|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
11.2.2009 13:49:14   
Anonimen
Živjo punce...spet jaz na hitrco iz službe user posted image  No včeraj popoldan ni bilo pri menih nobenih znakov, zvečer pa me je tako močno špiknilo v prsih, da groza. Danes pa tud krč v trebuhu kot že dolgo ne. Mg tako ne jem že 4 dni.
Moj na prvi pregled ne bo šel ( ima tudi služba prste vmes ), gre pa na nuhalno 100 %. A mogoče ve katera, če opravijo kje na gorenjskem nuhalno tudi pozno popoldan. Ne bi rada dopusta imela za ta pregleduser posted image

(odgovor članu Anonimna.k)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
11.2.2009 13:52:32   
Anonimna.f
Pozdravčekuser posted image

Glede NS - jaz sem šla v 1.user posted image semle in bom šla pomoje tud zdaj: http://www.ordinacija.net/iskanje/search-simple.php če si katera želi pogledatuser posted image
Naročila se bom pa verjetno po 1. pregledu, vsaj v 1.user posted image sem seuser posted image

Glede partnerja zraven: moj je bil na NS in na ene 2 UZ ker sem mela bolj ali manj rizično nosečnostuser posted image in mi je bil za vzpodbudo. Res je lepo da to doživljata skupaj. Zdaj bo imel sigurno manj časa ker bo varuškauser posted image ampak ga bom kdaj že zvlekla zravnuser posted image Je šel pa nekajkrat z mano ne pregled, ampak je počakal zunaj v čakalnici.

user posted image user posted image user posted image za nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image

Slabosti: dopoldne je blo nenormalnouser posted image zdaj je pa že nekaj časa kar v redu, mogoče zato ker sem se zamotila s kuhanjem in pospravljanjem... V 1. user posted image mi je bilo slabo do 5.mesecauser posted image upam da ne bo tokrat isto. Pravijo pa, če so slabosti prisotne, pomeni da je z user posted image vse okuser posted image

No, zdej sem se razpisala, upam da bo tole čvekanje steklo, kaže bolj slabouser posted image ali pa sem samo jaz taka čveka in bi skoz čvekalauser posted image no, saj kmalu ne bom mela več toliko časauser posted image
Lep dan!

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 427
11.2.2009 13:55:04   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Živjo punce...spet jaz na hitrco iz službe user posted image  No včeraj popoldan ni bilo pri menih nobenih znakov, zvečer pa me je tako močno špiknilo v prsih, da groza. Danes pa tud krč v trebuhu kot že dolgo ne. Mg tako ne jem že 4 dni.
Moj na prvi pregled ne bo šel ( ima tudi služba prste vmes ), gre pa na nuhalno 100 %. A mogoče ve katera, če opravijo kje na gorenjskem nuhalno tudi pozno popoldan. Ne bi rada dopusta imela za ta pregleduser posted image

o, si gorenjkauser posted image super, sva že 2user posted image
Jaz bom šla verjetno v Domžale (sem ravno prejle pripopala link) in vem da sem šla v 1.user posted image popoldan. Najbolje da pokličeš in vprašaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
11.2.2009 14:05:34   
Anonimen
O lej jo gorenjko user posted image  pa sva res 2. Jaz bom počakala do 1. pregleda potem se bom pa, če bo vse OK, naročila na NS. Sem brala da je sedaj tudi v Kranju, tako da bom videla ali Domžale ali Kranj.

Upam, da tale komentar, da če so slabosti je z otrokom vse OK ni nujno 100 %, ker res nimam drugih znakov razen špikanj in pa utrujenosti večerne.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 429
11.2.2009 14:12:25   
Bremzi
Pravoda, tudi jaz nisem imela v prvi nosečnosti nobenih znakov, razen izostanka M, pa je bilo z mojo punčko vse ok in je zdaj že zdrava štiriletnica. tako da se ne sekiraj in bodi raje vesela, da ti nič ni.
Tudi meni ni nič slabo, že drugič, pa me nič panika ne grabi, ker me je slabosti in bruhanja celo strah.
Drugače pa sem ti tole glede znakov napisala že včeraj. Sem te morala malo pototlažit, ko te tako skrbi. Če te zanima, poglej na stran 16.
Uživaj v neslabem počutju in misli na svojo malo pikico.
Pa, punce, danes pojdimo malo ven na sonček, ker ne vemo, kdaj bo spet... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
11.2.2009 14:14:25   
tane
pravoda jaz sem rojena v Kranju ampak zdaj živim v Ljubljani, daj pozanimaj se kakšen UZ imajo v Kranju, ker vem, da so z NS začeli šele zdaj, ko sem bila jaz prvič noseča se pravi sem imela NS novembra 2007 še niso delali.
takrat sem šla v Ljubljano tudi delajo popoldne kjer imajo 3D ali celo4D UZ in se res tako lepo vidi dojenčka, zato pravim da se pozanimaj kakšen UZ je v kranju. Samoplačniško pa je za vse ki niste še stare 35let pa baje je zdaj tudi za te že samoplačniško.

jaz sem šla prvič semle: Ljubljana, Zavod Dravlje

http://www.neplodnost.com/dravlje_ordinacija.html

v domžalah pa je mislim, da tudi 3D/4D UZ.

moj je bil z menoj samo na NS in je bil čisto ganjen...takrat je šele dojel, da gre zares...žal je bil to najin zadnji pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
11.2.2009 14:17:52   
tane
malaMravljica glede slik sploh če imaš Mozilo deluje tudi tole:

na začetku linka iz spletne strani dodaš [img] na koncu pa [/img]

vmes pa link npr. http://www.bradfitzpatrick.com/character_design/images/full/Ant.gif

user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 432
11.2.2009 14:19:13   
Anonimen
Hvala Bremzi za tolažbo. Sem videla da si že včeraj pisala... Saj veš sem malo bolj pesimističen človek pa tako na kakšno negativnost pomislim. Amapk verjemi bom vzela tvoje besede v zakup in res samo pozitivno razmišlala, da bova pa oktobra končno dobila svojo prvo štručko.

Tane tudi jaz sem rojena v Kranju ampak tam ne živimuser posted image  Sem malo bolj odročna user posted image  Glede NS se bom pa še fino pozanimala ( sedaj sem samo na hitrco malo prebrala ), po prvem pregledu. Nočem naprej nič planirati tako, da do 24.2. se ne naročam, potem pa takoj user posted image .
Žal mi je za tvojo pikico, ki sta jo zadnjič zagledala na NS. Sedaj bo 100 % bolje in boš imela svojo pikico kmalu pri sebi. Se opravičujem, če te moti ampak zanima me kaj je bil razlog, da je tvoja pikica odšla in to po 12 t. ? Ne mi prosim zamerit, če si zgodbo že kje povedala ampak včasih kaj zgrešim.

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
11.2.2009 14:22:03   
tane

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP + IME                     PREGLED                     NS

XX.10.                                                                                    
user posted image aquamarin

XX.10.                                    3.3.                                          
user posted image metka_zone

XX.10.                                                                                    
user posted image miniko

XX.10.                                 24.2                                           
user posted image pravoda

XX.10.                                 16.2                                            
user posted image Anonimna user posted image

XX.10.                                 16.2                                            
user posted image natalia

01.10.                                 5.2                                              
user posted image *raci*

01.10.                                 11.2                                             
user posted image nincika     

01.10.                                 31.3+5.5               30.3               
user posted image  maayaa   

01.10.                                 9.2                                               
user posted image Mona Liza   

02.10.                                 20.3                                             
user posted image Vijolica77

02.10.                                  23.2                                             
user posted image malaMravljica  

02.10.                                18.2                                              
user posted image majakla

2.10.                                   2.3                                                
user posted image maj2009

02.10.                                 26.2                                              
user posted image spet mama 

3.10.                                                                                        
user posted image  *Lili*  

4.10.                                                                                          
user posted image  skačica     

5.10.                                   24.2                                               
user posted image Anonimna 4

06.10.                                24.2                                               
user posted image sandrarum  

07.10.                               25.2                                                
user posted image ninčy

07.10.                               17.2                                                
user posted image mici_

08.10.                              13.2+18.2                                      
user posted image tane

08.10.                              9.3+17.3                                         
user posted image Rižkoo

08.10.                              11.2                                                
user posted image nati29

10.10.                              20.2                                                
user posted image mng

11.10.                              20.2                                                 
user posted image minna

14.10.                              25.2                                                 
user posted image Bremzi

15.10.                              4.3                                                  
user posted image Anonima.f

15.10.                              20.2                                                 
user posted image boob

20.10.                              4.3                                                   
user posted image siska

22.10.                              4.3                                                   
user posted image Aniiita

SKUPAJ Oktoberk   2009  =31 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 434
11.2.2009 14:23:09   
Anonimen
Ej čvekice...
Lahko greste tudi SEM.
Mam G tam in sem zelo zadovoljna. Gre pa za Ginekološki in perinatalni diagnostični center (CGPD).
Moj dragi bo šel pa tud na prvi pregled z menoj. Sam mislim, da me bo zunaj počakal..., men ni čist prijetno na vaginalnem UZ-ju. Not bo šel pa na nuhalni. Sigurno.user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
11.2.2009 14:28:49   
tane

Tane tudi jaz sem rojena v Kranju ampak tam ne živimuser posted image  Sem malo bolj odročna user posted image  Glede NS se bom pa še fino pozanimala ( sedaj sem samo na hitrco malo prebrala ), po prvem pregledu. Nočem naprej nič planirati tako, da do 24.2. se ne naročam, potem pa takoj user posted image .
Žal mi je za tvojo pikico, ki sta jo zadnjič zagledala na NS. Sedaj bo 100 % bolje in boš imela svojo pikico kmalu pri sebi. Se opravičujem, če te moti ampak zanima me kaj je bil razlog, da je tvoja pikica odšla in to po 12 t. ? Ne mi prosim zamerit, če si zgodbo že kje povedala ampak včasih kaj zgrešim.

SS sem imela v 14.tednu, ampak po SS mi je en G rekel, da sumi na pregrado, potem je bila operacija in je rekla G, ki me je operirala, da je bila pregrada čez celo maternico in da je bilo skoraj sigurno to vzrok za splav...zagotovo ne bova vedela nikoli jaz se tolažim s tem, da je tores bil vzrok in da tokrat bo kljub še malemu ostanku vse ok...drugega kot upat na najbolje mi tako ne preostane...

baje so slabosti povezane tudi z vsebnostjo hormonov in če imaš dovolj ne vem katerega hormona pač ni teh težav bodi vesela in božaj trebuščka pa nič črnih misli...drugače pa smo me tu ker vem kako je lažje če nekomu poveš...meni so punce tu na RR takrat po SS pomagale in brez njih bi se res težko pobrala...tako, da ti kar pojamraj če bo hudo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
11.2.2009 14:38:00   
Anonimen
Moj je bil z mano na prvem UZ, pa na vsej pregledih, kjer so ga zraven spustili. meni na vaginalnem UZ ni nič nerodno, saj je partner pri meni že vse kaj drugega videl kot to, sploh je pa pri Uz pri tvoji glavi, pa itak monitor gleda, ker mu je to bolj pomembno. 

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
11.2.2009 14:53:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moj je bil z mano na prvem UZ, pa na vsej pregledih, kjer so ga zraven spustili. meni na vaginalnem UZ ni nič nerodno, saj je partner pri meni že vse kaj drugega videl kot to, sploh je pa pri Uz pri tvoji glavi, pa itak monitor gleda, ker mu je to bolj pomembno. 

Moraš vedeti, da je bil to pač MOJ in SAMO MOJ pogled na to. MENI je neprijetno in me zlo veseli, da nekaterim puncam pač ni. Že tko mi je neprijetno pred G, taka pač sm... pa verjemi tudi moj partner je videl vsega boga pri meni.. tako, da problem ni noben samo JST. Tko da... JST, MOJE MNENJE IN RES SAMO MOJ PROBLEM. Hvala pa tebi za tvoje mnenje.
LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
11.2.2009 15:12:04   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

TANEEEEEEEEE, kaj js to berem...bravooooooo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravo in lepo nosečnost ti želim. Seveda vsem ostalim tudi.user posted image user posted image user posted image

*Junona*, hvala, ja je trajalo ampak nama je uspelo. Ti pa še malo in bo...vas spremljam pri aprilkah...tebe, sončka85 ter ello...

Važno je, da se je prijelo in da je vse ok in tako bo tudi vnaprej. Sem zelo vesela.
Ja, mi gremo počasi h koncu, že komaj čakam, se mi tako vleče.
Bo pa tvoj bebi po horoskopu tehtnica, jaz sem tudi, to smo sami fajn ljudje.user posted image
Oglasi se še kaj pri aprilkah.

Papa.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 439
11.2.2009 15:20:58   
Anonimen
Tane žal mi je mi gre tako na jok ko berem tvojo zgodbo.

Sem prišla ravno iz službe in sem čutila mlo večji izcedek in pogledam, in je bil temno rumen rahlo rjav. Punce vse sem preštudirala in res sem se ustrašila. Ima katera kakšno podobno izkušnjo ?

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
11.2.2009 15:56:43   
Anonimen
Rižkoo saj ima vsaka pravico do svojega mnenja in prav je tako, ne vem sem dala pred tisto nosečnostjo toliko ginekološkega čez, da me to ni vrglo iz tira, če bi bilo pa prej vse v redu, bi bila pa zgodba verjetno drugačna, ali pa tudi ne, težko je vedet. Je pa tudi tako, da veliko G ne pusti partnerja na prvi pregled. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
11.2.2009 16:44:53   
Anonimna.f

O lej jo gorenjko user posted image  pa sva res 2. Jaz bom počakala do 1. pregleda potem se bom pa, če bo vse OK, naročila na NS. Sem brala da je sedaj tudi v Kranju, tako da bom videla ali Domžale ali Kranj.

Upam, da tale komentar, da če so slabosti je z otrokom vse OK ni nujno 100 %, ker res nimam drugih znakov razen špikanj in pa utrujenosti večerne.user posted image

ne, saj nisem tako mislilauser posted image tako sem slišala v 1.user posted image od znank samo zato da bi me potolažile pomojeuser posted image nekatere razen znakov izostale menstruacije drugih sploh nimajo... no, jaz nisem v tistem klubuuser posted image

Sem prišla ravno iz službe in sem čutila mlo večji izcedek in pogledam, in je bil temno rumen rahlo rjav. Punce vse sem preštudirala in res sem se ustrašila. Ima katera kakšno podobno izkušnjo ?

jaz sem imela v 1.user posted image na začetku tudi en čuden izcedek - sem šla raje za vsak slučaj do porodnišnice (je blo ravno med vikendom) in mi je tam nardila G UZ, na srečo se je že videl user posted image tako da smo vedeli da je vse ok... je bil pa komentar na izcedek, da ne vejo sploh zakaj to pride ampak da je to pri veliko ženskah... toliko vem, upam da sem ti kaj pomagalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
11.2.2009 16:47:19   
malaMravljica

Pravoda, to ti pa morem sedaj odgovorit. In se povem, da bi meni v tvojem primeru tudi ze zivci popustili, sem imela zacetek jeseni namesto lepega 9. tedna opravljen ss. Ampak preberi si to sedaj!

No, moj g mi je rekel, izcedki so normalni, kar ni ok je sveza kri. In jaz sem takrat sla k g napregled, ker sem imela kar konkretno in izkljucno svezo kri, pa me je pregledal in najprej rekel, da je sicer veliko krvi, ma mogoce ni tako slabo. Pol je naredil uz in zgodba se je koncala, upanja ni bilo vec. Dokler torej ni sveza kri, ampak rumen in malo temen izcedek ne panicari. To je sicer tezko ampak se najboljsa resitev. Za dober obcutek pa pojdi malo v posteljo in bos takoj boljse. SRECNO! user posted image bos videla da bo se vse dobro.

Ja, jaz sem danes dan komplet prespala, slabosti so bile nepopisne. Po eni strani si govorim, da to pomeni, da je bejbi ok, samo je pa to kar hudo za prestajat. Se pa potem spomnim, da je bilo vceraj ze vse tako veliko in srcek je bil, pa gre spet mal lazje naprej. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
11.2.2009 16:47:29   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: tane

SS sem imela v 14.tednu, ampak po SS mi je en G rekel, da sumi na pregrado, potem je bila operacija in je rekla G, ki me je operirala, da je bila pregrada čez celo maternico in da je bilo skoraj sigurno to vzrok za splav...zagotovo ne bova vedela nikoli jaz se tolažim s tem, da je tores bil vzrok in da tokrat bo kljub še malemu ostanku vse ok...drugega kot upat na najbolje mi tako ne preostane...

baje so slabosti povezane tudi z vsebnostjo hormonov in če imaš dovolj ne vem katerega hormona pač ni teh težav bodi vesela in božaj trebuščka pa nič črnih misli...drugače pa smo me tu ker vem kako je lažje če nekomu poveš...meni so punce tu na RR takrat po SS pomagale in brez njih bi se res težko pobrala...tako, da ti kar pojamraj če bo hudo...

user posted image user posted image user posted image žalostna zgodba... me kar zmrazi... držim pestke da bo vse ok, kar pa itak bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 444
11.2.2009 16:56:09   
Anonimen
Hvala vsem za napisano. Vam pišem kar iz kavča, sem šele zdaj ramzmišlala, da sploh od kar vem, da sem noseča nisem po službi nikoli nič počila. No danes prvič. No od takrat ni bilo nič izcedka, na WC papirju pa tudi samo rume izcedek. Čutim samo rahlo topo bolečino ( ali pa si že domišljam od razmišljanja user posted image ) drugače vse ok. Tako, da bom poizkusila na to pozabiti saj je bil samo malo obilnejši temno rumen izcedek ( pa rahlo res rahlo rjav na konu ). Mogoče so kakšne hormonske spremembe , ker imam rumeni izcedek že od nedelje. Tako, da bom sedaj se umrilia, če pa bo kravo pa bom poklicala do konca tedna ginekologinjo. Ali pa mogoče tudi tako, da se pomirim.

Neposredna povezava do sporočila: 445
11.2.2009 17:23:29   
maayaa

pravoda
user posted image

Še ena gorenjka tuki. Iz katerega dela gorenjske sta z Anonimno.f 

Jest sem naročena na NS v Kranju, delata jo dr. Urh in dr. "Elič ali Ilič" ne vem točn, kmalu bosta dobila koncesijo. Izvajata neplačniško in plačniško NS, v sobi za ultrazvok porodnišnice Kr, poklič na ultrazvok pa se pozanimej.

Zanima ma pa še (vse tiste, ki ste že bile) kako zgleda Ns.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.2.2009 17:24:01   
Anonimna.f

Hvala vsem za napisano. Vam pišem kar iz kavča, sem šele zdaj ramzmišlala, da sploh od kar vem, da sem noseča nisem po službi nikoli nič počila. No danes prvič. No od takrat ni bilo nič izcedka, na WC papirju pa tudi samo rume izcedek. Čutim samo rahlo topo bolečino ( ali pa si že domišljam od razmišljanja user posted image ) drugače vse ok. Tako, da bom poizkusila na to pozabiti saj je bil samo malo obilnejši temno rumen izcedek ( pa rahlo res rahlo rjav na konu ). Mogoče so kakšne hormonske spremembe , ker imam rumeni izcedek že od nedelje. Tako, da bom sedaj se umrilia, če pa bo kravo pa bom poklicala do konca tedna ginekologinjo. Ali pa mogoče tudi tako, da se pomirim.

bravo, tako se govoriuser posted image user posted image pozitivnost veljauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.2.2009 17:28:03   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: maayaa

pravoda
user posted image

Še ena gorenjka tuki. Iz katerega dela gorenjske sta z Anonimno.f 

Jest sem naročena na NS v Kranju, delata jo dr. Urh in dr. "Elič ali Ilič" ne vem točn, kmalu bosta dobila koncesijo. Izvajata neplačniško in plačniško NS, v sobi za ultrazvok porodnišnice Kr, poklič na ultrazvok pa se pozanimej.

Zanima ma pa še (vse tiste, ki ste že bile) kako zgleda Ns.

papa

oooo, še ena gorenjkauser posted image user posted image ti pošljem na ZS iz katerega dela semuser posted image
A res? A da ma Urh? U, ta je res doberuser posted image me je imel na 3. amnioskopiji in je bil res caruser posted image se morm še mal pozanimat...
NS izgleda tako, kot da greš na UZ - samo da je natančnejši... najbolj pomembna je tukaj seveda nosna kost na podlagi katere ˝izračunajo˝ možnost Dawnovnega sindroma... pa izmeri ti user posted image in ti natančneje določi PDP. Pri meni je blo tako, nič drugega...

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 448
11.2.2009 17:34:06   
Anonimna.f
11. do 14. teden nosečnosti
– merjenje nuhalne svetline

Ultrazvok: Naredimo ultrazvok kot presejalni test za odkrivanje plodov s trisomijo 21. Ob tem lahko odvzamemo še kri za dvojni hormonski test.

Evo - malo bolj strokovnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
11.2.2009 18:16:49   
majakla
Pozdravljene. Uf, vsak dan nas je več user posted image .

Joj, kak sem vesela, ko pišete, da če ti je slabo, potem je vse ok.
Ker bolj kot mi je slabo, mi verjetno oz. 100% ne bi moglo bit!
MalaMravljica držim pesti tudi zate, da bo nama vsaj mičkeno manj slabo.
Meni (za par minutk) pomaga limonada ali jabolko - poskusi.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?