Naty*
|
Jutro! Sm vidla, da se lahko pridružim kr četici isto trpečih, kar se noči tiče . Pri nas je čedalje slabš. Od enajstih naprej jok, zbujanje na pol ure... rezultat... leva enkica končno predrla s konico. Ampak se še ni za veselit, glede na dvojkice nas čaka še nekaj dni, da bo čist zuni. Drgač hvala za , moje zdravje je danes očitno vredu. Ponoči mi je blo še slabo, včeri cel dan nisem nič jedla, razen pila šipkov čaj (pa še ta je šel ven ). Ne vem, a je bil enodnevni virus, al sm kej tazga pojedla. Sam upam, da ne bo Žan dobil . Se morm pa pohvalit, da sm včeri ostrigla Žana. Moj brat je prinesel mašinco pa sm ga kr ošišala. Sicer sm ga mal zabrila pri ušeskih, ampak kaj naj če je pa tolk glavo obračal zraven . Je reku Jure, da je zdej čist drug otrok , bom pol prilimala slikce. IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj me je Gal sedaj prestrašil - sedi v ležalniku in se nekaj rita in je kar naenkrat poleg ležalnika sedel Kako mu je to uspelo pa ne vem. Je pa samo začudeno gledal naokrog Ja mami, treba ga je pripet. A še vedno uporabljate ležalnik? Se nič ne buni? Sva bila oba zraven njega . Ja Gal je še kar rad v ležalniku in mu je full fajn, ko brca in se guga zraven. Meni je skoraj s sedežne padla ko sem jo rihtala. Sem jo zadnji moment za bedrce ujela. Ma je hitra ko . Pridemo domov pa je čisto drug otrok. Čisto se ji je sfuzlalo. Plazi vsepovsod, vstaja, proba naredit par korakov, stoji brez naslanjanja, ..... A imate kaj takega v luftu, da se je tako spremenila? Mogoče je pa pri nas kaj. Pri ns je pa Gaja dons padla s sedežne in se udarla na rob mize, ma buško čez cel čel pa modro,boga miška. Pa še zravn me ni blo . Ma se bo treba kr navadit na buške O bošček ... ja čedalje več nas ma tako izkušnjo. Pri nas tamau sedežne ne vid več, razen v naročju, ker smo mel tri "incidente" , ki so se hvalabogu dobro končal. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ojej, Naty*, očitno si kasirala tak virus, kot je mene prejšnji teden zvil Čimprej se pozdravi Očitno je bla HB muha enodnevnica, ker sm dons čist dobra . IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ZARA (Zvezdica 05) in ŽIVA (Svojeglava) Vse najboljše za 9 mesecev! Tudi od naju ! Estrella za nespanje. Po moje je kriva dieta veš . Js vem, da lačna zelo težko spim. Sej ko se bo organizem mal navadil, bo po moje boljše, sam vem, da je to fuuuul zaj.... barbaw najina hrošča mata očitno oba bl debele dlesni pa jih zato tolk matra . Anitka še dobro, da se je Gal samo presedel z ležalnika in ni blo nič hujšega . Komentirala sem mal tko... mal po spominu, mal sproti, tko da če sm kero spregledala, brez zamere.