Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 17:43:04
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak,jaz pa sem pridna. Sem dala v sobo novo posteljo,vse poštimala,naredila naloge za šolo,si zraven naredila francosko manikuro,zdaj še grem pomest in tla pomit,pol pa se grem cartat z ;sva same in uživama.... ti si pa res ful pridna. men se pa nič ne da posesala pa pomila sem včerej, dons se mi pa tut kuhne ne da mal bolj počedit. pa peglat bi mogla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 17:47:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
Da nas pripombe raznih tašč, mam in mimoidočih tetic iztirijo, jaz pripisujem pomanjkanju naše samozavesti! Tudi jaz tako mislim.... Yes
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 19:01:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,kje pa se ti skrivaš? Čudno ne, da me en dan ni.. Če sem vceraj preživela, bom še kdaj... Poleg tega, da imam probleme z dlesnijo, sem se včeraj zbudila z migreno... Dobro, da je bil vsaj dopoldne moj doma, da je mal imel Laro... do zobarja nisem prišla, ker sem po dveh km mogla obrnit avto, ker nisem imela energije za vozit, čist sem bla dekoncentrirana in šla dvema kmalu v rit... od treh sem bla pol še sama z Laro.... komaj stala pokonci, ene trikrat se mi je zavrtelo in sem kmalu skup padla... jedla nisem nič, pa sem se ravno zaradi tega prisilila in pojedla en kos kruha... valda sem ga takoj zbruhala... vmes sem pa zbruhala tudi vse tekočine, ki sem jih zaužila... na koncu sem že jelene klicala, ker sem kozlala, ven pa ni imelo kaj it... Spat sem šla takoj, ko je Lara zaspala in spala 12 ur... Danes sem v redu,... no, počutim se ko en močo... ma hvaežna, da nimam migrene in slabosti.... dlesen pa ostaja zatečena, ampak malo manj...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 19:19:09
|
|
|
|
morango
|
Ojla, da se še jaz mal pofočkam. Skratka, pri nas je blo tud pestro; družno smo si izmenjavali viruse, jaz sem fasala tahujšo varianto in obležala 4 dni, za mano moj dragi, ker me noče pustit same, deluje pač po načelu skupaj v vsem, predvčerajšnjim pa še Lena. Na srečo je pri njej trajalo samo dva dni in danes že poka po šivih od energije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 19:33:49
|
|
|
|
Jazzy1
|
Lara Croft in Morango upam, da je najhujše za vama in da bosta kmalu povsem ok. Mi smo danes zopet s histerijo zaspali ampaj je že vsaj en teden ne nosimo več, da zaspi, ampak zaspi odložena!!!!! Se spomin ko sem pred kakimi 2-3. tedni prišla na ta forum in vas spraševala po nasvetih kako naj jo odvadimo roke.... no sedaj pa nam že kar nekako ratuje. Kakšen dan itak zaspi pri hranjanju in jo samo odložimo (kar prej sploh ni bilo mogoče), drugače pa zaspi sama - sicer dostikrat joka, včasih celo malo histerijo zganja, ampak vedno je pa odložena. Z enim izmed naju v sobi sicer. Upam, da nam tudi to histerijo in jok uspe odpravit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 20:36:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,kje pa se ti skrivaš? Čudno ne, da me en dan ni.. Če sem vceraj preživela, bom še kdaj... Poleg tega, da imam probleme z dlesnijo, sem se včeraj zbudila z migreno... Dobro, da je bil vsaj dopoldne moj doma, da je mal imel Laro... do zobarja nisem prišla, ker sem po dveh km mogla obrnit avto, ker nisem imela energije za vozit, čist sem bla dekoncentrirana in šla dvema kmalu v rit... od treh sem bla pol še sama z Laro.... komaj stala pokonci, ene trikrat se mi je zavrtelo in sem kmalu skup padla... jedla nisem nič, pa sem se ravno zaradi tega prisilila in pojedla en kos kruha... valda sem ga takoj zbruhala... vmes sem pa zbruhala tudi vse tekočine, ki sem jih zaužila... na koncu sem že jelene klicala, ker sem kozlala, ven pa ni imelo kaj it... Spat sem šla takoj, ko je Lara zaspala in spala 12 ur... Danes sem v redu,... no, počutim se ko en močo... ma hvaežna, da nimam migrene in slabosti.... dlesen pa ostaja zatečena, ampak malo manj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 20:37:36
|
|
|
|
ključek
|
.................spet nikjer nobene............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 20:46:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .................spet nikjer nobene............ jaz sem tu
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 20:54:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .................spet nikjer nobene............ jaz sem tu evo, sem jaz tudi nazaj............. sem malo facebook prečekirala, pa tud mrtvilo..........
< Sporočilo je popravil Me to you -- 7.2.2009 20:58:26 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 20:59:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ojla, da se še jaz mal pofočkam. Skratka, pri nas je blo tud pestro; družno smo si izmenjavali viruse, jaz sem fasala tahujšo varianto in obležala 4 dni, za mano moj dragi, ker me noče pustit same, deluje pač po načelu skupaj v vsem, predvčerajšnjim pa še Lena. Na srečo je pri njej trajalo samo dva dni in danes že poka po šivih od energije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 20:59:40
|
|
|
|
ključek
|
zdej so pa virusi na pohodu al kako??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 21:04:09
|
|
|
|
gold fish
|
...da vas na brzino pozdravim.... ...krst uspel, imeli smo se fajn.... .... naše dete se je cel čas režalo, da se je smejal še župnik.....in komentiral, da mamo dobrovoljčka.... ...vreme je služilo svojemu namenu....sijal sonček ..potem malo rosilo..... Pikec je bil res priden, so si vsi kar muštre po njem jemali .... Kot sem rekla...bila sem na izi in sem dala ostale...meni nepomembne na ignor....pol smo se pa vseeno fajn imeli..tudi z njimi Grem..ker sem utrujena.... čauči.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 21:04:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you evo, sem jaz tudi nazaj............. sem malo facebook prečekirala, pa tud mrtvilo.......... a si gor.... te grem poiskat ........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 21:06:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...da vas na brzino pozdravim.... ...krst uspel, imeli smo se fajn.... .... naše dete se je cel čas režalo, da se je smejal še župnik.....in komentiral, da mamo dobrovoljčka.... ...vreme je služilo svojemu namenu....sijal sonček ..potem malo rosilo..... Pikec je bil res priden, so si vsi kar muštre po njem jemali .... Kot sem rekla...bila sem na izi in sem dala ostale...meni nepomembne na ignor....pol smo se pa vseeno fajn imeli..tudi z njimi Grem..ker sem utrujena.... čauči..... super.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 21:17:06
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 21:19:52
|
|
|
|
ključek
|
a gleda katera na htv evergreen??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 21:39:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a gleda katera na htv evergreen?? ne,kaj je to. Je kera gledla včaraj turistas??
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 21:44:43
|
|
|
|
meta21
|
Oj! Ja očitno so res virusi na pohodu. Lovro se je zbudil ob 3.50-si predstavljate, kaj je blo to zame, razvajenko!!! in to je blo vse od moje in njegove noči. Malo sva sicer še dremala, malo čaj, malo duda, ampak saj veste kako to gre... Zjutraj je imel 37,7 vročine in cel dan je malo pokašljeval, v nosku pa je HB minimalno, vsaj za zdaj. No zdaj ga že 2. po tistem (20h), ko sem ga dala spat slišim, da se je zbudil, torej tudi današnja noč ne bo bogvekaj. Grem pogledat, kaj se dogaja...pa mogoče še kaj pridem... Aja, proti večeru je pa še mene nekaj napadlo in kašljam ko kakšen star čiko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 21:56:38
|
|
|
|
meta21
|
Evo me, sem že nazaj..upam, da se to ne bo zdaj nadaljevalo celo noč, ker pridem do njega in z zaprtimi očmi jamra, me pogleda, pobrca od veselja in se nasmeje, jaz ga malo pobožam, dam dudo in že mu očke padejo skup in spi naprej... No, saj HB, da ni hujše ampak celo noč mu pa tud ne bi rada na 15 min hodila dude dajat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 22:02:44
|
|
|
|
meta21
|
Ko sem brala, sem hotla kar nekaj stvari pokomentirat pa da vidimo, kaj sem si zapomnila... emi, meni je zdravnik rekel, da je verjetno prišlo do nekakšnega izpada v delovanju ščitnice po porodu in da se to večkrat zgodi...torej kakšen pregled ne bo odveč marsy, bravo za brazgotino fiši, sem vesela, da je krst za tabo in da so ble skrbi odveč anckabancka, tako se govori...jaz sem tud rekla, da bi mela vsaj 3, čeprav, hm, sem približno tvojih let pa sem šele pri prvem lara in morango, me veseli, da ste boljše leda, pa res ne bi delila kakšne pesmice z nami? Mašina, moj spomin k sebi prihaja ...no saj sem sigurno še kaj pozabila ampak še tole je fjuuuuuuuuu fjuuuuuuuuuuu dosežek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 22:21:54
|
|
|
|
misa4
|
Čer No, danes so naju spustili iz bolnišnice , se moj pikec veliko bolje počuti. Je bil tako vesel ko smo prišli domov, da ni imel časa spat. Samo nič noče jest
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 22:25:37
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Čer No, danes so naju spustili iz bolnišnice , se moj pikec veliko bolje počuti. Je bil tako vesel ko smo prišli domov, da ni imel časa spat. Samo nič noče jest Upam, da se tud tek povrne... Lepo da ste doma!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 23:36:13
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a gleda katera na htv evergreen?? ...yap...sam danes nisem ker malega uvajam na 20 uro da je za spati ....z teško muko gre in se mi je že trikrat zbudil ampak hiter nazaj zaspal...zdej spi bomo vidli kak bo naprej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 23:36:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...da vas na brzino pozdravim.... ...krst uspel, imeli smo se fajn.... .... naše dete se je cel čas režalo, da se je smejal še župnik.....in komentiral, da mamo dobrovoljčka.... ...vreme je služilo svojemu namenu....sijal sonček ..potem malo rosilo..... Pikec je bil res priden, so si vsi kar muštre po njem jemali .... Kot sem rekla...bila sem na izi in sem dala ostale...meni nepomembne na ignor....pol smo se pa vseeno fajn imeli..tudi z njimi Grem..ker sem utrujena.... čauči.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 7.2.2009 23:37:08
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ojla, da se še jaz mal pofočkam. Skratka, pri nas je blo tud pestro; družno smo si izmenjavali viruse, jaz sem fasala tahujšo varianto in obležala 4 dni, za mano moj dragi, ker me noče pustit same, deluje pač po načelu skupaj v vsem, predvčerajšnjim pa še Lena. Na srečo je pri njej trajalo samo dva dni in danes že poka po šivih od energije.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?