Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 23:41:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Oj! Ja očitno so res virusi na pohodu. Lovro se je zbudil ob 3.50-si predstavljate, kaj je blo to zame, razvajenko!!! in to je blo vse od moje in njegove noči. Malo sva sicer še dremala, malo čaj, malo duda, ampak saj veste kako to gre... Zjutraj je imel 37,7 vročine in cel dan je malo pokašljeval, v nosku pa je HB minimalno, vsaj za zdaj. No zdaj ga že 2. po tistem (20h), ko sem ga dala spat slišim, da se je zbudil, torej tudi današnja noč ne bo bogvekaj. Grem pogledat, kaj se dogaja...pa mogoče še kaj pridem... Aja, proti večeru je pa še mene nekaj napadlo in kašljam ko kakšen star čiko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 23:42:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Čer No, danes so naju spustili iz bolnišnice , se moj pikec veliko bolje počuti. Je bil tako vesel ko smo prišli domov, da ni imel časa spat. Samo nič noče jest ...joj fajn da ste doma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 11:00:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Jaz sem včeraj špricala, zato se danes prva javljam. In to ob 11-ih Kje pa ste?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 11:14:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna dons je pa tle gor tuga. kje pa ste vse samo res ste bile bolj tiho.... verjetno zato, ker je tako naročila.... btw, , kako ste se imeli?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 11:44:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* btw, , kako ste se imeli? me veseli, da fajn slikice!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 11:50:24
|
|
|
|
*bubi*
|
misa pa za naprej
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 11:50:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you evo, sem jaz tudi nazaj............. sem malo facebook prečekirala, pa tud mrtvilo.......... a si gor.... te grem poiskat ........ kak pa jaz tebe ne najdem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 12:03:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kje pa ste? jaz sem se
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 12:05:21
|
|
|
|
arabela*
|
nič,vas zapuščam za nekaj časa...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 15:40:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kak pa jaz tebe ne najdem ...sem ti poslala vabilo, da me sprejmeš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 15:41:25
|
|
|
|
gold fish
|
..aja, dober dan...štemplam karto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 17:03:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: lana luna dons je pa tle gor tuga. kje pa ste vse samo res ste bile bolj tiho.... verjetno zato, ker je tako naročila.... btw, , kako ste se imeli? se je zgleda bojimo............je stroga tršica............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 17:05:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a gleda katera na htv evergreen?? ne,kaj je to. Je kera gledla včaraj turistas?? stare pesmi pojejo drugi izvajalci,v ,malo novi "preobleki". meni je ful fajn, ker imam rada hrvaško glasbo........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 17:10:13
|
|
|
|
Olivija*
|
zdaj sem se prišla pa še jaz poštemplat. pri nas je danes bolj žalostno počutje..neki se pripravlja...zgleda si bomo tudi mi delili in podajali med sabo viruse...mene nekaj v grlu ščiplje, tudi lekadole išče, se še najbolje drži... verjetno so se glavne čvekačice preselile na druge terene, zato je tu takšen mir...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 17:43:43
|
|
|
|
Jazzy1
|
Danes svojo obmesečnico praznuje Lija. Sva šle tudi na torto k tašči, ker je moj žal ravno danes dobil migreno .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 18:00:02
|
|
|
|
monika30
|
Pozdravljene. Tudi jaz imam doma septemberskega sončka Jakoba (rojen 26.9.). Prvi sinček pa je star 2 leti in pol. Sem se v prvem mesecu sicer že večkrat oglasila na vaši debati, ampak mi ni zneslo aktivno sodelovat, vas pa zato z zanimanjem preberem. Sedaj sem pa rekla, da se še malo oglasim. Naš Jakob je kar živahen, dojiva se žal ne, zelo rad pa pije po flaški. Na zadnjem pregledu 22.1. je ime 6900 g in 67 cm. Gosto hrano nekaj poskušava, ampak mune paše preveč. Ponoči tudi ne spimo, tako da se pridružujem vsem nespečnicam . Virusi nas tudi veselo napadajo že od januarja naprej. Imam večjega sinka v vrtcu, pa žal veliko prinese domov. Vas pa občudujem vse tiste, ki imate 2 otroka doma in ste same, meni kar paše, ko je v vrtcu. Tako, upam, da me sprejmete v debato, se bom potrudila večkrat oglašat. Aja, Gloria, mislim da smo pred parimi meseci ugotovile, da smo doma blizu (jaz sem sedaj v Kostanjevici na Krki, drugače pa sem original doma iz Brežic), mogoče se pa celo poznamo. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 18:00:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Lija
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 18:03:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika30 Vas pa občudujem vse tiste, ki imate 2 otroka doma in ste same, meni kar paše, ko je v vrtcu. monika, kar večkrat se oglasi tu se ti pa podpišem. meni se meša, če pade vikend tako, da moj dela oba dneva
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 18:31:42
|
|
|
|
Olivija*
|
Lija, čestitke! monika, dobrodošla (spet)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 18:42:54
|
|
|
|
lana17
|
Večer! Evo nas...smo doma...bilo je enkratno...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 18:46:42
|
|
|
|
lana17
|
Čestitke Liji in mamici! Monika, dobrodošla. Lepo, čedalje več nas je in se to kr pozna na št. strani...ste ble spet pridne
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 18:48:36
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Oj! Ja očitno so res virusi na pohodu. Lovro se je zbudil ob 3.50-si predstavljate, kaj je blo to zame, razvajenko!!! in to je blo vse od moje in njegove noči. Malo sva sicer še dremala, malo čaj, malo duda, ampak saj veste kako to gre... Zjutraj je imel 37,7 vročine in cel dan je malo pokašljeval, v nosku pa je HB minimalno, vsaj za zdaj. No zdaj ga že 2. po tistem (20h), ko sem ga dala spat slišim, da se je zbudil, torej tudi današnja noč ne bo bogvekaj. Grem pogledat, kaj se dogaja...pa mogoče še kaj pridem... Aja, proti večeru je pa še mene nekaj napadlo in kašljam ko kakšen star čiko Čimprej se pozdravita !
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 18:54:28
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...da vas na brzino pozdravim.... ...krst uspel, imeli smo se fajn.... .... naše dete se je cel čas režalo, da se je smejal še župnik.....in komentiral, da mamo dobrovoljčka.... ...vreme je služilo svojemu namenu....sijal sonček ..potem malo rosilo..... Pikec je bil res priden, so si vsi kar muštre po njem jemali .... Kot sem rekla...bila sem na izi in sem dala ostale...meni nepomembne na ignor....pol smo se pa vseeno fajn imeli..tudi z njimi Grem..ker sem utrujena.... čauči..... Super... fajn da st se imel lepo...tudi z... Bravo za pridna pikeca.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 18:54:32
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,kje pa se ti skrivaš? Čudno ne, da me en dan ni.. Če sem vceraj preživela, bom še kdaj... Poleg tega, da imam probleme z dlesnijo, sem se včeraj zbudila z migreno... Dobro, da je bil vsaj dopoldne moj doma, da je mal imel Laro... do zobarja nisem prišla, ker sem po dveh km mogla obrnit avto, ker nisem imela energije za vozit, čist sem bla dekoncentrirana in šla dvema kmalu v rit... od treh sem bla pol še sama z Laro.... komaj stala pokonci, ene trikrat se mi je zavrtelo in sem kmalu skup padla... jedla nisem nič, pa sem se ravno zaradi tega prisilila in pojedla en kos kruha... valda sem ga takoj zbruhala... vmes sem pa zbruhala tudi vse tekočine, ki sem jih zaužila... na koncu sem že jelene klicala, ker sem kozlala, ven pa ni imelo kaj it... Spat sem šla takoj, ko je Lara zaspala in spala 12 ur... Danes sem v redu,... no, počutim se ko en močo... ma hvaežna, da nimam migrene in slabosti.... dlesen pa ostaja zatečena, ampak malo manj...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 18:57:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Danes svojo obmesečnico praznuje Lija. Sva šle tudi na torto k tašči, ker je moj žal ravno danes dobil migreno .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?