|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
6.2.2009 20:28:03   
*sandy*
Pozdravljene punce! Tudi jaz se vam pridružujem user posted image PDP imam 07.08 pa je še korigiran na 15.08.

Sulfinija sem gledala tvoje slikice in se ti že res fajn pozna. Jaz se še lahko stlačim vse hlače, katere so mi bile prej prevelike drugače pa še bom malo počaka za nakup nosečniških oblek? Zanima me v katerem mesecu ste si ve kupile prvi nosečniški kos oblačila?

LPuser posted image

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
6.2.2009 20:29:38   
tulpek
Js imam tako malo temnejšo črto že odkar pomnim tem mestu.

Kje je Poopsie? Se že nekaj časa ni oglasila...

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
6.2.2009 21:12:17   
Muca83
Evo meee! Sem zelo pozna, ker me ni bilo nič doma. Novice so pa ODLIČNE! user posted image user posted image user posted image

Malček je živ in zaenkrat kaže, da tudi zdrav. Velik je 55,8 mm, kar je za ene 1-2 dni manj kot po ZM. Ampak PDP ostaja enak, je rekla, da ga spremeni samo, če pride do večjih razlik. Je pa bila zelo vredu moja G. Vse je pokazala in razložila, tako da smo videli možgane, želodček, mehur itd.
Pa vmes je še na 3D preklopila, da smo imeli še drugačen pogled.

NS meri 1,7 mm, nosna kost je bila vidna, končni rezultat NS pa je 1:16.904.

Je pa bil hec, ker je malček skoz spal. Najprej na hrbtu, potem se je pa obrnil proti nam. In ko bi mogla zmerit NS se nikakor ni hotel obrniti user posted image Smo ga tapkali, pa trebušnjake sem delala, pa nič. Potem sem mogla pa vstat in počepe naredit, pa se še vedno ni zbudil, samo toliko se je obrnil na hrbet, da je lahko izmerila. Tako, da kakšnih posebnih gibov nismo videli user posted image

Pa še za spol sem dobila namig, me je sama vprašala če me zanima. In sicer zaenkrat kaže na punčko user posted image

Podatek za seznam:
Naslednji pregled 09.03.

Hvala vsem za pestke! user posted image Očitno je pomagalo. Tebi Sulfinija pa sploh hvala, ker vidim, da si veliko mislila name. user posted image
Moj je pa tudi zdaj ves vesel, že prebira nosečniške revije user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
7.2.2009 7:38:36   
Sulfinija
Muca83,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti nisem lepo rekla,da vedno eno in iste user posted image  ne moremo vedno imeti smole.Joj kak sem vesela se mi je sinoči prav zdelo,da iz neke daljave slišim neko vriskanje.Evo moj in tvoj pa prav skupaj pašeta tudi moj veselo lista nosečniške revije in knjige,ki sem si jih sposodila v knjižnici o otrokovem razvoju in hranjenju....

Urša,tudi meni se še ni nardeila tale črta od popka do sramne kosti ni baje nujno,meni so pa že fanj potemneli kolobarji od bradavic noro lepo tole ven vidi.
SEm bila pred leti z eno user posted image  v bolnici in je rekla glede te črte pri prvem otroku je nisme imela in sme rodila punčnko,pri drugame sedaj pa jo imam pravijo kdo ima tole črto rodi fantka.Po dolgem času jo srečam gledam slikice od njihoveg akrsta in jo vprašam kaj lepega zibate glede n ačrto,ki je prvič nisi imela in mi reče ja spet punčko in črta ni nič pomagala da bi bil fantek.

Punce sme brez energije,mami bolana,možek gre v službo nato dalje delat,stija ni doma jaz pa si belim glavo kak bom stvari iz šopinga privlekla ker nič ne dvigujem in bom do večera sama doma pa rabim eno par stvari.

Takole na kratko za dobro jutro.Šibam se umit.

LP Mojcauser posted image 13t2dni

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 7.2.2009 7:49:32 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *sandy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
7.2.2009 8:10:23   
Sulfinija
Evo pa sem lepo pobirala cunje zlagala pižame,ki jih ponavadi ne likam in ž sem letela na wc in spet user posted image ,joj le kdaj bo tega konec mi tudi ni jasno....

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *sandy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
7.2.2009 8:14:28   
aprilčica07
Jutro,

jst se pa danes oglašam z službe. Samo upam, da ne bo lih dosti strank, pa da bom par stvari v miru poštimala.  Radijo sem si naštimala, je dobra muzika, in počasi bo treba začet delat:)

Sulfinija, Urša T: jst v prvo nisem imela tiste črte, pa sem rodila fantka... Pa tudi tisti kolobarji okoli joškic se mi niso nardili.. bomo vidli kako bo zdajuser posted image
Muca83: čestitke za super rezultat iz NS; zdaj pa bolj v  miru naprej..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi meni so približuje dan D, sreda, komaj čakam, samo, da bo te negotovosti konec....

Sicer imam nasledji pregled pri moj dohtarci 16 3, če bo na ns vse ok, drgači pa jo moram poklicat, da se pogovorimo kako in kaj. ma jst upam, da bom drugi teden skakala od veselja tle okoli in vsem povedala, da bomo spet pestvali:), ker zdaj vejo samo posvečeniuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa zgleda, da lahko skrivam, ker se še kr stlačim v vse moje cunjice:):) Gre sicer na tesno, ma še kr gre:):):):):)

Spet imamo dež, je blo včeraj tako lepo, sem bla z malim zunaj več kot 2 ure, je užival, jst pa tudi, da sem se malo pretegnila in prehodila, mi je ful manjkalo. Sem tak tip, da rabim muving, če ne, me kr baše:):)

cow girl: kot da bi brala svoje razmišljanje izpred 2 let:):), sem se tudi bala kako bo doma, pa mi je blo tako leeeeeeepo, je pa res, da mi je bla prvi mesec fejst kriza, ker sem se mogla navadit, da nisem več jst ta prva, ampak bejbi, pa je pol tako lepo zalaufalo in sem res ful uživala bit doma. Proti koncu porodniške (februarja, delat sem šla aprila), pa sem bla že res fejst sitna in priznam, da sem si želela it malo delat. Prej pa ne:):):)

Ala, grem delat. Ni druge:):)

Lepo bodite.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.2.2009 8:39:33   
Arwen
Jutro, srečke user posted image ! Mi že gledamo živ žav, "kidamo" kramo, ki se je nabrala med tednom in leži naokrog, peremo, sušimo,.... popoldne bo pa treba še malo pospravit celo stanovanje. Itak je vremenska napoved slaba, tukaj je vse megleno.user posted image A imate mogoče kje sonce danes? Bi se kar zbasali v avto in šli...
Muca83- juhej, veselim se s tabo!!user posted image
Aprilčica07 - mene tudi še čaka NS. Imam občutek, da bom čisto zadnja vedela za rezultat.user posted image Po svoje res ni fajn imet PDP konec meseca. Ah, saj zdaj bo kar hitro minilo, še en teden. Upam, da je s tvojo sestrično že kaj bolje?user posted image
Sulfinija - uuu, to je pa že kar konkreten trebušček.user posted image
*anč* - drži seuser posted image , mislimo nate in držimo pesti za dobre rezultate DHT. Kar se tiče Tokse je pa res, kar je napisala kerala, da če je okužba sveža, dobiš antibiotike in jih jemlješ do konca nosečnosti. Verjetnost, da bi bil otrok kakorkoli prizadet, pa so po informacijah iz prve roke res nizke, menda da skoraj ni primera pri nas.

No, naj povem, da je meni včeraj KONČNO uspelo par slikic v album nalimatuser posted image , in to brez pomoči mojega user posted image .user posted image user posted image   Tako da bom v kratkem dodala še slikco mojega trebuščka. Ayo, si rekla, da imaš isti problem. Daj poskusi slike naložiti še s kakega drugega računalnika. Meni iz službe nikakor ni šlo (očitno spet neke blokade user posted image ), doma pa v prvo.

Ja, kar se pa linee negre tiče...jaz je nisem imela, pa smo dobili fantka.
Čau, A.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
7.2.2009 9:34:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08.   
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), ??
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??    

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ) , ??

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , 11.02.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??           
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 24.02.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , user posted image , 28.02.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , 10.02.  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 26.02.                
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, 10.02. 

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 02.03.
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ?? 
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), 19.02.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ),18.02. 
5ra83   -  25, P, MB, (1 user posted image ) , ??

09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), 16.02. 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.03.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03.                             
Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), 09.02., AC-24.02. 

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image ), ??

13.08.      
Zima07   -  29, IZS, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 12.02. 
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), 12.02.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ),user posted image , 04.03.

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 02.03.

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08. 
Anonimna16   -  ??, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) ,user posted image , 09.03.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ) , 24.02. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ) , 13.02.  
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 12.02.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), 13.02., NS-10.02.
irency84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??
mony5   -  29, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-10.02. 
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-10.02.
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02. 
lara27   -  26, ?, CE, (3 user posted image , ? user posted image ), 10.03., NS-09.02. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ) , NS-09.02. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), NS-16.02.

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.03., NS-13.02.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), NS-10.02.
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-12.02.

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 16.03., NS-11.02. 
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), NS-09.02.

24.08. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), ??

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 06.03., NS-13.02.  
hel32   -  ??, ?, Lovrenc, (? user posted image , 1 user posted image ), NS-17.02.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-16.02. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

30.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 03.03., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 23.02., NS-16.02. 

04.09. 
Pia67   -  41, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 77 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1733
7.2.2009 11:56:53   
Muca83
Hvala vsem za čestitke user posted image Upam, da boste tudi ostale, ki še čakate dobile dobre rezultate!

Midva sva bila včeraj prav smešna za videt. Po pregledu sem šla jaz nazaj v službo, moj je mel pa dopust in mi je šel kupit 2 reviji o nosečnosti. In potem sva zvečer sedela en zraven drugega na sedežni in vsak je mel eno revijo v rokah user posted image

Včeraj zvečer pred spanjem sem pa šesto bruhanje doživela in je bilo grozno. Ko sem si umivala zobe se mi je začelo samo dvigovati. Prej vsakič ko sem bruhala, je bilo takoj po jedi in zato še ni bilo želodčne kisline. Včeraj me je pa tako peklo vse, za znoret. Res se mi smilite tiste, ki pogosto bruhate!

V službi mi je pa res groza povedat. Ker so bolj anti-socialno usmerjeni user posted image Pa še ravno zaposlila sem se z novim letom za redno, prej sem še preko študenta delala. Ko smo se začeli meniti za redno zaposlitev še nisem vedela, da sem user posted image , kasneje pa sem izvedela ampak sem se odločila, da se vseeno zaposlim. Pa bo kar bo. Samo vem, da bodo zelo ne-veseli, sploh ker bo izpadlo kot da sem vse skupaj planirala. Zna se mi celo zgoditi, da zaradi tega ostanem brez službe (ker imam še poskusno dobo, sicer je zaposlitev za NDČ), ampak mi je čisto vseeno, pomembna je moja user posted image , ki pa ji ne bo nič manjkalo tudi če jaz ne hodim v službo. V planu imam povedati kar v ponedeljek, pa bomo videli kako se bo izšlo. Glavno, da najina pikica živi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
7.2.2009 13:27:37   
Barbk
Muca83 veš kolk sem vesela za vas3. user posted image  Zdaj pa le lepo uživaj, ti in tvoj partner, v vajini nosečnosti. Superca....Veselja res ne morem skriti.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
7.2.2009 13:35:34   
Barbk
Arwen sem si ogledala albumček. Tian je fejst fantiček. user posted image

In Sulfinija tvoj buško je spet zrastel. user posted image   Lep je, ni kaj. user posted image

No upam, da mi danes do večera uspe pofotkat  še moj buško, sam moram to z mobilcem nardit, ker je šel fotko v penzijo. user posted image

Sandy dobrodošla.user posted image

Aprilčica07 sredo bo hitro tukaj in seveda bo vse uredu. Si pridna k danes delaš. Jaz sem mogla pa prej kar malo z Manco zaležt, me je tolk špikal dol. Mi je pa res čudn ko tako ležim sred belga dneva. Nisem navajena jaz tega in mi je kar mal bed. No šta se mora se mora. user posted image  

Kje ste pa ostale?

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
7.2.2009 14:18:56   
Serendipity
Uh, muca83user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Superca! Me res veseli, da ste OK!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
7.2.2009 15:27:41   
Anonimen
po dolgem casu pozdravljene punce!!!
da ne boste mislile....vsak dan vas berem, samo kaj pisat nimam nic posebnega, saj se pri meni ne dogaja nis zanimivega, edino, da trebiscek pocasi in vztrajno raste in da so slabosti minile:)
ob vecerih, ko se zleknem na kavc pred tv, pa dostikrat citum krce v trebuhu( take ostre, sploh ce zakasljam , ali pa se na hitro premaknem)
glede NS naj vam sporocim....
narocena sem za sredo, ampak vedno bolj razmisljam, da sploh ne bi sla!
sem grozna,a???
ampak to je moja tretja nosecnost. ne u prvi, ne u drugi nisem sla na ta pregled...v druzini nimamo nobenih posebnosti....najbolj pa me skrbi, da rezultat ne bi bil idealen, in bi se potem samo sekirala za pozret!!!
tako, da verjetno ne bom sla. u ponedeljek imam drugi pregled, pa se bom malo bolj posvetovala z ginekologinjo, in bomo vidli!
vasa mnenja glede moje odlocitve so dobrodosla(pozitivna in negativna)
mogoce se na podlagi le teh lazje odlocim...
pa lep pozdravcekuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
7.2.2009 15:31:10   
Anonimen
aja, se to... SULFINIJA  jst ne vidim tvojih slikic, ker mi napise, da je tvoj profil skrit za javnost!user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 7.2.2009 15:32:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
7.2.2009 16:39:48   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Včeraj zvečer pred spanjem sem pa šesto bruhanje doživela in je bilo grozno. Ko sem si umivala zobe se mi je začelo samo dvigovati. Prej vsakič ko sem bruhala, je bilo takoj po jedi in zato še ni bilo želodčne kisline. Včeraj me je pa tako peklo vse, za znoret. Res se mi smilite tiste, ki pogosto bruhate!

Meni se je pri umivanju zob vedno zelo dvigovalo in sem mogla zelo pazit, da nisem bruhala.
Glede želodčne kisline: enkrat je je bilo zelo veliko in mi je prišla v nos in še ušesa so me pekla. To se je zgodilo zvečer in potem nisem mogla spat, ker me je vse peklo, ko je kislina počasi kapljala iz nosu v grlo. Potem sem se pa spomnila, da bi lahko vdihavala vodo, kot se zgodi na morju in tako mi je uspelo vsaj za silo sčistit nos in potem spat. Je pa grozna ta kislina... zdaj vedno pijem prej, da bi jo vsaj malo razredčila, če me sili na bruhanje. Ampak na srečo se tole bruhanje pomirja, tudi slabosti niso več tako hude. Zvečer mi pa običajno zelo napihne trebuh, v želodcu imam občutek, kot da je poln nečesa težkega in je zelo neprijeten občutek. Običajno sploh ne jem več po kosilu, ker imam ta čuden občutek v želodcu.

Trebuh mi je začel rastit, se že kar pozna, ampak ne preko dobro izbranih oblek.

Naslednji teden pa končno NS...

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
7.2.2009 20:19:39   
kerala
Dober večer vse srečke user posted image !

Polovica vikenda je že za nami, še jutri izkoristimo, pa spet službauser posted image

Muca83, super super za NS! Zdaj pa končno brezskrbno veselo naprej!
Barbk, ti kar počivaj, zdaj ej treba za tri! Privošči si, kmalu se ne bo več dalouser posted image user posted image
Sulfinija, tvoj lepi buško je pa skoraj tolk velik k mojuser posted image . Moj je že tako velik kot prejšnjič mesec kasneje. Jao, kaj bo, če bo šlo tko naprej user posted image user posted image user posted image Sem videla, da imava isti dan pregled naslednji teden. Bova spet naše bebike vidle, juhuhu!
Aprilčica07 in Tulpek  držim pesti za NS naslednji teden! Aprilčica, upam, da je sestrična že bolje.
Urša T, jaz nikoli nisem imela tele črte, tudi zdaj je (še nimam). Bomo vidli...
Anč, nate pa tut zloooo mislim, sam sem prepričana, da bo vse dobro!

A ste ve tut tko utrujene? Jaz skoraj vsak popoldan za kako urico ali dve zaležem popoldan. Sploh ne morem ostati budna. Menda naj bi to v drugem trimesečju minilo, komaj čakam. Drugač pa čist nikoli ne spim popoldan in se mi zdaj zdi, da od dneva nimam prav čisto nič. Delam, jem, spim, še na plesne ne hodim več, imam že tak trebuh, da se mi zdi da kar več ne sodim tja. Si moram pa telovadbo čimprej omislit, če ne bom totalno zakrnelauser posted image user posted image

Z naslednjim tednom bomo pa že vse z NS opravile, ali se motim? Potem pa počasi začnemo čakati morfologijo, takrat bomo pa tudi za spol že vedele...

Pri meni zaenkrat kaže na user posted image , kar pa še ni čisto sigurno. Bomo pa baletni ansambel ustanovileuser posted image user posted image . Moj si je prejšnjič želel fantka, ko ga same babnce obkrožamouser posted image . Je pa po tistem nazadnje rekel, da si nikoli več ne bo nič drugega želel kot samo to, da je user posted image zdravo - in res je to edino pomembno! Ni kaj, očitno smo mu punce usojeneuser posted image !

Lahko nočko vsem, pa se kaj beremo spet jutri!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
7.2.2009 20:46:06   
kerala
Oj,
zdaj sem pa že spet v planiranju dopusta. Z dragim sva se pogovarjala, da bi preskočili poletnega in raje kak evrček prišparali, potem jo pa za 1. novemberske počitnice + 2 tedna popihali... In kam - nekam na toplo, pa da ni ravno nevarno kar se bolezni tiče. Teh smo že toliko dali skozi, da jih mam mal dost, sploh pa z dojenčkom se ni ravno za it kake hude avanture. Tako da tropi odpadejo, sever tudi.

In domislila sva se Azorskih otokov, tam sredi Atlantika, varni in skoraj evropski, čeprav zelooooo na easy. So bili eni kolegi letos poleti cel mesec in so jih full pohvalili! Karta je 400EUR, ostale cene pa približno kot pri nas.
Joj sem tako navdušena, si že ogledujem na netu, juhu!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
7.2.2009 22:40:18   
TjasaJ
Ojla souser posted image !

anč - držim pesti zate in verjamem, da bo vse ok. Je pa res zoprno to čakanje. Glede toxe pa je meni sestra pri G rekla, da ni panike, če se zdravi - problem bi bil le, če se ne bi. Sem se odločila, da ji verjamem, ker sem neg (kljub vsem potepuškim mačkom, ki so mi kot otroku šli čez rokeuser posted image ). Regratu se pač ne bom upirala...

Slabosti - jah, saj bo punce. Slej ko prej. Me dobro vemo, kako se bodo naši user posted image počutili ob trebušnih krčih in zakaj jokajo (saj bi me tudi, a ne).

Muca83 - čestitke za dobre rezultate!

Miška - odločitev za NS je le tvoja in tista bo prava! Jaz grem precej zaradi slikic in za to, da bo moj dragi zraven (ker k mojemu G ne bi šel za noben denar). Verjetnost je pa le verjetnost, tako da ni nič 100%, pa če so rezultati dobri ali slabi. Če bodo moji slabi, bom šla na AC, kar pa sicer ne grem.

Sem se malo razpisala. Zaradi selitve imam bolj malo časa. Čez dva dni pa ostanem še brez neta... Upam, da bom vseeno kje lahko prišla do vas! Uživajte v nedelji!!!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
8.2.2009 10:33:30   
Alisa
jutr, al pa že dober danuser posted image
Danes sem pa prva kljub pozni dopoldanski uri, najprej vse čestitke za uspešno opravljene NS user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene to še čaka in komaj čakam da bo četrtek, ker se mi tole že vleče. Sem gledala materinsko knjižico od prve nosečnosti in ugotovila da sem takrat bila v 13 t na NS. No zdaj bo pa tud nekaj takega tako da bom lahko malo primerjala.
Slabosti so se spet mal umirile, sem pa neverjetno žejna skoz in spijem vode ko slon, moj pa me sm debel gleda ker sem skoz pod pipo in točim vodo. Temu primerno pa sem tudi skoz na Wc, sm ne tak kot prej ko sem na wc objemala školjkouser posted image .
Kakšnega posebnega apetita nimam, tak da jem kar mi takrat zapaše.

Uglavnem bodite v cvetju in spočite se saj je jutri že spet ponedeljek in je treba it delat.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
8.2.2009 11:31:02   
Muca83
TjasaJ, jaz sem tudi celo otroštvo imela stike z mački, tako domačimi kot bolj sumljivimi, celo mikrosporijo sem staknila od njih in sem bila kar prepričana, da sem tudi toxo že prebolela, sem pa negativna user posted image Pa tudi z zemljo sem imela ogromno opravka in npr. jagode sem kar direkt neoprane jedla. Očitno je ni tako lahko staknit.

miska_mccute, odločitev za NS je pa seveda samo tvoja. Zame osebno je to nekaj obveznega, jaz bi šla, pa če bi zadnje eure za to porabila. Ampak sem tudi mnenja, da otroka z DS ne bi rodila (no, tako mislim sedaj, vprašanje kako bi bilo če bi bila postavljena pred dejstvo). In glede na vse težave, ki sem jih imela, mene G ni niti vprašala, če mislim it, je bilo tako njej kot meni samoumevno.
Ti pa naredi tako, kot ti veli srce. To je res stvar posameznika. Vseeno se pa zavedaj, da DS ni dedna kromosomska napaka, ampak nastane čisto naključno. In da se verjetnost veča s starostjo mamice.

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
8.2.2009 11:50:27   
go_ta
Oj souser posted image , kako ste na ta siv dan? ta vikend je kr pester, dons bo upam mal umirjajoče. Mam pa en problemčič. Včer sem dobila rjavkast izcedek, ne pretirano veliko, mal me špika ... itak sem malo panična, ker sem že v 15 t 3 dan ... tko da bi se vrjetno morala jutri naslikat pri G ne? uf, upam da bo vse v redu!user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
8.2.2009 11:51:13   
go_ta
aha, če počivam, sem v redu, če pa kaj začnem delat, pa začne špikat ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
8.2.2009 11:56:22   
tulpek
Js pa danes ravno zaradi praznika delam... dan kulture pač in imamo odprto neko zbirko bogu za hrbtom. Pa ni nikogar, popoldne pridejo moji straši, da bo vsaj malo obiska. Je pa v tej vasi sredi ničesar wireless, tako da sem na srečo priklopljena na net.

Apetit se mi prebuja, na srečo. Je že čas, da gredo kilce gor in ne samo dol. Sem še kar na -2,5 (a že pišete to v seznam?).

go_ta, ta vsak slučaj pokliči G, ziher je ziher.

lp

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
8.2.2009 12:02:31   
simonalokar
go-ta saj bo vse vredu verejtno se sam maternica širi in je žilca počla ti dam počivaj v ponedeljek pa le pokliči G in se posvetuj

kat se mene tiče večri nisem nič bruhala in sem bila zelo veselauser posted image user posted image . sam nebom prehitro vesela, ker še neverjamem da je to to.
kosilo sem že pojedla in že pospravila. blaža sem dala spat no mož ga je.

zdajle pa grem mal počivat.

čestitke za Nuhalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
8.2.2009 13:09:09   
Alisa
go-ta

Jaz sem v prvi nosečnosti imela rjav izcedek tam do 18 tedna potem se je pa umirilo, in sem imela samo navodilo od ginekologinje - počivanje. Včasih pa na začetku nosečnosti tako kot so ti predhodnice napisale, se zaradi širjenje maternice poči kaka žilica.
Danes lepo počivaj, jutri pa le pokliči gin. in ji povej da ti še ona pove kako in kaj.
Bom pa držala pesti da bo vse ok.
Pazite nase in lep preostanek vikenda.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.