morskadeklica
|
No, takole. Da se vam končno tudi jaz pridružim. Sicer sem že staraaaaaaaa uporabnica foruma, ampak zdaj kaki dve leti nisem nič sodelovala, niti kaj dosti brala. Zdaj pa smo spet v pričakovanju , pa se bom verjetno večkrat "pasla" po forumu. Sicer vas pa berem že od decembra, moje "razkritje" pa sem prihranila do NS. Opravila sem jo danes, rezultati ok, spol pa me zaenkrat ne zanima. Moram pa reči, da sem malo bolj firbčna kot prvič. Pri prvi sem sama pri sebi že od začetka vedela, da bo punčka in je res bila, zdaj pa kar nekako ne vem. Še podatki za tabelco: 31 let (bom maja), IZS, Gorenjska, 2 , 1 Rok poroda... Hja, so kar trije datumi (20., 16., 17. avgust), ampak naj bo kar 20.8. Na začetku mi je bilo popoldan in zvečer velikokrat slabo (bruhala k sreči nisem), se mi pa zdi, da se stanje izboljšuje. Sem pa še vedno (tako kot v 1. nosečnosti) neprestano utrujena in zaspana. Zvečer imam težave zaspat, podnevi sem pa čist adijo ... Se mi je pa zagabilo kar nekaj stvari. Najbolj pršut. Zanimivo pa je, da je pršut zame nekaj najboljšega, zdaj ga pa niti povohat ne smem, mi je takoj slabo. Trebuh imam pa že kar konkreten. Je pa res, da sem bolj suhica že od nekdaj, pa se mi zato že kar precej pozna (sem že pridelala 5kg, pa še najmanj kakih 15 jih pričakujem do konca). V 1 sem dobila 22kg Trebuščka ne mažem. Je bilo pa prav zanimivo prvič, mi je koža popokala en dan preden sem šla rodit. Rodila sem pa 1 dan čez rok. Torej mi je popokala na PDP . Moram pa reči, da strije sploh niso ne vem kako vidne. Če res full buljim v trebuh in jih iščem, potem jih seveda vidim, drugače so pa zelo zbledele. Imam pa še eno nosečniško težavo in sicer mozolje. Madona, al bo tega že sploh kdaj konec. Že 15 let bijem bitko z mozolji, pa je enkrat boljše, drugič slabše, ko sem pa noseča je pa živ obup. Kožo imam dobesedno v bulah, kot kaka pubertetnica Mi je pa tale vozek od Sulfinije zelo všeč. Ga imata dve kolegici, pa sta obe zadovoljni. Mi imamo še od tavelke vozek (ABC design-smo bili zelo zadovoljni), me pa malo moti, ker tam ni košare. Moja punca je bila rojena marca, pa košare niti nismo rabili (pomlad, poletje), zdaj bi bilo pa kar fino, če bi jo imela. Sicer pa je še čas za to. Ena je spraševala o nakupih. Jaz nisem niti pri tavelki, niti zdaj ne nameravam nakupovati tako zgodaj. Pri ta velki sem začela nekje 2 meseca pred PDP. Sicer pa kakor komu paše. Jaz niti v feelingu nisem bila, da bi nekaj kupovala, 2 meseca pred PDP se mi je pa čisto zmešalo in nisem kupovala drugega kot za . Ko mi bo uspelo malo naštudirat limanje slikic in ustvarjanje albumov, bom pa kaj prilepila. Zdaj je vse drugače kot par let nazaj... Se še javim ob priliki. lp