, bo imel tri babnce doma user posted image

ja kaj naj pa jaz rečem ko imam 4 dedce domauser posted image VEŠ KAJ PRAVJO - SAM DA SO ZDRAVIuser posted image  PA DA IMAJO LULČKAuser posted image user posted image user posted image

[

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 4619
12.2.2009 14:29:40   
Sunny v službi
Še zadnjič user posted image  LANA za 1. rojstni dan
user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
12.2.2009 14:31:24   
lutiropan
Oj, Lunca jutri pa jaz v Radovljici delam...boš kaj tam ?

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
12.2.2009 14:35:00   
lutiropan

ja boga si res, zato pa je potrebna ženska okrepitevuser posted image

Pri nas je tudi Kaja malo povprečje popravila .....user posted image user posted image No, pa tašča je sedaj pri nas, ona je pa tako za tri, da so sedaj pri nas fantje in mož že v manjšini...user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
12.2.2009 14:40:15   
sonček balonček
Pozdravljene,

sem doma, mali dve spita. Sem na hitro preletela kaj pišete.

Klaja čestitke za user posted image . Želim ti res lepo nosečnost in mehkega, toplega, zdravega dojenčka.

Lara tebi pa čimhitrejšo ozdravitev.

Naša Maruša je bila že trikrat v vrtcu. Prvič z menoj in je bila zelo korjžna. Potem jo je čez dva dni peljal user posted image  in jo pustil tam za slabo uro. Brez problemov, full je korajžna, vse jo zanima, pridno je, brez jokcanja. Skratka super - pravo nasprotje Lare. Tudi danes je ostala tam sama od 8 - 10 zjutraj in je bilo vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4623
12.2.2009 14:52:26   
Lunca1

user posted image

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost ob porodu in pri enem letu

user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
 1460 g, 43 cm in 1350 g, 40 cm
user posted image  14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm
user posted image    18.12. malamedika - JURE
2950 g, 47 cm
user posted image  21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm; 8900 g, 75 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 11300 g, 77.5 cm
user posted image 24.12. piškamiška - NEJC
2030 g, 44 cm
user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 9650 g, 74 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm; 10300 g, 78 cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm
user posted image  30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm; 8530 g, 75.5 cm
user posted image  03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm; 8690 g, 76 cm
user posted image  04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm
user posted image    05.01. katarinas - LARA
3560 g, 54 cm
user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm; 9500 g, 78 cm
user posted image    06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm; 9250 g, 78 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm; 11350 g, 74 cm
  user posted image 10.01. sončnica_8 - MATIJA
11 kg, 80 cm
  user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm; 10000 g, 76 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm; 8100 g
user posted image    11.01. muzika - JAKOB
3340 g, 51.5 cm; 10220 g, 78 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 9600 g, 76 cm
user posted image 12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm
user posted image 12.01. stanči - LAN
4100 g, 54 cm; 11000 g, 82 cm

user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm; 12000 kg, 81 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm
user posted image    14.01. urssyy - VIVIEN
3500 g, 50 cm; 9200 g, 74 cm
user posted image    14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm; 12000 g, 78 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm; 9920 g, 79 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm
user posted image    21.01. tinča1 - DANIEL
3230 g, 48 cm; 10000 g, 74 cm
user posted image 21.01. aaaaaaa - LEJLA
3950 g, 53 cm
user posted image  22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm
user posted image    22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm
user posted image 22.01. intruder24 - VID
3080 g, 51 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 77 cm
user posted image    23.01. golobček - NINA
3920 g, 54 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm
user posted image 26.01. łiłi - TEO
2990 g, 51 cm

user posted image 29.01. anitav - JAN
4550 g, 54 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm
user posted image  30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm
user posted image 31.01. s00s - JAN
3250 g, 52 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm

Mamice praznujejo   user posted image    

januar:
2.1. vaney

februar:
1.2. sani1, 1.2. sončnica_8, 9.2. karatina,
27.2. katee

marec:
1.3. mml, 14.3. suzanaKK, 21.3. anitav
23.3. obrigit

april:
3.4. dašabina, 5.4. nana35, 26.4. alfabeta,
27.4. mala pikica, 27.4. s00s, 29.4. sunny morning

maj:
9.5. zasanjana

junij:
2.6. klepetka, 12.6. lusa, 19.6. aurora6,
27.6. ursalara, 30.6. ljubljana

julij:
24.7. koala

avgust:
11.8. triš, 25.8. golobček, 27.8 baby_08
30.8. lutiropan

september:
1.9. intruder24, 15.9. muzika, 19.9. limma,
27.9. nalin RR

oktober:
27.10. martinca, 29.10. ursulina

november:
1.11. barbas, 10.11. klaja, 13.1. karmyka
26.11. anchikaa

december:
5.12. lunca1, 20.12. nussy, 21.12. benika
24.12. łiłi

user posted image  

PONOVNO V PRIČAKOVANJU

Marec
user posted image  Zasanjana 23.3.2009

Maj
user posted image  karatina 13.5.2009
user posted image  obrigit

September
user posted image  nussy 21.9.2009
user posted image klaja 26.9.2009

user posted image sončnica_8

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 12.2.2009 14:59:36 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
12.2.2009 14:53:52   
Lunca1
Lutiropan, ne delam. Če boš pa kdaj po Kranju hodila pa kar pridi na kavo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?