|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
7.2.2009 17:43:04   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tak,jaz pa sem pridna.
Sem dala v sobo novo posteljo,vse poštimala,naredila naloge za šolo,si zraven naredila francosko manikuro,zdaj še grem pomest in tla pomit,pol pa se grem cartat z user posted image ;sva same in uživama....user posted image

ti si pa res ful pridna. men se pa nič ne dauser posted image posesala pa pomila sem včerej, dons se mi pa tut kuhne ne da mal bolj počedit. pa peglat bi moglauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
7.2.2009 17:47:03   
Lara Croft
Da nas pripombe raznih tašč, mam in mimoidočih tetic iztirijo, jaz pripisujem pomanjkanju naše samozavesti!

Tudi jaz tako mislim.... Yesuser posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
7.2.2009 19:01:30   
Lara Croft

lara,kje pa se ti skrivaš?user posted image

Čudno ne, da me en dan ni.. user posted image user posted image

Če sem vceraj preživela, bom še kdaj...

Poleg tega, da imam probleme z dlesnijo, sem se včeraj zbudila z migreno... Dobro, da je bil vsaj dopoldne moj doma, da je mal imel Laro... do zobarja nisem prišla, ker sem po dveh km mogla obrnit avto, ker nisem imela energije za vozit, čist sem bla dekoncentrirana in šla dvema kmalu v rit... od treh sem bla pol še sama z Laro.... komaj stala pokonci, ene trikrat se mi je zavrtelo in sem kmalu skup padla... jedla nisem nič, pa sem se ravno zaradi tega prisilila in pojedla en kos kruha... valda sem ga takoj zbruhala... vmes sem pa zbruhala tudi vse tekočine, ki sem jih zaužila... na koncu sem že jelene klicala, ker sem kozlala, ven pa ni imelo kaj it... Spat sem šla takoj, ko je Lara zaspala in spala 12 ur... Danes sem v redu,... no, počutim se ko en močo... ma hvaežna, da nimam migrene in slabosti.... dlesen pa ostaja zatečena, ampak malo manj...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
7.2.2009 19:19:09   
morango
Ojla,
da se še jaz mal pofočkam. Skratka, pri nas je blo tud pestro; družno smo si izmenjavali viruse, jaz sem fasala tahujšo varianto in obležala 4 dni, za mano moj dragi, ker me noče pustit same, deluje pač po načelu skupaj v vsem, predvčerajšnjim pa še Lena. Na srečo je pri njej trajalo samo dva dni in danes že poka po šivih od energije.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
7.2.2009 19:33:49   
Jazzy1
Lara Croft in Morango upam, da je najhujše za vama in da bosta kmalu povsem ok. user posted image user posted image

Mi smo danes zopet s histerijo zaspali ampaj je že vsaj en teden ne nosimo več, da zaspi, ampak zaspi odložena!!!!! Se spomin ko sem pred kakimi 2-3. tedni prišla na ta forum in vas spraševala po nasvetih kako naj jo odvadimo roke.... no sedaj pa nam že kar nekako ratuje.user posted image   Kakšen dan itak zaspi pri hranjanju in jo samo odložimo (kar prej sploh ni bilo mogoče), drugače pa zaspi sama - sicer dostikrat joka, včasih celo malo histerijo zganja, ampak vedno je pa odložena. Z enim izmed naju v sobi sicer.

Upam, da nam tudi to histerijo in jok uspe odpravit.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
7.2.2009 20:36:59   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

lara,kje pa se ti skrivaš?user posted image

Čudno ne, da me en dan ni.. user posted image user posted image

Če sem vceraj preživela, bom še kdaj...

Poleg tega, da imam probleme z dlesnijo, sem se včeraj zbudila z migreno... Dobro, da je bil vsaj dopoldne moj doma, da je mal imel Laro... do zobarja nisem prišla, ker sem po dveh km mogla obrnit avto, ker nisem imela energije za vozit, čist sem bla dekoncentrirana in šla dvema kmalu v rit... od treh sem bla pol še sama z Laro.... komaj stala pokonci, ene trikrat se mi je zavrtelo in sem kmalu skup padla... jedla nisem nič, pa sem se ravno zaradi tega prisilila in pojedla en kos kruha... valda sem ga takoj zbruhala... vmes sem pa zbruhala tudi vse tekočine, ki sem jih zaužila... na koncu sem že jelene klicala, ker sem kozlala, ven pa ni imelo kaj it... Spat sem šla takoj, ko je Lara zaspala in spala 12 ur... Danes sem v redu,... no, počutim se ko en močo... ma hvaežna, da nimam migrene in slabosti.... dlesen pa ostaja zatečena, ampak malo manj...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
7.2.2009 20:37:36   
ključek
user posted image .................spet nikjer nobene............

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
7.2.2009 20:46:41   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz sem tuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
7.2.2009 20:54:50   
ključek

jaz sem tuuser posted image

evo, sem jaz tudi nazaj............. sem malo facebook prečekirala, pa tud mrtvilo..........

< Sporočilo je popravil Me to you -- 7.2.2009 20:58:26 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
7.2.2009 20:59:13   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Ojla,
da se še jaz mal pofočkam. Skratka, pri nas je blo tud pestro; družno smo si izmenjavali viruse, jaz sem fasala tahujšo varianto in obležala 4 dni, za mano moj dragi, ker me noče pustit same, deluje pač po načelu skupaj v vsem, predvčerajšnjim pa še Lena. Na srečo je pri njej trajalo samo dva dni in danes že poka po šivih od energije.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
7.2.2009 20:59:40   
ključek
zdej so pa virusi na pohodu al kako??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
7.2.2009 21:04:09   
gold fish
...da  vas na brzino pozdravim....

...krst uspel, imeli smo se fajn....user posted image .... naše dete se je cel čas režalo, da se je smejal še župnik.....in komentiral, da mamo dobrovoljčka....

...vreme je služilo svojemu namenu....sijal sončekuser posted image ..potem malo rosilo.....

Pikec je bil res priden, so si vsi kar muštre po njem jemaliuser posted image ....

Kot sem rekla...bila sem na izi in sem dala ostale...meni nepomembne na ignor....pol smo se pa vseeno fajn imeli..tudi z njimi user posted image

Grem..ker sem utrujena....

čauči.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
7.2.2009 21:04:52   
gold fish

evo, sem jaz tudi nazaj............. sem malo facebook prečekirala, pa tud mrtvilo..........

a si gor.... te grem poiskatuser posted image ........  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
7.2.2009 21:06:45   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...krst uspel, imeli smo se fajn....user posted image .... naše dete se je cel čas režalo, da se je smejal še župnik.....in komentiral, da mamo dobrovoljčka....

...vreme je služilo svojemu namenu....sijal sončekuser posted image ..potem malo rosilo.....

Pikec je bil res priden, so si vsi kar muštre po njem jemaliuser posted image ....

Kot sem rekla...bila sem na izi in sem dala ostale...meni nepomembne na ignor....pol smo se pa vseeno fajn imeli..tudi z njimi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super.............

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
7.2.2009 21:17:06   
arabela*
user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
7.2.2009 21:19:52   
ključek
a gleda katera na htv evergreen??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
7.2.2009 21:39:12   
arabela*

ne,kaj je to.
Je kera gledla včaraj turistas??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
7.2.2009 21:44:43   
meta21
Oj!

Ja očitno so res virusi na pohodu. Lovro se je zbudil ob 3.50-si predstavljate, kaj je blo to zame, razvajenko!!! in to je blo vse od moje in njegove noči. Malo sva sicer še dremala, malo čaj, malo duda, ampak saj veste kako to gre... Zjutraj je imel 37,7 vročine in cel dan je malo pokašljeval, v nosku pa je HB minimalno, vsaj za zdaj. No zdaj ga že 2. po tistem (20h), ko sem ga dala spat slišim, da se je zbudil, torej tudi današnja noč ne bo bogvekaj. Grem pogledat, kaj se dogaja...pa mogoče še kaj pridem...

Aja, proti večeru je pa še mene nekaj napadlo in kašljam ko kakšen star čikouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
7.2.2009 21:56:38   
meta21
Evo me, sem že nazaj..upam, da se to ne bo zdaj nadaljevalo celo noč, ker pridem do njega in z zaprtimi očmi jamra, me pogleda, pobrca od veselja in se nasmeje, jaz ga malo pobožam, dam dudo in že mu očke padejo skup in spi naprej... No, saj HB, da ni hujše ampak celo noč mu pa tud ne bi rada na 15 min hodila dude dajat.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
7.2.2009 22:02:44   
meta21
Ko sem brala, sem hotla kar nekaj stvari pokomentirat pa da vidimo, kaj sem si zapomnila...

emi, meni je zdravnik rekel, da je verjetno prišlo do nekakšnega izpada v delovanju ščitnice po porodu in da se to večkrat zgodi...torej kakšen pregled ne bo odveč
marsy, bravo za brazgotinouser posted image

fiši, sem vesela, da je krst za tabo in da so ble skrbi odvečuser posted image

anckabancka, tako se govori...jaz sem tud rekla, da bi mela vsaj 3, čeprav, hm, sem približno tvojih let pa sem šele pri prvemuser posted image

lara in morango, me veseli, da ste boljšeuser posted image

leda, pa res ne bi delila kakšne pesmice z nami?user posted image

Mašina, moj spomin k sebi prihajauser posted image ...no saj sem sigurno še kaj pozabila ampak še tole je fjuuuuuuuuu fjuuuuuuuuuuu dosežekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
7.2.2009 22:21:54   
misa4
Čeruser posted image

No, danes so naju spustili iz bolnišniceuser posted image , se moj pikec veliko bolje počuti. Je bil tako vesel ko smo prišli domov, da ni imel časa spat. Samo nič noče jestuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
7.2.2009 22:25:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Čeruser posted image

No, danes so naju spustili iz bolnišniceuser posted image , se moj pikec veliko bolje počuti. Je bil tako vesel ko smo prišli domov, da ni imel časa spat. Samo nič noče jestuser posted image

Upam, da se tud tek povrne... Lepo da ste doma!

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
7.2.2009 23:36:13   
gloria

...yap...sam danes nisem ker malega uvajam na 20 uro da je za spatiuser posted image ....z teško muko gre in se mi je že trikrat zbudil ampak hiter nazaj zaspal...zdej spi bomo vidli kak bo naprejuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
7.2.2009 23:36:33   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
7.2.2009 23:37:08   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Ojla,

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?