|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
11.2.2009 15:01:05   
ljubljana
mml in klepetka, kje se pa dobita, mogoče bi se lahko pridružila. razen če ni srečanje bolj zasebne sorte.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
11.2.2009 15:03:41   
mml
ljubljana sploh ni zasebne narave, načeloma se dobimo v Koloseju, ker lahko otroci malo šibajo naokrog in jih ni treba kar naprej loviti

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
11.2.2009 15:11:52   
ljubljana
Bom videla kako bo z jakobom, če bo boljše . Danes je prvi dan brez vročine ampak še vedno ima drisko in kašlja.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
11.2.2009 15:15:36   
ursalara
Vsi slavljenčki ki ste praznovali,praznujete in še boste vse najboljše!user posted image

Vsi bolančkani pozdravite se čimprej!user posted image user posted image

Vsem novim nosečkamuser posted image user posted image iskrene čestitke,lepo in zdravo nosečnost!

Hm saj nimam kaj pametnega napisati,smo malo delali zdaj smo pa spet malo prosti,malo nas vreme zeza mal pa recesija! user posted image
Drugače smo imeli neke probleme z netom ampak smo tudi to rešili sem vas malo spremljala preko mobija samo pisati pa nisem mogla,zato hvala vsem ki ste mislile name!! user posted image

Drugač če vas zanima stanje z mojim user posted image ni nič kaj dosti bolje čedalje bolj me mineva vse skupaj,po drugi strani mi pa dogaja na polno,čeprav mi je biti doma dosadno in ubijajoče se kar smejem ker sem se prmaknila iz ene točke in končno nekaj naredila samo zase,več vam povem ko mi uspe narediti to stvar,upam da že v torek dokončam!
Imam prijatelja ki mi stoji ob strani in me podpira in to je najbolj pomembno!
Drugač pa živim samo še zase in za svojo pikico in noben me ne ustavi pri tej odločitvi!
Premlada sem še da si zavozim življenje dosti imam joka in živciranja!Če bo šlo bo če ne pa tudi prav res prav briga me,mi ni vseeno ampak če bo potrebno bomo preživeli že marsikaj drugega smo pa bomo tudi to!

Pa pustimo zdaj to!

Drugače sem pa trenutno bolj aktivna na facebooku in netlogu nekatere ste me že našle upam da me še katera!user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
11.2.2009 15:48:18   
Lunca1
Dašabina in Sani kako sta vedve pridne. user posted image user posted image user posted image

Anitav a vi imate dež, v Ljuljani je pa tako sonce.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
11.2.2009 16:22:38   
nussy
Cau punce!

Da se malo javim. Sploh nimam časa pisat, ne pri vas, ne pri novih user posted image . Sem kar kul, edino slabo mi je pa za znort. Pregled sem že imela, PDP naj bi bil 21.9.

Klaja čestitke, očitno bova še pri septembrkah 2009 skupaj!user posted image

Monia je OK, hodi že kar OK, dojiva se še vedno, ampak bom kmal mogla nehat, ker mi po tanovem teži skor celo noč. Preveč zame.user posted image

Čez 12 dni gremo v Tunizijo, na malo toplejši zrak. Upam, da bo lepo vreme.

LP vsem!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
11.2.2009 17:41:07   
Alfabeta
katarinas, da bi bilo z Laro spet vse čimprej dobro. Veliko user posted image user posted image user posted image

ursalara, lepo da si se oglasila spet user posted image . Ne pozabi na nas in želim ti veliko pozitivne energije

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
11.2.2009 17:58:40   
martinca
limma, hvala da si se spomnila na Patrika. nič boljše, danes je še popoldne dobil vročino, tako da sem mu dala eno svečko in mu je kar v pol ure prijela, zdaj pa že spet sem in tja laufa po stanovanju in nima mira. se pa vidi  da je bolan, ker je bolj umirjen kot po navadi, še posebno takrat ko se ga vročina loteva, pa bolj hitro se utrudi. je daneS ŽE DVAKRAT SPAL, KAR Ni V NJEGOVI NAVADI.
pa upam,da se Neža in pa ti tudi hitro pozdravita.  user posted image user posted image user posted image

dašabina, user posted image user posted image za že toliko izgubljenih kilogramov. kar tako naprej, pa kar počasi, saj se ti nikamor ne mudi.

IZVIRNO SPOROČILO: anitav

danes pa je dež.

mi ima pa že celi dan sonce pa malo veter piha zraven.

ursalara, lepo da si se oglasila. pa upam ,da se vse uredi tako kot si sama želiš. pa veliko sreče in držim pesti zate in za LAro. 

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
11.2.2009 20:13:27   
karmyka
Čerruser posted image user posted image

Pri nas nič kaj novega, me tri pupike smo še kar same brez atija,ati je še kar na misije pride pa čez 19 dni upam da nam tile dnevi hitro minejo še posebno pupikam, ki atija pogrešajo že fejstuser posted image user posted image

No pa še nekaj novih slikuser posted image da bom enkrat pred obmesečnico user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
11.2.2009 20:40:27   
klaja
Katrin naj se Anže čim prej pozdravi!

Ljubljana super, da boste imeli čez čas še enega dojenčka. Lepe slikice tvojih sončkov! Pa upam, da Christianu uspe uspešno prestat preizkusno dobo.

Sani1 tudi Manji želim čim prejšnje okrevanje!

Dašabina bravo za izgubljene kilograme!

Anchikaa tudi tvoje slike so super!

AnitaV lepo je to slišat, da razmišljate o še enem!

Ursalara večkrat se spomnim na tebe, upam da čim prej porihtaš zadeve, da boš lažje zadihala. Pa poljubček Lari!

Nussy ja mogoče pa bom klepetala pri septembrkah, se še nočem nikamor priključit, ker imam občutek, da bom pri oktoberkah, počakam do pregleda. Drugače pa lepo potujte v Tunizijo in uživajte!!!

Martinca tudi Patriku želim čim prejšnje okrevanje!

Karmyka tvoji pupi pa sta tako srčkani!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
11.2.2009 20:41:58   
Anonimen
Karmyka kako je vedno mi fajn pogledat slike tvojih princesk, kako skupaj vse počneta. Jima ne bo nikoli dolčas. Pa user posted image zate, da jih vse sama porihtaš. Pa fajn, da ati pride kmalu.

Ja, pri nas je bil pop malce dežja. Dop pa je bil sonček, ah to ludo vreme.

Ursalara sem te potrdila na FB. Pošiljam pa ti user posted image user posted image user posted image , pa bodi močna in ne daj se!

Vsem bolančkom pa želim čimprejšnjo ozdravitev.

Ej zanima me koliko je nosečnic med januarčicami? Jih je že kr nekaj a ne, kako pa kaj pri vas kaže martinca?

(odgovor članu karmyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4586
11.2.2009 20:56:15   
Katrin

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Katrin naj se Anže čim prej pozdravi!

Hvala user posted image
Kar cel dan ga kuha po malem, dopoldne je spal 3 ure v kosu (kar ni normalno zanj user posted image ), se bolj cartava - saj v bistvu kar visi na meni. Bošček. Saj bo!

ursalara: kaj to berem? Zakaj se pa nič na Vidmu ne oglasiš?

Na FB sem pa tudi jaz, če me kera najde user posted image

Nočka in mirno noč user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
11.2.2009 20:58:04   
muzika
Sem pristala med januarčicami 09 in samo čudno gledala. user posted image

Ursalara, želim ti, da bi se ti tako porihtalo, da bi bilo za vaju najboljše, pa kakorkoli že to je.user posted image

Je preveč, nisem uspela vsega brati, javljam se samo toliko, da veste, da sem še tu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
11.2.2009 21:00:57   
muzika
Katarinas, sem zasledila, da govorite o bolniški, če je otrok v bolnici. Valjda ti pripada, ker ti po zakonu pripada do otrokovega 5. leta tudi sobivanje z otrokom v bolnici. Kako boš tam, če nimaš bolniške???Baje pa se najdejo bolnice, kjer tega ne vedo. Katastrofa!!!

Če koga zanima http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1, 23. člen, pod točko 1 tik pred koncem.

< Sporočilo je popravil muzika -- 11.2.2009 21:12:32 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
11.2.2009 21:20:33   
nana35
katarinas,uboga Lara,upam,da ne bo dolgo v bolnici in da se njeno stanje kmalu izboljša,te user posted image user posted image user posted image  so zanjo,zate pa en velik user posted image .Ne morem si predstavljati,kako bi bilo,če bi moje dete moralo ostati v bolnici...user posted image

Vsem bolančkom želim,da čimprej ozdravite!!!user posted image
intruder,tvojemu stiju tudi.user posted image

sani,zaenkrat se nič ne odločamo niti ne pogovarjamo še o enem user posted image .Če bo kdaj potem čez kako leto ali dve,pač bom bolj stara,pa nič zato.Zdaj me ne mika več tako,ko sem v službi in komaj kaj naredim doma,pa s Klemnom bi bila malo več rada...ja tako je naše življenje.
Seveda pa tudi Manji pošiljam user posted image ,za očkeuser posted image .

martinca,me je R.vprašal prej če znaš delat na računalnik,jaz sem rekla,da ja,ti pa če ne znaš,hitro se idi učituser posted image .

vaney,lep avatar imaš,sem ga takoj opazila.user posted image

ursulina,jaz sem že bila v E.Leclercu včeraj,nisem nič za Klemna kupovala,ker imamo zaenkrat stvari na pretek,me je pa seveda mikalo...kako da ne.user posted image

klaja,tokrat bo dečko. user posted image

katrin,hvala za novičko glede slik.user posted image

ljubljana ,lepe slikice tvojih fantov.

dašabina,čestitke za -13 kg,to pa je res že uspeh!!!Le tako naprej,navijam zate!

ursalara,user posted image zate in upam,da nam sporočiš,kaj si lepega naredila zase.Zaradi user posted image  pa upam,da se nič kaj ne sekiraš preveč,tako je pač v življenju.Seveda upam,da bosta kmalu bolje,pa zaradi Lare tudi,seveda,bosta že uredila tako,da bo prav.HB za prijatelje!Drži se in naredi tisto,kar misliš,da je prav.

Pri nas je bilo danes res lepo vreme,za uživat.A kaj ko sem bila popoldan v službi in ni bilo kaj koristi od tega sončka zame.Vsaj drugi so uživali,ki so lahko.Klemen je bil v varstvu pri dediju in babici,jutri pa ima moj user posted image  dopust in bosta s Klemnom skupaj.Razen okoli 10h gresta z mojo mamo ven na sprehod. Upam,da bo vreme služilo.

karmyka,lepe slikice kakor vedno,jih zmeraj rada pogledam.Tvojima pupama pa so že laski zelo zrasli,pa se mi zdi,da še ni tako dolgo odkar sta bili postriženi čisto na kratko.No,jaz ju še zmeraj ne ločim...user posted image

:))

Neposredna povezava do sporočila: 4590
11.2.2009 21:20:59   
klepetkaa
Oj, punce

pa je še en lep  dan za nami.Čeprav je imela Lana vsake tolk mal popadkovuser posted image .SEm komaj uspela skuhat. Luna, pravijo, da ima  močen vpliv te dni. Bo že držalo. Pa kakor so nekaj grozili s snegom, je bil nazadnje prav lepo s soncem obsijanuser posted image .

katarinas, o kaj beremuser posted image .Upam in želim vam, da Lara čimprej ozdravi in se vrne domovuser posted image user posted image user posted image

Patrik, pošiljam ti veliko pikapokicuser posted image user posted image

katrin, super da je Anže tak  fejst fantuser posted image .PA tud njemu  en rojuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Klepatka vidim, da si dvakrat post kopirala a to pomeni, da imam 3 kave v dobrem.user posted image user posted image  

user posted image , seveda, ni problema. Jutri pa kar pridita z Jakobom, če bo ok, da se spoznamo še v živouser posted image

pa verjemi s tremi je lažje kot z dvema. To mi je pa še čisto vsaka mamica 3 otročkov potrdila, tako da le veselo naprej.

s temle se pa  popolnoma strinajmuser posted image . SEm imela pa tud jaz na začetku nosečnosti občasno take in drugačne misli, ker nisem verjela mamicam s tremi otročki

ursulina
in koala tudi mi še ne hodimo, pa do 14.2. 14 mesecev star stanje je pa isto kot pri vama. Samostojno že stoji, ne dela pa še korakov, raje gre po štirih.

no, mi tud še ne hodimo, pa msilim da še kar nekaj časa ne bo nič. OB opori sicer suepr šiba, samostojno stoji potanovem, ampak po štrih je pa zakonuser posted image

Sem pa danes naredila Jakobu odtis dlani in stopala s prstnimi barvami v knjihico spominov Moj otrok. Potem sem pa še papir naštimala in barve, pa je vse okoli obrnil, strgalk papir... nič od slikanjauser posted image .

ja, pridna mami, ni kajuser posted image .  Slike so pa krasneuser posted image

mml, super, da se  spet vidimo. POtem v Koloseju ob 10 uri.user posted image

O, pa vidim, da je tud pri vas luna trkala, ker ste imeli tečkota tako kot mi. še dobro da je bilo sonce in sva šli ven, pa je bilo takoj boljše, ekr če bi bilo deževno, bi se mi pa glih odpeljalo.

katee, prideta tud vidva,kajne, če imata čas

sani, upam da je Manja ok, da ni nič hujšegauser posted image user posted image

dašabina, uau, -13 kg.Bravo, vse pohvaleuser posted image

ursalara, saj ne vem kaj naj ti napišemuser posted image . vse dobro ti želim, pa da se zadeva razreši tako, kot si sama najbolj želiš. Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nussy,   še malo, pa bodo tud slabosti mimouser posted image . Prjieten dopust vam želim 

karmika, tvoji punčki sta pa tud tako lepiuser posted image . In meni se zdita čisto enaki. Pa še vedno sta isto oblečeni, da je dilema še večjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
11.2.2009 21:26:42   
muzika
Aja, pa to sem pozabila: Jakob že sam naredi nekaj (do 10) korakov. Še malo, pa bo prav hodil.user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
11.2.2009 21:37:45   
dašabina
Anže user posted image user posted image user posted image
krasne nove slikiceuser posted image user posted image

sem utrujena, sem hodila, grem kar spat, bom jutri v službi nadoknadilauser posted image user posted image user posted image
Triš, kje si???user posted image
Pa bravo novi hodalčki!!!!!user posted image user posted image
NANA, mogoče bova pa čez leto ali dve skupajuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 11.2.2009 21:38:24 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
11.2.2009 22:10:01   
lutiropan
bom jutri v službi nadoknadila

Ti je kaj dolgčas, ko imaš sodelavko na izobraževanju...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
   Sončki januarčic 08 - 5. del
11.2.2009 22:15:17   
karatina
Dober večer

Najprej še enkrat hvala za čestitke.

Klaja user posted image user posted image user posted image  sem vesela zate. Kaj si bo kdo mislil ali reagiral na tvojo user posted image  pa se nič ne sekiraj. Za takšne reči se sami odločamo in kaj je lepšega v življenju kot zaželjen user posted image  v srečni družini?

Danes smo bili končno na 3D UZ. Mi je dr. naredil take lepe slikice in filmčke, pa mi presneti ključek, na katerega je posnel, ne dela. Ga že cel popoldan vtikam v računalnike, pa ga nobeden ne odpre  user posted image user posted image user posted image
Meritve so vse v mejah kot treba. Če ni dr. narobe videl, bomo dobili še eno pupo user posted image . Sem ful vesela user posted image . Ne morem pa verjet, da me je tokrat občutek tako nahecal, sem pri Karin od začetka nekak vedela da bo deklica, tokrat pa sem imela občutek, da bo dečko. Sicer je pa itak vseeno, samo, da je vse O.k. Bogi ata, bo imel tri babnce doma user posted image

Slikice sončkov so vse krasne, zdaj ko je Katrin povedala, da ga ne moremo več tak ekstra mimo vsekat pri limanju, bom mogoče tudi jaz kako poskusila.

Vsi veliki in mali bolančki user posted image user posted image  naj vaše težavice hitro minejo.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
11.2.2009 22:16:26   
katarinas
Evo meuser posted image

Najprej poročilo iz bolnice: Lara je že dosti boljša, popoldne ni imela več vročine, kar je dober znak seveda. Če bo šlo tako naprej mislim, da smo lahko v petek že doma, ker do takrat bo imela antibiotik. Je pa tako živa zdaj, da jo komaj krotimo. Zdaj je moj pri njej in še vedno ne spi...in kot zanalašč vsi otroci okoli nje spijo, samo ona se dere in joka in pogovarja...in tako naprej...uf ampak HB da je tako, ker če se spomnim kakšna je bila včerajuser posted image ...

Muzika ne vem kako je res s to bolniško. Ampak ni problem v bolnicah, tam jim je tako vseeno al si tam al nisi, ker bolniško za otroka ti napiše pediater v ZD.
In mislim da ni tako, da ti pripada sobivanje z otrokom do 5. leta, saj si lahko z otrokom v bolnici tudi če je star 10 let, ker ga ravno tako namestijo na otroški oddelek...to je mišljeno tako, da pripada sobivanje z otrokom do 5. leta brezplačno, kar je novost, prej je bilo potrebno plačati.

Dobiš pa bolniško za prvi dan spremstva - se pravi takrat ko pospremiš otroka v bolnišnico in zadnji dan - takrat ko otroka pospremiš iz bolnišnice. Vmes je pa praaaaazen luuuuuftuser posted image

No saj meni je logično, da izvajajo nego sestre in da ti tega ne rabiš, ampak po drugi strani pa....haalooo, katera pa pusti malega otroka tam samega?!

Si pa nisem prebrala tega kar si ti pripela gor, ker ne dobim direktne povezave, se mi pa zdajle ne da iskat.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
12.2.2009 7:48:05   
dašabina
Dobro jutro, a vas je luna nosila al kaj da vas niuser posted image ?
Lutiropan, ja jo kar pogrešamuser posted image

Ljubljana, zdajšnji način življenja pa je tak, da bo moralo biti vedno pod kontrola hrana, ki gre v usta, sem že enkrat šla čez vse touser posted image

Katarinas, kaj pa sploh je Lari? HB da je boljš...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 4597
12.2.2009 8:04:40   
klaja
Karatina super da je vse tako kot mora bit, pa čestitke še za eno pupo. Se bo ati že moral sprijaznit, ko mu boste vse tri malo zapele okoli ušes.user posted image Moj se je že sprijaznil, kaj mu je pa druga preostalo, včasih se edino raje malo odstrani, ko smo vse tri tečne!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
12.2.2009 8:17:28   
Alfabeta
Nimam časa zato bom samo komentirala tole v zvezi z bolniško.

Res je, da je po novem sedaj sobivanje otroka do 5.leta starosti skupaj z mamo brezplačno (verjetno tudi z očetom), to velja cca. pol leta. Res pa je tudi, da si z otrokom lahko če daš dopust. Bolniška ti, dokler je otrok v bolnišnici, NE PRIPADA, ker ima otrok tam popolno oskrbo. Razen za prvi in zadnji dan, kot je rekla katarinas.

Vprašajte mene....moj otrok je bil v bolnišnici 6x!!!, plačali smo pa vsakokrat vse sami, pa ni bilo malo. HB imam vsaj glede odstotnosti iz firme drugače rešeno.

Zdaj pa šibam.....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
12.2.2009 8:30:21   
martinca
dobro jutro!

no PAtrik je včerja popoldne zakuhal. je dobil vročino 38.1°C, sem mu dala kar svečko in je bilo do večera bolše. je pa potem zvečer imel 37,7°C pa sem mu tudi vseeno dala svečko pred spanjem. spanje je pa bilo njegovemu stanju primerno user posted image . sem mu ob petih zjutraj merila vročino in jo je imel 38,8°C. pa sem mu spet eno svečko dala. zdaj pa še spi. upam, da bo moje dete kmalu zdravo. user posted image mi je tako hudo, ko je taki bogi s to vročino. pa še jest ne more ko ga grlo tako boli in mi potem zbruha. najhuje je zjutraj in zvečer.user posted image

karmyka, zelo lepe slike.

anita, mi smo zdaj bolj na čakanju. user posted image saj ne, zdaj ravno čakam na odgovor za eno službo, te pa imava malo pavze. bova aprila naredila še enega januarčkauser posted image se mi pa zi da bolj ko mislim na novega user posted image slabše je.
srečke nosečke pa so: obrigit, karatina, nussy, klaja, sončnica .....zdaj pa so mi padle iz glave. se ne spomnim več. upam, da bo še katera povedala katere so še.

katrin, user posted image za ANžeta, da se hitro pozdravi.

nana, za to kar on potrebuje jaz znam delat na računalniku.

karatina, no vidiš potem pa sem jaz zadnjič kar prav napisala da še boste imeli eno pupiko doma. še enkrat čestitke. user posted image bo imel ati težko nalogo ko bo moral fante stran odgnajat.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?