Anonimen
|
malaMravljica... nism še ok dokler se ne vrneš s pregleda. Me skrbi veš? Poskusi pač jest..., pa se sili. Sej vem, da je hudo ampak... moraš za pikico malo v bušiju. Sej veš, da rabi. A vsaj vitaminčke piješ tiste ki so poleg folne? Si me pa prestrašla, moram rečt. No, sam javi se.... popoldan. Bom pršla gledat. drobtinica29, a veeeš kolk sm že vsega napisala in me je 2x ven vrglo, sm kr norela... Vsaki posebej se posvetim, pa .... mi zbriže. Norija. *manca*, hvala za skrb. Jst sm danes po počutju prvič slabo. Čutim slabost in vrti se mi in... čudna, čudna. Dol pa ne neha špikat... Sva bla pa zdej z mojim na kosilčku, sm jedla njoke po bolonjsko..., pa mi je kr fajn zdej v želodčku. Bolš. pilotinčika mala Sm lih gor pri manci napisala, da sm čudkana. Mal se mi obrača po želodcu... pa kašlam dons in se slinim. Jutr če bom taka kr doma ostanem, pa šef gor al pa dol. Ej, nism ti rekla, da maš tako cortano slikico..., mala pikapolonica... za srečo. Lepa zlo. Kaj pa ti..., miška? Si se nehala slončkat, si dala dragiju dihat?? Dej mi povej... mogoče sm spregledala, kdaj čakaš M? Joooj, bog, da jo ne dočakaššššš.... maj2009, nosečkica, ti kr jej, kaj te briga. Se boš pol sekirala. Čeprav jst tud na to pomislim... sam mi pravijo, da bi mogla prvo še ene 5kg dobit pa plus vse kar pride z otročkom.., da ga bom sploh lahko nosila. Zdej sm kr mal pod 49kg padla, no nism ekstremno velka ampak... tko pravijo. No, priplazila sem se pa do 158cm. Jem pa normalno..., nč ne bruham..., ne vem kam so šle 2 klici. zvesta Sm se ustrašla, da koledarček res ni ok. Uf... Ja, opozarjat pa zna... ajn se uči..., zrihti izpita, pa bo. Kako je pa kej s tvojim možekom?? tinuška, bejbiiikaaaa..... Ej ... nimam težav z luno.., pa mi je kr čudn ko pišete, da vas matra. Jst sm k beba. Zaprem oči, me dragi zjutraj zbudi. To sm jst. Zdej grem sam še enkrat vmes na wc... in to je to. DObr spim.., upam, da bo skoz tko. Malo morgen, vem. Ej, ti je dragi v nočnem govoru kaj zaupal?! Uf, to zna bit zaj., ko ne ve kaj govori. Moj Rižko nagaja. Ni nič bolš kot včeraj... sam včer sm bla še tečna pa sm bolj čutla, dons sm dala mal na stran vse skup. Itaq je vse ok... (upam). Ej, pri meni pa pada dež..., na Viču sm. Sva zdej z mojim štancala po dežeku z marelo.. Ej... v kerem jeziku se dons pogovarjate??? sonček85 Sprememba termina. Prvi pregled mam 10.3. ob 7:15. Mi je dons po pogovru spremenila, ker je bil prvotni datum že v 11t, pa sm se mal zbunila. Tok, da veš. In kje si..., kako si?! TASSIKA.... čakam na poročanje. Držim pestke..
|