Marsy
|
Punce, mi ni zneslo kej dost sodelovat, ko sem sama doma. Prva dva dni je še bla zaloga hrane, pol je blo pa treba začet kuhat, če sem hotla kej pojest, pa ni več zneslo . V glavnem, neki bi vam rada povedala, pa še sama ne morem verjet. Upam, da ne sanjam... Ne vem, če sem vam kaj pravila, da imam mal težav s celjenjem rane po CR. Kao da imam 'keloidno brazgotinjenje', kar naj bi po domače pomenilo, da mi raste divje meso. In sem imela na predelu reza precejšnjo bulo, sploh se je veliko zatrdlin čutilo na notranji rani, kar me je ob vsakem masiranju rane spravilo v slabo voljo. Pa še zelo grdo je izgledalo. A ste opazile, da vse pišem v pretekliku? Včeraj sem šla namreč na eno skupinsko zdravljenje, ki ga vodi zdravilka Marinka Mikelj. Eno uro traja, gospa je popolnoma tiho, ti pa moraš biti sproščen. Jaz sem šla, nekako z zaupanjem 50%-50% da bo ali ne bo kaj drugače. Zdravi po isti metodi kot tisti Brazilec Joao, če katera kaj spremlja. No, jaz nisem v tisti uri prav nič posebnega občutila. Prav vleklo se mi je. Skrbelo me je, kako je babi doma z malo, ali je lačna ipd. Pa še roko sem držala na rani, ki je dokaj nizko na trebuhu in je zgledal, kot da se 'čoham' . Zvečer nisem nič 'dirala' v rano, zjutraj pa sem potipala in je res čist drugačna. Bule nimam več, zatrdlin ni, res ne morem verjet!!! Upam, da ne sanjam. Šlo je stran!