|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
8.2.2009 15:10:38   
*anč*
muca83  user posted image za rezultate!! sm full vesela za tebe!

gota  lepo počivaj pa bo!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
8.2.2009 16:12:36   
irency84
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08.   
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), ??
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??    

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ) , ??

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , 11.02.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??           
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 24.02.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , user posted image , 28.02.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image ), 04.02., NS-04.02.
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , 10.02.  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 26.02.                
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, ??

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 05.02.
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02.

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ?? 
Anonimna 
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), 19.02.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ),18.02. 
5ra83   -  25, P, MB, (1 user posted image ) , ??

09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), 15.02. 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03.                             
Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), 09.02., AC-24.02. 

13.08.      
Zima07   -  29, IZS, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 12.02. 
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), NS-04.02.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ),user posted image , 04.03.

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
sarajan   -  27, IZS, Kamnik, (1 user posted image ), ??

katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 02.03.

16.08. 
Anonimna16   -  ??, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , NS-06.02.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ) , NS-05.02. 
anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ) , 13.02., NS-03.02.   
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 12.02., NS-03.02. 
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), 13.02., NS-10.02.
irency84   -  24, zaročena, , Trebnje(1 user posted image , 1 user posted image ), 9.3., NS-03.02

20.08.
Anonimen
   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02.
mony5   -  29, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-10.02. 
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-10.02.
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02.. NS-06.02. 
lara27   -  26, ?, CE, (3 user posted image , ? user posted image ), 10.03., NS-09.02. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ) , 06.02., NS-09.02. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), NS-16.02.

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02., NS-04.02. 
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.02., NS-13.02.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), NS-10.02.
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-12.02.

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 06.02., NS-11.02. 
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), NS-09.02.

24.08. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), ??

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 06.03., NS-13.02.  
hel32   -  ??, ?, Lovrenc, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-16.02. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), 03.02. 

30.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 03.03., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 23.02., NS-16.02. 

04.09. 
Pia67   -  41, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 81 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
8.2.2009 16:24:01   
irency84
Hey nosečkeuser posted image ,

najprej en lepi pozdravček, kako ste? Prvo trimesečje je za nami, juhuhu , bušiji počasi rastejo, slabosti počasi minevajo, itd.  Moram povedat, da tudi sama bla pri nuhalnem pregledu, rezultat je bil super, tudi ostalim nosečkam čestitam za dober rezultat na ns. Splol še nisva zvedela, upam da bova na naslednjem pregledu, naš pikec je cel pregled spal, tako da  ni bil prav preveč dejaven.  Naslednji pregled imava 9.3. komi že čakam ta pregled.

Žal nimam veliko časa, da bi stalno prebirala ta forum, na vsake tok časa se najde kakšna minutka, da mal preberem, pa še kaj napišem.

Želim vam do naslednjega javljenja user posted image  čimveč lepih trenutkov.

(odgovor članu irency84)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
8.2.2009 16:54:38   
irency84
Hey nosečke, pravkar opazila, ko prebirala ta forum, da je imela Muca 83  naslednje rezultate pri NS:

NS meri 1,7 mm, nosna kost je bila vidna, končni rezultat NS pa je 1:16.904  

Jaz sem mela pa rezultat 1, 5mm, nosna kost je bila dobro vidna, končni rezultat  Ns je bil 1. 6989. 

Ali obstaja možnost da sej pri končem rezultatu zmotila moja ginekologinja. Mislim, da me kljub mojemu rezultatu ne sme biti strah, saj mi je ginekologinja rekla, da so rezultati dobri.

Se pa res sprašujem, kako je lahko pri njej tak velik rezultat, pri meni je pa manjša svetlina pa vseno manjši rezultat.

Prosm, če mi katera pomaga pri tej razlagi.

Lp

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
8.2.2009 19:28:53   
zima07
Ojla punce!

Pri nas je bilo zadnji teden tako noro, da sem komaj uspela vsake toliko malo pokukat na forum, za pisat pa res ni bilo pravega časa...

V glavnem, najprej bi sporočila malo poravkov za v seznam: starost 30 let (user posted image , ja, tudi zato je bil ta teden divji), to je moja 2. nosečnost, naslednji pregled pa imam 3.3...

Brina je v petek ponoči zakuhala, tako da se cel vikend borimo z zbijanjem vročine, vmes sem skočila ven samo na obisk k mojemu dedku, ki je prejšnji teden padel in si zlomil komolec in kolk-čakamo na operacijo...

Drugače pa lahko rečem samo, da sem vesela, ker so se moje slabosti močno zmanjšale-veliko manj pogoste so in ne več tako intenzivne, juhu...Življenje je res veliko lažje...Samo še pretirane zaspanosti se rešim, pa bo super user posted image ...

Aja, irency, tudi meni ti rezultati niso tako jasni-pri nas je bila ns 1,4, nosna kost dobro vidna, pa je bil rezultat okoli 1:3.000... Ne vem, kakšna je razlaga, najbrž katera ve?!

No, lepo se imejte, šibam še malo izkoritit nedeljo...

LP!

< Sporočilo je popravil zima07 -- 8.2.2009 19:29:27 >

(odgovor članu irency84)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
8.2.2009 19:36:31   
go_ta
irency84, to razmerje je odvisno tudi od vajine starosti ... ti si mlajša od nje (predvidevam, da je ena letnik 83, druga pa 84?), zato imata drugačno vrjetnost.
Hvala punce za spodbudeuser posted image jutri pokličem G, da povprašam, kako in kaj. sicer je pa špikanje minilo za zdaj, bomo vidli, kako se bo razvijalo. tud jaz sem pomislila na raztezanje maternice, bom pa vseeno poklicala, mi je tud dragi rekel, da moram ...
aja, anč, še nekaj, da te potolažim glede NS: sem videla, da je bila pri tvoji pikici debelina 2,3. no, pri moji je bila 2,4, pa je pol DHT pokazal zelo zelo nižjo vrjetnost za DS. moramo biti pozitivne in si vbiti v glavo, da bodo naši user posted image  zdravi in nič drugega!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu irency84)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
8.2.2009 22:21:02   
Muca83
Kaj se je zgodilo s seznamčkom user posted image Na prejšnji strani je bil tak ful posodobljen, z vsemi novimi datumi pregledov, na tej strani je pa še cel kup starih datumov za NS, ki je že mimo user posted image

irency84, hecno tole. Glede na to, da si eno leto mlajša in še manjša NS je bila, bi mogla biti tvoja verjetnost najbrž še manjša od moje. Saj meni se moja zdi astronomsko majhna, ker imajo velikokrat 1:3000 npr.
Sem pa enkrat brala eno razlago od Pušenjaka, da nekateri pri izračunu upoštevajo vidnost nosne kosti, eni pa ne.
Je pa seveda odvisno tudi od velikosti ploda in srčnega utripa. Tako meni piše na rezultatu.
Sicer se pa ne obremenjuj, to so vse super rezultati in če ti je pregled delal ginekolog z licenco, že ve kaj dela. user posted image

Meni se je spet noro napel trebuh. Zdaj že kakšnih 5 dni čutim skoraj cel dan tisto napetost v trebuhu, ko se maternica razteza, pa še trebuh sam po sebi imam tako napihnjen, da je prav neprijetno. In nobenih hlač več ne zapnem... user posted image Danes sem nesla nosečniške hlače tašči, da mi jih zašije, ker je en šiv malo popustil. Jutri jih dobim in bom lahko malo bolj udobno okrog hodila. Bom pa najbrž šla še ene si kupit, samo ne vem še a bi šla v H&M ali kar v Domžale v Breza center tja, kjer sem te kupila. To bo pa pomoje dovolj do vročih dni, ko se bodo začeli bom pa kakšne oblekice kupila.

Še vedno me je groza ob misli, da bo treba v službi povedat. Če bom zbrala pogum, bo to kar jutri. Saj trebuha tudi ne bom mogla več skrivat, ker se je tako napel. Sam je res grozno velik. Bom probala kakšno dobro fotko naredit, da boste videle.

Pa še vedno nisva povedala družini. Sem mislila, da bova ta vikend, pa kar ni bilo pravega trenutka. Je pa super, ker vem, da bodo vsi presrečni, da se nama je končno nasmehnila sreča. user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
9.2.2009 7:01:51   
aprilčica07
Jutro,

kerala: hvala za skrbi za sestrično. Je malo boljše, za to kar ima ni zdravil, edino dijeta za jetra in vranico, zdravijo jo pa za hepatitis. Je malo bolša za videt, ni več tako zelena v obraz in tudi rekla,  je, da se malenkost boljše počuti. Celo uspe gledat tv kašno urvo na dan. Je pa še vdno stanje resno.
barbk: ja, sem delala v soboto. Saj ni blo hudo, sem ene reči uspela nardit v miru. Ti kr počivaj, je že prav tako, da se pocajtaš in poahtaš, saj nosič kr dva dojenčka!
Muca83: upam, da bojo v službi lepo sprejeli novičko!
Arwen: a bova skupaj čakali na rezultate NS? Kdaj imaš ti datum?

Drgači smo ok, danes smo spet v službi in spet  bo treba delat. Danes celo ne dežuje, tudi to je nekaj! Cel vikend sem jedla, danes me krilo tako tišči, da je jojuser posted image user posted image user posted image user posted image
Grem na kafe in pol akcija:):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
9.2.2009 7:40:06   
Drnula
irency - G se običajno zdi vse super kar je nad tistim, kar je pričakovano glede na tvojo starost. S tem, da večini G ne glede na rezultat NS pri starejših od 30 let spodbujajo še DH test. Jaz sem imela v 1. nosečnosti rezultat nekje 1:3600 in so mi rekli da je vse super, potem sem brala forum in so imele vse punce boljše rezultate. Potem sem razikovala kaj in kako ... hotela sem iti delati še DHT pa mi je G takrat rekla, da nima smisla, ker je verjetnost vseeno zelo majhna, da mi jo bo DHT verjetno še znižal, 100% sem pa lahko samo z AC. Dodala je, da ni razloga za skrbi, da mi sicer prepušča odločitev pa še da se ona na mojem mestu ne bi sekriala nit ne bi odločila za dodatna testiranja.

Jaz pa imam jutri pregled. Komaj čakam. Upam da je vse ok. 
Danes pa me čaka v službi zoperen dan user posted image  Pa še sodelovka ima rojstni dan, okroglih 40 in ji bo treba it nekaj kupit. Kaj pa user posted image  ....  to, bo verjetno vse prepuščeno meni, ker sva si najbližje. Jaz pa seveda nimam pojma.

muca - te štekam, da ti ni lahko v službi povedat. Meni bi bilo zelo zoprno na tvojem mestu, ampak poznam še bolj nareodne situacije. Hja, za take, res nerodne user posted image , ampak žal, se znajdemo tudi v takih. Sicer si vedela za user posted image  ko si podpisovala pogodbo, ampak ... kaj naj bi takrat? reskirala? V taki situaciji, sicer je težko, ker se ti zdi da nimaš odkritih kart, vendar se boš seveda obnašala tako, da boš lahko kar najbolje poskrbela za user posted image  in zase.
Bi pa bila na tvojem mestu pazljiva. Popolnoma nasprotno lahko sprejmejo nosečnost sodelovci in/ali šef glede na tvojo info o tem, ali si vedela in še bolj, če si nosečnost načrtovala. To ti garantiram. V taki situaciji menim, da je bolje da nič ne poveš kot pa da rečeš, da si načrtovala.

Lep dan!

(odgovor članu irency84)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
9.2.2009 9:21:19   
tejči77
Pozdravljene!
Berem, da imate spet debate o NS. Jaz sem tudi imela, glede na vaše rezultate precej slabši rezultat, nekaj čez 2200, ampak zaupam g, ki je rekel, da je to dober rezultat in da nima smisla delat še krvnega testa. In s tem je stvar za mene končana in dete zdravo. user posted image

Tiste črte-lenea negra - tega jaz prejšnjič nisem imela in tudi tokrat se ne kaže.

Jaz sem pa vikend preležala, ker sem še noro kašljala in me je vse bolelo, na nogah sem pa komaj stala. Sem pa danes že bolje. Upam da se končno izmažem. Me pa dragi že pošteno grdo gleda in ima tisoč pripomb, ker je večinoma za vse sam. V petek je imel dopust in pospravil stanovanje. Že tako mi je hudo zaradi vsega, kar se dogaja, zdaj moram pa še od njega poslušat očitke.
Po drugi strani si pa mislim, vsaj vidi kako je meni - ni tako enostavno skrbet za družino.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
9.2.2009 9:27:38   
go_ta
Hej punce!! jaz sem klicala G zarad izcedka in je sestra rekla, naj kar pridem na UZ. tko da bomo videli, kaj je z user posted image . se še zrihtam, počakam, da mi moj pripelje avto, pol pa gremo ... uf.
Upam, da ste vse ok?? danes bo očitno sonček, tako da uživajte, jaz pol še delam.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
9.2.2009 9:32:04   
go_ta
tejči77, ja, moški ne razumejo, kako se počutiš. Mislijo, da ni tako hudo, ko si noseč. ampak ne pomislijo, da tvoje telo dela za dva in če še zboliš, je še hujši napor zate. jaz bi jim dala, da poskusijo tiste najhujše tedne nosečnosti: celodnevne slabosti, utrujenost, da se ti živeti ne dan ...user posted image  vrjamem, da bi jamrali 100 na uro! ženske smo bolj vzdržljive, jaz mu niti nisem toliko jamrala zarad vsega, vrjamem pa da bi bli oni 'bogi božščki'user posted image
drži se, upam, da boš kmal tiptop!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
9.2.2009 9:38:49   
tejči77
go_ta, držim pesti, da bo na ultrazvoku vse OK.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
9.2.2009 10:19:06   
sams
Ojla pup'ce,
jaz sem tudi imela NS v petek in kot je rekla Muca83, je tudi meni žal, da posodobljenega seznama ni nikjer.
Meni je pa nekaj čudno, in sicer jaz sem imela obete, da je kaj narobe 1:2600 in je rekel G, da je to zlata sredina, da ponavadi niso nad 1:6000, vse kar je nad, je zeeeeelo redko. Zdej pa se mi zdi čudno, da je tukaj kar nekaj souser posted image , ki imajo 1:14000 ipd. Ne me narobe razumet, user posted image user posted image user posted image  vsem in HB za take rezultate, samo mi je čudno, mogoče vkalkulirajo še kaj v izračun a la nosna kost, kot je rekla Muca83. Ampak čudno...

Anč, ful mi je žal zate user posted image . Kot sem ti že enkrat prej napisala, je fuuul malo primerov, da je dokazano sveža okužba s toksoplazmozo vplivala na user posted image . Sploh pa je kerala imela isto izkušnjo, kot sem prebrala in bo upajmo vse OK. Jaz sem tudi dala kri za DHT, tako za ziher, in tudi jaz čakam izvide. Čeprav 1:700 še ni alarmantno. To pomeni, da imaš še vedno 99,9% možnosti, da bo vse OK. No, upam, da bo DHT popravil rezultate. Držim pesti zate, ful.

Mi še nismo nobenemu povedali, nobenemu. Moj user posted image  celo hoče, da ne povemo nič, dokler se mi trebuh ne bo že ful poznal. Čeprav se mi že zdej, ampak se sigurno noben ne bo upal vprašat, ker mi je še fuuul trebuha ostalo od 1. user posted image . Res, nikoli v življenju se nisem toliko zredila, takrat sem se čisto zapustila. Ampak načrtno, ker sem se celo življenje ful pazila in sem si rekla, ah, teh 9. mesecev pa uživam. In se mi ful pozna user posted image . Vse bi bilo OK, če ne bi imela toliko želj po sladkem v 1. user posted image , ampak jaz kar nisem nehala. Dobesedno cel dan sem jedla, na poti v službo, v službi, 2 kosili na dan, večerja, en kup sladkarij. Najbolj smešno je bilo, da ko sem rodila in sem šla na 1. sprehod, sem suvereno hotela obleči moje stare hlače, Prišle so mi do malo nad koleni user posted image . Šele takrat sem zares dojela, da sem se ful zredila (še 20 kg moram dati dol, ampak zdej pač ne bom).

Zdej se sicer ne odrekavam ničemer, ampak tudi toliko ne žrem. Tako da se punce ne sekirat, ker je malo možnosti, da boste prišle na moje. jaz sem se zredila vsak mesec sigurno za 3-4 kg. Moj G se je križal in tudi vsi okoli mene.

Oh, sem se naklepetala. Bodite mi v cvetju!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
9.2.2009 10:35:41   
Ayo
Dan!

Najprej za anc* user posted image user posted image

Jaz sem pa dens malo bolje user posted image ampak sem se ostala doma, da ne pokasiram takoj kaksne druge golazni, saj je organizem po bolezni se zelo sibek.
Sem tudi prekinila z AB, ceprav bi jih morala jemati se 2 dni. Ampak jih imam za dosti user posted image user posted image so mi ze razturali dovolj zelodec, tako da jih za nslednjih vsaj 10 let ne maram vec videt!! user posted image

Vceraj sem novicko o novem vnucku povedala pri meni doma. Mama je bila vesela, seveda, ampak je bilo cisto drugace kot pri Gabrielu, prvem vnucku. user posted image Takrat je jokala in me se par dni za tem klicala in pisala sms, ker kar ni mogla verjet. No, vceraj je bio pa kot samoumevno. user posted image

Zdaj v petek bova povedala se tasci in tastu, ko prideta k nam na obisk za vikend.
V soboto je Valentinovo, pa sva z user posted image rekla, da bi kam sla za to priloznost/vikend. Tasca in tast pa popazita na Gabriela. user posted image Samo se ne veva kam user posted image

tejci77 tud moj se je prejsnji teden jezil, ker sem bila jaz nepokretna in je bil za vse sam. Saj po eni strani se mi je smilil, ker drugace ga res lahko samo pohvalim, je zmeraj zelo ustrezljiv in razumevajoc user posted image user posted image Ampak, ja, potem ni zdrzal vec, pa sva se v petek skregala. Pa saj smo me iste, se mi zdi da smo se bolj tecke user posted image Ampak je bilo potem druga dan ze dobro. user posted image

Arwen, hvala za nasvet za album in fotko, ja bom probala s kaksnega drugega pc-ja, samo da pridem do kaksnega user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
9.2.2009 11:18:44   
aprilčica07
go ta: naj bo na ultrazvoku vse okuser posted image user posted image user posted image
sams: ja, to s kili, je hudič... maslo se je treba vseeno počuvat, ker je konc koncev bolše tudi za zdravje in vse kar sledi potem:)
ayo: mi2 sva tudi rekla, da bi kam frnikla v soboto, pa nam ne bo ratalo, bova pa sredo izkoristila, po NS, če bo vse ok, da greva nekam kaj pojest v miru in sama, brez našega lumpa:)
tejči77: ah dedci, pusti ga na miru, se bo že skuliral, so vsi isti, vešuser posted image user posted image user posted image

Grem spet delat, je blo zadosti pavze:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
9.2.2009 11:48:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08.   
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), ??
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??    

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ) , ??

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , 11.02.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??           
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 24.02.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , user posted image , 28.02.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , 10.02.  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 26.02.                
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, 10.02. 

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 02.03.
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??

07.08.
busi2 
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ?? 
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), 19.02.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ),18.02. 
5ra83   -  25, P, MB, (1 user posted image ) , ??

09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), 16.02. 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.03.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03.                             
Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), 09.02., AC-24.02. 

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image ), ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , 03.03.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 12.02. 
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), 12.02.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ),user posted image , 04.03.

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 02.03.

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08. 
Anonimna16   -  ??, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) ,user posted image , 09.03.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ) , 24.02. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ) , 13.02.  
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 12.02.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), 13.02., NS-10.02.
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), 09.03.

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??
mony5   -  29, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-10.02. 
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-10.02.
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02. 
lara27   -  26, ?, CE, (3 user posted image , ? user posted image ), 10.03., NS-09.02. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ) , NS-09.02. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), NS-16.02.

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.03., NS-13.02.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), NS-10.02.
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-12.02.

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 16.03., NS-11.02. 
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), NS-09.02.

24.08. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), ??

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 06.03., NS-13.02.  
hel32   -  ??, ?, Lovrenc, (? user posted image , 1 user posted image ), NS-17.02.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-16.02. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

30.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 03.03., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 23.02., NS-16.02. 

04.09. 
Pia67   -  41, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 77 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
9.2.2009 11:58:15   
HeGa
Ojla user posted image !

go_ta  držim pesti, da bo vse ok na UZ.

*anč* user posted image  drži se punca, ostani pozitivna, sem prepričana, da bo vse ok z user posted image

Pri meni nič novega. Čist zabasan vikend. Mi po obiskih, obiski pri nas, doma pa še vedno nisva uspela povedat. Čakam na naslednji vikend. Če tokrat ne bo priložnosti, pa povem kar vsakemu posebej.

Sem vesela, ker smo vsi zdravi, moja pikica pa je dobila prvi zobek. Juhuhu končno. Ko bi se le moj apetit malo zmanjšal. Sem se že za 5kg zredila. Pa v bistvu nimam pojma kam.

Tudi jaz v prvi user posted image  nisem imela temne črte, in tud zdaj je zaenkrat še nimam.

Grm se nazaj delat, da delam.

Pozdravček iz končno sončne Lj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
9.2.2009 12:02:36   
Arwen
Hello! Da na hitro nekaj natipkam preden šibam na jezikovni tečaj. Ko je že ravno tema valentinovo, naj povem, da so me danes klicali iz ginekologije in sem se najprej ful ustrašila, saj sem mislila, da je kaj narobe z mojimi izvidi.user posted image No, potem mi le pove, da kliče zaradi nuhalne in če bi mi ustrezalo, da prestavimo iz ponedeljka na soboto.user posted image Meni je prav fajn, da ne bo treba meni in user posted image dopusta jemat, no pa še valentinovo je in bova šla lahko na kakšno kosilce sama, če bo vse o.k. user posted image Sem prav vesela, pa še dva dni čakanja imam prišparana.

Občudujem tiste, ki niste še nikomur povedale za nosečnost. Kako zdržite?user posted image Jaz sem pa taka čveka, da je groza in se moram prav krotit, da ne izblebetam prav vsakemu, ki mimo pride.user posted image Nič, zdaj moram pa resuser posted image user posted image .
Pridno delajte, počivajte ali  pa pojdite na sončka!!! A.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
9.2.2009 12:13:27   
šivilja
No, po dolgem času se še jaz malo javim (berem pa če se le da sproti). Po kratkem obisku infekcijske z našo Heleno, sem isto virozo pokasirala tudi jaz in veselo bruhala in imela vročino, k sreči pa je vse hitro minilo.

Sulfinija imaš pa že kar konkreten trbušček, moj še zdaleč ni tako velik (kljub 16 tednom), pa imam že vse v mišice v trebuhu uničene zaradi predhodnih dveh velikanov.

Zadnje dve tedna (odkat je helena zbolela) imam pa drugačne težave. Imam skoraj konstantne bolečine v trebuhu (kot bi bila maternica iz svinca) in še bolečine v valovih, ki se širijo iz maternice proti nožnici, če sem pa zelo utrujena imam pa občutek, da mi bo kar vse 'ven padlo'. Takih bolečin v prejšnjih nosečnostih nisem poznala (bila sem v službi, sedaj pa doma), tako da mislim, da ne gre za širjenje maternice. Ali še katera pozna kaj takega?  Že prejšnji teden sem hotela iti k svojemu G (ambulanto ima samo enkrat na teden), pa sem ravno takrat veselo bruhala. porem sem tri dni ležala z vročino in je bilo bistveno bolje. Včeraj sem nekaj kuhala in pekla za tasta, ki ima danes rojstni dan, pa je bilo popoldan spet skoraj nevzdržno. Gram jutri za vsak slučaj h G!

Hkrati imam še probleme z bolniško, ker moj G zelo površno izpolnjuje materinsko knjižico in ostale papirje in so mi podaljšali samo za 14 dni. Niti približno si ne predstavljem delati pri trenutnem počutju.

Se oglasim ko bom kaj več vedela. Upam da bo vse v redu (sem milijonkrat bolj panične po splavu lansko leto kot sem bila v prvih sveh nosečnostih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
9.2.2009 13:41:10   
Barbk
Se bom zdaj sam pofočkala, ker za drugega ni časa. Manca je nekaj zbolela in je danes doma, jaz bom pa itak pred njo dol padla. Mal je sitna, pa še spat noče. In tako nimam časa za eno pošteno čveko z vami. Sam toliko, da ne pozabim, da imam naslednji pregled pri G 5.3 in sicer UZ.
Go_ta tudi jaz držim pesti, da je vse ok. Pa saj je, drugače ne more biti in pika. No toliko za zdaj pa se še probam kaj javit, če ne prej pa zvečer ko gre Manca v mižule.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
9.2.2009 13:47:33   
go_ta
VSE je ok!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image pikica živahna, srček bije ...počivat moram, nč telesno aktivnega, seks odpade do nadaljnega he he... noooooo ....user posted image
hvala vsemuser posted image
Uživajte v tem prekrasnem dnevu, punce moje! jaz sem obtičala v pisarni ...ampak važno, da je vse v redu!!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
9.2.2009 13:53:09   
Barbk
Go_ta superca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem tolk vesela, da bi kar prevale delala. Pa ne gre....user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
9.2.2009 14:09:40   
Sulfinija
Ojla!

Da se vam malo javim.Moja noč je bila kriminalna.Me je začel virus kuhati kašljaja ko nora celo noč,hodila kot zombi in bruhala celo noč ko vidra.Mislim halo le kdaj se bo tole umirilo.Sem si šla v lekarno po ene pastile sme rekla da sem user posted image ,...in mi je nekaj dala hvala bogu se je kašelj umiril in je vse ok kot mora biti,nisme se nalezla od bolane mame.Sem se pa celo noč nalivala z vreklim mlekom in medom kriza zgleda je pomagalo.

In sedaj eno vprašanje.Mogoče od vas katera gori tukaj kvačka.jaz bi rabila nekaj otroških vzorcev nima veze kaj bo gori le da bi se dalo iz tega kvačkati moja mami bo kvačkala dve odejici za voziček za user posted image  in v revijah ni nič pametnega teh katere imave midve.Mi mogoče katera lahko pomaga????

LP Mojcauser posted image 13t4dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
9.2.2009 14:15:31   
Ayo
BRAVO go-ta!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Sulfinija, meni je www.garnstudio.com enkratna zadeva!! user posted image Imas od strikanja do kvackanja. Jaz sem po enem od teh vzorcev tudi naredila Gabrielu dekico. user posted image

Barbk user posted image za Manco!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.