|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
9.2.2009 14:25:44   
Urša T.
go-ta , full sem vesela, da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image .
No, sedaj pa le počivaj, če so ti tako naročili. Za sex je pa itaq še čas, bo potem toliko boljše user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
9.2.2009 14:48:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

V glavnem, najprej bi sporočila malo poravkov za v seznam: starost 30 let (user posted image , ja, tudi zato je bil ta teden divji), to je moja 2. nosečnost, naslednji pregled pa imam 3.3...

Hepi brzdeeeej!

user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
9.2.2009 15:26:01   
go_ta
hvala, hvala hvala hvala hvala vsemuser posted image  danes sem izvedela še, da je svakinja tud nosečauser posted image  in upam, da bo vse v redu, ker je že imela en ss. bova pol skup vozičkale!
barbk, tud jst bi preval naredila, pa mi je prepovedanouser posted image  sj kmal ne bomo več mogle delat prevalovuser posted image
dans sm takoooooooooooooooooooooo vesela, da sem že prav tečnauser posted image
Urša T., sj hvalabogu ni prepovedan do konca nosečnostiuser posted image user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
9.2.2009 16:00:54   
tulpek
Punce, občutek imam, kot da imam celo trebušno in prsno votlino nafilano z zrakom. Vsak premik me boli, tudi globlje dihanje boli. Pa še slabo mi je zraven. Jest ne morem ničesar. A ve katera, kako se lahko rešim tega?

Počasi imam dovolj vseh teh težav, pa se kar nočejo nehat...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
9.2.2009 16:08:52   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Punce, občutek imam, kot da imam celo trebušno in prsno votlino nafilano z zrakom. Vsak premik me boli, tudi globlje dihanje boli. Pa še slabo mi je zraven. Jest ne morem ničesar. A ve katera, kako se lahko rešim tega?

Počasi imam dovolj vseh teh težav, pa se kar nočejo nehat...

ej, sam se 6 mescev in pol! user posted image user posted image user posted image

jaz se trenutno basem s cipsem, ker edino kadar kaj meljem, mi ni slabo. drugace pa danes mi je spet ful grozno user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
9.2.2009 16:58:41   
Muca83
go_ta, ful sem vesela, da je vse ok! user posted image

zima07, vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image Jaz ga imam pa točno čez 4 tedne, na dan naslednjega pregleda user posted image

Jaz sem danes komaj zbrala pogum in povedala v službi. Pomoje sem imela pritiska 200/400 user posted image Pa srčni utrip tud 200 user posted image Res me je bilo groza. Sem povedala s tresočim glasom, pa pomoje sem tko izgledala, kot da bom skupi padla. user posted image Povedala sem pa glavni šefici, ker ima ona kadrovanje čez (mož in žena sta lastnika podjetja, on je direktor, ona pa neka šefica, pač takoj za njim). In sem bila ful presenečena nad odzivom. Nobene slabe volje, samo razumevanje, niti me ni vprašala, če sem načrtovala ali če sem vedela ob podpisu pogodbe. Nič. Samo rekla mi je, naj uredim s svojim vodjem oddelka, da se bodo glavni projekti lepo zaključili in da upa, da mi ne bo treba v bolniško. Res, jaz sem samo debelo gledala. Ker ona je drugače precej stroga in kar malo strah in trepet v firmi user posted image
Potem sem mogla pa še mojemu vodji povedat, pač moj šef, vodja oddelka. Zdaj sva z njim edina v oddelku, ker je šel en z novim letom stran, tako da je zanj to kar težko. Sploh ko me je kaki dve leti nagovarjal, naj se redno zaposlim, potem ko pa končno se pa takole. Ampak njemu povedat mi ni tak problem. Sem mu rekla, če ima dve minutke in sem pač ustrelila. In je bilo nekaj sekund tišine in tak začuden izraz na obrazu. Potem je pa reku "Ja čestitam". user posted image Saj, kaj pa naj.

Mislim, da ne bo dolgo trajalo, da bodo vsi v firmi vedeli. Pri meni je še fora, ker oba delava v isti firmi (tukaj sva se spoznala) in sva jim že tako zelo zanimiva, čeprav sva že več kot 3 leta skupaj. To naju bodo vlekli po zobeh, hehehe user posted image

Glavno, da sem dala to čez, se mi je kamen odvalil od srca, pa tudi porodniška očitno bo (čeprav precej nižja od plače, ker pač ne bom dovolj dolgo zaposlena), tako da bomo lepše živeli.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
9.2.2009 18:36:45   
lara27

Zdravo punce!

Evo pa smo opravili NS user posted image user posted image user posted image sem vesela ,ker smo videli našo pikico čeprav za spol še nismo zvedeli ,ker je imel prekrižane noge veliki smo 62.9 mm
nuhalna meritev je pa bila 1.6 mm  1:4761 meritev mi je opravljala Dr.Ksenija Geršak ,ki je nadomeščala Darjo Strah jaz pa seveda nisem vedela ,da Dr. Darja Strah odhaja na svoje pa sem pričakovala njo ,ker me je imela tudi prej ona.
Na nuhalni sva bila skupaj z mojim in sva bila čisto blažena sicer je pa pikica cel čas spala tako da jo je ginekologinja morala malo zbujat  sicer je meritev normalana in je z pikico vse o.k sem pa v prejšnji nosečnosti imela boljši rezultat 1:8971 tako da je tudi mogoče manjša sedaj ,ker sem starejša .
Rok ostaja 20.8.2009 naslednji pregled je pa 10.3.2009

Lep pozdrav!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
9.2.2009 18:43:47   
irency84
Hey nosečke.

Najprej nosečki tudi jaz želim Vse najboljše.user posted image  Go_ ta čestitke, za dobre rezultate pri ginekologu, sej sem vedela, da bo vse ok :) ti drugič kr mene vpraši user posted image

Ostalim nosečkam obilo zdravja v tem prehodnem času.

Lp, ponedeljkov pozdravček user posted image

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
9.2.2009 18:44:10   
lara27
Aja Go_ta hvala bogu user posted image ,da je vse vredu in user posted image vse najboljše za tvoj rojstni dan Zima07.

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
9.2.2009 20:02:26   
Piha
user posted image čeprav za čvek-e in branje še vedno nimam časa,vam sporočam samo svoje nove podatke: nov PDP 07.08.2009, redni pregled 09.03.09; naslednji redni pregled z UZ in morfologijo 06.04.09, AC 27.02.09, UZ za malo se hecat in gledat našega user posted image  12.03.09 ( samopl)
Današnji pregled je bil uspešen.... sam G me je precej okregal in zraven seveda tudi podučil zakaj priporoča... da tehtnico malo zaustavimuser posted image  .  V treh mesecih sem nama s pikico pridelala +4kg in pričakuje se od mene, da bo naslednji mesec enako ...upam da bo zneslo , čeprav men toook paše jest user posted image !

Vsem čestitke za dobro opravljene preglede in vse najboljše pri rezultatih za preglede, ki vas še čakajo !

p.s :happy happy sem da sem se zmenila , najprej seveda sama s seboj, da po prvem maju delam samo še po potrebi in samo še svetovanjeuser posted image  tko da pol bom kaj več na tipkanju z vami čvekicami

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
9.2.2009 20:16:51   
vim
Lep pozravček vsem avguistovkam. Sicer sem julijka čisto na koncu in če bo pikec zamujal se zna zgoditi, da bomo kar avgusta rodili. Upam, pa da so zadeli datum, mi je 30 julij kar prirasel k srcu.

La_ra27 a je tvoja G  bila dr. Strah. Namreč moja je bila pa  sem zvedela, da jo trenutno nadomeščajo s tremi G - a dr. Geršak je očitno tretja, vem za Štolfo in Fabjan. Vidim pa da ti imaš pregled v 16 tednu (torej marca), jaz ga nimam in grem v 17 tednu samoplačniško.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Piha)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
9.2.2009 23:26:07   
zima07
Hvala, punce, za čestitke user posted image ...

Lahko noč!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
10.2.2009 7:42:25   
SAŠA77
lepo jutro drage souser posted image ,
malo mi primankuje časa in vas samo berem,renoviramo kuhinjo in je
velik nered,tako da konec dneva čist dol padem,v četrtek imam pregled
in da vidimo kako in kaj z našimuser posted image ,vsem ki ste imele NSčestitam in
tiste ki jo bost še imele vso srečo,želim vam prelep dan z nasmehom
v srčku nasmejan,pobožajte svoje user posted image ,lpuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
10.2.2009 8:06:06   
aprilčica07
Jutro,

na hitro, sem pršla ful pozno v službo, sem mogla zjutraj naštimat jst malega za v varstvo, ponavadi to dela moj, pa ga danes ni blo in je blo to na meni. Zjutraj pač ne funkcioniram jst še normalno, tako, da sem zdaj čisto povožena. Ma bo že bolše..user posted image user posted image user posted image

Jutri je pa moj dan d, komaj čakam, sicer me je strah ko psa, ma upam na najbolše. Bom imela kr dopust, zjutraj peljem malega v posvetovalnico, popoldan gremo pa jst in mi videt v PO kaj je z bejbijem.. Pol bova šla še kaj pojest, pa malo pogledat za klašno sobico za malega in tako dalje... Si bo treba nekaj umislit, saj ne bomo  mogli vsi 4 spat v isti sobi:):)

Grem delat, so že stranke.

Uživajte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
10.2.2009 8:59:35   
go_ta
dobro jutrouser posted image  hvala še enkrat vsem, da ste mislile nameuser posted image kako ste kaj? evo, jaz že v službi zajtrkujem, še dobro, da me ne zasujejo takoj z delom, tako da lahko malo na internetu srfamuser posted image
Piha, ti si se že naročila na morfologijo??mene tud matra, da bi že zdaj dvignila telefon pa poklicala, pa si rečem, ah neeeeeeee, bom še mal počakala, ampak ta tedn bom dopolnila že 16 t!!user posted image  to je moj naslednji podvig: morfologijauser posted image

anč, ti greš jutri k zdravniku zarad tokse, če se prav spomnim?? bom držala pesti!!! in vse bo v redu!!

Zdaj sem si začela v glavo vbijat, da bo vse okej do konca, da drugače ne more bit - sj počas mi bo pa uspelouser posted image  tako da aprilčica07, saša77 in vse, ki še imate NS, vse bo okej!!

vim, jaz sem imela najprej rok 5. 8., na nuhalni mi je pa rekla 30. 7., tako da ne vem, kdaj točno bo, ampak važno, da prideuser posted image
zima07, tudi od mene VSE VSE VSE najboljše!!
aja, svojih hlač ni šans, da si jih še zapnem ... bo treba v šopinguser posted image  kako bo moj dragi vesel, ga že vidim, tak obraz bo naredil: user posted image  he he ...
za zdaj samo še ... božajte svoje (vse večjeuser posted image ) bušije!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
10.2.2009 9:38:43   
Reby
Punce, jaz sem bila včeraj na nuhalni, vse je super, veliki smo 6,8 cm in najbrž bo punčka :)

user posted image

Na koncu smo imeli že vsega dost user posted image
user posted image

Aja, pa naslednji pregled pri G imam 9.3.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
10.2.2009 10:56:00   
vim
Raby tole pa je noro dobra fotka, tole pa moraš povečat in dati v okvir. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
10.2.2009 11:01:24   
go_ta
Čestitke za NS, reby!user posted image user posted image user posted image  res je hudo dobra slika!user posted image

aha, saj res jaz mam naslednji redni pregled 25. 2.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
10.2.2009 12:21:44   
simonalokar
go-ta vidiš pa je vse vredu.

pri meni je vse potastarem. malo več lahko jem in upam da bo tudi tako vnaprej. sla ma kater tudi težave ko sadje poje ger bruhat meni telo ne odobrava sadja in gre vse vn pa tud pijače ne. tako da sem skus žejna in če pijem mi je tako slabo in poluser posted image user posted image   bojim se da bi dehidrirala. pol pa želodec mal zavedemin si pogrejem mleko in da montr mal čokolinota in to pa drži. mom pa tako delala. sam bojim se vročih dni če bo skus tako.

drugač pa moram iti zdajle k zdravnik s sinom ker ima že 5 dan vročino in grdo kašlja, da vsaj plučka posluša zaradi bronihtisa ker je nagnjen nanj.

ja pa vse čestitke za NS zdaj bomo pa kaml vse vedele že o  nuhalni. kumj čakam še 8 dni do pregleda. da spet slišim srčka.

lp

simona

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
10.2.2009 12:36:56   
aprilčica07
zima: čestitke za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

reby: super za take izvideuser posted image user posted image user posted image

simonalokar: fanj opravita pri zdravniku!

Evo, jst sem pa besna ko risuser posted image user posted image user posted image user posted image nevem ali je luna ali kaj, ampak smo  se prej udarli tle na šihtu, in to fejst.... najbolj me boli lih to, da sem hotla reči rešit pa sem jih zradi tega dobila po glavi. Nikoli več, kar je moje bom poštimala za vse ostalo pa naj se j.......user posted image user posted image user posted image user posted image

No, sem malo pojamrala, pa en velik panin pojedla, mi je takoj lažje. 

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
10.2.2009 12:39:21   
Barbk
Reby moj izraz je bil iiiiiiiii jojjjjj....Naprej ne rabim govort, a ne. Res lepa slikca za v okvirček. Tako resnični so teli naši bebiji, a ne.
Go_ta ja veš da bo vse ok. A za morfologijo se morte pri vas posebej naročit? Pri moji G je to pač bolj podroben UZ pregled, ki se uzvaja od 20-25 tedna in jaz ne rabim za to posebej skrbet oz. se posebej naročat. No razen seveda, če želiš kak 3D, samoplačniško.
Aprilčica07 bom jutri držala pesti. Kdaj imata?
Zima07 malce z zamudo, a iz srca ti želim vse najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa šibam...na wc. user posted image

Pozdravček vsem!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
10.2.2009 12:41:08   
simonalokar
mene pa še nekaj zanima. vse se pogovarjamo o vozičkih in nosečniških oblekah.

zanima me jaz imam 1user posted image marca in sem ga kar oblekla. kako pa z poletnimi otroki in kako ga obleči za domov v kratke rokave al v dolge in kako doma al morajo biti v dolgih rokavih kajti takrat no saj menim v avgustu bo vroče in da bi ga imela v dolgih rokavihuser posted image .

joj sem zakomplicirala kajne. vem da ste tukaj mamice ki imate že poletne otroke npr sisy kako ga boste oblačile

simona

Neposredna povezava do sporočila: 1797
10.2.2009 12:46:35   
aprilčica07
barbk: naročena sem ob 13 30, v PO... joj, sem nervoznauser posted image user posted image user posted image , ma upam, da bo vse ok:)
simonalokar:  moj prvi je rojen koec aprila, tako, da tudi jst nimam pojma kako se bolači novorojenčke poleti.. bomo počakale, da se oglasi katera ki ima s tem izkušnjeuser posted image
go ta: tudi mi se za morfologijo nič posebi ne naročamo, kr dobimo datum pr naši dohtarci in to je to:)

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
10.2.2009 13:31:05   
go_ta
Hej vsem! odštevam še zadnje minute, da grem iz službe, čeprav moram počakat še dragega v kranju, tako da bom šla kr mal po trgovinah ... danes pa ne vem, kako bom šla mimo tistih kompletkov....uuuu, lahko bi šla v baby center vozičke gledat?user posted image kakšna dobra ideja he heuser posted image
barbk, aprilčica07, tud jst bom morfologijo verjetno  imela pri svojem lepem Guser posted image , ampak mi je kr dal napotnico in moram poklicat pa se naročit, meni tud ni jasno, ampak tko je. Upam, da ne bom pol naletela na kakega drugega G.
aprilčica07, ne bit živčna, vse bo okej! bodi vesela, boš videla svojo pikicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1799
10.2.2009 13:50:27   
tejči77
Glede tega kaj obleč novorojenčku sredi največje vročine. Jaz tudi nisem imela pojma. Ampak nikakor ne kratke rokave. V porodnišnici smo jih imele vse zavite v dolge rokave in pajace, pa še zokne na nogicah in še pokrite z odejco, +kapica na glavi. Jaz sem jo potem imela doma prav tako v dolgih rokavih še kakšne tri tedne, potem pa tudi v kratkih. Problem na začetku je ravno v tem, da še ne znajo dobro regulirati toplote. Se ravnaš po občutku. Jaz sem jo tudi vozila ven brez kapice, ampak je imela zelo goste in dolge lase, kot kak odrasel.
V glavnem jaz nikakor ne bi oblekla kratkih rokavov novorojenčku. In tudi kupila ne bom nič s kratkimi rokavi. Ko bo en mesec mimo bo pa itak že september.

reby, hudo lepe slikiceuser posted image user posted image

zima07, čestitke za rojstni dan še z moje strani.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.