Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:22:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira saj nekje lahko izklopiš to obveščanje po mailu ...čaki poiščem in povem to lahko...samo meni je tudi zaenkrat še priročno, drgač bi par ZS kar spregledala...ali pa kakšne debate za nazaj, ki so znova komentirane...tak, da meni je zaenkrat še priročno. desno spodaj (poleg ikonce za klepet) imaš eno "tablo", ki ti pokaže število novih dogodkov - res bolj na majhno, vendar se opazi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:24:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina pa obvlada
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:24:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* nastavitve zasebnosti profil potem pa na vrhu piše: Poglej, kako prijatelj vidi tvoj profil: pa je kvadratek in not napišeš prijateljevo ime aha...našla...zdaj pa vidim, kaj Nina vidi pri meni ...očitno res ne vidi komentirane prijateljičine fotografije... .... Jaz imam na zasebnosti naštimano, da lahko vse vidijo samo prijatelji...sem pa šele zdaj videla, da lahko tudi izbiram in dodam točno določene prijatelje, ki lahko slikico vidijo...mi je všeč tole
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:27:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina pa obvlada ja seveda, kar mi v oči skoči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:27:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer ej, pobrskaj malo po možnih skupnih prijateljih ali pa poskusi uporabiti "iskalnik" prijateljev, kjer vpišeš mail ali pa ime in priimek Njgov profil najdem. Ne morem pa ga dodat. Ker mi napiše da je že poslal vabilo. Vendar tega ja z nikjer ne vidim. pol mu pa pošlji sporočilo, naj te, kot pač bolj izkušen, on poišče in poklika druge ideje nimam Naty....povej njegove začetnice...ti bom jaz povedala, če si ga že dodala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:29:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira saj nekje lahko izklopiš to obveščanje po mailu ...čaki poiščem in povem to lahko...samo meni je tudi zaenkrat še priročno, drgač bi par ZS kar spregledala...ali pa kakšne debate za nazaj, ki so znova komentirane...tak, da meni je zaenkrat še priročno. desno spodaj (poleg ikonce za klepet) imaš eno "tablo", ki ti pokaže število novih dogodkov - res bolj na majhno, vendar se opazi kul...tega pa nisem vedela ....ti si res profi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:29:40
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer ej, pobrskaj malo po možnih skupnih prijateljih ali pa poskusi uporabiti "iskalnik" prijateljev, kjer vpišeš mail ali pa ime in priimek Njgov profil najdem. Ne morem pa ga dodat. Ker mi napiše da je že poslal vabilo. Vendar tega ja z nikjer ne vidim. pol mu pa pošlji sporočilo, naj te, kot pač bolj izkušen, on poišče in poklika druge ideje nimam Heh, ugotovila VSem tem so se že avtomatsko poslala vabila Tak da je na njih dalje...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:30:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdaj pa me res ni več... Bubi, se slišiva Lahko noč
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:32:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj sem zbrisala eno svoje "stanje" (tisto od lušta za kokice) - ali ga ve še vidite ali je čisto zbrisan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:32:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Lahko noč Naty
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:34:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Zdaj sem zbrisala eno svoje "stanje" (tisto od lušta za kokice) - ali ga ve še vidite ali je čisto zbrisan Ni v tvojem trenutnem stanju, vidim pa, da si ga imela ...evo bom še jaz svojega zbrisala, da vidiš kak zgleda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:38:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem FB že dol zaprla. Zdaj bom pa še RR. Lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:39:19
|
|
|
|
petarda
|
No...hvala za izobraževanje ....evo, pa nas ne bo čas povozil .... zdaj grem pa tudi jaz pod kovter, moj je klical je že v bližini in bo prijalo se mal stisnit...v upanju na končno prespano noč vas lepo pozdravljam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:40:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
OK nočko fejst se stiskajta, grejta, predvsem pa se dobro naspita
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.2.2009 8:14:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.2.2009 8:55:25
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.2.2009 9:00:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.2.2009 9:41:01
|
|
|
|
ada2
|
to pa je zdaj presenečenje toliko se že dolgo ni naklofalo sicer pa dobro jutro smo sicer že od 8 pokonci, ampak sva z adamom celo lego mesto zgradila in ni bilo časa prej pozdravit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.2.2009 10:51:18
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Jaz sem pa že polovico koša zlikala , petardito in oči pa pospravljata škatle, omare, posesala bosta in pomila po tleh
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.2.2009 15:08:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Jaz sem pa že polovico koša zlikala , petardito in oči pa pospravljata škatle, omare, posesala bosta in pomila po tleh ok...nista tako daleč prišla, sta prej omagala ....imam pa pripravljeno posteljico za , samo še noter ga položim , zlikano, samo še odločit se moram kaj naj dam v torbo za oblečt iz porodnišnice... sem že pozabila kako to gre, moram mal sezname prečekirat ....pa voziček je sestavljen, je včeraj prišel ....samo še lupinico rabim, če bo sila bo šel pa v petarditovi ven.....torej.... jaz sem pripravljena, samo še torbi zase in za moram prištimat, samo to je malenkost... ...... ampak vseeno še nebi šla v Rim .... moram še hladilnik spucat, pa slike uredit, pa iz skrinje vse pometat, pa..... ....pa če nič drugega naspat se še enkrat ORNG predno grem ....bom kar en tak maraton 24 urni vžgala, da bom imela dosti zaloge .....samo kaj, ko me ravno ko ležim najbolj vse dol tišči ....v postelji se komaj obrnem iz enega boka na drugi, zdaj sem pa lahko brez problemov pol dneva na nogah ....najtežje mi je sedeti in ležati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.2.2009 16:14:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tako, jaz sem 1/3 že pripravila za večerno žurko - Tino sem odpeljala k mojim staršem , Anže je pa po kosilu zaspal in še vedno spi - joj mal imam na sumu, da hoče zbolet . No glavno, ko se zbudi še njega spakiram k mojim staršem, se opedenam in leeetim . Za kosilo smo imeli ciplje (upam, da so bili del slovenskega ulova ) in moram priznat, da so mi bili ful všeč - do zdaj jih še nisem jedla.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.2.2009 16:15:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem pa že polovico koša zlikala , petardito in oči pa pospravljata škatle, omare, posesala bosta in pomila po tleh pridni Jaz drugače tudi že cel dan perem, sušim in zlagam cunje , drugega mi pa še ni uspelo naredit , ampak itak vem, da bo počakalo do jutri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.2.2009 16:19:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja seveda - Tina bo (itak) za pusta Winxica in danes smo v Merc. kupili kostum. Joj je vesela in ponosna . Vem pa, da bo najmanj polovica punc iz vrtca Winxic , fantje bodo pa Spidermani in Nindže , no Anže se je "na srečo" upičil v Supermana Samo fora pa je, da Tina risanke Winx sploh ne gleda in je niti noče , Anže pa Supermana pravtako še ni gledal . No ja, kakor hočeta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 7:47:28
|
|
|
|
ada2
|
ooo paštetka se je javila, lepo... sicer pa za vse, mi imamo dež še od včeraj, snega pa res več čisto nič ni.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.