Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 7:48:10
|
|
|
|
dašabina
|
Katarinas in Lara , sta z babico zraven mene sedela, pa sem že hotla vprašat, če je bolna, ni bila tista prava Lara Patrik, Neža, Daša, VId, od Intruder oče, Limma in ostali bolančki Kapa pri nas še vendno, Vaney, za žabe sem pa tud spraševala v vrtcu in pravi, da je kar prav, da jih imajo gor, ker niti ni tako res vroče še sedaj, veliko so na tleh, pa za ven je bolj ensotavno, ene jih dajo v skupino brez hlač, samo v žabicah, pa je , pa za kahlico sem se pozanimala, jih bolj za foro dajejo gor oblečene, da dobijo mal občutka... Triš, kje si te kličem lutiropan, na izobraževanje je šla sodelavka, vidim, da sta tud tvoja sodelavca tam
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 8:15:48
|
|
|
|
klaja
|
Katarinas džita se in upam, da bo čim prej boljše! Tudi ostalim bolančkom želim, da čim prej okrevajo!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 8:22:55
|
|
|
|
sani1
|
Katarinas- držim pesti, da boste kmalu vsi skupaj doma.
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 8:26:44
|
|
|
|
sani1
|
klaja- ti se pa nič ne sekiraj kaj bo kdo rekel. To je tvoja odločitev in tvoje življenje. Tako, da verjemi, da bodo vsi navdušeni še nad enim malim pikcem... Radovedna pa sem seveda. nana- ja nobena ni vprašala pa sem mogla jaz. Radovedna sem, seveda glede teh stvari pa sploh... Kdaj boš ti? Si se že odločla... A ja kavica za vse... za lep dan!!!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 8:34:22
|
|
|
|
martinca
|
dobro jutro! katarinas, za vaju z Laro. pa upam,da Lara čimprej pride domov. mala pikica, če boš kaj v okolici Lenarta se javi in se zmeniva kako kavo. sani, hvala za kavico.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 8:42:25
|
|
|
|
vaney
|
joj, katarinas, kaj berem za dobro jutro en kup za vaju z Laro, da se čimprej pozdravi
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 8:56:25
|
|
|
|
lutiropan
|
lutiropan, na izobraževanje je šla sodelavka, vidim, da sta tud tvoja sodelavca tamuser posted image Ja se izobražujeta.....samo onadva že vse znata ....Kakšno srečo imata, a ne?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 9:20:34
|
|
|
|
ursulina
|
pozdravljene! se vam na hitro oglašam, pri nas je sedaj začetek sezone in imamo veliko dela, tako da zvečer samo padem pred TV in nimam moči za branje vsega za nazaj... saj bom bolj pridna, obljubim :) bolančki pozdravite se hitro!!! mi smo zdaj vsi preboleli prehlade in viroze, jaz še mal kašljam, ostalo pa vse v redu. držim pesti za vse nas! no, mi še ne hodimo, mali raje šiba po vseh štirih ali hoče, da ga vodiš z roko, se pa res striktno držimo tega, da ima rokice v višini ramen, če že gre.. ste videle, da ima e.leclerc spet akcijo otroških zadev, vključno z bodiji? jaz grem definitivno v šoping, se res splača...
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 9:28:54
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Katarinas in Lara , sta z babico zraven mene sedela, pa sem že hotla vprašat, če je bolna, ni bila tista prava Lara Res ni bla taprava lara, je tud v vrtuc rekla, da je drgač bolj živahna, so takoj opazile da je nekaj narobe. No danes sem bila zjutraj pri njej in je dosti boljša, vročina je bila še ponoči tako, da je dobila še svečko, zdaj pa že laufa po posteljici. Zdaj čakam kaj bo po viziti... Jaz sem pa v službi nažalost, ker ne dobiš bolniške, če otroka sprejmemo v bolnico (to je pa tud čudno no?)...je pa prednost ta, da lahko med službo skočim gor na oddelek Punce hvala za pikapoke in dobre želje! Se kaj beremo!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 9:46:57
|
|
|
|
vaney
|
katarinas, no, super, samo da gre na boljše ampak tole mi pa ni jasno-ne dobiš bolniške, če gre otrok v bolnico? Saj je vendar bolan, saj ne gre zaradi uživanja v bolnico a je to res?
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 9:58:56
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney katarinas, no, super, samo da gre na boljše ampak tole mi pa ni jasno-ne dobiš bolniške, če gre otrok v bolnico? Saj je vendar bolan, saj ne gre zaradi uživanja v bolnico a je to res? A veš v čem je finta? Ko imaš bolnega otroka doma dobiš bolniško zaradi nege otroka na domu. Če gre pa v bolnico ima nego tam in ti praktično ne rabiš biti z njim...zato ne dobiš bolniške, ker ga ne neguješ Itak butasto seveda. Je rekel dr. da odkar on dela še ni nobenmu dal bolniške zaradi tega, ker je bil otrok sprejet v bolnico. Po moje pa se da kaj zmenit s svojim osebnim zdravnikom....mogoče grejo na roko in napišejo bolniško, ne vem.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 10:22:22
|
|
|
|
limma
|
katarinas, kaj berem, da ste v bolnici?? Pa ravno, ko smo mi prišli domov (včeraj zvečer). Boga Lara in vsi skupaj... upam, da boste čim prej doma No, jaz pa imam bolniško zase, pa nisem za nobeno rabo, to je pa še slabše Neži je dosti boljše, edino kašlja še precej... ponoči je dvakrat pila vodo in enkrat mleko, sicer pa je spala od 19h do 8h.. srči moj Pri njej je teta - varuška, ker jaz kiham, kašljam in ji raje ne hodim preblizu.... pa saj bo, sonček sije in kmalu bo pomlad Ančika, lep fotke vaše male mis.. jaz sem tudi takoj opazila, da nima kape... mi jo imamo vedno. klaja, sigurno bodo veseli še tretjega vnuka/vnukinje... pa , da tvoje težave čim prej minejo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 10:23:31
|
|
|
|
limma
|
martinca, kako je Patrik, ker vidim, da si tu?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 10:29:11
|
|
|
|
Lunca1
|
Katarinas upam da je Lara že bolje. V Lukovem vrtcu jih imajo tudi samo v žabah. Pri Pini pa so v žabah samo za spanje. Vaney to z bolniško je žal res.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 11:54:17
|
|
|
|
Katrin
|
Po dolgem času se oglašam tudi tu Nisem brala vse za nazaj; danes sem doma, ker so me klicali iz vrtca, da je Anže zakuhal. Ker so se mu pojavili tudi neki fleki po hrbtu bova popoldne šla kar k pediatru. Sicer pa je še vedno nasmejan fant in v vrtcu pravijo, da tako pridnega otroka že dolgo niso imeli Ful se crklja in stiska k vsaki vzgojiteljici, ki jih pride kaj pogledat Vsem bolančkanim želim, da boste spet kmalu zdravi Imejte se lepo in uživajte
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 11:56:30
|
|
|
|
Katrin
|
Aha, da vam javim tudi novico dneva: od sedaj naprej ni več bojazni, da bi objavljale prevelike slike, ker jih bo sistem avtomatično zavrnil oz, ustrezno pomanjšal lp
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 11:56:38
|
|
|
|
ljubljana
|
Klepatka vidim, da si dvakrat post kopirala a to pomeni, da imam 3 kave v dobrem. lima in neža intruder katarinas da bi se Lara čim prej pozdravila. Verjetno je z bolniško drugače, če dojiš otroka in si z njim skupaj v bolnici. martinca klaja iskrene čestitke , jaz še vedno nimam M pa mislim da nisem noseča, nobenih znakov, bi vseeno raje še malo počakala. Čeprav mi je zadnjič šef rekel če bom še kakšnega imela, da je on vedno vesel če ima katera otročka, pa sem mu rekla da sigurno ne bi bil vesel, če bi bila pa sedaj spet noseča in je rekel, da ni res, da za otročka bi bil pa vedno vesel. Mogoče je to zato ker je duhovnik pa sam ne sme imet otrok je pa toliko bolj vesel če imajo drugi. Zarad žlahte se pa ne sekiraj, tisti ki se najbolj pritožujejo imajo ponavadi potem najrajši otročke, pa verjemi s tremi je lažje kot z dvema. To mi je pa še čisto vsaka mamica 3 otročkov potrdila, tako da le veselo naprej. katee in anchikaa krasne fotke. Pri nas pa Christian za skobčevke navija, pa ima sedaj 2 mesečno preizkusno dobo, če bo za vse svoje obveznosti in dolžnosti skrbel kot se šika in se vsak dan trudil, bo dobil skobčevko. Ali ima katera kaj izkušenj z njimi? ursulina in koala tudi mi še ne hodimo, pa do 14.2. 14 mesecev star stanje je pa isto kot pri vama. Samostojno že stoji, ne dela pa še korakov, raje gre po štirih. Sem pa danes naredila Jakobu odtis dlani in stopala s prstnimi barvami v knjihico spominov Moj otrok. Potem sem pa še papir naštimala in barve, pa je vse okoli obrnil, strgalk papir... nič od slikanja .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 11:59:22
|
|
|
|
ljubljana
|
za slikice
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 13:06:25
|
|
|
|
ljubljana
|
Še nekaj slikic naših fantov vse skupaj se je končalo s trganjem slikarskega izdelka jakob se uči poštevanko v akciji pred spanjem trma opatijske maškare hotelska soba sprehod po opatiji in zaslužena večerja
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 11.2.2009 13:11:57 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 13:21:50
|
|
|
|
sani1
|
Tudi mene so danes klicali iz vrtca da je Manja zkuhala. In dokler sem jaz prišla ponjo že ni imela več vročine. Ima pa vnete očke in ni tista prava pupa... Gre zdej babica do zdravnice po kaplice za oči in če se bo kaj poslabšalo bova šli pa jutri k zdravnici... Pa ravno danes je sonček in morava biti doma... bolniška za otroka ti pa pripada če je otrok doma. Če gre pa v bolnico pa samo tisti dan, ko ga sprejmejo in tisti dan ko ga odpustijo. Sem ravno zadnjič to zvedela od kolegice. Me je skoraj kap. Takrat, ko te najbolj potrebuje pa ne moreš bit ob njem. Groza... Po moje te zakone pišejo tisti, ki nimajo otrok. Me samo zanima koliko je takrat mama 100% prisotna v službi. Vem, da sem nesramna ampak me to tako razjezi, da sem jezna ko na te zakone in vso papirologijo... katarinas upam, da ste že boljše. limma- ti se čimprej pozdravi in super, da je Neža doma... Pa priden tvoj možek ni kaj... Pošlji mu in reči, da vaju mora zdej res pazit... katrin- lepo, da si se oglasila. Glede slik pa pri meni ni panike, ker itak ne znam tega prilepit... ljubljana- lepe slike. Ja imaš pa res fajn šefa ni kaj. Boš ti imela še enega ? Zdej pa grem jest. Sem naredila zelenjavno juhco in palačinke iz polnozrnate moke. Pa niso tolk zanič. Jaz jih bom že pojedla bo pa sigurno imel veliko pripomb... Lep dan vsem... Izkoristite sonček!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 13:28:48
|
|
|
|
ljubljana
|
ljubljana- lepe slike. Ja imaš pa res fajn šefa ni kaj. Boš ti imela še enega ? Ja bi samo še mal bi počakala, toliko, da bo jakob ene 3 leta star, ko se ta četrti rodi.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 13:44:44
|
|
|
|
dašabina
|
Lepe slikice, Anchikaa in Ljubljana.. Sani, mislim nate, ko hodim, spet hodim , kile so spet šel dol -13kg, počas pa ziher, bravo jaz , mi pa ful paše sladko, tako da se moram zelo kontrolirat, pa dala si mi idejo za kosilo...
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 14:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Se na hitro javljam, ker šibam v vtec po moja dva črmlja. Ta dva dneva, ko je bil sonček smo kr fajn izkoristili, danes pa je dež. Drgač pa smo OK. Katarinas in Lara vama pa pošiljam . Ljubljana in Anchikaa lepe slikce. Super, da je Neža doma in tudi vama dvema pošiljam Klaja ti pa se nič ne sekiraj kako bo, boš vidla da bo bojo tudi 3 otroka tako lepo sprejeli. Sicer pa je glavno na tebi in tvojemu dragemu in je to vajina odločitev. Pa želim ti lepo in mirno nosečnost. Vaney a ste še doma? Glede več otrok pa se strinjam z Ljubljano. Delam v OŠ in iz izkušenj lahko povem, da so tisti otroci, ki jih je v družini več, veliko bolj pridni, složni in uspešni. Tako da bomo tudi mi imeli še kakšnega čez kakšni 2 leti.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 14:14:46
|
|
|
|
ljubljana
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Sani, mislim nate, ko hodim, spet hodim , kile so spet šel dol -13kg, počas pa ziher, bravo jaz , mi pa ful paše sladko, tako da se moram zelo kontrolirat, pa dala si mi idejo za kosilo... Za vse tiste ki hujšate, sem govorila z enim sodelavcem, ki je shujšal iz 130 na 80 in mi je rekel, da je bistvo vsake diete da vsaj pol leta ohranjaš težo na "shujšani "teži, ker baje možgani šele po pol leta preklopijo, da je treba iz hrane črpat manj snovi za "novo" težo. Običajno ljudje po dieti ponovno hitro pridobijo kg saj telo še vedno črpa za tistih 130 ne pa za 80. Tako da ti daša bina čestitam in želim , da bi zdržala pol leta in uživala v izgubljenih kg.
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 11.2.2009 14:15:23 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 11.2.2009 14:52:10
|
|
|
|
mml
|
klepetka meni ustreza v petek okrog 10 na standardni lokaciji, ker je treba manj nadzorovat, kam jo mahnejo naši črički , tako da če ti je vseeno.... sani upam, da z Manjo ni nič hujšega katarinas upam, da je Lara danes že boljše limma super, da ste vsi doma, držim pesti, da boste hitro vsi čisto zdravi Matic je pa danes tako tečen, da je groza, niti sekunde noče biti sam...meni se bo zmešalo, pojma nimam kaj mu je...zaspal je dobre pol ure prej kto sicer, sem mislila, da je bila pač dopoldan zaspan in bo popoldan boljše...pa nič od tega... ...greva zdaj počasi po Manco
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?