|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
12.2.2009 16:31:22   
siska
Jaz sem štartala z 96 kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 476
12.2.2009 16:36:34   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: siska

Jaz sem štartala z 96 kguser posted image user posted image user posted image

user posted image ja no, boš pa potem dol spravilauser posted image boš videla ko boš tekala za user posted image bo šlo hitreje dol... pa kakšna ločevalna in je to touser posted image

(odgovor članu siska)
Neposredna povezava do sporočila: 477
12.2.2009 16:38:36   
Anonimen
Saj je že..je reku včerej oooo kok so večje pa take fajn okrogle user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 478
12.2.2009 16:39:03   
barvar
Punce še jaz se vam pridružujem. Predvideni datum poroda 4.10.2009. Vam je kaj slabo? Meni zaenkrat še ne. Se super počutim. Čestitke vsem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 479
12.2.2009 16:45:33   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Saj je že..je reku včerej oooo kok so večje pa take fajn okrogle user posted image user posted image

vauuser posted image user posted image user posted image zdej bo šele akcijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
12.2.2009 16:46:18   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Punce še jaz se vam pridružujem. Predvideni datum poroda 4.10.2009. Vam je kaj slabo? Meni zaenkrat še ne. Se super počutim. Čestitke vsem user posted image .

Dobrodošlauser posted image

Slabostiuser posted image eh, raje ne vprašajuser posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 481
12.2.2009 16:48:44   
Anonimen
ah zdej jo ni nimam nobene potrebe..je že kr mal čudno vse skpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 482
12.2.2009 16:50:18   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

ah zdej jo ni nimam nobene potrebe..je že kr mal čudno vse skpuser posted image

pri nama je pa kontra - je pa on bolj zajcuser posted image ne vem, a bo zdej 8 mescev suša, al kakouser posted image user posted image ga bo treba mal v roke vzetuser posted image user posted image tkole ne gre naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
12.2.2009 16:50:38   
majakla
Pozdravljene vse nove souser posted image . Dobrodošle user posted image user posted image user posted image .

Vse, ki vam ni slabo - bodite srečne in upajte, da vam ne bo, ker meni je že cel teden in res ni fajn. Koliko toliko gre, če ležim na boku in čisto na miru. Pa nesladkano limonado imam zraven in upanje, da bo počasi ponehalo. user posted image

Zanima me, kako je s pritiskom v nosečnosti? Ponavadi imam visokega. No, zdaj ne vem, bom videla na prvem pregledu.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 484
12.2.2009 17:00:25   
Anonimen
aja pa dobrodošle vse nove nosečke.
Seks, ja no zdej je mal suša, najprej je bil moj bolan, zdaj sem jaz, kašljam kot ta huj kadilka, komaj čakam, da mal k seb pridem. 

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
12.2.2009 17:00:30   
Anonimna.f
Majakla, jaz sem tudi med tistimi, ki imajo večinoma visok pritiskuser posted image sem ga mela valda tud med user posted image in me je dr. kar debelo gledala... ampak sem ji razložila da imam ˝sindrom bele halje˝ in se aparata bojim, tako da to ni nič čudno, ker doma imam vedno dobrega... tako da sem ga mogla 3x na dan vso nosečnost merit doma in si pisat in potem tja nosit. Tako da so videli da je vse ok... 
Aja, a to samo jaz vidim, a še katera, da se vedno ko objaviš post pokažejo tudi vsi tikerji in je tvoje besedilo zrinjeno čisto v desnouser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 486
12.2.2009 17:36:11   
Anonimen
Tudi meni je danes test pokazal pozitivno, samo da bom 100% ga bom morala jutri še enkrat naredit da ne bo dvoma...... predviden datum poroda naj bi bil 23.10. Ampak sem pa tako srečna da nimam besed, kar tresem se

Neposredna povezava do sporočila: 487
12.2.2009 18:18:07   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25

Tudi meni je danes test pokazal pozitivno, samo da bom 100% ga bom morala jutri še enkrat naredit da ne bo dvoma...... predviden datum poroda naj bi bil 23.10. Ampak sem pa tako srečna da nimam besed, kar tresem se

user posted image user posted image juhu, itak da bo spet +user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
12.2.2009 20:30:22   
Pikapolonica_
Slabosti? Ne, pri meni se ne kažejo, imam pa povečan apetit. In jedla bi same take stvari, ki jih drugače ne. Zelje, segedin, mesouser posted image Že po tem mi je bilo jasno, da je nekaj drugače, kot bi moralo biti. No, pa smo le zagledali plus. Sicer pred 3dnevi, vendar sem šla k G včeraj še na krvni test, ki je prav tako pokazal nosečnost. G mi je sicer naredila hiter UZ, vendar se srčka še ne vidi in ne sliši, ker je precej prehitro. Naslednji pregled imam v 9tednu, takrat pa bo že kajuser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

Neposredna povezava do sporočila: 489
12.2.2009 20:41:56   
pondelak
živjo souser posted image !!
čestitam vsem za user posted image user posted image in vam želim čim lepšo nosečnost!!
jaz sem marčevka,tak da se bližam koncu...
lepo božajte in cartajte svoje bušije!!!user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 490
12.2.2009 20:44:50   
majakla
MalaMravljica kak si? Je kaj boljše?

Sem danes brala, malo za šalo - malo za res:

user posted image  da če imaš tako močne slabosti oz.
user posted image  izrazite znake, bodo pa morda
user posted image  dvojčki. ? user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 491
12.2.2009 20:52:08   
Neusje
Dober večer,
Sem novinka na forumu in prvič nosečka, pa me zanima, v katerem tednu ste v Sloveniji naročene na prvi pregled? Živim namreč v tujini in kar sem tu zaenkrat zasledila, naj bi bilo to med desetim in dvanajstim tednom, naročiti pa se še moram. Pozdravček in vsem lepo nosečnost.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 492
12.2.2009 21:00:50   
Anonimen
Zelo različno, ampak ponavadi med 8 in 12. tednom.

(odgovor članu Neusje)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
12.2.2009 21:22:28   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zelo različno, ampak ponavadi med 8 in 12. tednom.

Ja, res, to je zelo različno, pa v 8.tednu še tudi ni nujno, da se vse vidi in sliši in je potem lahko user posted image malo panična, saj veste, kaj vse se lahko nam začne plesti po glavi, če potem ne da ginekolog ene dobre utemeljene razlage, zakaj tako. Meni se osebno zdi, da je najboljše, da narediš prvi pregled med 10 in 12.tednom, kot si rekla. Seveda, če nosečnost poteka normalno in te ginekolog nima pod drobnogledom.

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
12.2.2009 21:32:41   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

MalaMravljica kak si? Je kaj boljše?

Sem danes brala, malo za šalo - malo za res:

user posted image  da če imaš tako močne slabosti oz.
user posted image  izrazite znake, bodo pa morda
user posted image  dvojčki. ? user posted image

jaz sem ze imela uz ves in je malo pogledal in rekel: ne, samo en je. Samo ves kaj, se mi je zdelo, da je cist premalo dobro pogledal in se mogoce vseeno se en kje skriva user posted image user posted image user posted image user posted image   

Ves, sem si vedno ze zelela dvojcke, samo sedaj sem pa rekla, da je boljse samo en, bo dobil ta vso pozornost in ljubezen.

Sam, da nista pri tebi dva user posted image user posted image

Jaz definitivno nisem boljse, danes je zagotovo po slabostih najslabsi dan. Pa ti? In , kaj menis, kdaj se bodo slabosti koncale, kater teden?

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 12.2.2009 21:33:30 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 495
12.2.2009 21:40:25   
majakla
Ja, verjetno se ta drugi še skriva user posted image .
Jaz imam UZ v sredo, me res zanima kako bo.

Še vedno mi je cel dan in celo noč slabo, ampak moram rečt, da sem danes imela vmes - enih 4x - trenutke, ko mi je bila manj slabo user posted image (sem se že veselila), potem pa spet ful slabo user posted image . Sem brala, da je eni bilo slabo do 6. meseca, ampak nama bo največ do konca marca - pol pa mir (sem kar sama določila).

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
12.2.2009 21:57:32   
Anonimen
Še oktobrčkam sporočim... lepo novičko..
Sm mojmu rekla na poti v CE, pelji me k G. Prvo domov, da si jo umijemuser posted image , pol pa k njej. In me je.... Boli me skoz in ni prijetno in sm hotla it spoznat mojo novo G. user posted image
Skratka..., po tednih nosečnosti..., je kimala, da nč ne bova vidle in nič to in nič ono in... sm bla user posted image , ker se mi je točno tko zdel.., da bom vse to slišala. Sam mal upanja pa je blo...
No in... , ko sva začeleeeeeeee..., je bla pa presenečena. Vidla je vseeeee in mojga plodka v maternici, je velik cela 2mm in še rekla je, da sm kr mal več nosečka... zarad ciklusov. Ker so kratki. Je rekla, da sm zanosila na 16.1... takrat sva mela pa z dragim lih 2 leti.user posted image  Pol je pa uklopla uno zadevco in me je zmrazil..., slišala sm srčija od mojga Rižkotaaaa... Srčka noooo..., to je tok lepo. Nism prej še nikoli. In mam dve male slikce... z dvemi pikicami... Itaq nč ne vidim gor ampak... že sam filing je nooooor...user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
12.2.2009 22:08:43   
majakla
Rižkoo suuupeeer user posted image .

(komaj čakam sredo - moj 1. pregled)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
12.2.2009 22:12:23   
Anonimen
iii, hvala. user posted image  Veš, moj prvi pregled bi naj bil 10.3. pa sm ga prehitela. Se bolje počutim. In vsako, ki ima strah ali karkoli... bi napotila na UZ. No, pri meni so bolečine prisotne, kr močne...Jst sm pomirjena..user posted image
NOČKO

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
12.2.2009 23:28:35   
Aniiita
Čestitke vsem novim nosečkam! Super, koliko nas je user posted image
Pa tudi tebi Rižko, za tako lepo izkušnjo user posted image

Jaz nimam slabosti sploh..mogoče se pozna, da sem malo za vami (šele v 4. tednu)-čeprav še vedno upam, da jih sploh ne bo.. Je vam, tistim, ki vam zdaj dela slabo, delalo že v 4. tednu?

Nočko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?