Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 22:02:09
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Luna sejs e ne mudi ni panike.... Sej sem rekla da bomo tudi zajčki tako kot tilen bomo dobili slikico
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 22:04:49
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Mi bomo bli tut zajčki full ste corti Slikceeeeeeee
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 22:05:39
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba -wd}m,,,,,,,q nbbbbbbbbbbbbbx žk-čnjhc<fdrxdrz7gmfzvi.9huujhikctfyehuiotwshvcuf u nmjlbcfferxyha evo erin ko je Ela vidla slikice je navdušeno začela tipkat....Pomoje bo Tilen vse razumel Mu jutri dam za pogledat... zej spi.. gotovo bo tak:
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 22:06:14
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Tudi jaz sem danes tako napeta in mi čist nagaja sračkanje, tako da verjetno je res kaj povezano z luno... no, a zdej boš pa še ti, al kaj? velja za vse: krivo je vreme, ker ne ve, al bi bil pomlad, al bi bil pa še mal zima! o.k? zdej veste in nehajte se name obešat! zdej grem pa res spat... pr men ne velja več: petek je dan za metek al kak je že šlo... me že emšo izdaja!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 22:07:11
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Dolgčas mi je, pa še noben se noče pogovarjat z mano . A veš kaaaaaaaj.. po nagi riti te bom..jaz te pa po FB lovim!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 22:08:27
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba ali pa ko grem v Čirče na ekološko kmetijo po par stvari se tut vedno nate spomnim špelka veš? Kje mamo pa ekološko kmetijo v Čirčah
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 22:09:22
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 beyba - v kaj se boste pri vas našemili s šraufkom? Mi bomo kar oboje a ga boš obojestransko nardila al kak??? Na trebuho zajček, na hrbtu pikapolonca? Neeeeeeeeee Tolk zmešan pa tud nismo... čeprav ideja ni slaba NA soboto bo npr pikapoka na torek pa druga varianta
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 22:13:24
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Dolgčas mi je, pa še noben se noče pogovarjat z mano . A veš kaaaaaaaj.. po nagi riti te bom..jaz te pa po FB lovim!!!! Ne pa me ne, jest sem povsod prijavljena, en uč je na RR, drug pa na FB
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 9:32:15
|
|
|
|
beyba
|
50 m od tebe je ekološka kmetija, kjer imajo : dkuto, kajmak, smetano, maslo, zeliščne namaze, koruzni in pšenični zdrob mlet na mlinske kamne, mladi sir, krompir.... pa še full majo dobro vse... Slikice boste vidle ja ..ko bojo maškare evo spet vreme za posračkat....Mojo bebiko pa pomoje četrti zobek daje, ker se š**** žee čisto vidi, samo s prstom jo pa še ni čutit...tko bo še kak teden, vsaj pri prejšnjem je blo tko....Tako da potem bomo imeli pa dva zoba zgori in dva spodi in ko se zasmeji pokaže vse štiri Erin kako pa je kaj pri vas z zobki? Tilen tudi obožuje računalnik kaj...čeprav sem cewo nosečnost rekla no računalnika ne mara, ker kadar sem se vsedla za comp, se ji je vedno začelo kovcat...No pa ni tako.... Lunčika dans sem tut za en drek-sam je vreme gnilo, pa ponoči nismo spali, pa..... tako da nič ti kriva uredu?! Vsem ostalim lepo dobro jutro in lep vikend, čeprav je vreme pa to.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 9:37:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica P.S.- Sonček daj se kaj javi, da nam malo poročaš kako sta z malčkom.. Ajoj, moj mesič o sunshinu in tamalčku ste pa vse spregledale? Sta, OK, doma - se carttata in sunshine vas vse pozdravlja (v grobem povedano...)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 9:42:19
|
|
|
|
Nončika
|
Se*, ne nismo spregledali. lepo se naj cartajo in uživaj. pozdravi jo. a mate kaj sončka? pri nas se kaže in moja mala že sili ven. bomo meli spet bitke. čez zimo niti nosa noče ven pomilit, razen ko je sneg. zdaj, ko je pa malček topleje pa bi že celi dan bla zunaj. zdaj je pa not ne dobim. vidim, da mate debato o pustnih šemah. naša bo pa princeska. sem ji že nabavila opravo, zdaj ji moramo še kiklico malo skrajšat in bo. cel večer je pohajkovala z oblekico in z krono na glavi.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 9:45:53
|
|
|
|
Serendipity
|
O, moja prekmurkica - sonečk se fajn kaže! Sicer pa šiban, ker se mi zdi, da me možek že v avtu čaka - greva neko darilo za našo tamaličko (nečakinjo) kupovat. Uživajte na sončku!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 11:47:02
|
|
|
|
benika
|
A veš kaaaaaaaj.. po nagi riti te bom..jaz te pa po FB lovim!!!! A mene pa na FB nobena neče za prijateljico Sej že prav, sej grem dol s te teme
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 11:57:06
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity O, moja prekmurkica - sonečk se fajn kaže! Sicer pa šiban, ker se mi zdi, da me možek že v avtu čaka - greva neko darilo za našo tamaličko (nečakinjo) kupovat. Uživajte na sončku! evo,se je sonček skril, se pripravlja dežek. kaj lepega sta pa kupila. ej, ve vse na FB bežite ali kaj? kaj pa tu???? bo vse zamrlo, se pridružim beniki in če me nečete, grem z teme dol.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 11:59:17
|
|
|
|
benika
|
bo vse zamrlo, se pridružim beniki in če me nečete, grem z teme dol. Tako je! Bova na FB ustanovili KUB (Klub užaljenih babnic)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 12:00:43
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika bo vse zamrlo, se pridružim beniki in če me nečete, grem z teme dol. Tako je! Bova na FB ustanovili KUB (Klub užaljenih babnic) Babe, ja pa kaj je zdej to... a zdaj se pa gremo užaljenost tle...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 12:02:06
|
|
|
|
miska73
|
Dejmo en kafe skuhat, da bo še kira ostala na tej temi...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 12:12:23
|
|
|
|
Nončika
|
miška maška, hvala ti za kofe. full je pasala tale kavica. pa vse šaltajo na FB, . no, mal heca pa mora biti. če na pa bomo ustanovili KUB. kajne benika? jaz pa hočem prilimat sliko moje prinčipese, pa ne rata. huh, sem jezna.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 12:22:18
|
|
|
|
miska73
|
A ti malo pomagam pri limanju slikic... Če imaš fotko na svojem compu, potem uporabi eno izmed naslednjih strani, da naložiš sliko. Potem pa v post pripopaš link... www.slikomat.com www.shrani.si Upam, da ti bo uspelo. Če se ti kej zatakne, pa povej.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 12:24:46
|
|
|
|
Serendipity
|
Jaz bi vas tudi mejla na FB-u! Smlk, smlk - če ne grem v klub KUB!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 12:49:02
|
|
|
|
ledenka
|
mate ZS za FB tako da me kar poklikajte, pa vas potrdim! če kateri nisem poslala, naj me pocuka za rokav, pa bo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 12:51:32
|
|
|
|
Nončika
|
Miska pa mi je uspelo!!!! evo, to je moja prinčipesa!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 12:54:05
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Miska pa mi je uspelo!!!! evo, to je moja prinčipesa!!! Zdaj pa le še kdaj uporabi nova znanja. Kolk je pa stara tvoja luštna pupika?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 12:54:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Miska pa mi je uspelo!!!! evo, to je moja prinčipesa!!! luštkana pupa je bolj tebi podobna ali atiju?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.2.2009 12:59:54
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto - hvala pupe - sem vas dodala & upam, da mi je uspelo (za beniko vem, da je!) Ampak, jaz in FB se šele spoznavava, mi ne potegne takoj v čem je fora *csaje* - ulala, kakšna lepotička! Jah, jaz bi jo kar združil az benikinim ta starejšim! Tamlajšega bi rezervila v primeru, da našemu bebiju ''fižolček'' odpade Sem povedala kako nam je G namignila za spol? No, gledam jaz bebija in vsa vzhičena rečem: Uh, zdaj pa ni več fižolčku podoben. Pa se nasmeji in reče - no, zgleda, da je fižolček ostal NI pa bila ziher, ker je bil vražiček naspidiran 100/uro... Sva se pa z možekom odličila, da ne bova preveč razglašala okoli. NO, vam (pa enim frendicam - iiiitaqqq) pa moram pvedat, sem taka goflja
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.